ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Švedska televizija objavila reportažu o propasti Hrvatske: "Ovdje nema života"

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Švedska televizija objavila reportažu o propasti Hrvatske: "Ovdje nema života" - Page 3 Empty Re: Švedska televizija objavila reportažu o propasti Hrvatske: "Ovdje nema života"

Post by Guest 23/5/2019, 21:15

RayMabus wrote:
pismejker wrote:
RayMabus wrote:
pismejker wrote:
RayMabus wrote:
A kog brige više ? Vidiš da su naumili preplavit državu jeftinom radnom snagom iz najvećih vukojebina na planeti. Ove godine 65 tisuća radnih dozvola a iduće će bit najmanje 100 tisuća i tako svake godine sve više i više jer je to tako.

Ja se neman namjeru takmičit s crncima tko je jeftiniji na tržištu rada.

Ispod časti mi je
bit ce zanimljivo doci vremenom u RH i vidjeti NOVOG prosjecnog HRVATA... :rasta
Ma neće se ni ti puno zadržavat ode. Ćin dobiju papire kroz pet godina odj oni u Švabiju.
Ma za 5 godina,ce oni poharati podosta finih hrvatica...taman da se nijansa koze prosjecnog hrvata promjeni.. :clown
I ta djeca će u Njemačku.

Ne zamaran se uopće. Osigura san se nekretninama odavno. Uopće neman namjeru takmičit se s crncima i Arapima na tržištu rada. ,Nek uvoze masovno šta god oće.
Ostat ce oni najjadniji i najnesposobniji..svabi ih polako guraju van na svim nivojima..u politickom,privatnom i radnom zivotu..ostat ce ih u rH,pogotovo potomstva,jer i roditelji nece bas svi potezati vanka..ako obitelj svi vrijedno rade,i kakaju na jednu gomilu,moci ce u RH skromno zivjeti..

Guest
Guest

Back to top Go down

Švedska televizija objavila reportažu o propasti Hrvatske: "Ovdje nema života" - Page 3 Empty Re: Švedska televizija objavila reportažu o propasti Hrvatske: "Ovdje nema života"

Post by vili40 23/5/2019, 21:15

Mislim da ipak malo podcjenjujemo te koji ce doci ovdje,mozda jesu jadni ali blesaviji od nas nisu.Za kratko vrijeme porastu apetiti i sto onda?
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/5/2019, 21:17

vili40 wrote:Mislim da ipak malo podcjenjujemo te koji ce doci ovdje,mozda jesu jadni ali blesaviji od nas nisu.Za kratko vrijeme porastu apetiti i sto onda?
Pa onda će ići u Njemačku. Jednostavno. Natrpat ćemo Nijemce crncima i Arapima. Oni su krajnja destinacija sve te radne snage koja se trpa u Evropu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 23/5/2019, 21:18

vili40 wrote:Mislim da ipak malo podcjenjujemo te koji ce doci ovdje,mozda jesu jadni ali blesaviji od nas nisu.Za kratko vrijeme porastu apetiti i sto onda?

Tak oje..ja sam ostao na paf kad sam cuo da Arapi,nakon kojih par mjeseci u svabiji,cude se sto nemaju ista prava kao i rodjeni Svabi...pa ludnica..i zahtjevaju ih,isto kao i camuge.,.samo vicu da ih se tretira kao roblje,pa na sve laju da su rasisti..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/5/2019, 21:20

pismejker wrote:

Tak oje..ja sam ostao na paf kad sam cuo da Arapi,nakon kojih par mjeseci u svabiji,cude se sto nemaju ista prava kao i rodjeni Svabi...pa ludnica..i zahtjevaju ih,isto kao i camuge.,.samo vicu da ih se tretira kao roblje,pa na sve laju da su rasisti..
Pa tako i triba. Odma kmečiš da si ugrožen. Sad fino natrpat još i Švabe postaju manjina i onda gaziš proklete bijelce domorodce.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/5/2019, 21:28

Švabe su gotove. Njemačka je krajnja destinacija svih imigranata koji uđu u Evropu bilo odma bilo nakon pet godina kad dobiju papire države u kojij su boravili.

Šef kršćanskih snaga koje će istjerat Arape iz Njemačke je lik koji nije Nijemac nego ima crnu bradu i stranac je al ima njemačko srce.

To znači da je i sam i imigrant.

To van je to ; Njemačka kao nacionalna država bijelih Nijemaca je KAPUT.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 23/5/2019, 21:29

Kako god okrenes sranje ko i HDZ nema alternativu.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/5/2019, 21:56

vili40 wrote:Kako god okrenes sranje ko i HDZ nema alternativu.
To ti je tako al brige mene , ja nisam Nijemac nego Hrvat , između mene i njih je Austrija i Alpe.

Nek njih Merkelica drka još dvi godine pa će koalicija sa Zelenima i četiri godine New Age prije konačnog pada.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by red wolf 23/5/2019, 22:20

hahahahahahahahahahahahahahahaha...Jebiga, kad pročitaju ovu vijest, HDZ-ovci će se toliko alarmirati da će ih više od 40 posto izaći na izbore i to je to...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics