Švedska televizija objavila reportažu o propasti Hrvatske: "Ovdje nema života"
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Švedska televizija objavila reportažu o propasti Hrvatske: "Ovdje nema života"
Problem je bio u nesredjenom zakonodavstvu i postotcima koji su trazili8 politicari..pokajnik wrote:trebale su doći tvornice tu zato što smo mi jeftinija radna snaga, trebala se proizvodnja preseliti u Rumunjsku i Bugarsku, tako su pisali u novinama da će bitipismejker wrote:
Pa sve na kraju ovisi o PRODUKCIJI roba i usluga..a RH i ostale prišipetlje europske unije su predodredjene da budu TRZISTA,svakako ne konkurencija jakim zapadnim clanicama unije...jedini bi nacin bio ugledati se na Koreju,kinu,japan,pa kao i oni..drljaciti vrijedno i kreativno nekoliko generacija,baciti u vatru najbolju mladost i umove(eeeeeeeh..sad..) i nadati se nekom proboju na globalnom planu..inace,nish se nece bitno promjeniti..
nemrete doseci viskoi financijski nivo prodavajuci tudju robu,ili raditi u drzavnom sektoru..jel
no Njemačke tvrtke koje subvencionira država radije uvoze radnika pa mu daju 10x veću plaću, nego da se sele tamo gdje je jeftinije proizvoditi
svabi primjer uzasavaju se i jednog i drugog..zamisli tako kompleksnu industriju kao autoindustrija..nemrem ti opisati ukratko sto to znaci..koje sve druge industrije zahtijeva i vuce u igru,koju logistiku zdravu zahtijeva,perfektnu financijsko-pravnu mrezu u drzavnom sustavu...
A RH..???
Pa da su imali te uvjete,svakako bi bili doli vec..a male place,su u pocetku normalne..i japanci su ginuli na poslu,i kinezi ginu i danas u Foxconnu..sve je to proces evolucije u razvoju drzave..
Guest- Guest
Re: Švedska televizija objavila reportažu o propasti Hrvatske: "Ovdje nema života"
U sput,evo svabi sele neke autoindustrije u Rusiju,..Japanci vec imaju tamo proizvodnju..
Guest- Guest
Pa ako neće domaći radit za 300 eura ima tko oće.
Zato se ja nit ne tridim konkuritat njima , fino dva podstanara i bmk.
Zato se ja nit ne tridim konkuritat njima , fino dva podstanara i bmk.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
gle,Longi,sve dok ljudi budu imali mogucnost se uhljebiti,ili zivit na grbi rodijaka,dotle nece raditi,ali kad sve to pokrepe,pa nemas nigdi,i nemas nish,onda ce i tih 300 ojrova,biti neshto..
ZATO su HRVATI u inozemstvu uspjesni..jer nema ni na ciju sisu,osim one svoje,pa je sisaj ako je mos dohvatiti..
ZATO su HRVATI u inozemstvu uspjesni..jer nema ni na ciju sisu,osim one svoje,pa je sisaj ako je mos dohvatiti..
Guest- Guest
Nema veze. Fali radne snage i falit će je još više. Fino trpaj ovu sirotinju iz trećeg svijeta u Europu.pismejker wrote:gle,Longi,sve dok ljudi budu imali mogucnost se uhljebiti,ili zivit na grbi rodijaka,dotle nece raditi,ali kad sve to pokrepe,pa nemas nigdi,i nemas nish,onda ce i tih 300 ojrova,biti neshto..
2014-04-11
Sto bi sad Francek rekao na to sto su mu ucinili sa drzavom i strankom koja je evoluirala iz jednog sveopceg pokreta u interesnu nakupinu bezbriznih sisojeda?
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:Sto bi sad Francek rekao na to sto su mu ucinili sa drzavom i strankom koja je evoluirala iz jednog sveopceg pokreta u interesnu nakupinu bezbriznih sisojeda?
nišće, frano je socijalist, njima je to normalno
2014-04-16
vili40 wrote:Sto bi sad Francek rekao na to sto su mu ucinili sa drzavom i strankom koja je evoluirala iz jednog sveopceg pokreta u interesnu nakupinu bezbriznih sisojeda?
ahhh,Vili..Boze moj..pa mora se narod SNAĆI...
Guest- Guest
A kog brige više ? Vidiš da su naumili preplavit državu jeftinom radnom snagom iz najvećih vukojebina na planeti. Ove godine 65 tisuća radnih dozvola a iduće će bit najmanje 100 tisuća i tako svake godine sve više i više jer je to tako.vili40 wrote:Sto bi sad Francek rekao na to sto su mu ucinili sa drzavom i strankom koja je evoluirala iz jednog sveopceg pokreta u interesnu nakupinu bezbriznih sisojeda?
Ja se neman namjeru takmičit s crncima tko je jeftiniji na tržištu rada.
Ispod časti mi je
2014-04-11
bit ce zanimljivo doci vremenom u RH i vidjeti NOVOG prosjecnog HRVATA...RayMabus wrote:A kog brige više ? Vidiš da su naumili preplavit državu jeftinom radnom snagom iz najvećih vukojebina na planeti. Ove godine 65 tisuća radnih dozvola a iduće će bit najmanje 100 tisuća i tako svake godine sve više i više jer je to tako.vili40 wrote:Sto bi sad Francek rekao na to sto su mu ucinili sa drzavom i strankom koja je evoluirala iz jednog sveopceg pokreta u interesnu nakupinu bezbriznih sisojeda?
Ispod časti mi je
Guest- Guest
Ja ne znam kako bih nazvao ovaj nas sistem ili uredenje ali znam da to nema bas veze ni sa socijalizmom ni sa kapitalizmom.Takvo nesto moglo se razviti samo ovdje.
vili40-
2015-08-02
Ma neće se ni ti puno zadržavat ode. Ćin dobiju papire kroz pet godina odj oni u Švabiju.pismejker wrote:bit ce zanimljivo doci vremenom u RH i vidjeti NOVOG prosjecnog HRVATA...RayMabus wrote:A kog brige više ? Vidiš da su naumili preplavit državu jeftinom radnom snagom iz najvećih vukojebina na planeti. Ove godine 65 tisuća radnih dozvola a iduće će bit najmanje 100 tisuća i tako svake godine sve više i više jer je to tako.vili40 wrote:Sto bi sad Francek rekao na to sto su mu ucinili sa drzavom i strankom koja je evoluirala iz jednog sveopceg pokreta u interesnu nakupinu bezbriznih sisojeda?
Ispod časti mi je
2014-04-11
Turbo kapitalizam.vili40 wrote:Ja ne znam kako bih nazvao ovaj nas sistem ili uredenje ali znam da to nema bas veze ni sa socijalizmom ni sa kapitalizmom.Takvo nesto moglo se razviti samo ovdje.
2014-04-11
vili40 wrote:Ja ne znam kako bih nazvao ovaj nas sistem ili uredenje ali znam da to nema bas veze ni sa socijalizmom ni sa kapitalizmom.Takvo nesto moglo se razviti samo ovdje.
nije, nišće specijalno, socijalizam.
2014-04-16
davno je spomenut termin južnoamericka "demokracija"..u potpunosti je ostvarena..kad drzava i vlast postanu tako ocajni po pitanju financija,posegnut ce za "neprimjereno" brojnim privatnim nekretninama od obicnih gradjana,a onda slijedi klizanje u moderni feudalni sustav..ljude treba do kraja osiromasiti da se ne mogu braniti ni na koji nacin..vili40 wrote:Ja ne znam kako bih nazvao ovaj nas sistem ili uredenje ali znam da to nema bas veze ni sa socijalizmom ni sa kapitalizmom.Takvo nesto moglo se razviti samo ovdje.
Guest- Guest
A bas ce ovi raditi ko mutavi da pokriju bezbrojne neradnike i to za lezaj i saku rize.
vili40-
2015-08-02
Socijalizam na turbo kapitalistički pogon.aben wrote:vili40 wrote:Ja ne znam kako bih nazvao ovaj nas sistem ili uredenje ali znam da to nema bas veze ni sa socijalizmom ni sa kapitalizmom.Takvo nesto moglo se razviti samo ovdje.
nije, nišće specijalno, socijalizam.
To se nije primječivalo dok su Rvatići radili za šaku riže al sad kad budu morali uvozit 200 tisuća Arapa i crnaca godišnje onda će se vidit.
2014-04-11
Ma za 5 godina,ce oni poharati podosta finih hrvatica...taman da se nijansa koze prosjecnog hrvata promjeni..RayMabus wrote:Ma neće se ni ti puno zadržavat ode. Ćin dobiju papire kroz pet godina odj oni u Švabiju.pismejker wrote:bit ce zanimljivo doci vremenom u RH i vidjeti NOVOG prosjecnog HRVATA...RayMabus wrote:A kog brige više ? Vidiš da su naumili preplavit državu jeftinom radnom snagom iz najvećih vukojebina na planeti. Ove godine 65 tisuća radnih dozvola a iduće će bit najmanje 100 tisuća i tako svake godine sve više i više jer je to tako.vili40 wrote:Sto bi sad Francek rekao na to sto su mu ucinili sa drzavom i strankom koja je evoluirala iz jednog sveopceg pokreta u interesnu nakupinu bezbriznih sisojeda?
Ispod časti mi je
Guest- Guest
Inace,upoznao sam jednu finu zgodnu slatku albino afrikanku..forma sve isto,samo koza svjetla,kao kod svedjana..vrlo neobicno..
Guest- Guest
I ta djeca će u Njemačku.pismejker wrote:Ma za 5 godina,ce oni poharati podosta finih hrvatica...taman da se nijansa koze prosjecnog hrvata promjeni..RayMabus wrote:Ma neće se ni ti puno zadržavat ode. Ćin dobiju papire kroz pet godina odj oni u Švabiju.pismejker wrote:bit ce zanimljivo doci vremenom u RH i vidjeti NOVOG prosjecnog HRVATA...RayMabus wrote:A kog brige više ? Vidiš da su naumili preplavit državu jeftinom radnom snagom iz najvećih vukojebina na planeti. Ove godine 65 tisuća radnih dozvola a iduće će bit najmanje 100 tisuća i tako svake godine sve više i više jer je to tako.vili40 wrote:Sto bi sad Francek rekao na to sto su mu ucinili sa drzavom i strankom koja je evoluirala iz jednog sveopceg pokreta u interesnu nakupinu bezbriznih sisojeda?
Ispod časti mi je
Ne zamaran se uopće. Osigura san se nekretninama odavno. Uopće neman namjeru takmičit se s crncima i Arapima na tržištu rada. ,Nek uvoze masovno šta god oće.
2014-04-11
Ostat ce oni najjadniji i najnesposobniji..svabi ih polako guraju van na svim nivojima..u politickom,privatnom i radnom zivotu..ostat ce ih u rH,pogotovo potomstva,jer i roditelji nece bas svi potezati vanka..ako obitelj svi vrijedno rade,i kakaju na jednu gomilu,moci ce u RH skromno zivjeti..RayMabus wrote:I ta djeca će u Njemačku.pismejker wrote:Ma za 5 godina,ce oni poharati podosta finih hrvatica...taman da se nijansa koze prosjecnog hrvata promjeni..RayMabus wrote:Ma neće se ni ti puno zadržavat ode. Ćin dobiju papire kroz pet godina odj oni u Švabiju.pismejker wrote:bit ce zanimljivo doci vremenom u RH i vidjeti NOVOG prosjecnog HRVATA...RayMabus wrote:
A kog brige više ? Vidiš da su naumili preplavit državu jeftinom radnom snagom iz najvećih vukojebina na planeti. Ove godine 65 tisuća radnih dozvola a iduće će bit najmanje 100 tisuća i tako svake godine sve više i više jer je to tako.
Ispod časti mi je
Ne zamaran se uopće. Osigura san se nekretninama odavno. Uopće neman namjeru takmičit se s crncima i Arapima na tržištu rada. ,Nek uvoze masovno šta god oće.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» jos jedna "nema tko radit" verzija propasti
» Karta koja govori baš sve o propasti Hrvatske
» Užas u Srbiji: nema života za mlade
» Balkan Blues u Norveskoj:"Nema ovde zivota, jarane moj"!
» Eurostat otkrio uzrok propasti Hrvatske: Uhljebi troše 50 % više nego u ostatku EU
» Karta koja govori baš sve o propasti Hrvatske
» Užas u Srbiji: nema života za mlade
» Balkan Blues u Norveskoj:"Nema ovde zivota, jarane moj"!
» Eurostat otkrio uzrok propasti Hrvatske: Uhljebi troše 50 % više nego u ostatku EU
Page 2 of 3