SPC u obrucu neprijatelja
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: SPC u obrucu neprijatelja
bas smo svi nezhvalani sto necemo da se srbija prosiri i sto ne slusamo irineja,spc a i šamana koji nam zele samo i jedino 'dobro'..sta je to jedna mala gesta korekcije granica u korist svetoslavlja bio bi to bas pravi krscanski gest prema napacenom i mucenicko ovjencanom svetoslavljutre wrote:Regoč wrote:michaellcmacha wrote:spominješ prirodni proces, a gubiš iz vida (ili ignoriraš) činjenicu da vi niste došli na hrvatske prostore u dobroj vjeri niti ste u hrvatskoj tražili utočište nego ste ovamo došli kao neprijatelji, zavojevači, rušitelji i ubojice... jeiga ako je to prirodni proces, koji se onda kurac čudom čudiš, što smo pod svaku cijenu htjeli da se riješimo učinka tog "prirodnog procesa"
U principu u rh nitko nrma problema s nikim osim svi sa srbendama
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: SPC u obrucu neprijatelja
bio bito kao prvo onaj doista ekumenski gest...vidis da nam i saman to predlaze...daj malo teritorija krscanskoj braci i onda ce biti mir pravi među krscanima..vuksadinare wrote:bas smo svi nezhvalani sto necemo da se srbija prosiri i sto ne slusamo irineja,spc a i šamana koji nam zele samo i jedino 'dobro'..sta je to jedna mala gesta korekcije granica u korist svetoslavlja bio bi to bas pravi krscanski gest prema napacenom i mucenicko ovjencanom svetoslavljutre wrote:Regoč wrote:michaellcmacha wrote:spominješ prirodni proces, a gubiš iz vida (ili ignoriraš) činjenicu da vi niste došli na hrvatske prostore u dobroj vjeri niti ste u hrvatskoj tražili utočište nego ste ovamo došli kao neprijatelji, zavojevači, rušitelji i ubojice... jeiga ako je to prirodni proces, koji se onda kurac čudom čudiš, što smo pod svaku cijenu htjeli da se riješimo učinka tog "prirodnog procesa"
U principu u rh nitko nrma problema s nikim osim svi sa srbendama
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
» Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
» ISIL DOBIVA PRAVOG NEPRIJATELJA?
» skupilo se muktara, uhljeba i neprijatelja Hrvata
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
» Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
» ISIL DOBIVA PRAVOG NEPRIJATELJA?
» skupilo se muktara, uhljeba i neprijatelja Hrvata
Page 3 of 3