Austrijska policija privela covjekolikog majmuna radikalnog ljevicara Danijela Majica
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Austrijska policija privela covjekolikog majmuna radikalnog ljevicara Danijela Majica
vuksadinare wrote:'Radnici' imaju viska vremena..pa kad ih neko zvekne..kme kme ugrozenikaya wrote:Ok, bujanec i par ovih ogranicenih su napravili incident. Prepoznali su ga i poceli vrijedati. Ali zasto ti ljudi koji odbijaju priznati ( ili im je drago) sto se tamo dogodio veliki zlocin uopce dolaze tamo ?!
To kao da netko dolazi provocirati na jasenovac , koji je k. tim ljudima..
" radnici" iz Jasenovca, Gradiške, Paga ......dobili po pički pa kmeče desetljećima
kme kme kme
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Re: Austrijska policija privela covjekolikog majmuna radikalnog ljevicara Danijela Majica
Naravno...takav zakljucak. dje hudima se ne odnosi na cetnike devedesetih...naime tamo je bilo nevinih..i kao nevini su pobjegli od branitelja koji su naravno svi krivi...zasto?..ne zna ni on..ali bitno je da su krivi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Znam da puno rade ali ovo je fakat hijenstvo. Kada je u javnost 90 ih izaslo ono o cemu se samo suskalo ili ni to zaledili su se svi nad velicinom zlocina. Pa i oni koji su sudjelovali su pukli ko kokice psihom osim par nepopravljivih zlocinaca. Ovi “ radnici” 30 godina kasnije a i 80 od zlocina pokusavaju dokazati sta?! Da ga nije bilo, da ga je trebalo biti ?! Pa to ni orginal komunisti ne pokusavaju vise..vuksadinare wrote:'Radnici' imaju viska vremena..pa kad ih neko zvekne..kme kme ugrozenikaya wrote:Ok, bujanec i par ovih ogranicenih su napravili incident. Prepoznali su ga i poceli vrijedati. Ali zasto ti ljudi koji odbijaju priznati ( ili im je drago) sto se tamo dogodio veliki zlocin uopce dolaze tamo ?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Naime..ovaj kolega koji se hvalio ovdje nozevima bio bi idealan da me prikolje jer sam imao misao o neovisnoj hrvatskoj..takav mu je naime profilYehudim wrote:vuksadinare wrote:'Radnici' imaju viska vremena..pa kad ih neko zvekne..kme kme ugrozenikaya wrote:Ok, bujanec i par ovih ogranicenih su napravili incident. Prepoznali su ga i poceli vrijedati. Ali zasto ti ljudi koji odbijaju priznati ( ili im je drago) sto se tamo dogodio veliki zlocin uopce dolaze tamo ?!
" radnici" iz Jasenovca, Gradiške, Paga ......dobili po pički pa kmeče desetljećima
kme kme kme
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne skreći temu kravo, ne minjaj temu
Koji si ti vaćaroš landaro
Koji si ti vaćaroš landaro
vuksadinare wrote:Naime..ovaj kolega koji se hvalio ovdje nozevima bio bi idealan da me prikolje jer sam imao misao o neovisnoj hrvatskoj..takav mu je naime profilYehudim wrote:vuksadinare wrote:'Radnici' imaju viska vremena..pa kad ih neko zvekne..kme kme ugrozenikaya wrote:Ok, bujanec i par ovih ogranicenih su napravili incident. Prepoznali su ga i poceli vrijedati. Ali zasto ti ljudi koji odbijaju priznati ( ili im je drago) sto se tamo dogodio veliki zlocin uopce dolaze tamo ?!
kme kme kme
Osjećaš se ugroženo ..........ili kako ?
Ma nije istina kao prvo , uopce vrapci vec znaju da je tamo bila vojska, civili, zene, stanovnistvo opcenito koje se povlacilo, pa to ne demantiraju ni ultra ljevi povijesnicari. Ubijani su sekektivno i neselektivno i nadeni su prije svega. Neki si vraceni . Tako da mi se o tome uopce ne da.Yehudim wrote:kaya wrote:Ok, bujanec i par ovih ogranicenih su napravili incident. Prepoznali su ga i poceli vrijedati. Ali zasto ti ljudi koji odbijaju priznati ( ili im je drago) sto se tamo dogodio veliki zlocin uopce dolaze tamo ?!
Nije i ne može biti isto.
Mit o - nevinim zločincima - graniči sa idiotizmom.
Nacistički kolaboracionisti, koljači i ubojice su dobili zasluženu kaznu.
Svi civili i maloljetnici su oslobodjeni a stradali su jedino usraški
2015-08-15
Samo totalni idioti poput srbudima ili kapovića ili stazića žale što nije pobijeno barem pola milijuna ljudi a i ovako bacaju drkicu od sreće čim netko spomene bleiburg i ubijanje hrvatakaya wrote:Znam da puno rade ali ovo je fakat hijenstvo. Kada je u javnost 90 ih izaslo ono o cemu se samo suskalo ili ni to zaledili su se svi nad velicinom zlocina. Pa i oni koji su sudjelovali su pukli ko kokice psihom osim par nepopravljivih zlocinaca. Ovi “ radnici” 30 godina kasnije a i 80 od zlocina pokusavaju dokazati sta?! Da ga nije bilo, da ga je trebalo biti ?! Pa to ni orginal komunisti ne pokusavaju vise..vuksadinare wrote:'Radnici' imaju viska vremena..pa kad ih neko zvekne..kme kme ugrozenikaya wrote:Ok, bujanec i par ovih ogranicenih su napravili incident. Prepoznali su ga i poceli vrijedati. Ali zasto ti ljudi koji odbijaju priznati ( ili im je drago) sto se tamo dogodio veliki zlocin uopce dolaze tamo ?!
Dobro ja o neovisnoj hrvatskoj mislim da je obicno govno , sa ove distance i ako nije bilo jasno ranije sada je. Medutim demantirati da se tamo dogodio veliki zlocin je suludo.vuksadinare wrote:Naime..ovaj kolega koji se hvalio ovdje nozevima bio bi idealan da me prikolje jer sam imao misao o neovisnoj hrvatskoj..takav mu je naime profilYehudim wrote:vuksadinare wrote:'Radnici' imaju viska vremena..pa kad ih neko zvekne..kme kme ugrozenikaya wrote:Ok, bujanec i par ovih ogranicenih su napravili incident. Prepoznali su ga i poceli vrijedati. Ali zasto ti ljudi koji odbijaju priznati ( ili im je drago) sto se tamo dogodio veliki zlocin uopce dolaze tamo ?!
kme kme kme
2015-08-15
kaya wrote:Dobro ja o neovisnoj hrvatskoj mislim da je obicno govno , sa ove distance i ako nije bilo jasno ranije sada je. Medutim demantirati da se tamo dogodio veliki zlocin je suludo.vuksadinare wrote:Naime..ovaj kolega koji se hvalio ovdje nozevima bio bi idealan da me prikolje jer sam imao misao o neovisnoj hrvatskoj..takav mu je naime profilYehudim wrote:vuksadinare wrote:'Radnici' imaju viska vremena..pa kad ih neko zvekne..kme kme ugrozenikaya wrote:Ok, bujanec i par ovih ogranicenih su napravili incident. Prepoznali su ga i poceli vrijedati. Ali zasto ti ljudi koji odbijaju priznati ( ili im je drago) sto se tamo dogodio veliki zlocin uopce dolaze tamo ?!
kme kme kme
tko demantira zlocin kriznog puta ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa ti ne, ali ima par bisera . Sto je zbilja smijesno kada su ih nasli!!!debotoijusto wrote:kaya wrote:Dobro ja o neovisnoj hrvatskoj mislim da je obicno govno , sa ove distance i ako nije bilo jasno ranije sada je. Medutim demantirati da se tamo dogodio veliki zlocin je suludo.vuksadinare wrote:Naime..ovaj kolega koji se hvalio ovdje nozevima bio bi idealan da me prikolje jer sam imao misao o neovisnoj hrvatskoj..takav mu je naime profilYehudim wrote:vuksadinare wrote:
'Radnici' imaju viska vremena..pa kad ih neko zvekne..kme kme ugrozeni
kme kme kme
I stalno se ponavlja od njih prica da su ubijeni zlocinci iskljucivo ili da nisu zene i tako.
Pa otvorili su hudu jamu i nasli kosture sa kosom od metra i sta se tu vise ima demantirati, sta?
Da ne vidimo dobro ili kaj..
2015-08-15
jal ga bar ko mahno izauha
to je za ljevicare bolja terapija nego tablete
tako kazu strucnjaci
to je za ljevicare bolja terapija nego tablete
tako kazu strucnjaci
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
neki relevantan primjer drustveno-politicki ?
moguce da nesto propustio
moguce da nesto propustio
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kaya wrote:
Medutim demantirati da se tamo dogodio veliki zlocin je suludo.
Tamo se nije dogodio (samo običan) zločin.
Tamo se dogodio genocid.
Guest- Guest
ograničeni??kaya wrote:Ok, bujanec i par ovih ogranicenih su napravili incident. Prepoznali su ga i poceli vrijedati. Ali zasto ti ljudi koji odbijaju priznati ( ili im je drago) sto se tamo dogodio veliki zlocin uopce dolaze tamo ?!
ti si stvarno bolesna osoba
immortal-
2014-04-16
To su pripadnici Hrvatskih obitelji, onih koje i ti nazivaš ograničenimkaya wrote:Pa ti ne, ali ima par bisera . Sto je zbilja smijesno kada su ih nasli!!!debotoijusto wrote:kaya wrote:Dobro ja o neovisnoj hrvatskoj mislim da je obicno govno , sa ove distance i ako nije bilo jasno ranije sada je. Medutim demantirati da se tamo dogodio veliki zlocin je suludo.vuksadinare wrote:Naime..ovaj kolega koji se hvalio ovdje nozevima bio bi idealan da me prikolje jer sam imao misao o neovisnoj hrvatskoj..takav mu je naime profilYehudim wrote:
kme kme kme
I stalno se ponavlja od njih prica da su ubijeni zlocinci iskljucivo ili da nisu zene i tako.
Pa otvorili su hudu jamu i nasli kosture sa kosom od metra i sta se tu vise ima demantirati, sta?
ne znaš jadna gdje bi se svrstala
kao da postoji 5 opcija, a svi znamo da su samo dvije
immortal-
2014-04-16
Pa cak i to. Ako netko odluci pobiti stanovnistvo u povlacenju moglo bi se reci. Ali ajd, neke su vracali , nisu bas onako od prvog do zadnjeg. Ali to su napravili srbi u srebrenici s tim da nisu fasovale zene pa su dobili epitet ogranicenog genocida. Po danasnjim kriterijima je ali to se nije dogodilo nedavno nego davno pa ne mozes rangirati to tako.Speare Shaker wrote:kaya wrote:
Tamo se dogodio genocid.
2015-08-15
Daj ne kenjaj ogranicena bolesnice.mortal wrote:To su pripadnici Hrvatskih obitelji, onih koje i ti nazivaš ograničenimkaya wrote:Pa ti ne, ali ima par bisera . Sto je zbilja smijesno kada su ih nasli!!!debotoijusto wrote:kaya wrote:Dobro ja o neovisnoj hrvatskoj mislim da je obicno govno , sa ove distance i ako nije bilo jasno ranije sada je. Medutim demantirati da se tamo dogodio veliki zlocin je suludo.vuksadinare wrote:
Naime..ovaj kolega koji se hvalio ovdje nozevima bio bi idealan da me prikolje jer sam imao misao o neovisnoj hrvatskoj..takav mu je naime profil
2015-08-15
hoćeš reći nisu Hrvati židovi, srbi ili cigani da nam se prizna genocidkaya wrote:Pa cak i to. Ako netko odluci pobiti stanovnistvo u povlacenju moglo bi se reci. Ali ajd, neke su vracali , nisu bas onako od prvog do zadnjeg. Ali to su napravili srbi u srebrenici s tim da nisu fasovale zene pa su dobili epitet ogranicenog genocida. Po danasnjim kriterijima je ali to se nije dogodilo nedavno nego davno pa ne mozes rangirati to takoSpeare Shaker wrote:kaya wrote:
Tamo se dogodio genocid.
genocid je!, i u opovrgavanju genocida svojim muljanjem, neutemeljenom bacanju magle floskulama od zakona neće uspjeti ni jedan odvjetnik, ni jedan sud
neće se stati dok se ne izvrši revizija i naplati svaki zločin
2014-04-16
muljatorska govnaro koja se debelo uvlačiš desničarima u šupak da te uvažavaju a uvažavaju te samo iz jednog razlogakaya wrote:Daj ne kenjaj ogranicena bolesnice.mortal wrote:To su pripadnici Hrvatskih obitelji, onih koje i ti nazivaš ograničenimkaya wrote:Pa ti ne, ali ima par bisera . Sto je zbilja smijesno kada su ih nasli!!!debotoijusto wrote:kaya wrote:
Dobro ja o neovisnoj hrvatskoj mislim da je obicno govno , sa ove distance i ako nije bilo jasno ranije sada je. Medutim demantirati da se tamo dogodio veliki zlocin je suludo.
kugo od karaktera
immortal-
2014-04-16
Mars u kurac nenormalna budaletino.mortal wrote:muljatorska govnaro koja se debelo uvlačiš desničarima u šupak da te uvažavaju a uvažavaju te samo iz jednog razlogakaya wrote:Daj ne kenjaj ogranicena bolesnice.mortal wrote:To su pripadnici Hrvatskih obitelji, onih koje i ti nazivaš ograničenimkaya wrote:Pa ti ne, ali ima par bisera . Sto je zbilja smijesno kada su ih nasli!!!debotoijusto wrote:
kugo od karaktera
Idi pricaj s letecom peglom ili red wolfom
Nisam raspolozena nedjeljom za lude.
2015-08-15
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Zbog protuhadezeovskih majica-policija se u Puli okomila na prosvjednike
» Policija u BGD privela Cetnika, Draza Pao