Austrijska policija privela covjekolikog majmuna radikalnog ljevicara Danijela Majica
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Austrijska policija privela covjekolikog majmuna radikalnog ljevicara Danijela Majica
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/video-presutjeli-su-vam-uhicenje-radikalnog-ljevicara-provocirao-gospodu-s-krunicom-a-njegovo-ime-vam-je-poznato-1312623/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Austrijska policija privela covjekolikog majmuna radikalnog ljevicara Danijela Majica
Iz te snimke,ne može se uopće vidit i zaključit bilo što osim,kako desničarska malograđanština nešto psuje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Austrijska policija privela covjekolikog majmuna radikalnog ljevicara Danijela Majica
סמאל wrote:Iz te snimke,ne može se uopće vidit i zaključit bilo što osim,kako desničarska malograđanština nešto psuje.
kako ne? vidiš da polizei privodi nekog lijevog, jer desni ga psuje
To je novinar,te je pod policijskom zaštitom od razularenih desničara.Noor wrote:סמאל wrote:Iz te snimke,ne može se uopće vidit i zaključit bilo što osim,kako desničarska malograđanština nešto psuje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Čisto bi bilo zgodno lišiti debila života jer ga ionako nema s obzirom na fiksaciju pa da ne troši kisik. Nemamo ga previše na bacanje.
darth_vader-
2014-04-17
meni recimo nas kolega ljevicar jastreb dobrohotno izgleda...ali mate kapovic ne...da je u poziciji onih 45-te ubijao bi ljude dok si rekao kes..iz njega isijava nesto zlobno,loseסמאל wrote:To je novinar, koji je pod policijskom zaštitom od razularenih desničara.Noor wrote:סמאל wrote:Iz te snimke, ne može se uopće vidjeti i zaključati bilo što osim, kako desničarska malograđanština nešto psuje.
kako ne? vidiš da polizei prijevodi nekog lijevog, jer je to ispravno
2015-09-08
vuksadinare wrote:meni recimo nas kolega ljevicar jastreb dobrohotno izgleda...ali mate kapovic ne...da je u poziciji onih 45-te ubijao bi ljude dok si rekao kes..iz njega isijava nesto zlobno,loseסמאל wrote:To je novinar, koji je pod policijskom zaštitom od razularenih desničara.Noor wrote:סמאל wrote:Iz te snimke, ne može se uopće vidjeti i zaključati bilo što osim, kako desničarska malograđanština nešto psuje.
Dobro primijećeno, jastreb je pučanin, lijevo orijentiran, narodski. Dobrohotan.
Mate je radikal lijevi kao što su pravaši isto radikali desni...ima ih odmah znaš i s jedne i s druge strane tko nije normalan.
Moj profesor psihijatrije Subakov je dobro rekao: fanatika ne prepoznaješ po riječima nego po pogledu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...bio sam blizu kapovica...ima nesto sto ti se me svidja..malo je pederkast..ali nije to bitno...podsjeca me na komesare staljinove tajne sluzbe ili na knojevca koji su odgovorni za likvidacije od 45-te do 49,50...mislim fizicki je za kurac ali ako se nalazi u coporu izbija ta mrznja,zlo...kao kad se zapovjednik streljackog voda osjeca mocno kad je taj strpj uz njega inace slabic kad je sam..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:meni recimo nas kolega ljevicar jastreb dobrohotno izgleda...ali mate kapovic ne...da je u poziciji onih 45-te ubijao bi ljude dok si rekao kes..iz njega isijava nesto zlobno,loseסמאל wrote:To je novinar, koji je pod policijskom zaštitom od razularenih desničara.Noor wrote:סמאל wrote:Iz te snimke, ne može se uopće vidjeti i zaključati bilo što osim, kako desničarska malograđanština nešto psuje.
Dobro primijećeno, jastreb je pučanin, lijevo orijentiran, narodski. Dobrohotan.
Mate je radikal lijevi kao što su pravaši isto radikali desni...ima ih odmah znaš i s jedne i s druge strane tko nije normalan.
Moj profesor psihijatrije Subakov je dobro rekao: fanatika ne prepoznaješ po riječima nego po pogledu.
2015-09-08
Zbog čega ga psuju jadnog?סמאל wrote:To je novinar,te je pod policijskom zaštitom od razularenih desničara.Noor wrote:סמאל wrote:Iz te snimke,ne može se uopće vidit i zaključit bilo što osim,kako desničarska malograđanština nešto psuje.
vuksadinare wrote:...bio sam blizu kapovica...ima nesto sto ti se me svidja..malo je pederkast..ali nije to bitno...podsjeca me na komesare staljinove tajne sluzbe ili na knojevca koji su odgovorni za likvidacije od 45-te do 49,50...mislim fizicki je za kurac ali ako se nalazi u coporu izbija ta mrznja,zlo...kao kad se zapovjednik streljackog voda osjeca mocno kad je taj strpj uz njega inace slabic kad je sam..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:meni recimo nas kolega ljevicar jastreb dobrohotno izgleda...ali mate kapovic ne...da je u poziciji onih 45-te ubijao bi ljude dok si rekao kes..iz njega isijava nesto zlobno,loseסמאל wrote:To je novinar, koji je pod policijskom zaštitom od razularenih desničara.Noor wrote:
Pročitajte upute protiv ustašluka koje su se dijelile na Bleiburgu
Bićete vi meni ki bubice
Yehudim wrote:vuksadinare wrote:...bio sam blizu kapovica...ima nesto sto ti se me svidja..malo je pederkast..ali nije to bitno...podsjeca me na komesare staljinove tajne sluzbe ili na knojevca koji su odgovorni za likvidacije od 45-te do 49,50...mislim fizicki je za kurac ali ako se nalazi u coporu izbija ta mrznja,zlo...kao kad se zapovjednik streljackog voda osjeca mocno kad je taj strpj uz njega inace slabic kad je sam..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:meni recimo nas kolega ljevicar jastreb dobrohotno izgleda...ali mate kapovic ne...da je u poziciji onih 45-te ubijao bi ljude dok si rekao kes..iz njega isijava nesto zlobno,loseסמאל wrote:
To je novinar, koji je pod policijskom zaštitom od razularenih desničara.
Moj profesor psihijatrije Subakov je dobro rekao: fanatika ne prepoznaješ po riječima nego po pogledu.Pročitajte upute protiv ustašluka koje su se dijelile na Bleiburgu
Bićete vi meni ki bubice
nismo bili bubice ni za 45 godina jugoslavenskog mraka pa nećemo ni sada..
Guest- Guest
- Sve je počelo kad me prepoznao Ante Udbinac, čovjek u Bujančevoj pratnji. Prišao mi je i otpočeo cinični razgovor. Nakon što sam se okrenuo, Bujančeva partnerica me je počela vrijeđati na osobnoj razini. Sam Bujanec nije ništa rekao, ali me je pljunuo dva puta. Potom su me i ostali počeli vrijeđati. Vikali su da sam jugokomunist i slično. Jedan me je udario u nogu, dok me je drugi neuspješno pokušao zahvatiti šakom - prepričava Majić, koji procjenjuje da ga je u tome trenutku okružilo najmanje 12 Bujančevih istomišljenika, a vrlo vjerojatno i više.
- Da nije bilo policije u blizini, vjerojatno bi sve skupa završilo puno gore - kaže Majić, kojeg su, prenosi Jutarnji list, policajci uz povike rulje odveli sa strane, i pustili nakon što su shvatili da je novinar i da nije nikoga napao, nego da je napadnut.
bujancu podmecu jer je hrvat
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Onda ste trebali ranije upaliti svjetlo.metilda wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
45 godina u mraku.jastreb wrote:Onda ste trebali ranije upaliti svjetlo.metilda wrote:
Kao i onaj mit o nekakvoj "tisućljetnom čežnjom za vlastitom državom".
Da ne bi Gavrila,još bi bili u Austrougarskoj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ok, bujanec i par ovih ogranicenih su napravili incident. Prepoznali su ga i poceli vrijedati. Ali zasto ti ljudi koji odbijaju priznati ( ili im je drago) sto se tamo dogodio veliki zlocin uopce dolaze tamo ?!
To kao da netko dolazi provocirati na jasenovac , koji je k. tim ljudima..
Last edited by kaya on 19/5/2019, 09:19; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ti si najiskrenija osot..ti nisi htio nezavisnost jer je lakse dat guzu za kakvu povlasticu nego boriti se za svoj dom...jbg zato si mi ok.necu ti nistajastreb wrote:45 godina u mraku.jastreb wrote:Onda ste ranije trebali upaliti svjetlo.metilda wrote:
nismo bili bubice ni za 45 godina jugoslavenskog mraka pa nećemo ni sada ..
Kao i onaj mit o nekakvoj "tisućljetnom čežnjom za vlastitom državom".
Da ne bi Gavrila, još bi bili u Austrougarskoj.
2015-09-08
'Radnici' imaju viska vremena..pa kad ih neko zvekne..kme kme ugrozenikaya wrote:Ok, bujanec i par ovih ogranicenih su napravili incident. Prepoznali su ga i poceli vrijedati. Ali zasto ti ljudi koji odbijaju priznati ( ili im je drago) sto se tamo dogodio veliki zlocin uopce dolaze tamo ?!
2015-09-08
jastreb wrote:Onda ste trebali ranije upaliti svjetlo.metilda wrote:
da nije svjetlo gorjelo u nama ne bi se dogodila devedeseta
Guest- Guest
kaya wrote:Ok, bujanec i par ovih ogranicenih su napravili incident. Prepoznali su ga i poceli vrijedati. Ali zasto ti ljudi koji odbijaju priznati ( ili im je drago) sto se tamo dogodio veliki zlocin uopce dolaze tamo ?!
Nije i ne može biti isto.
Mit o - nevinim zločincima - graniči sa idiotizmom.
Nacistički kolaboracionisti, koljači i ubojice su dobili zasluženu kaznu.
Svi civili i maloljetnici su oslobodjeni a stradali su jedino usraški zločinci
koji su i nakon potpisivanja predaje nacista, nastavili sa ubijanjima
nadajući se imaginarnom nadom u spas od strane saveznika.
Dobro je to sročio engleski general zaprijetivši tenkovima usraškim snagama.
Krivnja= kazna
Ne znam šta tu nije jasno.
vuksadinare wrote:'Radnici' imaju viska vremena..pa kad ih neko zvekne..kme kme ugrozenikaya wrote:Ok, bujanec i par ovih ogranicenih su napravili incident. Prepoznali su ga i poceli vrijedati. Ali zasto ti ljudi koji odbijaju priznati ( ili im je drago) sto se tamo dogodio veliki zlocin uopce dolaze tamo ?!
" radnici" iz Jasenovca, Gradiške, Paga ......dobili po pički pa kmeče desetljećima
kme kme kme
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Zbog protuhadezeovskih majica-policija se u Puli okomila na prosvjednike
» Policija u BGD privela Cetnika, Draza Pao
» Zagrebačka policija privela golog umjetnika
» Hrabra policija privela 72godišnjaka jer je pisao Plenkoviću
» Austrijska policija u hladnjači pronašla 38 imigranata
» Policija u BGD privela Cetnika, Draza Pao
» Zagrebačka policija privela golog umjetnika
» Hrabra policija privela 72godišnjaka jer je pisao Plenkoviću
» Austrijska policija u hladnjači pronašla 38 imigranata