Stižu radnici iz Irana , izdaju im se vize po ubrzanom postupku
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Stižu radnici iz Irana , izdaju im se vize po ubrzanom postupku
Srbi su se izmišali. Čak sam negdi čita da današnji Srbi jako malo zajedničkog imaju sa onima od pri cara Lazara.
Bošnjani (nacija tadašnje bosanske kraljevine) su se ka nacija pak raspali upravo zbog religije. Pokatoličeni su prešli u Hrvate, pravoslavni u Srbe, ovi islamizirani su dugo vrimena bili ili Srbi ili Hrvati, da bu u vrime Tita postali "Muslimani", i u konačnici u zadnjem ratu - "Bošnjaci". Tak da je to sve fluidno kad ti dođu okupatori.
Ali Perzijci su uvik bili Perzijci.
Bošnjani (nacija tadašnje bosanske kraljevine) su se ka nacija pak raspali upravo zbog religije. Pokatoličeni su prešli u Hrvate, pravoslavni u Srbe, ovi islamizirani su dugo vrimena bili ili Srbi ili Hrvati, da bu u vrime Tita postali "Muslimani", i u konačnici u zadnjem ratu - "Bošnjaci". Tak da je to sve fluidno kad ti dođu okupatori.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
srbi se fizički razlikuju dosta.AlfaOmega wrote:Srbi su se izmišali. Čak sam negdi čita da današnji Srbi jako malo zajedničkog imaju sa onima od pri cara Lazara.
recimo srbi iz hrvatske izgledaju kao hrvati. srbi iz bosne isto tako.
međutim, pređeš drinu, srbi iz srbije kao druga nacija - izgledaju kao bugari. srbi iz srbije su mediteranske rase kao bugari i grci, a srbi iz hrvatske i bosne su dinarske rase kao hrvati.
i originalna srbija nikada nije bila zapadno od drine. iako srbi govore "hrvati su pokatoličeni srbi" a situacija je obrnuta - srbi zapadno od drine su pravoslavni hrvati, oni se fizički razlikuju od srba iz srbije, koji su srodni bugarima, makedoncima, grcima(mediteranske rase)
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Sad znam da se crvenkasti zapravo ne šali kad veli da je Hrvat.
AssadNaPodmornici wrote:srbi se fizički razlikuju dosta.AlfaOmega wrote:Srbi su se izmišali. Čak sam negdi čita da današnji Srbi jako malo zajedničkog imaju sa onima od pri cara Lazara.
recimo srbi iz hrvatske izgledaju kao hrvati. srbi iz bosne isto tako.
međutim, pređeš drinu, srbi iz srbije kao druga nacija - izgledaju kao bugari. srbi iz srbije su mediteranske rase kao bugari i grci, a srbi iz hrvatske i bosne su dinarske rase kao hrvati.
i originalna srbija nikada nije bila zapadno od drine. iako srbi govore "hrvati su pokatoličeni srbi" a situacija je obrnuta - srbi zapadno od drine su pravoslavni hrvati, oni se fizički razlikuju od srba iz srbije, koji su srodni bugarima, makedoncima, grcima(mediteranske rase)
Pravi Srbi su u Sandžaku
Ovo ostalo po Srbiji su sve posrbljeni tračani i dačani...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Zar sandjaklije nisu Bosanci
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatska uvodi Euro umjesto Kune po ubrzanom postupku
» Srbija ponovo uvodi vize državljanima Irana
» Stižu radnici iz Bangladeša
» "ja bi to po kratkom postupku"
» Plenk sa Vujčićem pod hitnom postupku gasi kunu i uvodi Euro
» Srbija ponovo uvodi vize državljanima Irana