"ja bi to po kratkom postupku"
Page 1 of 1
"ja bi to po kratkom postupku"
GRUPA ljudi je navodno silovala i pretukla na smrt nevinog muškarca nakon što je 10-godišnja djevojčica "iz šale lagala" da ju je on napastovao. Djevojčica je tvrdila da je vozač kamiona Dmitrij Čikvarkin (48) dodirivao nju i još jednu djevojčicu (3) ispod struka nakon što ih je odvezao do dadilje u ruskom gradu Verhnjaja Pišma.
Otac djevojčice Sergej Čabin (33) i njegova djevojka Valeria Dunaeva (25), majka drugog djeteta, optuženi su da su uz pomoć trojice prijatelja napali Čikvarkina nakon što su čuli priču djevojčice.
"Prvo su ga silovali, a onda su mu s istom cijevi razbili glavu. Napali su i dadilju jer je pokušala zaštititi Čikvarkina", rekli su iz policije, a prenosi The Mirror.
Vozač kamiona, inače i sam otac 6-godišnje curice, bio je živ kada je grupa otišla, ali je kasnije preminuo zbog nanesenih ozljeda.
Dunaeva i Čabin, zajedno s navodnim suučesnikom Mihailom Ivanovom (27), uhićeni su nakon što je policija utvrdila da je optužba izmišljena. Druga dvojica muškaraca koja su sudjelovala u ubojstvu su u bijegu.
Sva četvorica bi mogla dobiti doživotnu kaznu zatvora, dok bi Dunaeva mogla dobiti do 20 godina zatvora.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/curica-u-rusiji-lagala-da-ju-je-muskarac-zlostavljao-roditelji-ga-silovali-i-ubili/2208887.aspx
Otac djevojčice Sergej Čabin (33) i njegova djevojka Valeria Dunaeva (25), majka drugog djeteta, optuženi su da su uz pomoć trojice prijatelja napali Čikvarkina nakon što su čuli priču djevojčice.
"Prvo su ga silovali, a onda su mu s istom cijevi razbili glavu. Napali su i dadilju jer je pokušala zaštititi Čikvarkina", rekli su iz policije, a prenosi The Mirror.
Vozač kamiona, inače i sam otac 6-godišnje curice, bio je živ kada je grupa otišla, ali je kasnije preminuo zbog nanesenih ozljeda.
Dunaeva i Čabin, zajedno s navodnim suučesnikom Mihailom Ivanovom (27), uhićeni su nakon što je policija utvrdila da je optužba izmišljena. Druga dvojica muškaraca koja su sudjelovala u ubojstvu su u bijegu.
Sva četvorica bi mogla dobiti doživotnu kaznu zatvora, dok bi Dunaeva mogla dobiti do 20 godina zatvora.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/curica-u-rusiji-lagala-da-ju-je-muskarac-zlostavljao-roditelji-ga-silovali-i-ubili/2208887.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: "ja bi to po kratkom postupku"
E svasta na ovom svijetu...cuj silovali ga i ubili
Nista, Crni Delfin je spreman za njih
A ta mala...tako mala a tako lazljiva mala kucka
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: "ja bi to po kratkom postupku"
Ringo10 wrote:E svasta na ovom svijetu...cuj silovali ga i ubili
djeca lazu i to gotvo stalno..to sto je internet sveprisutan,pa ideje kupe sa njega,samo je razlog da se svi zabrinu..
Guest- Guest
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Similar topics
» Hrvatska mora u kratkom roku uštedjeti od 5 do 7 posto BDP
» Nije realno da će svi biti namireni u kratkom roku
» Stižu radnici iz Irana , izdaju im se vize po ubrzanom postupku
» Hrvatska uvodi Euro umjesto Kune po ubrzanom postupku
» Namještanje predmeta u stečajnom postupku
» Nije realno da će svi biti namireni u kratkom roku
» Stižu radnici iz Irana , izdaju im se vize po ubrzanom postupku
» Hrvatska uvodi Euro umjesto Kune po ubrzanom postupku