Stižu radnici iz Bangladeša
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Stižu radnici iz Bangladeša
Hrvatska je spremna uvesti radnike iz Bangladeša, i to liječnike, medicinske sestre, stručnjake za informatiku i komunikacije, turističke te građevinske djelatnike, no i radnike drugih profila. Objavilo je to veleposlanstvo te države u Haagu iz kojeg se pokriva Hrvatska, budući da kod nas nema diplomatskog predstavništva te južnoazijske države, nakon sastanka bangladeškog veleposlanika sa zamjenikom ministra rada Draženom Opalićem. S druge strane, i Bangladeš je u akciji “nuđenja” svog stanovništva za popunu deficitarnih radnih mjesta u svijetu, pa tako i u Hrvatskoj.
Kako su objavili iz bangladeškog veleposlanstva, na sastanku u Zagrebu je zamjenik ministra Marka Pavića najavio kako će Hrvatska uskoro, kao prvi korak u procesu, u Bangladeš poslati nacrt memoranduma o razumijevanju, dokumenta koji opisuje dogovor između dvije države o toj temi.
Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/uvoz-radne-snage-stizu-radnici-iz-bangladesa-1327326 - www.vecernji.hr
Guest- Guest
Re: Stižu radnici iz Bangladeša
Pa nek uvoze , baš me brige. Skupi su in i lječnici i medicinske sestre. Svašta.
Bankrotirala država. Ma.
Bankrotirala država. Ma.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Prvo ka prvo lječnik i medicinska sestra mora znat jezik , tu već padaju a šta se tiče građevinaca to je robovska radna snaga , dođe ti na isto jel ga uvozi s Kosova , Bangladeša , Mozambika ili šta ti ga ja znam.
Vijest nije uopće zanimljiva.
Vijest nije uopće zanimljiva.
2014-04-11
kad stomatolog iz bangladesa gurne svoje tamnopute ruke u usta desnicaru hrvatu....
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
...to su planovi a planovi s egotovo nikad potpuno ne ostvare..mogu oni njih dovesti ali oni u sebi si misle hrvatska nam ej usputna stanica za njemacku,francusku i britaniju...eto kod mene bio u domu zdravlja radio neki indonezanin...pa je u roku pola godien zapalio za austriju...a ugovor mu je bio na pet godina..jednostavno 'nestao preko noci'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hrvatski desničari nemaju problem s tamnoputima, ni sa žutima i dr samo sa Srbima.debotoijusto wrote:kad stomatolog iz bangladesa gurne svoje tamnopute ruke u usta desnicaru hrvatu....
Sve može samo da nisu Srbi.
pa ljevicari i 'antife' bi da desnicari imaju problema i sa ovima..pa u paketu...danni1 wrote:Hrvatski desničari nemaju problem s tamnoputima, ni sa žutima i dr samo sa Srbima.debotoijusto wrote:kad stomatolog iz bangladesa gurne svoje tamnopute ruke u usta desnicaru hrvatu....
2015-09-08
danni1 wrote:Hrvatski desničari nemaju problem s tamnoputima, ni sa žutima i dr samo sa Srbima.debotoijusto wrote:kad stomatolog iz bangladesa gurne svoje tamnopute ruke u usta desnicaru hrvatu....
Tocno tako.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
danni1 wrote:Hrvatski desničari nemaju problem s tamnoputima, ni sa žutima i dr samo sa Srbima.debotoijusto wrote:kad stomatolog iz bangladesa gurne svoje tamnopute ruke u usta desnicaru hrvatu....
Pa pravoj desnici bi to bio problem.
Zato jer u HR ne postoji desnica, oni misle da jesu, ali ustvari to su pravaški debili kockastoglave turske genetike opsjednuti srbima. Normalno da im slični tamnoputi ne smetaju.
catabbath-
2015-08-22
Pokvareni rvacki domoljubni poslodavci bi uveli i ljudoždere sa bornea samo da ne plate domaćeg radnika.
Domoljubi iz ADZja tjeraku Hrvate vanka a uvoze tamnopute mujage lol. Novo cvijeće.
Ma normalno , ne samo to nego će doć do globalnog sukoba zapada i islama i muslimani u Europi će završit kao Židovi pod Hitlerom.vuksadinare wrote:...to su planovi a planovi s egotovo nikad potpuno ne ostvare..mogu oni njih dovesti ali oni u sebi si misle hrvatska nam ej usputna stanica za njemacku,francusku i britaniju...eto kod mene bio u domu zdravlja radio neki indonezanin...pa je u roku pola godien zapalio za austriju...a ugovor mu je bio na pet godina..jednostavno 'nestao preko noci'
2014-04-11
sto ce ovaj tu iz bangladesa i slicnih zemalja?..ok..placa ce mu biti naspram bangladesa dvadeset puta veca...ali kad bude vidio cijene hrane,troskova za stanovanje...shvatiot ce da mu je bolje zbrisati dalje...i to ce napraviti bar vecina njih..RayMabus wrote:Ma normalno , ne samo to nego će doć do globalnog sukoba zapada i islama i muslimani u Europi će završit kao Židovi pod Hitlerom.vuksadinare wrote:...to su planovi a planovi s egotovo nikad potpuno ne ostvare..mogu oni njih dovesti ali oni u sebi si misle hrvatska nam ej usputna stanica za njemacku,francusku i britaniju...eto kod mene bio u domu zdravlja radio neki indonezanin...pa je u roku pola godien zapalio za austriju...a ugovor mu je bio na pet godina..jednostavno 'nestao preko noci'
2015-09-08
Šta ja znam šta će. Ja se uopće ne zamaran s ton ekipon iz Bangladeša i šta će i di će oni. Triba znat jezik za bit doktor il il medicinska sestra u Hrvatskoj a ovi robovi s građevine me uopće ne zanimaju tj ti poslovi.vuksadinare wrote:sto ce ovaj tu iz bangladesa i slicnih zemalja?..ok..placa ce mu biti naspram bangladesa dvadeset puta veca...ali kad bude vidio cijene hrane,troskova za stanovanje...shvatiot ce da mu je bolje zbrisati dalje...i to ce napraviti bar vecina njih..RayMabus wrote:Ma normalno , ne samo to nego će doć do globalnog sukoba zapada i islama i muslimani u Europi će završit kao Židovi pod Hitlerom.vuksadinare wrote:...to su planovi a planovi s egotovo nikad potpuno ne ostvare..mogu oni njih dovesti ali oni u sebi si misle hrvatska nam ej usputna stanica za njemacku,francusku i britaniju...eto kod mene bio u domu zdravlja radio neki indonezanin...pa je u roku pola godien zapalio za austriju...a ugovor mu je bio na pet godina..jednostavno 'nestao preko noci'
2014-04-11
mogu oni naucit jezik ako hoce i ako imaju volju..a sigurno im hrvatska nije prva opcija pa shodno tome i nece se truditi uciti jezik..mozda pokoji koji ima misao da se tu nastani..eno u traumi u zagrebu radi crnac kao doktor vec petnaestak godina..lik idlicno govori hrvatski..ali njemu je hrvatska bila zemlja u kojoj ce se trajno nastaniti i zato je naucio..ali takvih je vrlo maloRayMabus wrote:Šta ja znam šta će. Ja se uopće ne zamaran s ton ekipon iz Bangladeša i šta će i di će oni. Triba znat jezik za bit doktor il il medicinska sestra u Hrvatskoj a ovi robovi s građevine me uopće ne zanimaju tj ti poslovi.vuksadinare wrote:sto ce ovaj tu iz bangladesa i slicnih zemalja?..ok..placa ce mu biti naspram bangladesa dvadeset puta veca...ali kad bude vidio cijene hrane,troskova za stanovanje...shvatiot ce da mu je bolje zbrisati dalje...i to ce napraviti bar vecina njih..RayMabus wrote:Ma normalno , ne samo to nego će doć do globalnog sukoba zapada i islama i muslimani u Europi će završit kao Židovi pod Hitlerom.vuksadinare wrote:...to su planovi a planovi s egotovo nikad potpuno ne ostvare..mogu oni njih dovesti ali oni u sebi si misle hrvatska nam ej usputna stanica za njemacku,francusku i britaniju...eto kod mene bio u domu zdravlja radio neki indonezanin...pa je u roku pola godien zapalio za austriju...a ugovor mu je bio na pet godina..jednostavno 'nestao preko noci'
2015-09-08
Pa.šta me brige za njih. Oni su svi podstanari. Neće oni radit za kikiriki ode jer ne mogu.vuksadinare wrote:mogu oni naucit jezik ako hoce i ako imaju volju..a sigurno im hrvatska nije prva opcija pa shodno tome i nece se truditi uciti jezik..mozda pokoji koji ima misao da se tu nastani..eno u traumi u zagrebu radi crnac kao doktor vec petnaestak godina..lik idlicno govori hrvatski..ali njemu je hrvatska bila zemlja u kojoj ce se trajno nastaniti i zato je naucio..ali takvih je vrlo maloRayMabus wrote:Šta ja znam šta će. Ja se uopće ne zamaran s ton ekipon iz Bangladeša i šta će i di će oni. Triba znat jezik za bit doktor il il medicinska sestra u Hrvatskoj a ovi robovi s građevine me uopće ne zanimaju tj ti poslovi.vuksadinare wrote:sto ce ovaj tu iz bangladesa i slicnih zemalja?..ok..placa ce mu biti naspram bangladesa dvadeset puta veca...ali kad bude vidio cijene hrane,troskova za stanovanje...shvatiot ce da mu je bolje zbrisati dalje...i to ce napraviti bar vecina njih..RayMabus wrote:Ma normalno , ne samo to nego će doć do globalnog sukoba zapada i islama i muslimani u Europi će završit kao Židovi pod Hitlerom.vuksadinare wrote:...to su planovi a planovi s egotovo nikad potpuno ne ostvare..mogu oni njih dovesti ali oni u sebi si misle hrvatska nam ej usputna stanica za njemacku,francusku i britaniju...eto kod mene bio u domu zdravlja radio neki indonezanin...pa je u roku pola godien zapalio za austriju...a ugovor mu je bio na pet godina..jednostavno 'nestao preko noci'
2014-04-11
Više volimo Banglodašeavce nego njih!
Ha ha! Ja bih se ubio da sam Srbin!
crvenkasti-
2014-04-17
pa cuj..srbin bi da ga vole oni kojima je jucer stavljao noz pod grlo,rusio gradove,sela...ako to budu ovi radili nece se voljeti ni njih..vi ste svoje zetone potrosilicrvenkasti wrote:danni1 wrote:Hrvatski desničari nemaju problem s tamnoputima, ni sa žutima i dr samo sa Srbima.debotoijusto wrote:kad stomatolog iz bangladesa gurne svoje tamnopute ruke u usta desnicaru hrvatu....
Više volimo Banglodašeavce nego njih!
Ha ha! Ja bih se ubio da sam Srbin!
2015-09-08
Danas su izbori u Istanbulu i to me zanima jer znam da će Erdogana ubit prosvjednici u nekom lučkom gradu. I napad Francuza na Iran me zanima. To su dva događaja koja sada slijede. Kad se to desi kaos sa izbjegličkom krizom se povećava i eto kaosa u BiH i Hrvatskoj.
2014-04-11
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Stižu radnici iz Irana , izdaju im se vize po ubrzanom postupku
» Hoće li Balkan uvoziti radnu snagu iz Pakistana, Bangladeša....
» I BiH je nekome Njemačka: Građevinari iz Bangladeša dobili posao u Višegradu
» Erini radnici u Beogradu
» Radnici Amazona nemaju za hranu
» Hoće li Balkan uvoziti radnu snagu iz Pakistana, Bangladeša....
» I BiH je nekome Njemačka: Građevinari iz Bangladeša dobili posao u Višegradu
» Erini radnici u Beogradu
» Radnici Amazona nemaju za hranu
Page 1 of 9