Stižu radnici iz Irana , izdaju im se vize po ubrzanom postupku
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Stižu radnici iz Irana , izdaju im se vize po ubrzanom postupku
Kad počnu te uvozne mujage raditi sranja u sezoni ode i turizam u 3pm pa poslodavci iopet neće biti zadovoljni.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
To će vrlo brzo biti najbolji Hrvati.
Dobro, neće, hercegovci su najbolji.
Hercegovci, pa oni.
Dobro, neće, hercegovci su najbolji.
Hercegovci, pa oni.
crvenkasti-
2014-04-17
ima Iranskih kršćana
neka njih uvoze ako već uvoze strance
2014-04-16
mortal wrote:ima Iranskih kršćana
ipak svi smo djeca božja, nema razlika ako Hrvate zamjenimo Irancima ukoliko vjeruju u istog našeg boga Isusa, to je sve isto
bitno je da se očuva vjera u Krista a ne narod i nacija
Guest- Guest
Iranci su šijti,dakle manje zlo od sunita ali boga mi,manje zlo i od katolika.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ma najvece zlo je krmetina ko sto si tiסמאל wrote:Iranci su šijti,dakle manje zlo od sunita ali boga mi,manje zlo i od katolika.
povisuje kolesterol
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
סמאל wrote:Iranci su šijti,dakle manje zlo od sunita ali boga mi,manje zlo i od katolika.
babo Izetbegović je po uzoru na organizaciju islamskog društva u Iranu napisao onu svoju Islamsku deklaraciju, kako bi se i u Bosni moglo organizirati takvo islamsko društvo, Iran je bio uzor, vodilja, pogotovo nakon revolucije
a Srbi kad su pročitali u Islamskoj deklaraciji što spremaju muslimani na prostoru Jugoslavije su organizirali onaj svoj SANU, jer ako će muslimani imati svoju deklaraciju onda će isto i Srbi imati svoju srpsku SANU deklaraciju
Guest- Guest
takode je bilo dosta iranaca koji su ratovali u bihparlamentarac wrote:סמאל wrote:Iranci su šijti,dakle manje zlo od sunita ali boga mi,manje zlo i od katolika.
babo Izetbegović je po uzoru na organizaciju islamskog društva u Iranu napisao onu svoju Islamsku deklaraciju, kako bi se i u Bosni moglo organizirati takvo islamsko društvo, Iran je bio uzor, vodilja, pogotovo nakon revolucije
a Srbi kad su pročitali u Islamskoj deklaraciji što spremaju muslimani na prostoru Jugoslavije su organizirali onaj svoj SANU, jer ako će muslimani imati svoju deklaraciju onda će isto i Srbi imati svoju srpsku SANU deklaraciju
Iranci finansiraju terorizam
2014-04-19
mi Jugoslaveni smo bili nesvrstani, pa smo se družili s raznim islamistima, to su bila dobra vremena, oni su mogli kod nas širiti radikalni islam a mi smo kod njih širili ideje komunizma i samoupravnog socijalizmaprckov wrote:
takode je bilo dosta iranaca koji su ratovali u bih
danas smo dobri s Kinezima, pa će nam Kinezi obnoviti Kumrovec i poučavati narod o Titu i blagodatima komunizma, jer to je slobodno tržište kad kineske državne tvrtke obnavljaju spomenike komunističkim diktatorima po Europi i šire komunističku propagandu, nevidljiva ruka
Guest- Guest
parlamentarac wrote:mi Jugoslaveni smo bili nesvrstani, pa smo se družili s raznim islamistima, to su bila dobra vremena, oni su mogli kod nas širiti radikalni islam a mi smo kod njih širili ideje komunizma i samoupravnog socijalizmaprckov wrote:
takode je bilo dosta iranaca koji su ratovali u bih
danas smo dobri s Kinezima, pa će nam Kinezi obnoviti Kumrovec i poučavati narod o Titu i blagodatima komunizma, jer to je slobodno tržište kad kineske državne tvrtke obnavljaju spomenike komunističkim diktatorima po Europi i šire komunističku propagandu, nevidljiva ruka
2014-04-19
Hrvatska je članica NATO a ovi uvoze nepoznate ljude iz Irana a isti taj Iran upravo izjavio danas da američka flota može biti uništena jednom raketom
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2084675
I šta ako se ovi zarate a ti članica NATO-a dakle neprijatelj a uvoziš ih a ne znaš uopće tko su ustvari ?!?!?!?!
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2084675
I šta ako se ovi zarate a ti članica NATO-a dakle neprijatelj a uvoziš ih a ne znaš uopće tko su ustvari ?!?!?!?!
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
koliko tragično zvuči ovo je prekrasna pjesma s daleko dubljim značenjem od prikazanogAssadNaPodmornici wrote:crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Umjesto da se zabrani našim ljudima iseljavanje ovi dopuštaju useljavanje stranaca.
Ne treba im braniti.
Treba djelovati psihološki.
Pojačati propagandu u dnevniku kako smo sretni što imamo Hrvatsku. I da nam je tu lijepo.
I da smo slobodni, svoji na svome, konačno. nakon 900 godina ropstva.
Puštati domoljubne pjesme i tako to ...
neka ti kušššiiin bude stina, a nemoj sine niikuuud ići.. . piva bogati HDZovac iz Splita čiji se stari bivši član KPJa obogatia u privatizaciji.. a sin mu piva domoljubne
2014-04-16
siromaštvo je blagoslovmortal wrote:pjesma s daleko dubljim značenjem od prikazanog
naš Isus nas poziva da živimo siromaštvo i bijedu
trebamo smanjiti potrošnju kako bi i naša djeca mogla živjeti u siromaštvu i bijedi
Guest- Guest
epikur37 wrote:Umjesto da se zabrani našim ljudima iseljavanje ovi dopuštaju useljavanje stranaca.
HDZ nema alternativu
A lika čoeče
A lika čoeče
2014-04-11
Šokiran sam ...
Koja nekompetentnost , ovaj Pavić pa Kujundžić pa Tolušić pa onda ona Žalac , sve šljam gori od gorega.
Ovo je vrh : mi smo članica NATO-a a Amerika je u ratu sa Iranom i uvozit ćemo radnu snagu iz zemlje koja je teroristička i naša policja će vjerovari na riječ papirima koje ovi donesu da su oni normalni ljudi a ne pripadnici iranske revolucionarne garde i sličnih njihovih državnih terorisričkih organizacija.
Šta je napisa jedan tamo na Indexu a sve je reka s tin komentaron :
Game over.
Koja nekompetentnost , ovaj Pavić pa Kujundžić pa Tolušić pa onda ona Žalac , sve šljam gori od gorega.
Ovo je vrh : mi smo članica NATO-a a Amerika je u ratu sa Iranom i uvozit ćemo radnu snagu iz zemlje koja je teroristička i naša policja će vjerovari na riječ papirima koje ovi donesu da su oni normalni ljudi a ne pripadnici iranske revolucionarne garde i sličnih njihovih državnih terorisričkih organizacija.
Šta je napisa jedan tamo na Indexu a sve je reka s tin komentaron :
Game over.
2014-04-11
Sa 27% podrške i antinarodnim ministrima ? Čisto sumnjam.kic wrote:
HDZ: game on~
2014-04-11
Triba to gledati pozitivno. Iranci su arijevci, ostatak muslića nisu. A arijevci su u Hr dobro došli.
Triba to gledat onako kako je : to je teroristička država , zakačit će se s Amerikom a mi smo članica NATO-a.AlfaOmega wrote:Triba to gledati pozitivno. Iranci su arijevci, ostatak muslića nisu. A arijevci su u Hr dobro došli.
Dakle uvozi ti nesigurnost u zemlju.
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatska uvodi Euro umjesto Kune po ubrzanom postupku
» Srbija ponovo uvodi vize državljanima Irana
» Stižu radnici iz Bangladeša
» "ja bi to po kratkom postupku"
» Plenk sa Vujčićem pod hitnom postupku gasi kunu i uvodi Euro
» Srbija ponovo uvodi vize državljanima Irana
» Stižu radnici iz Bangladeša