Papa Franjo konacno otkrio svoje nedemokratsko i nekatolicko lice:Izbacuje Ratzingera iz Vatikana
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Papa Franjo konacno otkrio svoje nedemokratsko i nekatolicko lice:Izbacuje Ratzingera iz Vatikana
Budući je stariji, Josip Broz u rujnu 1913. godine odlazi na odsluženje vojnog roka gdje završava dočasničku školu, te kako je i sam volio isticati, postaje najmlađi vodnik u 25. domobranskoj pukovniji, a u natjecanju u mačevanju osvaja drugo mjesto u Austro-ugarskoj vojsci. Alojzije Stepinac je pozvan u vojsku tri godine kasnije 29.6.1916. godine u 96. Karlovačku pukovniju.
Brozova jedinica, 10. satnija, 3. bojne, 25. Domobranske pukovnije dolazi u Istočnu Bosnu te je Josip Broz 12.8.1914. godine „pregazio“ rijeku Drinu, budući je došla naredba o napadu na Srbiju te napredovanje prema Valjevu. Na Veliku Gospu 15.8.1914. godine poslije borbi prsa o prsa između 25. domobranske pukovnije i Drinske divizije I. poziva, Broz i Hrvati ulaze u Krupanj. Interesantno je napomenuti da su se tih dana licem u lice borili Josip Broz i Draža Mihailović koji je bio mitraljezac u 3. pješadijskom prekobrojnom puku koji je bio u sastavu Drinske divizije. Mnogi srpski povjesničari smatraju da još od tih dana datira nepodnošljivost Josipa Broza prema četništvu, smatrajući ga najvećim povijesnim protivnikom četništva od tih dana kada se borio u I. svjetskom ratu protiv četnika Vojislava Tankosića, pa sve do bitke na Neretvi 1943. godine kada je Broz potpuno slomio četnički pokret koji se za njegova života nikada nije oporavio. Naravno da su se i u toj bitci na Neretvi zajedno sa četnicima borile ustaše a protiv partizanskih jedinica. Važno je znati da je prije pojave Josipa Broza u svim značajnim mjestima u Hrvatskoj postojala četnička organizacija, od Dubrovnika do Splita, a u akcije su pa i na teritoriju tzv. NDH često kretali zajedno sa ustašama. Stoga je razumljivo da su i danas najveći neprijatelji Josipa Broza oni koji gaje određene simpatije spram ustaštva, odnosno četništva. O učešću Josipa Broza u borbama u Srbiji za vrijeme Jugoslavije, iz sasvim razumljivih razloga, gotovo se i nije pisalo. Brozova 25. pukovnija u siječnju 1915. godine prebacuje se na ratište u Karpate – na rusku frontu, gdje u bitci protiv Čerkeza Josip Broz biva ranjen i zarobljen 25.3.1915. godine.
Brozova jedinica, 10. satnija, 3. bojne, 25. Domobranske pukovnije dolazi u Istočnu Bosnu te je Josip Broz 12.8.1914. godine „pregazio“ rijeku Drinu, budući je došla naredba o napadu na Srbiju te napredovanje prema Valjevu. Na Veliku Gospu 15.8.1914. godine poslije borbi prsa o prsa između 25. domobranske pukovnije i Drinske divizije I. poziva, Broz i Hrvati ulaze u Krupanj. Interesantno je napomenuti da su se tih dana licem u lice borili Josip Broz i Draža Mihailović koji je bio mitraljezac u 3. pješadijskom prekobrojnom puku koji je bio u sastavu Drinske divizije. Mnogi srpski povjesničari smatraju da još od tih dana datira nepodnošljivost Josipa Broza prema četništvu, smatrajući ga najvećim povijesnim protivnikom četništva od tih dana kada se borio u I. svjetskom ratu protiv četnika Vojislava Tankosića, pa sve do bitke na Neretvi 1943. godine kada je Broz potpuno slomio četnički pokret koji se za njegova života nikada nije oporavio. Naravno da su se i u toj bitci na Neretvi zajedno sa četnicima borile ustaše a protiv partizanskih jedinica. Važno je znati da je prije pojave Josipa Broza u svim značajnim mjestima u Hrvatskoj postojala četnička organizacija, od Dubrovnika do Splita, a u akcije su pa i na teritoriju tzv. NDH često kretali zajedno sa ustašama. Stoga je razumljivo da su i danas najveći neprijatelji Josipa Broza oni koji gaje određene simpatije spram ustaštva, odnosno četništva. O učešću Josipa Broza u borbama u Srbiji za vrijeme Jugoslavije, iz sasvim razumljivih razloga, gotovo se i nije pisalo. Brozova 25. pukovnija u siječnju 1915. godine prebacuje se na ratište u Karpate – na rusku frontu, gdje u bitci protiv Čerkeza Josip Broz biva ranjen i zarobljen 25.3.1915. godine.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Papa Franjo konacno otkrio svoje nedemokratsko i nekatolicko lice:Izbacuje Ratzingera iz Vatikana
Josip Broz je bio vojnik austrugarske vojske i protivnik srpskog kralja
Te izraziti mrzitelj cetnistva i cetnickog vojvode
A Stepinac
Moj Bog moj Bog
Makar bio i srpski kralj
Jer
Caru carevo a Bogu bozje
A narodu kurac na biciklu
Te izraziti mrzitelj cetnistva i cetnickog vojvode
A Stepinac
Moj Bog moj Bog
Makar bio i srpski kralj
Jer
Caru carevo a Bogu bozje
A narodu kurac na biciklu
Zato , idioti
Za sto se zalažete ?
Za kanonizaciju Stepinca
KO da se radi o svjetskom nogometnom prvenstvu
Ne znam , ne razumijem
Kakav jadan narod . Traziti uvijrk neki čvrstu točku . Vodu. Autoritet.
Ma ?
Zadzo onda ste popljuvali Tita .
Ne vjeruju vam ..mnogi da znate sta radite
Za sto se zalažete ?
Za kanonizaciju Stepinca
KO da se radi o svjetskom nogometnom prvenstvu
Ne znam , ne razumijem
Kakav jadan narod . Traziti uvijrk neki čvrstu točku . Vodu. Autoritet.
Ma ?
Zadzo onda ste popljuvali Tita .
Ne vjeruju vam ..mnogi da znate sta radite
zapjevajmo sa ovom mladeži na kojoj ostaje vjernička budućnost Hrvatske
Guest- Guest
Projugoslavensko Stepinac
U isto vrijeme Alojzije Stepinac bori se na drugom kraju Evrope, na talijanskoj bojišnici. Kao i Broz i Stepinac je ranjen, na rijeci Pavi u Italiji, te također pada u zarobljeništvo u kojem provodi pet mjeseci. U to vrijeme Alojzije Stepinac je izrazito jugoslavenski orijentiran, što u kontekstu zbivanja sa kraja I. svjetskog rata ne treba čitati kao nedostatak. Kako ističe povjesničar Jure Krišto „Hrvatski katolički pokret“ čiji je simpatizer bio Alojzije Stepinac, se još od 1912. godine priklonio jugoslavenskoj ideji. Ideju jugoslavenstva promovirali su upravo Hrvati. To je bio način da hrvatski narod ostane zajedno u okviru jedne države, a ne da bude podijeljen u dvije države, između Srbije i Italije, kao što je to predviđao Londonski sporazum sa granicom Italije i Srbije između Šibenika i Splita. Iz svih tih razloga Alojzije Stepinac se prijavljuje u srpsku vojsku kao dobrovoljac na Solunskom frontu, te se prebacuje iz Italije u Solun. Iz visokih katoličkih krugova danas se Stepincu to zamjera i uzima kao nedostatak njegove biografije. Stepinac je bolje shvatio koliko je Jugoslavija potrebna Hrvatima još prije njenog nastanka, nego to mogu shvatiti oni koji ga danas stoga kritiziraju. Jer na početku 20. stoljeća nije bila dilema Jugoslavija ili Hrvatska, već je trilema – ili Jugoslavija ili Srbija ili Italija.
U isto vrijeme Alojzije Stepinac bori se na drugom kraju Evrope, na talijanskoj bojišnici. Kao i Broz i Stepinac je ranjen, na rijeci Pavi u Italiji, te također pada u zarobljeništvo u kojem provodi pet mjeseci. U to vrijeme Alojzije Stepinac je izrazito jugoslavenski orijentiran, što u kontekstu zbivanja sa kraja I. svjetskog rata ne treba čitati kao nedostatak. Kako ističe povjesničar Jure Krišto „Hrvatski katolički pokret“ čiji je simpatizer bio Alojzije Stepinac, se još od 1912. godine priklonio jugoslavenskoj ideji. Ideju jugoslavenstva promovirali su upravo Hrvati. To je bio način da hrvatski narod ostane zajedno u okviru jedne države, a ne da bude podijeljen u dvije države, između Srbije i Italije, kao što je to predviđao Londonski sporazum sa granicom Italije i Srbije između Šibenika i Splita. Iz svih tih razloga Alojzije Stepinac se prijavljuje u srpsku vojsku kao dobrovoljac na Solunskom frontu, te se prebacuje iz Italije u Solun. Iz visokih katoličkih krugova danas se Stepincu to zamjera i uzima kao nedostatak njegove biografije. Stepinac je bolje shvatio koliko je Jugoslavija potrebna Hrvatima još prije njenog nastanka, nego to mogu shvatiti oni koji ga danas stoga kritiziraju. Jer na početku 20. stoljeća nije bila dilema Jugoslavija ili Hrvatska, već je trilema – ili Jugoslavija ili Srbija ili Italija.
No, Josip Broz ne želi dati zakletvu kralju Srbije, nečasno je pogaziti već datu zakletvu. O razlozima odbijanja srpskog kralja sam Broz u „Zborniku sjećanja“ iz 1977. godine piše: „Zajedno sa 70 drugova odbio sam stupiti u Dobrovoljački korpus. Rukovodstvo tog korpusa koje je radilo po instrukcijama srpske vlade, taj korpus su tretirali kao oruđe velikosrpske politike. Odbili smo da je položimo srpskom kralju.“
Josip Broz nije dakle htio u srpske dobrovoljce jer se nije slagao sa velikosrpskom politikom. Alojzije Stepinac se srpskom kralju poklonio, a Josip Broz nije. I ne samo da mu se nije poklonio, već će ga kasnije i ukloniti i zabraniti mu povratak u Jugoslaviju.
I tako dakle
Politika
Pa ljudi , povijest prehodi valjda politici
Broz ne prizna kralja zbog vrlikosrpske politike
Stepinac se bori za srpskog kralja
Cccc
Kak vi mislite biti uopce predstavnici HRVATSKIH INTERESA
A NE SAMO VJERNIKA TIPA MUTILDE
Politika
Pa ljudi , povijest prehodi valjda politici
Broz ne prizna kralja zbog vrlikosrpske politike
Stepinac se bori za srpskog kralja
Cccc
Kak vi mislite biti uopce predstavnici HRVATSKIH INTERESA
A NE SAMO VJERNIKA TIPA MUTILDE
U povijesti svjetske politike od Hrvata ima mjesta samo za jednoga koji je u svijetu općeprihvaćen kao svjetska veličina, a to je Josip Broz. Odreći se onoga po kojem nas u svijetu mogu prepoznavati protivno je logici. Pametni narodi i pametni predstavnici tih naroda uzimaju i koriste iz svoje povijesti sve što im može biti od koristi. Tako bi trebalo biti i sa našim hrvatskim narodom.
1. Katolicka crkva je politicki protivnik KOMUnizma
2 Stepinac je najjači adut antikomunizma
3 Papa ne robuje toj ideološkoj platformi
4 Papa ima pravo traziti istinu kad nije do kraja poznata
5 a to sto ustaskim budalama u rh takve stvari nisu jasne
Govori samo o strašnom MORALNOM PADU NARODA
HVALA POPOVIMA ZA TO .
2 Stepinac je najjači adut antikomunizma
3 Papa ne robuje toj ideološkoj platformi
4 Papa ima pravo traziti istinu kad nije do kraja poznata
5 a to sto ustaskim budalama u rh takve stvari nisu jasne
Govori samo o strašnom MORALNOM PADU NARODA
HVALA POPOVIMA ZA TO .
Probajte u Irsku otici pjevati hrvatskpj mladežimetilda wrote:Ozapjevajmo sa ovom mladeži na kojoj ostaje vjernička budućnost Hrvatske
„Potrebna nam je širina uma kako ne bismo bili sputani ograničenim idejama i mišljenjima, nego spremni promijeniti ih ili proširiti. Moguće je da moje razmišljanje i razmišljanje drugoga dovedu do nove sinteze, koja obogaćuje i jedno i drugo. Jedinstvo kojemu treba težiti nije uniformnost (jednolikost), nego „jedinstvo u različitosti“, odnosno „pomirena različitost“. U tom obogaćujućem bratskom zajedništvu različiti se susreću, poštuju i cijene, zadržavajući ipak različite nijanse i naglaske, koji obogaćuju opće dobro. Moramo se osloboditi toga da mislimo kako svi moraju biti isti. (...) Važno je znati reći ono što se misli, a da se drugoga ne uvrijedi. Treba koristiti riječi i način govora koji drugi može lakše prihvatiti ili tolerirati, pogotovo kad se raspravlja o teškim pitanjima; vlastite kritike treba iznositi tako da se pritom ne daje oduška srdžbi i vrijeđa drugoga, kao u nekoj vrsti osvete, te izbjegavati moralizirajući govor, koji služi samo tomu da se drugoga napada, ismijava, optužuje i vrijeđa.“
Papa Franjo, Amoris laetitia – Radost ljubavi. Posinodalna apostolska pobudnica o ljubavi u obitelji (19. ožujka 2016.), Zagreb, 2016., br. 139.
Papa Franjo, Amoris laetitia – Radost ljubavi. Posinodalna apostolska pobudnica o ljubavi u obitelji (19. ožujka 2016.), Zagreb, 2016., br. 139.
Guest- Guest
Nek pruza drugi obrsz ja necu..mac se macem izbijametilda wrote:vuksadinare wrote:Stepinac je hrvat,katolik,europljanin,kristov vojnik....ovaj drugi je juznoamericki bizantinac,imperijalist,huskacmetilda wrote:pismejker wrote:rekoh ja davno,Jesus vam je uvaljen kao trojanac..
vidiš, takvi koji mrze Isusa kao ti potenciraju navodni raskol u Crkvi..
nažalost, postoji nemali broj vjernika koji nasjedaju na te i takve pamflete..
ni vuk mi nije odgovorio na pitanje je li Stepinac vrag kad je komunicirao s Titom..
niti je kometirao Stepinčevu izjavu o vjernosti papi..
nažalost, kažem..
žao mi je što zbog papinih izjava proživljavaš takvu krizu vjere..
pokušala sam ti pokazati kako je Stepinac usprkos kritikama komunizma i partizanskim zločinima koji su se istovremeno događali ipak pregovarao s titom i nazivao ga maršalom.. ali je istodobno naglašavao da svaki katolik mora ostati vjeran Petrovoj stolici
zašto? zato što Isus kaže: ti si Petar Stijena i na toj stijeni sagradit ću svoju crkvu, ni vrata paklena neće je nadvladati..
dakle, na nama je da ostanemo vjerni papi koji je, također po Nauku, izabran po Duhu Svetomu..
istina je da nas njegove diplomatske riječi o Irineju duboko pogađaju kao i njegovi susreti s Dodikom..
ali sjeti se da je sveti Ivan Pavao II posjetio Fidela Castra i rukovao se s njim.. je li zbog toga manje svet?
Crkva se ne smije izolirati od onih koji joj žele i čine zlo, s njima treba pregovarati i pokušavati sanirati mržnju, osvetu i štetu koja s mržnjom dolazi cijeloj Crkvi.. pogledaj kako je veliko priznanje Franjo donio Međugorju imenovavši nadbiskupa Hosera za službu kojom uređuje Međugorje kao veliko i moćno Marijansko svetište
evo da te utješim, proročanstva o ulozi preostalih vjernih Hrvata pokazuju da će se po nama ostvariti Božji plan spasenja što je Gospa objavila don Stefanu Gobbiju..
pročitaj ovaj tekst - ništa ne može umanjiti Gospin i Božji plan s namaPoruka koju je primo don Stefano Gobbi iz Svećeničkog marijanskog pokreta na Cenakulu za vrijeme posjeta Zagrebu, 20. rujna 1996., kada se susreo i s tadašnjim zagrebačkim nadbiskupom i kardinalom Franjom Kuharićem nalazi se u Plavoj knjizi, a smatra se da se odnosi na nedavni Domovinski rat u Hrvatskoj, te na najavu i budućih teških i kriznih vremena za Hrvatsku.
''Kako sam zadovoljna Cenakulom što si ga ovdje imao sa svećenicima i vjernicima moga Pokreta, kojem je predsjedao Kardinal Nadbiskup koga veoma ljubim i štitim.
Na ovu se naciju moj Protivnik razbjesnio, donoseći u nju tešku kušnju nasilja i rata. Kolike su patnje morala podnijeti ova moja djeca! Ja sam se zauzela da dobiju veliki dar oslobođenja i mira. Ali sad vas očekuju još veće muke.
- Ne boj se malo stado. Ocu Nebeskom se svidjelo dati vam kraljevstvo mog Bezgrješnog Srca. Ja sam vam se očitovala i vi ste me prihvatili s velikodušnošću moje male djece. Sada vas mogu povesti, kao nebeska vrtlarica u svjetlom vrtu vaših duša, na put čistoće, ljubavi i svetosti, vježbom svih kreposti koje su mi drage.
Tako vas svaki dan predajem kao žrtve zadovoljštine Božjoj Pravdi kako bi (Bog) mogao izliti na svijet pročišćujuću Milost svoga Božanskog milosrđa.
- Ne boj se stado malo. Vaša nebeska Majka udijelila vam je dar da se okupite sa svih strana u Njezinu pobjedničku četu.
Došao je čas odlučujuće bitke.
Sotona je već došao do vrhunca svoje moći i sada, također i u Crkvi, dovršit će (svoje djelo), koliko mu je Gospodin dopustio za Njeno najbolnije čišćenje. Časovi, koje ćete proživjeti, spadaju među najvažnije, jer svi događaji koje sam vam prorekla, ispunit će se.
- Ne boj se malo stado. Isus vas je okupio u nebeskom pašnjaku svoje Božanske Ljubavi. On vas vodi savršenom ispunjenju Očeve Volje. Isus želi biti od vas proslavljen.
Došao je čas u kojem ćete Isusa savršeno proslaviti. Vi ste utjeha njegovoj napuštenosti; vi ste duboka radost njegova Božanskog srca.
- Ne boj se malo stado. Budite moja mala djeca, koju sam okupila sa svih strana svijeta, za veliku bitku između Boga i Sotone, između sila dobra i sila zla.
Gospodin će pobijediti preko Mene, svoje male Sluškinje. Ja ću pobijediti pomoću vas, moja mala djeco.
Ono što se dogodilo u ovoj Naciji postaje znak za sve. Zbog svoje vjernosti Isusu i vašoj nebeskoj Majci, Crkvi i papi, Sotona je navalio na nju, u pokušaju da je uništi. Imajući na umu ovaj cilj, udružile su se sve sotonske i masonske sile. Međutim, Ja sam sama označila čas njihova poraza.
Tako će biti za čitavo čovječanstvo. Zato vas pozivam na pouzdanje i nadu.
- Ne boj se malo stado. Vama je povjereno poslanje da ostvarite trijumf mog Bezgrješnog Srca u svijetu.''
http://misija.slobodnadalmacija.hr/bastina/clanak/id/32206/Don-Stefano-Gobbi-Gospina-poruka-Hrvatskoj-Ne-boj-se-stado-malo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mi imamo posla sa cetnistvom i islamskim fundamentalizmom u svijetu a ne sa nekakvim huliganima koji se klosare pa da pruzas ruku..ako ti je njima ne sasjeces oni ce tebi jednostavna racunica...a meni se zivi a ne zrtvuje
2015-09-08
logično je da smo na agresiju morali uzvratiti oružanom obranom i to nam ni vjera ne osporava.. i tako bi bilo opet
međutim maksimu o drugom obrazu nije smislio Franjo nego Isus..
zato kažem da pokušaš izracionalizirati svoje uzburkane emocije i okrenuti se u ovom trenutku ponovno Evanđelju koje je izvor nade i utjehe.
»Vama koji slušate velim: Ljubite svoje neprijatelje, dobro činite svojim mrziteljima, blagoslivljajte one koji vas proklinju, molite za one koji vas zlostavljaju. Onomu tko te udari po jednom obrazu pruži i drugi, i onomu tko ti otima gornju haljinu ne krati ni donje. Svakomu tko od tebe ište daji, a od onoga tko tvoje otima ne potražuj. I kako želite da ljudi vama čine, tako činite i vi njima.
Ako ljubite one koji vas ljube, kakvo li vam uzdarje? Ta i grešnici ljube ljubitelje svoje. Jednako tako, ako dobro činite svojim dobročiniteljima, kakvo li vam uzdarje? I grešnici to isto čine.
Ako pozajmljujete samo onima od kojih se nadate dobiti, kakvo li vam uzdarje? I grešnici grešnicima pozajmljuju da im se jednako vrati.
Nego, ljubite neprijatelje svoje. Činite dobro i pozajmljujte ne nadajući se odatle ničemu. I bit će vam plaća velika, i bit ćete sinovi Svevišnjega jer je on dobrostiv prema nezahvalnicima i prema opakima.
Budite milosrdni kao što je Otac vaš milosrdan.
Ne sudite i nećete biti suđeni. Ne osudujte i nećete biti osuđeni. Praštajte i oprostit će vam se. Dajite i dat će vam se: mjera dobra, nabijena, natresena, preobilna dat će se u krilo vaše jer mjerom kojom mjerite vama će se zauzvrat mjeriti.« (Lk 6,27-38)
međutim maksimu o drugom obrazu nije smislio Franjo nego Isus..
zato kažem da pokušaš izracionalizirati svoje uzburkane emocije i okrenuti se u ovom trenutku ponovno Evanđelju koje je izvor nade i utjehe.
»Vama koji slušate velim: Ljubite svoje neprijatelje, dobro činite svojim mrziteljima, blagoslivljajte one koji vas proklinju, molite za one koji vas zlostavljaju. Onomu tko te udari po jednom obrazu pruži i drugi, i onomu tko ti otima gornju haljinu ne krati ni donje. Svakomu tko od tebe ište daji, a od onoga tko tvoje otima ne potražuj. I kako želite da ljudi vama čine, tako činite i vi njima.
Ako ljubite one koji vas ljube, kakvo li vam uzdarje? Ta i grešnici ljube ljubitelje svoje. Jednako tako, ako dobro činite svojim dobročiniteljima, kakvo li vam uzdarje? I grešnici to isto čine.
Ako pozajmljujete samo onima od kojih se nadate dobiti, kakvo li vam uzdarje? I grešnici grešnicima pozajmljuju da im se jednako vrati.
Nego, ljubite neprijatelje svoje. Činite dobro i pozajmljujte ne nadajući se odatle ničemu. I bit će vam plaća velika, i bit ćete sinovi Svevišnjega jer je on dobrostiv prema nezahvalnicima i prema opakima.
Budite milosrdni kao što je Otac vaš milosrdan.
Ne sudite i nećete biti suđeni. Ne osudujte i nećete biti osuđeni. Praštajte i oprostit će vam se. Dajite i dat će vam se: mjera dobra, nabijena, natresena, preobilna dat će se u krilo vaše jer mjerom kojom mjerite vama će se zauzvrat mjeriti.« (Lk 6,27-38)
Guest- Guest
Mi imamo posla s cetnistvom i islsmskim fundamentalizmom U SVIJETUvuksadinare wrote:Mi imamo posla sa cetnistvom i islamskim fundamentalizmom u svijetu a ne sa nekakvim huliganima koji se klosare pa da pruzas ruku..ako ti je njima ne sasjeces oni ce tebi jednostavna racunica...a meni se zivi a ne zrtvuje
A kpjeg to kurcevog posla imas ti konkretno s necim U SVIJETU?
Ti mali klinac malog naroda jos manjih performansi koje si je sam nametnuo
Kojeg svako mslo netko pljusne po obrazu
Kojeg kurcevog posla se ti PRSIS I TOVARIS SEBI TE SVJETSJE PROBLEME A NIDI SITUACIJU KOD KUCE KADAR RIJESITI I VRTIŠ SE U TOJ CORBI KO PRDAC U GUZICI I DIŽEŠ NOGU KO ZABA KAD VIDI KONJA
JESTE VI LJUDI UOPCE SVJESNI SVOJE REALNE POZICIJE U SVIJETU I
Jeste li svjesni koji su vasi glavni problemi i zivotni zadaci
U drzsvi koju sve vise gubimo ?
Ili vas zbig efekta interneta spopada kompleks velicine koji imaju svi luđaci u vrapcu koji glume NAPOLEONA
VI IMATE POSLA S KATOLIČKIM FUNDAMENTALIZMOM
KAOITALISTICKOM AGRESIJOM
DRAGI FUKO
S tim imate posla
Ali bas posla .
Kad citam ovo licemjerno sranje o tom da treba ljubiti neprijatelja svoga
Onda bi najradje tu babuskaru na rostilj metnula
A tebe fuko kad citam , tvoje pak sranje..
spuštaj se na zemlju brate
Ogavno je to sto tvoju megalomaniju širiš na forumu
bez veze sa stvarnom situacijom
Ludo i sve lude stanje je u ljepoj nasoj ocito
KAOITALISTICKOM AGRESIJOM
DRAGI FUKO
S tim imate posla
Ali bas posla .
Kad citam ovo licemjerno sranje o tom da treba ljubiti neprijatelja svoga
Onda bi najradje tu babuskaru na rostilj metnula
A tebe fuko kad citam , tvoje pak sranje..
spuštaj se na zemlju brate
Ogavno je to sto tvoju megalomaniju širiš na forumu
bez veze sa stvarnom situacijom
Ludo i sve lude stanje je u ljepoj nasoj ocito
Jer
Da ne bude kritika zbog kritike
Bitna je rasprava o tomu imaju li Hrvati pravo ili ne u vezi Stepinca ali i Tita
Vrlo bitna
Vi tu serete oko tog sto je rekao Papa a nista zapravo o sebi i svom pogledu i stavu
Jesam li slucajno uvukla u ovu pricu TITA
Jel slucajno da bas iz katoličkih vrhova na Kaptolu se od pocetka bore protiv Titove karme a kanonizacija Stepinca im ne uspjeva
Zasto uopce u hrvatskpj nema suglasnosti oko tih osoba , iako naoko je manje sporan Stepinac
Zasto zasto ..
Imsju li Hrvati pravo birati najhrvatskijeg vodu, uzora i moze li on , ma kpji bio biti BEZGRIJESAN .
Ha ?
Da ne bude kritika zbog kritike
Bitna je rasprava o tomu imaju li Hrvati pravo ili ne u vezi Stepinca ali i Tita
Vrlo bitna
Vi tu serete oko tog sto je rekao Papa a nista zapravo o sebi i svom pogledu i stavu
Jesam li slucajno uvukla u ovu pricu TITA
Jel slucajno da bas iz katoličkih vrhova na Kaptolu se od pocetka bore protiv Titove karme a kanonizacija Stepinca im ne uspjeva
Zasto uopce u hrvatskpj nema suglasnosti oko tih osoba , iako naoko je manje sporan Stepinac
Zasto zasto ..
Imsju li Hrvati pravo birati najhrvatskijeg vodu, uzora i moze li on , ma kpji bio biti BEZGRIJESAN .
Ha ?
Tebi je glava na panju samo toga nisi svjesna..kad bradonja zamahne macetom ne zapomagaj nego ga posveti .Sora wrote:Mi imamo posla s cetnistvom i islsmskim fundamentalizmom U SVIJETUvuksadinare wrote:Mi imamo posla sa cetnistvom i islamskim fundamentalizmom u svijetu a ne sa nekakvim huliganima koji se klosare pa da pruzas ruku..ako ti je njima ne sasjeces oni ce tebi jednostavna racunica...a meni se zivi a ne zrtvuje
A kpjeg to kurcevog posla imas ti konkretno s necim U SVIJETU?
Ti mali klinac malog naroda jos manjih performansi koje si je sam nametnuo
Kojeg svako mslo netko pljusne po obrazu
Kojeg kurcevog posla se ti PRSIS I TOVARIS SEBI TE SVJETSJE PROBLEME A NIDI SITUACIJU KOD KUCE KADAR RIJESITI I VRTIŠ SE U TOJ CORBI KO PRDAC U GUZICI I DIŽEŠ NOGU KO ZABA KAD VIDI KONJA
JESTE VI LJUDI UOPCE SVJESNI SVOJE REALNE POZICIJE U SVIJETU I
Jeste li svjesni koji su vasi glavni problemi i zivotni zadaci
U drzsvi koju sve vise gubimo ?
Ili vas zbig efekta interneta spopada kompleks velicine koji imaju svi luđaci u vrapcu koji glume NAPOLEONA
2015-09-08
Evo sad cemo.. samo da uhvatim ritam ..metilda wrote:zapjevajmo sa ovom mladeži na kojoj ostaje vjernička budućnost Hrvatske
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Metilda masa naših to radi s velikim užitkomkaya wrote:Evo sad cemo.. samo da uhvatim ritam ..metilda wrote:zapjevajmo sa ovom mladeži na kojoj ostaje vjernička budućnost Hrvatske
a vidi zločestu kayu kako se prva distancira i posprdava
ima nas, al ima i kukolja
immortal-
2014-04-16
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Agent papa Franjo konačno otpočeo misiju islamiziranja i uništavanja Vatikana
» Papa Franjo otkrio: Međugorje mi je u srcu. Spasio sam ga
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa-n se sprema Trumpu u lice reći da je okrutan
» Papa Franjo otkrio: Međugorje mi je u srcu. Spasio sam ga
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa-n se sprema Trumpu u lice reći da je okrutan
Page 5 of 6