Papa Franjo konacno otkrio svoje nedemokratsko i nekatolicko lice:Izbacuje Ratzingera iz Vatikana
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Papa Franjo konacno otkrio svoje nedemokratsko i nekatolicko lice:Izbacuje Ratzingera iz Vatikana
Metilda masa naših to radi s velikim užitkomkaya wrote:Evo sad cemo.. samo da uhvatim ritam ..metilda wrote:zapjevajmo sa ovom mladeži na kojoj ostaje vjernička budućnost Hrvatske
a vidi zločestu kayu kako se prva distancira i posprdava
ima nas, al ima i kukolja
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Re: Papa Franjo konacno otkrio svoje nedemokratsko i nekatolicko lice:Izbacuje Ratzingera iz Vatikana
propadaš kao komunizam u HrvatskojSora wrote:1. Katolicka crkva je politicki protivnik KOMUnizma
2 Stepinac je najjači adut antikomunizma
3 Papa ne robuje toj ideološkoj platformi
4 Papa ima pravo traziti istinu kad nije do kraja poznata
5 a to sto ustaskim budalama u rh takve stvari nisu jasne
Govori samo o strašnom MORALNOM PADU NARODA
HVALA POPOVIMA ZA TO .
immortal-
2014-04-16
Ja se moram sprdati jer niste svjesni nesvjesti. Mladi su vam otisli a vi zapjevate s ovim borbene.mortal wrote:Metilda masa naših to radi s velikim užitkomkaya wrote:Evo sad cemo.. samo da uhvatim ritam ..metilda wrote:zapjevajmo sa ovom mladeži na kojoj ostaje vjernička budućnost Hrvatske
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa kaya vam veli kaj vam ide.mortal wrote:Metilda masa naših to radi s velikim užitkomkaya wrote:Evo sad cemo.. samo da uhvatim ritam ..metilda wrote:zapjevajmo sa ovom mladeži na kojoj ostaje vjernička budućnost Hrvatske
pozdrav iz snježne finske.
hrvatska je s bosnom, srbijom i makedonijom šupak svijeta.
neka nam živi rad, hadezej i ostala bagra.
svim kradezejovcima želim 250€ plaće i 5€ litru mlijeka.
2014-12-30
0 Comments
Vatican Cardinal Robert Sarah warns that the “west will disappear” as a result of mass migration, adding that “Islam will invade the world” and “completely change culture, anthropology, and moral vision.”
2014-04-19
Sarah’s new book, Evening Draws Near and the Day is Nearly Over, is causing controversy in Europe because it explicitly identifies Muslim migration as a harbinger of the continent’s collapse.
“If the West continues in this fatal way, there is a great risk that, due to a lack of birth, it will disappear, invaded by foreigners, just as Rome has been invaded by barbarians,” said Sarah, adding, “My country is predominantly Muslim. I think I know what reality I’m talking about.”
The Cardinal also blamed the European Union for its “desire to globalize the world, ridding it of nations with their distinctive characteristics,” labeling the move “sheer madness”
“If the West continues in this fatal way, there is a great risk that, due to a lack of birth, it will disappear, invaded by foreigners, just as Rome has been invaded by barbarians,” said Sarah, adding, “My country is predominantly Muslim. I think I know what reality I’m talking about.”
The Cardinal also blamed the European Union for its “desire to globalize the world, ridding it of nations with their distinctive characteristics,” labeling the move “sheer madness”
2014-04-19
“The Brussels Commission thinks only about building a free market in the service of the great financial powers,” he continued. “The European Union no longer protects the peoples within it. It protects the banks.”
2014-04-19
kayo daj ne budi i dalje glupakaya wrote:Ja se moram sprdati jer niste svjesni nesvjesti. Mladi su vam otisli a vi zapjevate s ovim borbene.mortal wrote:Metilda masa naših to radi s velikim užitkomkaya wrote:Evo sad cemo.. samo da uhvatim ritam ..metilda wrote:zapjevajmo sa ovom mladeži na kojoj ostaje vjernička budućnost Hrvatske
nisu mladi otišli radi djelovanja ovoga nego radi onih koje i ti podržavaš
immortal-
2014-04-16
sace mediji ovog rasistu I bijelog privilegiranog krscanina napast
2014-04-19
prckov wrote:sace mediji ovog rasistu I bijelog privilegiranog krscanina napast
ups
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ne sroljajveber wrote:pa kaya vam veli kaj vam ide.mortal wrote:Metilda masa naših to radi s velikim užitkomkaya wrote:Evo sad cemo.. samo da uhvatim ritam ..metilda wrote:zapjevajmo sa ovom mladeži na kojoj ostaje vjernička budućnost Hrvatske
2014-04-16
In a previous video interview, Sarah warned that Europe had lost its roots and was dying because of fewer European natives having childrenprckov wrote:“The Brussels Commission thinks only about building a free market in the service of the great financial powers,” he continued. “The European Union no longer protects the peoples within it. It protects the banks.”
In recent interviews he has gone even further, noting that priests, bishops and cardinals within the Catholic Church have betrayed the teachings of Christ by pursuing political activism
According to the Cardinal, it is wrong to “use the word of God to promote migration,” and it is better “to help people flourish in their culture than to encourage them to come to Europe.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kaj? i dalje kradezej u srcu?mortal wrote:ne sroljajveber wrote:pa kaya vam veli kaj vam ide.mortal wrote:Metilda masa naših to radi s velikim užitkomkaya wrote:Evo sad cemo.. samo da uhvatim ritam ..metilda wrote:zapjevajmo sa ovom mladeži na kojoj ostaje vjernička budućnost Hrvatske
i dalje te pljačka i dalje bulazniš. i kaya vam je lijepo rekla.
a s kradezejom ili bez kradezeja snijeg pada u finskoj.
kako god okreneš, naguzili te.
2014-12-30
Koliko vidim, kradezej i sdepejkradenzi, isto sranje drugo pakovanje.
Guest- Guest
metilda wrote:pismejker wrote:A sad da kazem da si glupa i povrsna,onda bi se uvrijedila,..jel??metilda wrote:pismejker wrote:rekoh ja davno,Jesus vam je uvaljen kao trojanac..
vidiš, takvi koji mrze Isusa kao ti potenciraju navodni raskol u Crkvi..
nažalost, postoji nemali broj vjernika koji nasjedaju na te i takve pamflete..
ni vuk mi nije odgovorio na pitanje je li Stepinac vrag kad je komunicirao s Titom..
niti je kometirao Stepinčevu izjavu o vjernosti papi..
nažalost, kažem..
Prije svega,ja cak ne mrzim niti Kozojebe iako serem po njima u svakoj mogucoj prilici..,a pogotovo Jesusa,Krscane ili slicno..koji mi iskren cu biti,lice na nedotupavu smušenu djecicu..narocito povodeci se Jesusovim "naukom"
zasto kazem trojanac..zato jer profurava ideju koja je daleko iznad karaktera,morala i sveg drugog sto odlikuje covjecji rod,koji je sve,samo ne spreman na taj nivo pozrtvovnosti i čestitosti..Ljudski rod,pogotovo onaju Islamu je na nivou krvolocnih zivotinja,koji opet idu u druge ekstreme,ali hajde bar ne na svoj racun(drugi obraz)..Jesus,promovira ,ono sto u drugom kontekstu rigidno pljujete-komjunizam..slabosti komjunizma,suštinski se vrlo podudaraju sa slaboscu krscanastva u odnosu na Islam,prije svega,koji mu je smrtonosni oponent..
Iz toga razloga Poup podjeljuje svoje stado,jerbo ljudi po prirodiimaju razlicite stavove i milsnljenja o istoj stvari.
Po tebi,bi svi trebali nekriticki gutati sranja koje ovaj,a stvarno kretencina od Poupa,bljuje,da ti se zivot smuci..
Protiv Poupa Woytile,nikad nisam rekao nish protiv,niti protiv Poupa Ratzingera..To dovoljno govori sve..Meni krscanstvo nije neprijatelj,pa tako niti ja njemu..
Ovo ostalo sam ti objasnio..Ti posd svoje skute izvoli primati u svoje drustvo kog god hoces,ako hosh i copor krvolocnih islamčića,ali nemoj drugima docirati,i praviti se bistra,kad nisi,i govoriti sto bi trebali,ili starom taktikom Inkvizicije proglasavati lje vješcima i vjesticama,samo zato jer se ne slazu sa tvojim skučenim umom..
ja se tebi nisam obratila niskim ad hominem udarcima nego sam komentirala tvoju dobro poznatu mržnju koju stalno iskazuješ prema Kristu i KC.. dakle argumenti i činjenice a ne uvrede na osobnoj razini
to ne možeš poreći
Mrznju..??? nisam opterecen toliko niskim osjecajima..Jesus je za mene vise nesto nerealno,nego postojece i cinjenicno..
Koji argumenti za mrznju Jesusa i KC-a,ajd nabroji gdje sam nesto u tom smislu napisao..Sprdnja i ruganje se ne racunaju,opet na konto nekoristenja mozga,nego sljepe odanosti lojalnosti..
ako si se ti nasla uvrijedjena,znaci da razlog postoji..inace..zahtijevati bezumjetno sljedjenje BILO koga na ovoj planeti je meni sumanutost i rezultat skučenog uma..
Guest- Guest
metilda wrote:vuksadinare wrote:Stepinac je hrvat,katolik,europljanin,kristov vojnik....ovaj drugi je juznoamericki bizantinac,imperijalist,huskacmetilda wrote:pismejker wrote:rekoh ja davno,Jesus vam je uvaljen kao trojanac..
vidiš, takvi koji mrze Isusa kao ti potenciraju navodni raskol u Crkvi..
nažalost, postoji nemali broj vjernika koji nasjedaju na te i takve pamflete..
ni vuk mi nije odgovorio na pitanje je li Stepinac vrag kad je komunicirao s Titom..
niti je kometirao Stepinčevu izjavu o vjernosti papi..
nažalost, kažem..
žao mi je što zbog papinih izjava proživljavaš takvu krizu vjere..
pokušala sam ti pokazati kako je Stepinac usprkos kritikama komunizma i partizanskim zločinima koji su se istovremeno događali ipak pregovarao s titom i nazivao ga maršalom.. ali je istodobno naglašavao da svaki katolik mora ostati vjeran Petrovoj stolici
zašto? zato što Isus kaže: ti si Petar Stijena i na toj stijeni sagradit ću svoju crkvu, ni vrata paklena neće je nadvladati..
dakle, na nama je da ostanemo vjerni papi koji je, također po Nauku, izabran po Duhu Svetomu..
istina je da nas njegove diplomatske riječi o Irineju duboko pogađaju kao i njegovi susreti s Dodikom..
ali sjeti se da je sveti Ivan Pavao II posjetio Fidela Castra i rukovao se s njim.. je li zbog toga manje svet?
Crkva se ne smije izolirati od onih koji joj žele i čine zlo, s njima treba pregovarati i pokušavati sanirati mržnju, osvetu i štetu koja s mržnjom dolazi cijeloj Crkvi.. pogledaj kako je veliko priznanje Franjo donio Međugorju imenovavši nadbiskupa Hosera za službu kojom uređuje Međugorje kao veliko i moćno Marijansko svetište
evo da te utješim, proročanstva o ulozi preostalih vjernih Hrvata pokazuju da će se po nama ostvariti Božji plan spasenja što je Gospa objavila don Stefanu Gobbiju..
pročitaj ovaj tekst - ništa ne može umanjiti Gospin i Božji plan s namaPoruka koju je primo don Stefano Gobbi iz Svećeničkog marijanskog pokreta na Cenakulu za vrijeme posjeta Zagrebu, 20. rujna 1996., kada se susreo i s tadašnjim zagrebačkim nadbiskupom i kardinalom Franjom Kuharićem nalazi se u Plavoj knjizi, a smatra se da se odnosi na nedavni Domovinski rat u Hrvatskoj, te na najavu i budućih teških i kriznih vremena za Hrvatsku.
''Kako sam zadovoljna Cenakulom što si ga ovdje imao sa svećenicima i vjernicima moga Pokreta, kojem je predsjedao Kardinal Nadbiskup koga veoma ljubim i štitim.
Na ovu se naciju moj Protivnik razbjesnio, donoseći u nju tešku kušnju nasilja i rata. Kolike su patnje morala podnijeti ova moja djeca! Ja sam se zauzela da dobiju veliki dar oslobođenja i mira. Ali sad vas očekuju još veće muke.
- Ne boj se malo stado. Ocu Nebeskom se svidjelo dati vam kraljevstvo mog Bezgrješnog Srca. Ja sam vam se očitovala i vi ste me prihvatili s velikodušnošću moje male djece. Sada vas mogu povesti, kao nebeska vrtlarica u svjetlom vrtu vaših duša, na put čistoće, ljubavi i svetosti, vježbom svih kreposti koje su mi drage.
Tako vas svaki dan predajem kao žrtve zadovoljštine Božjoj Pravdi kako bi (Bog) mogao izliti na svijet pročišćujuću Milost svoga Božanskog milosrđa.
- Ne boj se stado malo. Vaša nebeska Majka udijelila vam je dar da se okupite sa svih strana u Njezinu pobjedničku četu.
Došao je čas odlučujuće bitke.
Sotona je već došao do vrhunca svoje moći i sada, također i u Crkvi, dovršit će (svoje djelo), koliko mu je Gospodin dopustio za Njeno najbolnije čišćenje. Časovi, koje ćete proživjeti, spadaju među najvažnije, jer svi događaji koje sam vam prorekla, ispunit će se.
- Ne boj se malo stado. Isus vas je okupio u nebeskom pašnjaku svoje Božanske Ljubavi. On vas vodi savršenom ispunjenju Očeve Volje. Isus želi biti od vas proslavljen.
Došao je čas u kojem ćete Isusa savršeno proslaviti. Vi ste utjeha njegovoj napuštenosti; vi ste duboka radost njegova Božanskog srca.
- Ne boj se malo stado. Budite moja mala djeca, koju sam okupila sa svih strana svijeta, za veliku bitku između Boga i Sotone, između sila dobra i sila zla.
Gospodin će pobijediti preko Mene, svoje male Sluškinje. Ja ću pobijediti pomoću vas, moja mala djeco.
Ono što se dogodilo u ovoj Naciji postaje znak za sve. Zbog svoje vjernosti Isusu i vašoj nebeskoj Majci, Crkvi i papi, Sotona je navalio na nju, u pokušaju da je uništi. Imajući na umu ovaj cilj, udružile su se sve sotonske i masonske sile. Međutim, Ja sam sama označila čas njihova poraza.
Tako će biti za čitavo čovječanstvo. Zato vas pozivam na pouzdanje i nadu.
- Ne boj se malo stado. Vama je povjereno poslanje da ostvarite trijumf mog Bezgrješnog Srca u svijetu.''
http://misija.slobodnadalmacija.hr/bastina/clanak/id/32206/Don-Stefano-Gobbi-Gospina-poruka-Hrvatskoj-Ne-boj-se-stado-malo
dok je srca bit će i Kroacije .. dok je ovakvih mladih nitko Crkvi ništa ne može...
Zagrebačka Arena večeras je postala mjestom slavljenja Boga i njegove ljubavi
Čak 18.000 ljudi ispunilo je zagrebačku dvoranu na duhovno-glazbenoj manifestaciji ‘Progledaj srcem’ koju je i ove godine, peti put zaredom organizirala Laudato TV.
Još od ranih popodnevnih sati prema Areni je potekla rijeka ljudi i počeli su pristizati automobili i autobusi s registracijama gradova iz svih dijelova Hrvatske, kao i iz Bosne i Hercegovine.
Koncert je započeo uz zajednički nastup Alana Hržice, Petra Buljana i Domagoja Pavina. Pogledajte video.
https://www.bitno.net/vijesti/video-pogledajte-prizore-iz-prepune-zagrebacke-arene-18-000-ljudi-slavi-boga-u-jedinstvu-i-ljubavi/
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Agent papa Franjo konačno otpočeo misiju islamiziranja i uništavanja Vatikana
» Papa Franjo otkrio: Međugorje mi je u srcu. Spasio sam ga
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa-n se sprema Trumpu u lice reći da je okrutan
» Papa Franjo otkrio: Međugorje mi je u srcu. Spasio sam ga
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa-n se sprema Trumpu u lice reći da je okrutan
Page 6 of 6