Užas: Rusi besramno paradiraju u Moskvi
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Užas: Rusi besramno paradiraju u Moskvi
nije siguran što da na glavi nosi pa ostavio prazno polje na šubari. Zamisli da ga istjeraju ko četnike sa parade u australiji!!!crvenkasti wrote:epikur37 wrote:'Rusija je otvorena za suradnju sa svima onima koji su spremni boriti se protiv terorizma, neonacizma i ekstremizma', istaknuo je. 'Mi pozivamo sve zemlje da shvate našu zajedničku odgovornost za stvaranje učinkovitog sustava sigurnosti, jednakog za sve.'
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/putin-pozvao-na-suradnju-u-borbi-protiv-prijetnji-dok-rusija-slavi-dan-pobjede-20190509
....................
Malo po malo Putko počinje jahati globalno.
On nema teret dekadencije i svjetske hegemonije kao Zapad, koji rezultiraju neredom i urušavanjem, nego zdrave poruke šalje iz stabilnog ambijenta koji uzima u obzir novi globalni poredak.
A ovo?
Ne smeta ti što je upravo četnik glavni lik na paradi??
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
A ološa medju Hrvatima veliš ...tre wrote:odakle ti ideja da si uopće primljen? Ne primamo mi baš svašta među Hrvate, imamo dosta i svog ološa (20 - 30%) da bi još uzimali ološ i sa stranecrvenkasti wrote:tre wrote:pa to ti je isto jebo ga ticrvenkasti wrote:tre wrote:
a što si ti ako nisi četnik? Da nisi možda početnik?
Ja sam ti pizda. Kakav četnik...
Ma kakvi. Da sam četnik, nikad me ne bi primili u Hrvate.
Pa ima vas ima, e sad ne znam je li vas 20 ili 30 procenata ali da vas ima ima vas poprilično
Last edited by Ringo10 on 9/5/2019, 14:35; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
alo srbo to nisu pesije brige, idi liži čmar nekom drugoma ne crvenkastom. Za razliku od tebe on ima barem malo častiRingo10 wrote:A olosa medju Hrvatima velis ...tre wrote:odakle ti ideja da si uopće primljen? Ne primamo mi baš svašta među Hrvate, imamo dosta i svog ološa (20 - 30%) da bi još uzimali ološ i sa stranecrvenkasti wrote:tre wrote:pa to ti je isto jebo ga ticrvenkasti wrote:
Ja sam ti pizda. Kakav četnik...
Ma kakvi. Da sam četnik, nikad me ne bi primili u Hrvate.
Pa ima vas ima, e sad ne znam je li vas 20 ili 30 procenata ali da vas ima ima vas poprilicno
tre wrote:Za razliku od tebe on ima barem malo časti
Nemam. Ja vičem da sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
i to je bolje od onih koji vide bijele miševe i ustaše čim oči otvorecrvenkasti wrote:tre wrote:Za razliku od tebe on ima barem malo časti
Nemam. Ja vičem da sam Hrvat.
sta ima ovdje
crveni se uzjebo sa rusima
a ringo ganja ustase a esih dobila 0,2% glasova
aferim sokole
aferim sokole
2014-04-19
prckov wrote:sta ima ovdje
aferim sokole
Kad dođu Rusi i Srbi, gdje ćemo sad?
Ovi na Blajburgu nas više ne primaju.
crvenkasti-
2014-04-17
ringo je ko ćuko što trči za svojim repom i uvijek misli evo sad ću ga, sad je moj!!prckov wrote:sta ima ovdje
aferim sokole
pa u australiju, tamo više ne vole četnike, tamo ustaša ringo rulacrvenkasti wrote:prckov wrote:sta ima ovdje
aferim sokole
ti I rusi u traktorcrvenkasti wrote:prckov wrote:sta ima ovdje
aferim sokole
a za ostale ne brini
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
tre wrote:pa u australiju, tamo više ne vole četnike, tamo ustaša ringo rulacrvenkasti wrote:prckov wrote:sta ima ovdje
aferim sokole
Tebi se, isto kao i meni, sve pomiješalo. Četnik, ustaša, tko je tko, što sam ja, on, oni, mi, ja...
crvenkasti-
2014-04-17
prckov wrote:ti I rusi u traktorcrvenkasti wrote:prckov wrote:sta ima ovdje
aferim sokole
a za ostale ne brini
I Rusi u traktor?
crvenkasti-
2014-04-17
pa dogovorite secrvenkasti wrote:prckov wrote:ti I rusi u traktorcrvenkasti wrote:prckov wrote:sta ima ovdje
aferim sokole
a za ostale ne brini
I Rusi u traktor?
mogu I pjehe sto se mene tice
nego jel ti ova prica dode nesto ko melem na dusu
virtualno se lijecis
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:pa dogovorite secrvenkasti wrote:prckov wrote:ti I rusi u traktorcrvenkasti wrote:prckov wrote:sta ima ovdje
aferim sokole
a za ostale ne brini
I Rusi u traktor?
mogu I pjehe sto se mene tice
nego jel ti ova prica dode nesto ko melem na dusu
virtualno se lijecis
Nije, nego imam brdo posla, a ne da mi se ništa. Pa onda tu bezveze.
A ti, jebe te nostalgija?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti se tješi , nakon svih poraza što je njegov narod doživio u WW1, WW2, i 90tima..
AssadNaPodmornici wrote:crvenkasti se tješi , nakon svih poraza što je njegov narod doživio u WW1, WW2, i 90tima..
Na koje misliš? Hrvate ili Srbe?
crvenkasti-
2014-04-17
a vi ste imali poraze.. praktički u svakom ratu zadnjih 100godina samo porazi.. aj dobili ste oba balkanska rata, nakon toga poraz za porazom.. nije bzvz veličina srbije pala na ovakvu kakvu je.. sa tedencijom da bude i još manjacrvenkasti wrote:AssadNaPodmornici wrote:crvenkasti se tješi , nakon svih poraza što je njegov narod doživio u WW1, WW2, i 90tima..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:a vi ste imali poraze.. praktički u svakom ratu zadnjih 100godina samo porazi.. aj dobili ste oba balkanska rata, nakon toga poraz za porazom.. nije bzvz veličina srbije pala na ovakvu kakvu je.. sa tedencijom da bude i još manjacrvenkasti wrote:AssadNaPodmornici wrote:crvenkasti se tješi , nakon svih poraza što je njegov narod doživio u WW1, WW2, i 90tima..
Ja sam se počeo nervirat kad je nokia počela opet rasti.
Vidi kolika je sad:
crvenkasti-
2014-04-17
ma smiješno mi je kako si te, i ostali srbi, naložili ste za na WW2 "pobjedu" kao da ste sa Rusima jurišali na Berlin i branili Kurks.. Realno švabe su vas potaracale u 7dana, nakon toga u Srbiji nije bilo partizanskog otpora, imali ste Srpsku NDH, četnike i nedićevce koji su držali red-rad i disciplinu.
I onda su došli Sovjeti (ne Rusi nego sovjeti) sa trećim Ukrainskim frontom, gdje su možda Ukrainci bili većina vojnika, i Ukrainci/Rusi su uz pomoć partizana(gdje je bilo i Hrvata i Srba itd) i uz pomoć Bugara(koji su mjesec dana prije bili Njemački saveznici) u Beogradu se tukli protiv Srba i Njemaca.
Pa su Ukrainci i Rusi prolazeći kroz vojvodinu izjebali sve sa dvije noge. A onda su Srbi bivši četnici i ostali saveznici nacista, stavili kokarde i postali kao.. antifašisti.. a godinu dana prije nego ste promjenili kokarde u petokrake, Hrvati su bili najbrojniji u partizanskim jedinicama
Eto vaš doprinos u WW2, zato vas je Tito i nagradio, smanjio vam državu. Pa onda porazi 90tih.. pa i WW1 je realno bio poraz, izgubili ste 60% muškog stanovništva u ratu.. neznam tko to može slaviti kao pobjedu..
I onda su došli Sovjeti (ne Rusi nego sovjeti) sa trećim Ukrainskim frontom, gdje su možda Ukrainci bili većina vojnika, i Ukrainci/Rusi su uz pomoć partizana(gdje je bilo i Hrvata i Srba itd) i uz pomoć Bugara(koji su mjesec dana prije bili Njemački saveznici) u Beogradu se tukli protiv Srba i Njemaca.
Pa su Ukrainci i Rusi prolazeći kroz vojvodinu izjebali sve sa dvije noge. A onda su Srbi bivši četnici i ostali saveznici nacista, stavili kokarde i postali kao.. antifašisti.. a godinu dana prije nego ste promjenili kokarde u petokrake, Hrvati su bili najbrojniji u partizanskim jedinicama
Eto vaš doprinos u WW2, zato vas je Tito i nagradio, smanjio vam državu. Pa onda porazi 90tih.. pa i WW1 je realno bio poraz, izgubili ste 60% muškog stanovništva u ratu.. neznam tko to može slaviti kao pobjedu..
AssadNaPodmornici wrote:ma smiješno mi je kako si te, i ostali srbi, naložili ste za na WW2 "pobjedu" kao da ste sa Rusima jurišali na Berlin i branili Kurks.. Realno švabe su vas potaracale u 7dana, nakon toga u Srbiji nije bilo partizanskog otpora, imali ste Srpsku NDH, četnike i nedićevce koji su držali red-rad i disciplinu.
Pobijedio si kvantitetom. Ne da mi se to čitat.
crvenkasti-
2014-04-17
Tre majke ti shutti..Crveni te hebe,da ni ne kuzis..
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Užas u Moskvi: besramno slavlje i likovanje
» Rusi: Postigli smo imunitet krda u Moskvi
» Britanski tabloid se ispričao Moskvi: Rusi nisu ukrali formulu za Sputnik V
» Užas: Rusi su se pojavili na internetu
» Užas: Rusi se deru Kosovo je Srbija
» Rusi: Postigli smo imunitet krda u Moskvi
» Britanski tabloid se ispričao Moskvi: Rusi nisu ukrali formulu za Sputnik V
» Užas: Rusi su se pojavili na internetu
» Užas: Rusi se deru Kosovo je Srbija