Užas u Moskvi: besramno slavlje i likovanje
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Užas u Moskvi: besramno slavlje i likovanje
Oni slave, a mi izgubili
9 мая в России отмечают 76-ю годовщину победы в Великой Отечественной войне. Во многих городах уже завершились военные парады. Так, в Москве после прохода всех парадных расчётов по Красной площади Владимир Путин почтил память погибших, возложив цветы к Вечному огню и стелам городов-героев. Между тем в ряде постсоветских государств праздник омрачается действиями властей и радикалов — в Латвии полиция перекрыла доступ к памятнику Освободителям Риги, а в украинском городе Одессе националисты напали на участников шествия «Бессмертного полка». RT ведёт текстовую трансляцию.
------------------------------
Smradovima ruskima nije sramota isticati i dan danas crvenu zvijezdu, iako znaju da je pod njom izvršen najgori genocid nad njemačkim vojnicima.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas u Moskvi: besramno slavlje i likovanje
Gadi mi se gledati.
crvenkasti-
2014-04-17
«Вы знаете, что уже министр обороны (Сергей) Шойгу заявлял о том, что парад будет. Это главное. Формат парада будет обычный», — сказал Песков.
При этом вопрос присутствия и количества зрителей будет связан с теми нормами, которые определены во взаимодействии с Роспотребнадзором.
«Пока, вы знаете, динамика вселяет оптимизм. Но не даёт возможности расслабляться», — заявил он.
Ранее «Новый Севастополь» сообщал, что специалисты Черноморского флота начали готовить военную технику к участию в параде Победы.
--------
Šta piše?
Jel zna netko ćirilicu?
crvenkasti-
2014-04-17
С Днем памяти Победы!
niels-
2021-04-26
Europa ,ona moderna i demokratska nikad neće shvatiti niti prihvatiti ovo veličanje totalitarnog režima.
Zvijezda je simbol totalitarnog režima. Zvijezdu smo,uostalom morali istjerati i iz Hrvatske.
Zvijezda je simbol totalitarnog režima. Zvijezdu smo,uostalom morali istjerati i iz Hrvatske.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Rusi još žive u prošlom vijeku. Ne idu korak s vremenom.
Europska i demokratska parada
Ruska parada, zaostala i primitivna
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Rusi još žive u prošlom vijeku. Ne idu korak s vremenom.
u duhu vremena
Pa oni su na istoj strani. Ljevicari leftardi i pripadnici LGTB pokreta,docim su na drugoj strani ljudi kojoma je na prvom mjestu Crkva,domovina i obitelj.crvenkasti wrote:Rusi još žive u prošlom vijeku. Ne idu korak s vremenom.
Uostalom o tome je vec Marcellus pisao i necu sad ponavljati.
Jos sam pod dojmom jucerasnjeg prikazivanja filma Prkos u kome jedna skupina Židova kundacima umlacuje zarobljenog uplasenog njemackog vojnika.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kakav su Rusi narod, najbolje se može vidjeti po tome kakvo su oružje izmislili.
Bila je nekakva odvratna "kaćuša" koja je sijala najgori genocid među njemačkim vojnicima, da stvar bude gora, imala je zvuk od koje se ledi krv u žilama. Zvali su ju "staljinove orgulje".
To samo bolesna mašta može smislit.
Bila je nekakva odvratna "kaćuša" koja je sijala najgori genocid među njemačkim vojnicima, da stvar bude gora, imala je zvuk od koje se ledi krv u žilama. Zvali su ju "staljinove orgulje".
To samo bolesna mašta može smislit.
crvenkasti-
2014-04-17
Rusi slave Dan pobjede, Europa Dan Europe, Ameri...ne znam, vjerojatno I oni nesto obiljezavaju u slavu pobjede nad nacizmom i fasizmom ...
A Hrvati...jebi ga, Hrvati placu i naricu nad porazom endehazije i ustaskom pogibijom.
A Hrvati...jebi ga, Hrvati placu i naricu nad porazom endehazije i ustaskom pogibijom.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Rusi slave Dan pobjede, Europa Dan Europe, Ameri...ne znam, vjerojatno I oni nesto obiljezavaju u slavu pobjede nad nacizmom i fasizmom ...
To je krivnja Vatikana
Jos tocnije Kaptola
Treba drzati hrvate za dzep a da ne osjete ...
ma parade i svd to pokazivanje oružja. Me ne vexele
To je stalna trka u naoruzanju
Koja iscrpkjuje ...
Zbog nje se urusio xocijalizam
Ali rusi zaista imaju sto slaviti . Pobjedi u 2.ratu su dali najvise
Zivjeli Rusi , nasa braca
To je stalna trka u naoruzanju
Koja iscrpkjuje ...
Zbog nje se urusio xocijalizam
Ali rusi zaista imaju sto slaviti . Pobjedi u 2.ratu su dali najvise
Zivjeli Rusi , nasa braca
Iskreno 99% Hrvata boli kurac koji je dan. Nitko pojma nije imao od hrpe ljudi sa kojima se družim nitko veze nema. Iskreno da vi Bosanci i Srbi sa ove teme ne spamate ne bih niti ja znao. Uglavnom taj rat je završio prije 100 godina, nećete dobiti pare za napuhane brojke u Jasenovcu.Ringo10 wrote:Rusi slave Dan pobjede, Europa Dan Europe, Ameri...ne znam, vjerojatno I oni nesto obiljezavaju u slavu pobjede nad nacizmom i fasizmom ...
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Šandor Winnetou likes this post
AssadNaPodmornici wrote:Iskreno 99% Hrvata boli kurac koji je dan. Nitko pojma nije imao od hrpe ljudi sa kojima se družim nitko veze nema. Iskreno da vi Bosanci i Srbi sa ove teme ne spamate ne bih niti ja znao. Uglavnom taj rat je završio prije 100 godina, nećete dobiti pare za napuhane brojke u Jasenovcu.Ringo10 wrote:Rusi slave Dan pobjede, Europa Dan Europe, Ameri...ne znam, vjerojatno I oni nesto obiljezavaju u slavu pobjede nad nacizmom i fasizmom ...
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
vidiš tvoj je problem što svaki pokušaj utvrđivanja istine zoveš ustašlukom, nisi spreman suočiti se sa činjenicama ma kakve one bile. Mi koji nismo ispranog mozga ne smeta nikakva činjenica o NDH dočim ti bježiš od istine ko đavo od križa čim se spomunu tito i partija ili partizanska sranja. Kod tebe i sore se pojavi obrambeni mehanizam stvoren iz straha da bi vam se mogao cijeli svijet srušiti zbog činjenice da ste cijeli život živjeli u laži i vjerovali u istu, čak što više bili ste spremni i poginuti za nju ili unesrećiti bilo koga tko bi vam stao na put.Ringo10 wrote:Rusi slave Dan pobjede, Europa Dan Europe, Ameri...ne znam, vjerojatno I oni nesto obiljezavaju u slavu pobjede nad nacizmom i fasizmom ...
Tužno je to što ideologija može učiniti od čovjeka slabe volje, ti i sora ste baš ono odličan primjer uspješnog ispiranja mozga od rane mladosti.
Samo placete za ustasama i endehazijom.
I to je jedina istina koliko god vi to maskirali u neke toboze druge motive.
I kenjaze o kobajagi totalitarizmu, utvrdjivanjima ovih ili onih istina, cak o humanizmu.
Ta foliranja vam vode ne piju, znamo se odlicno.
Kuknjava za ustasama i endehazijom...a bajke pricajte nekom drugom
I kenjaze o kobajagi totalitarizmu, utvrdjivanjima ovih ili onih istina, cak o humanizmu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
U RH nitko ne plače za Ndh. Od NDh je prošlo 100 godina od Yuge 30 godina.
To što ti pjevaš po noći ustaške pjesme (više puta si to naglasio) a po danu kada se otrijezniš misliš da si neki antifašist ne znači da se mi imamo vremena zajebavati sa pričama tko je koga zakla prije 100 godina. Imao svoj život i svoje probleme a osobno neznam niti jednu osobu koja razmišlja o Ndh itd. Time se uglavnom bavi bosansko srpska hrvatska dijaspora, ne svi ali ti i forumski srbi van Srbije tipa crvenkasti, serbinjo ste primjer
To što ti pjevaš po noći ustaške pjesme (više puta si to naglasio) a po danu kada se otrijezniš misliš da si neki antifašist ne znači da se mi imamo vremena zajebavati sa pričama tko je koga zakla prije 100 godina. Imao svoj život i svoje probleme a osobno neznam niti jednu osobu koja razmišlja o Ndh itd. Time se uglavnom bavi bosansko srpska hrvatska dijaspora, ne svi ali ti i forumski srbi van Srbije tipa crvenkasti, serbinjo ste primjer
U RH PREMJER NE SMIJE ZUCNUTI O POBJEDI NAD FASIZMOMAssadNaPodmornici wrote:U RH nitko ne plače za Ndh. Od NDh je prošlo 100 godina od Yuge 30 godina.
NEGO DANASNJI DAN ZOVE DAN EVROPE
tak da ne seri ti Asad iz svoje jazbine
baš kako sam napisao, obrambeni mehanizam proradi i isti tren ide propinjanje na zadnje noge i obrana svojih svetih žuna u glaviRingo10 wrote:Samo placete za ustasama i endehazijom.
i za tebe isto važi kao i za ringa, ne daj Bože pustiti istinu u tikveš na ramenima.Sora wrote:U RH PREMJER NE SMIJE ZUCNUTI O POBJEDI NAD FASIZMOMAssadNaPodmornici wrote:U RH nitko ne plače za Ndh. Od NDh je prošlo 100 godina od Yuge 30 godina.
NEGO DANASNJI DAN ZOVE DAN EVROPE
tak da ne seri ti Asad iz svoje jazbine
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Užas: Rusi besramno paradiraju u Moskvi
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» BESRAMNO: Hrvatska traži da priznamo Kosovo!
» Kako dijaspora besramno potkrada maticu
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» BESRAMNO: Hrvatska traži da priznamo Kosovo!
» Kako dijaspora besramno potkrada maticu
Page 1 of 3