Užas: Rusi se deru Kosovo je Srbija
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Užas: Rusi se deru Kosovo je Srbija
Navijači ruskog Zenita spektakularnim transparentom osudili NATO i podržali Srbe
Navijači Zenita iz Sankt Peterburga na meču protiv Orenburga razvili su transparent podrške Srbiji povodom obeležavanja 20 godina od NATO bombradovanja SRJ.
Na transparentu je oslikan monah koji prelazi preko ruševina manastira, četiri slova „S“ oko krsta i ispisana je godina početka NATO agresije.
Podsetimo, nije prvi put da navijači ruskog kluba iskazuju naklonost i podršku srpskom narodu, s obzirom da su pre dve godine na na meču protiv skopskog Vardara u Ligi Evrope istakli transparent, sa natpisom „Ratko Mladić srpski heroj“.
---------------------
Užas, kolko se deru. Mene žmarci prolaze od straha.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: Rusi se deru Kosovo je Srbija
Cuo sam ja i Poljake i Cehe da vicu Kosovo je Srbija.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Cuo sam ja i Poljake i Cehe da vicu Kosovo je Srbija.
Njih se ne bojim.
crvenkasti-
2014-04-17
LUZERI...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ma da. Hrvatska se treba drzati izvan toga.vuksadinare wrote:njihova stvar
2015-09-24
Znaci gotova stvar, Kosovo je Srbija. Sad da li to znaci da Kosovo pripada Srbiji ili Srbija Kosovu to ce vrijeme pokazati.
omni-
2014-04-12
Ma Srbi sad samo koriste Kosovo i problem sa kosovom radi nekakvih politickih zajebancija i nadjebavanja na medjunarodnoj sceni.omni wrote:Znaci gotova stvar, Kosovo je Srbija. Sad da li to znaci da Kosovo pripada Srbiji ili Srbija Kosovu to ce vrijeme pokazati.
Kad bi sad ponudili da im se vrati Kosovo sa svim tamosnjim Sipcima, Srbi bi pobjegli glavom bez obzira. Kosovo bi ih defintivno unistilo.
2015-09-24
je'l mi imamo kakav problem sa kosovom?..nemamo..to je problem srbije i kosova..uostalom srbi su rekli da ne zele mijesanje u kosovski problem drugih drzava sa ex yu prostora jerbo su razlicita gledista prema tom problemuRingo10 wrote:Ma da. Hrvatska se treba drzati izvan toga.vuksadinare wrote:njihova stvar
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma Srbi sad samo koriste Kosovo i problem sa kosovom radi nekakvih politickih zajebancija i nadjebavanja na medjunarodnoj sceni.omni wrote:Znaci gotova stvar, Kosovo je Srbija. Sad da li to znaci da Kosovo pripada Srbiji ili Srbija Kosovu to ce vrijeme pokazati.
Kad bi sad ponudili da im se vrati Kosovo sa svim tamosnjim Sipcima, Srbi bi pobjegli glavom bez obzira. Kosovo kao dio Srbije bi ih defintivno unistilo.
2015-09-24
inace to furanje na neki panslavenizam je utopija koja realno ne moze zazivjeti nikad ni nije..zbog krvave međusobne proslosti...zapravo utopija je i pangermanizam i panromanizam...pa i panislamizam...radi se samo mozda o nekim privremenim interesima...a o ovom prvom mogu fantazirati samo utopisti i idealisti
2015-09-08
MA to su gluposti. Pokusavao je i Erdogan sa nekim pan-turkizmom ali i to su budalastine.vuksadinare wrote:inace to furanje na neki panslavenizam je utopija koja realno ne moze zazivjeti nikad ni nije..zbog krvave međusobne proslosti...zapravo utopija je i pangermanizam i panromanizam...pa i panislamizam...radi se samo mozda o nekim privremenim interesima...a o ovom prvom mogu fantazirati samo utopisti i idealisti
2015-09-24
pa jebote najkrvavije se upravo ratovalo unutar i slavena i germana i islama...i ratuje...pa nisu ljudi zaboravljivi...jdnostavno postoji samo nacionalni interes..ili trenutni interes...kada netko ne bi bio zlonamjeran i istinski makar se radilo i o utopiji..i razmisljao krscanski..slavenski onda bi rekao a zasto su srbi npr nesto godina prije rusili katolicke krscanske bogomolje i ubijali i bombardirali druge slavene u susjedstvu..ova zastava to ne pokazuje vec pokazuje pravoslavni fundamentalizam...i tu ima ponajmanje krscanskog pokazatelja...no to su navijaci koji su ionako ekstremnije osvjesceni..pa hajd moze se sagledati na takav nacin da kod njih ne mozes traziti puno logikeRingo10 wrote:MA to su gluposti. Pokusavao je i Erdogan sa nekim pan-turkizmom ali i to su budalastine.vuksadinare wrote:inace to furanje na neki panslavenizam je utopija koja realno ne moze zazivjeti nikad ni nije..zbog krvave međusobne proslosti...zapravo utopija je i pangermanizam i panromanizam...pa i panislamizam...radi se samo mozda o nekim privremenim interesima...a o ovom prvom mogu fantazirati samo utopisti i idealisti
2015-09-08
Na Kosovu se brani Hrvatska!
Kad padne Kosovo, što mislite tko je onda na redu?
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:je'l mi imamo kakav problem sa kosovom?..nemamo..to je problem srbije i kosova..uostalom srbi su rekli da ne zele mijesanje u kosovski problem drugih drzava sa ex yu prostora jerbo su razlicita gledista prema tom problemuRingo10 wrote:Ma da. Hrvatska se treba drzati izvan toga.vuksadinare wrote:njihova stvar
prema tom problemu, kosovu,
mi imamo problem sa vama.
jer svako siptarsko sranje vi
ohrabrujete i prihvatate.
niti ste neutralni niti nevini.
Guest- Guest
mi o kosovu govorimo jedino onda kad netko iz kosovskih vlasti dođe nama ili se negdje na vrhu susretnemo..pretrazi nase medije pa vidi koliko kosovo zauzima prostora...mi nemamo nikakvih međudrzavnih ili politickih problema...nas stav je jasan kosovo je drzava i tako se ponasamo..no tako se ponasaju i janezi,bh-a,crna gora,makedonija...pizzon wrote:vuksadinare wrote:je'l mi imamo kakav problem sa kosovom?..nemamo..to je problem srbije i kosova..uostalom srbi su rekli da ne zele mijesanje u kosovski problem drugih drzava sa ex yu prostora jerbo su razlicita gledista prema tom problemuRingo10 wrote:Ma da. Hrvatska se treba drzati izvan toga.vuksadinare wrote:njihova stvar
2015-09-08
vidi budale.. ...prvo skoci pa reci hopcrvenkasti wrote:Na Kosovu se brani Hrvatska!
2015-09-08
Gluposti.pizzon wrote:vuksadinare wrote:je'l mi imamo kakav problem sa kosovom?..nemamo..to je problem srbije i kosova..uostalom srbi su rekli da ne zele mijesanje u kosovski problem drugih drzava sa ex yu prostora jerbo su razlicita gledista prema tom problemuRingo10 wrote:Ma da. Hrvatska se treba drzati izvan toga.vuksadinare wrote:njihova stvar
2015-09-24
Bi da zna skociti, a kamoli reci hop.vuksadinare wrote:vidi budale.. ...prvo skoci pa reci hopcrvenkasti wrote:Na Kosovu se brani Hrvatska!
omni-
2014-04-12
more jebi seRingo10 wrote:Gluposti.pizzon wrote:vuksadinare wrote:je'l mi imamo kakav problem sa kosovom?..nemamo..to je problem srbije i kosova..uostalom srbi su rekli da ne zele mijesanje u kosovski problem drugih drzava sa ex yu prostora jerbo su razlicita gledista prema tom problemuRingo10 wrote:Ma da. Hrvatska se treba drzati izvan toga.vuksadinare wrote:njihova stvar
do danasnjeg dana
podrzavate siptare
privatno i sluzbeno
sta tu nije istina
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Užas: Rumuni usred Prištine vikali "Kosovo je Srbija"
» Dodik ipak za nezavisno Kosovo? "Da je Kosovo Srbija, Albancima bi morali da date 30 odsto mjesta u Skupštini Srbije, pa i bitne državne pozicije, poput premijera, predsjednika parlamenta, države... Albanski jezik morao bi da se uvede i u parlament"
» Turci i Rusi preuzimaju Kosovo
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
» Kosovo je Srbija
» Dodik ipak za nezavisno Kosovo? "Da je Kosovo Srbija, Albancima bi morali da date 30 odsto mjesta u Skupštini Srbije, pa i bitne državne pozicije, poput premijera, predsjednika parlamenta, države... Albanski jezik morao bi da se uvede i u parlament"
» Turci i Rusi preuzimaju Kosovo
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
» Kosovo je Srbija
Page 1 of 3