Užas: Rusi besramno paradiraju u Moskvi
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Užas: Rusi besramno paradiraju u Moskvi
Rusi slave 74 godišnjicu njigove pobjede
https://sputniknews.com/russia/201905091074838580-victory-day-military-parade/
Uopće ne spminju koliko je jadnih Nijemaca i Hrvata pobijeno da bi oni došli do te pobjede.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: Rusi besramno paradiraju u Moskvi
Zloglasni tenk t-34 kojim su počinili genocid nad njemačkom vojnicima kod Kurska:
crvenkasti-
2014-04-17
Ne pitaju se kako se Hrvati osjećaju dok oni paradiraju?
crvenkasti-
2014-04-17
Što im je ovo?
Zašto ima toliko kotača?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti nije ni skužio da ga može tolikog primiti bez pardonaZorba wrote:Kita eto sta je.
Zbog velike tezine.
tre wrote:crvenkasti nije ni skužio da ga može tolikog primiti bez pardonaZorba wrote:Kita eto sta je.
Zbog velike tezine.
Mislim da je ovaj namijenjen Amerima, a ne meni.
crvenkasti-
2014-04-17
nemoj, tko to još može s prknom misliticrvenkasti wrote:tre wrote:crvenkasti nije ni skužio da ga može tolikog primiti bez pardonaZorba wrote:Kita eto sta je.
Zbog velike tezine.
Titre wrote:nemoj, tko to još može s prknom misliticrvenkasti wrote:tre wrote:crvenkasti nije ni skužio da ga može tolikog primiti bez pardonaZorba wrote:Kita eto sta je.
Zbog velike tezine.
Valjda imas prkno
crvenkasti wrote:Zloglasni tenk t-34 kojim su počinili genocid nad njemačkom vojnicima kod Kurska:
Idi zajebavaj kojeg četnika, ako smiješ.
A ne mene.
A ne mene.
crvenkasti-
2014-04-17
evo i kebab babe stigla na hranjnje sijenomSora wrote:Titre wrote:nemoj, tko to još može s prknom misliticrvenkasti wrote:tre wrote:crvenkasti nije ni skužio da ga može tolikog primiti bez pardonaZorba wrote:Kita eto sta je.
Zbog velike tezine.
Valjda imas prkno
a što si ti ako nisi četnik? Da nisi možda početnik?crvenkasti wrote:Idi zajebavaj kojeg četnika, ako smiješ.
A ne mene.
tre wrote:a što si ti ako nisi četnik? Da nisi možda početnik?crvenkasti wrote:Idi zajebavaj kojeg četnika, ako smiješ.
A ne mene.
Ja sam ti pizda. Kakav četnik...
crvenkasti-
2014-04-17
pa to ti je isto jebo ga ticrvenkasti wrote:tre wrote:a što si ti ako nisi četnik? Da nisi možda početnik?crvenkasti wrote:Idi zajebavaj kojeg četnika, ako smiješ.
A ne mene.
tre wrote:pa to ti je isto jebo ga ticrvenkasti wrote:tre wrote:a što si ti ako nisi četnik? Da nisi možda početnik?crvenkasti wrote:Idi zajebavaj kojeg četnika, ako smiješ.
A ne mene.
Ma kakvi. Da sam četnik, nikad me ne bi primili u Hrvate.
crvenkasti-
2014-04-17
'Rusija je otvorena za suradnju sa svima onima koji su spremni boriti se protiv terorizma, neonacizma i ekstremizma', istaknuo je. 'Mi pozivamo sve zemlje da shvate našu zajedničku odgovornost za stvaranje učinkovitog sustava sigurnosti, jednakog za sve.'
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/putin-pozvao-na-suradnju-u-borbi-protiv-prijetnji-dok-rusija-slavi-dan-pobjede-20190509
....................
Malo po malo Putko počinje jahati globalno.
On nema teret dekadencije i svjetske hegemonije kao Zapad, koji rezultiraju neredom i urušavanjem, nego zdrave poruke šalje iz stabilnog ambijenta koji uzima u obzir novi globalni poredak.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/putin-pozvao-na-suradnju-u-borbi-protiv-prijetnji-dok-rusija-slavi-dan-pobjede-20190509
....................
On nema teret dekadencije i svjetske hegemonije kao Zapad, koji rezultiraju neredom i urušavanjem, nego zdrave poruke šalje iz stabilnog ambijenta koji uzima u obzir novi globalni poredak.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
odakle ti ideja da si uopće primljen? Ne primamo mi baš svašta među Hrvate, imamo dosta i svog ološa (20 - 30%) da bi još uzimali ološ i sa stranecrvenkasti wrote:tre wrote:pa to ti je isto jebo ga ticrvenkasti wrote:tre wrote:a što si ti ako nisi četnik? Da nisi možda početnik?crvenkasti wrote:Idi zajebavaj kojeg četnika, ako smiješ.
A ne mene.
Ma kakvi. Da sam četnik, nikad me ne bi primili u Hrvate.
epikur37 wrote:'Rusija je otvorena za suradnju sa svima onima koji su spremni boriti se protiv terorizma, neonacizma i ekstremizma', istaknuo je. 'Mi pozivamo sve zemlje da shvate našu zajedničku odgovornost za stvaranje učinkovitog sustava sigurnosti, jednakog za sve.'
....................
A ovo?
Ne smeta ti što je upravo četnik glavni lik na paradi??
crvenkasti-
2014-04-17
nije siguran što da na glavi nosi pa ostavio prazno polje na šubari. Zamisli da ga istjeraju ko četnike sa parade u australiji!!!crvenkasti wrote:epikur37 wrote:'Rusija je otvorena za suradnju sa svima onima koji su spremni boriti se protiv terorizma, neonacizma i ekstremizma', istaknuo je. 'Mi pozivamo sve zemlje da shvate našu zajedničku odgovornost za stvaranje učinkovitog sustava sigurnosti, jednakog za sve.'
....................
A ovo?
Ne smeta ti što je upravo četnik glavni lik na paradi??
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Užas u Moskvi: besramno slavlje i likovanje
» Rusi: Postigli smo imunitet krda u Moskvi
» Britanski tabloid se ispričao Moskvi: Rusi nisu ukrali formulu za Sputnik V
» Užas: Rusi su se pojavili na internetu
» Užas: Rusi se deru Kosovo je Srbija
» Rusi: Postigli smo imunitet krda u Moskvi
» Britanski tabloid se ispričao Moskvi: Rusi nisu ukrali formulu za Sputnik V
» Užas: Rusi su se pojavili na internetu
» Užas: Rusi se deru Kosovo je Srbija
Page 1 of 3