ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu"

Page 16 of 19 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Next

Go down

Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu" - Page 16 Empty Re: Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu"

Post by crvenkasti 9/5/2019, 15:53

Zar nije stajski gnoj najbolji?

crvenkasti

2014-04-17

Back to top Go down

Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu" - Page 16 Empty Re: Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu"

Post by michaellcmacha 9/5/2019, 15:56

crvenkasti wrote:Zar nije stajski gnoj najbolji?
vjeruj meni da ja znam koji je za tebe najbolji...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 9/5/2019, 15:59

Znaš ti moj kurac! Gluplji si od mene tri puta!
A ja sam izuzetno glup.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/5/2019, 16:10

Speare Shaker wrote:
jastreb wrote:Stepinac nije bio zlocinac,ali ni svetac. Daleko je on od sveca

Po tvojim osobnim kriterijima.
Po kriterijima KC u tom smislu on jeste svet, a samo je pitanje vremena kada će i formalno biti proglašen svecem KC.
Po njegovim kriterijima mi bi trebali biti pravoslavci
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/5/2019, 16:12

marcellus wrote:Dobro da Franjo nije bio papa kad je bio rat, jer bi vjerojatno pitao patrijarha Pavla jel smije Vatikan priznat Hrvatsku. Onda bi mu ovaj objasnio da je to ustaška država i da ne.
Ma to nije nis...ja se bojim da je papan popusio ili mu srbadija prodala spiku da su hrvati srbi..kod idiota me ne bi nista cudilo...ni iznenadilo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2019, 16:14

Hektorović wrote:Isusovac Ivan Ike Mandurić je na svojem Facebooku profilu komentirao izjavu pape Franje o kanonizaciji kardinala Alojzija Stepinca koju je izrekao u zrakoplovu prilikom povratka u Rim.

Paterova objava nosi naslov: ‘BERGOLIO ILI STEPINAC? – na čijoj ste strani?’
Prenosimo je u cijelosti:
“Hajde, krenimo od jednostavnog pitanja:
Što bi nama danas savjetovao onaj Stepinac koji se ni pod cijeni života od papinstva nije htio odmaknuti. Odnosno: što bi nam rekao po pitanju Papinog odnosa spram njegova proglašenja svetim? Pa, barem je to jasno: Papa je papa! Od njega se odmaknuti isto je što i odmaknuti se od krvotoka tijela kojemu pripadaš. Ah, kako nam taj nauk svetoga Stepinca i danas nedostaje!
Svaki onaj kome je istinski stalo do proglašenja svetim dragoga Stepinca, neka ga prije i sam nasljeduje u kreposti poslušnosti Svetome Ocu! Da, papi Franji, ili, ako vam je to teško izgovoriti: „Bergoliu!“ O, kako teška kušnja za nas Hrvate! Ali, koliko god da je teška, pravedni Bog će je još više nagraditi.
Čujem i čitam kako neki moji dragi FB prijatelji padaju “kao kruške,” te se ograđuju od „Bergolia“, braneći Stepinca. To je posljednja stvar koja bi se svetom Stepincu mogla svidjeti. Ne boj se svijete! Ako ti je stalo do proglašenja Stepinca svetim radi njega samoga i Crkve Katoličke (a ne radi tebe!), onda ga najprije nasljeduj. I vjeruj! Pa, kao i on, znaj: nitko se ne može oprijeti volji Božjoj: ni Srpska pravoslavna Crkva; ni Papa sami, pa ni svijet cijeli, ni nitko živ. Ako ovaj papa ne proglasi svetoga Stepinca svetim, to će učiniti onaj kome to Bog zapovijedi. A ti za to vrijeme Stepinca nasljeduj, i ljubi „Bergolia“, papu, vrhovnoga poglavara Crkve Katoličke!
Griješi li papa Franjo? Ako u Boga vjerujem, i u njegovu svemoć, šta me u konačnici briga griješi li Papa. Meni je važno da pazim da ja ne pogriješim tako što ću ga prezreti i odbiti slušati ga, i da Boga ne uvrijedim.
Za Stepinca ne može boriti osim na način da ga se nasljeduje. Pa, eto: ako hoćeš pobijediti, samo ti lijepo Stepinca nasljeduj, te Papu ljubi i slušaj. Ako ti se to ne sviđa, zapravo, ni Stepinac ti se ne sviđa”.

jako lijepo..
onaj tko želi biti vjeran Stepincu mora ostati vjeran Petrovoj stolici tj. papi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/5/2019, 16:15

Pa kad su prodali epikuru i jastrebu da su srbi porijeklom a politicki hrvati sto ne bi to popusio i ovaj papan :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/5/2019, 16:15

Pa kad su prodali epikuru i jastrebu da su srbi porijeklom a politicki hrvati sto ne bi to popusio i ovaj papan :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2019, 16:16

tre wrote:
metilda wrote:
kaya wrote:I mislim da tu nema nikakve papine urote. On je naprosto takav i zeli sa svima biti u dobrim odnosima. Pa cak i ovu komisiju koju je kao osnovao i pitati ce irineja je  da mu da na vaznosti koju on nema. Eto, i ti si mi vazan pa cu te pitati sto mislis o tome. Tako opere noge izbjeglicama ali to ne znaci da su oni tako jako vazni. I uzme sa sobom jednog , koji nije musliman :)

točno, papa se ponaša u skladu s evanđeljem.. zapravo za opstanak hrvata nije nužan ni papa ni politika nego vjera u Krista..
živjeti u skladu s evanđeljem znači prihvatiti istinu a tko prihvati istinu baštinio je kraljevstvo nebesko.. uostalom da nije bilo molitve teško da bismo mi pobijedili u DR
kako pjeva Thompson:

nećemo rušiti kuću jer u njoj stanuje netko tko nam nije po volji, nećemo odbacivati svoju kršćansku prošlost u kojoj smo prisutni od pape Agatona na ovamo zato što nam je papa Franjo posolio rane dajući daleko veću važnost i ulogu četniku irineju nego svim Hrvatskim mučenicima i patnji koju su Hrvati prošli kao vjerni vojnici kršćanstva i Vatikana kroz cijelu svoju povijest.
Proći će i ova oluja i nevolja, nije nam prva a neće biti ni zadnja.

:vaultboy1
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/5/2019, 16:18

metilda wrote:
tre wrote:
metilda wrote:
kaya wrote:I mislim da tu nema nikakve papine urote. On je naprosto takav i zeli sa svima biti u dobrim odnosima. Pa cak i ovu komisiju koju je kao osnovao i pitati ce irineja je  da mu da na vaznosti koju on nema. Eto, i ti si mi vazan pa cu te pitati sto mislis o tome. Tako opere noge izbjeglicama ali to ne znaci da su oni tako jako vazni. I uzme sa sobom jednog , koji nije musliman :)

točno, papa se ponaša u skladu s evanđeljem.. zapravo za opstanak hrvata nije nužan ni papa ni politika nego vjera u Krista..
živjeti u skladu s evanđeljem znači prihvatiti istinu a tko prihvati istinu baštinio je kraljevstvo nebesko.. uostalom da nije bilo molitve teško da bismo mi pobijedili u DR
kako pjeva Thompson:

nećemo rušiti kuću jer u njoj stanuje netko tko nam nije po volji, nećemo odbacivati svoju kršćansku prošlost u kojoj smo prisutni od pape Agatona na ovamo zato što nam je papa Franjo posolio rane dajući daleko veću važnost i ulogu četniku irineju nego svim Hrvatskim mučenicima i patnji koju su Hrvati prošli kao vjerni vojnici kršćanstva i Vatikana kroz cijelu svoju povijest.
Proći će i ova oluja i nevolja, nije nam prva a neće biti ni zadnja.

:vaultboy1
Kome vjeran?..ovom laznom katoliki..pa rajse budem budist nego da ovom velikosrbinu budem vjeran
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2019, 16:43

vuksadinare wrote:
pizzon wrote:bas ok izjava
bolje zaboravite  stepinca
nikad nece dobiti nasu saglasnost
bzv se nadate da ce sledeci papa
ignorisati stepincevo prihvatanje ndazije.
obicne ste budaletine.
govorite o sebi kao da  vi predstavljate
ukupno katolicanstvo.
obican U- shit :)
p.s. ulaskom u s.makedoniju
papa je usao u prostor SPC
vatikan to zna za razliku
od U- shit.a :)
nije dodik posetio papu bvz.
Bice svetac...a vi ostajete skroz bez sape pokusate li opet bacit ruku preko naseg plota ili tarabe pa da vam sam ovaj 'papa' zajedno sa raspopom irenejem budu na prvom tenku..budite sigurni u to...
:)
mi bez sape
niste nas ni videli a pobedili ste ;)
niti smo bili prisutni
ne kenjaj !
pobili ste i proterali samo lokalne srbe  u eri postojanja dve ustaske faze na vlasti.
nikad ustaski pop stepinac c nece biti
nista osim proustaskog slepca.
niste vi nama do kolena.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/5/2019, 16:52

Ekumena

Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu" - Page 16 Images?q=tbn%3AANd9GcQM_COWnCVRG1eC3xQ9_XC2fGQKTtMUjgS_fwKT7SVNTeXtbwwt

Srbe na vrbe
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/5/2019, 16:55

Lijep i opširan tekst

https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/602805/papa-je-spreman-stepinca-prostrijeti-kao-tapet-preko-kojeg-bi-dosao-u-beograd-i-moskvu-ali-ne-shvaca-da-ga-tamo-nikad-nece-primiti-kao-brata

Za pravoslavce je Papa samo rimski nadbiskup
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by immortal 9/5/2019, 17:04

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:bas ok izjava
bolje zaboravite  stepinca
nikad nece dobiti nasu saglasnost
bzv se nadate da ce sledeci papa
ignorisati stepincevo prihvatanje ndazije.
obicne ste budaletine.
govorite o sebi kao da  vi predstavljate
ukupno katolicanstvo.
obican U- shit :)
p.s. ulaskom u s.makedoniju
papa je usao u prostor SPC
vatikan to zna za razliku
od U- shit.a :)
nije dodik posetio papu bvz.
Bice svetac...a vi ostajete skroz bez sape pokusate li opet bacit ruku preko naseg plota ili tarabe pa da vam sam ovaj 'papa' zajedno sa raspopom irenejem budu na prvom tenku..budite sigurni u to...
:)
mi bez sape
niste nas ni videli a pobedili ste ;)
niti smo bili prisutni
ne kenjaj !
pobili ste i proterali samo lokalne srbe  u eri postojanja dve ustaske faze na vlasti.
nikad ustaski pop stepinac c nece biti
nista osim proustaskog slepca.
niste vi nama do kolena.
bre Pizzon još dok sam radila sa srbima prije 91 nađoh sličicu na kojoj ispod piše sv Stepinac i ispričah to svima na poslu
pola njih zagriženi srbi
poludili, psovali, strašni izljevi bjesa, netrepeljivosti....... (za vrijeme rata svi digli sidro i otišli.. jedna se vratila nakon svršetka rata)
ja pogledala ponovo sličicu i na njoj ne piše ono što sam vidjela
svejedno odnjela i pokazala im
ja sam besramno išla u crkvu, molila, postila, provocirala
ali nije smiješno
iako nije pisalo sv u znak svetosti, sličica im nije dobro sjela
 Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu" - Page 16 1f610   Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu" - Page 16 1f610  Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu" - Page 16 1f610 
garantiram da će jako brzo biti proglašen svetim
( nedugo iza toga mnogi su patili, događala se loša sudbina većini prisutnih... mene nisu dugo držali, doveli srpkinju umjesto mene
u onoj Hrvatskoj... ni danas nije puno bolje, ali eto.. jedan je život, sami biramo put, način ponašanja....)
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/5/2019, 17:12

Pa Stepinac je ustaša. :aw

Šta je teško razumit da iz njihove točke gledišta je on ustaški vikar. To je tako.

I neka je ustaša. Dok je god on ustaša nema ekumene.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/5/2019, 17:13

Pa koja budala s bi s njima tila imat ekumenu ?

To triba zatuč macon.

( Maca je veliki čekić , za one koji ne znaju šta je maca )
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by immortal 9/5/2019, 17:15

macola

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Post by vuksadinare 9/5/2019, 17:47

RayMabus wrote:Lijep i opširan tekst

https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/602805/papa-je-spreman-stepinca-prostrijeti-kao-tapet-preko-kojeg-bi-dosao-u-beograd-i-moskvu-ali-ne-shvaca-da-ga-tamo-nikad-nece-primiti-kao-brata

Za pravoslavce je Papa samo rimski nadbiskup
Budala..tu cak nije u pitanju stepinac..on hoce citav jedan katolicki narod zrtvovat da bi se uguzio ovom u moskvi i narocito ovom cetnolikom irineju..strasno...nevidjeno..pljuvanje po jednom narodu i negiranje njegove zrtve...dobro sam ja u jednom postu napisao..niti me ne bi cudilo niti iznenadilo da je popusio jos neke velikosrpske fore..mozda to doznamo uskoro..ne bi bilo iznenadjenje...dobro veli silajdzic..kad je rekao..tko zna kakva je uloga ovog papana kad vrijedja zrtve od srpske ruke...sve je to skroz sumnjivo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dzango 9/5/2019, 17:56

Iz Vatikana moji...

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 19 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Next

Back to top

- Similar topics