Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu"
Page 18 of 19
Page 18 of 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Re: Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu"
Pa brige mene za to. Ionako me svaku godinu dva puta godišnje čeka poljoprivreda tako da ja ne patin od toga.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ja ću sad pivu popit. Gledan nogomet većeras. Frankfurt Chelsea. Ja nisan ništa posadija ove godine u vrtal ispri kuće. Stari operira kilu prošlu godinu pa mu se ne da zajebavat.
Nisan ni travu potrimera na onih svojih 7000 kvadrata poviše kuće. Nikidan iša u tripnje , tri stabla ove rane a ovih tridesetak stabala kasnih će za koji dan.
Nirmalno odma na blavora nabasa.
U mene trave u ko u u priči sad , može krave držat.
bokte, ti konjina od 40 godina a čekaš da ćaća brine o vrtu i travi...ts-ts
Sad trišnje i trimeranje trave i onda u jesen masline a iman sto pedeset stabala.
Meni je toga priko glave. A di je drva još zimi pa pilaj vuci. Ja san svako malo gori jer to jednostavno tako. Cili život san u prirodi oš neš.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu"
Evo ti ja trimer pa trimeraj 7000 kvadrata pa ćeš shvatiti sve. To san u životu traktoron proša miljon puta. Neman potribe ka i ti ćin si zasadija dva metra salate pričat o tome. Tebi je to doživljaj a meni je to rađa.
Od toga se ne živi nego je to eto onako gušt samo kad imaš pobrat sto pedeset stabala maslina il trideset trišanja onda a to moraš onda je to posal.
Od toga se ne živi nego je to eto onako gušt samo kad imaš pobrat sto pedeset stabala maslina il trideset trišanja onda a to moraš onda je to posal.
2014-04-11
U mene obrnuto, prvo naučio bonsaije, a sada se učim oko intrade...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:brokoli je komplicirano uzgajati, mada moguće tebi to uspije bez nekih večih problema... ja se baš nisam zajebavaao sa tim, inače vrlo vrijednim povrćem jer ga je jednostavnije pribaviti nego uzgajati. ukoliko te stvarno zanima uzgoj brokule, shanona i cvjetače, onda nazovi agronomski fakultet, odsjek za povrćarstvo i tamo ćeš dobiti bez ikakvih dvojbi najbolju informaciju... bezveze da ti ja sad tu neš općenito, kad su Novaka Brune ljudi tu domaći 100%... ako ti treba sjeme ili sadnice, caroline, jolokie, red savine, habanera ili tako tih ljutica, zovi reci riješit ćemo nešto...epikur37 wrote:Mihovila ajde sad nešto iz tvog djelokruga. zasadio sam kompletan vrt i sve je uspjelo ali od 10 brokula samo 3 već imaju male glavice a ove još nemaju premda se razvijaju i listovi su im masno zeleni...
Ma nije fora pribaviti, ne bih sijao i sadio inače, nego je stavr da želim sam uzgajati, pratti kako raste i sl.
Sve ide samo brokula se lista a ne ide u glavu....žao mi9 a već dva mjeseca svako jutro obilazim i gledam di je koji list i kako napreduje. Svako jutro u 6 prije treninga obiđem i sve pratim tako i svako večer.
A naručit ću i bonzai...biljke su zakon.
Jebeš ćaću koji te ne može hranit do 60teRayMabus wrote:Evo ti ja trimer pa trimeraj 7000 kvadrata pa ćeš shvatiti sve. To san u životu traktoron proša miljon puta. Neman potribe ka i ti ćin si zasadija dva metra salate pričat o tome. Tebi je to doživljaj a meni je to rađa.
mutava baštarda wrote:U mene obrnuto, prvo naučio bonsaije, a sada se učim oko intrade...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:brokoli je komplicirano uzgajati, mada moguće tebi to uspije bez nekih večih problema... ja se baš nisam zajebavaao sa tim, inače vrlo vrijednim povrćem jer ga je jednostavnije pribaviti nego uzgajati. ukoliko te stvarno zanima uzgoj brokule, shanona i cvjetače, onda nazovi agronomski fakultet, odsjek za povrćarstvo i tamo ćeš dobiti bez ikakvih dvojbi najbolju informaciju... bezveze da ti ja sad tu neš općenito, kad su Novaka Brune ljudi tu domaći 100%... ako ti treba sjeme ili sadnice, caroline, jolokie, red savine, habanera ili tako tih ljutica, zovi reci riješit ćemo nešto...epikur37 wrote:Mihovila ajde sad nešto iz tvog djelokruga. zasadio sam kompletan vrt i sve je uspjelo ali od 10 brokula samo 3 već imaju male glavice a ove još nemaju premda se razvijaju i listovi su im masno zeleni...
Ma nije fora pribaviti, ne bih sijao i sadio inače, nego je stavr da želim sam uzgajati, pratti kako raste i sl.
Sve ide samo brokula se lista a ne ide u glavu....žao mi9 a već dva mjeseca svako jutro obilazim i gledam di je koji list i kako napreduje. Svako jutro u 6 prije treninga obiđem i sve pratim tako i svako večer.
Stvarno!?
Onda kad krenem imam koga pitati....respekt.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
To ti je u mene ovako nešto , 7000 kvadrata Slavonije
Samo neman vodu pa onda masline i trišnje tu , orasi i mendule i doli hrastova šuma.
Samo neman vodu pa onda masline i trišnje tu , orasi i mendule i doli hrastova šuma.
2014-04-11
Ma nije nego su moji roditelji na svoju ruku pa zasrali. Ja tu mislija napravit vikendicu i dovest vodu a oni pare usmjerili u drugu stranu.mutava baštarda wrote:Jebeš ćaću koji te ne može hranit do 60teRayMabus wrote:Evo ti ja trimer pa trimeraj 7000 kvadrata pa ćeš shvatiti sve. To san u životu traktoron proša miljon puta. Neman potribe ka i ti ćin si zasadija dva metra salate pričat o tome. Tebi je to doživljaj a meni je to rađa.
Onda nasta problem pa se nisan ni oženija pa stara izletila iz kuće.
To san ja ima u planu dovest vodu i fino doli iznajmljivat stanove a ode guštat u prirodi i to obrađivat jer je to 7000 kvadrata plodne ravnice.
A šta ću in ja kad su u kurcu. Da su mene slušali sad bi tamo živija i boli me kurac.
2014-04-11
kakvoj prodavnici....jebala te prodavnica... nema to u hrvatskoj... svetozare....pismejker wrote:..U prodavnici Porculana,Longi..prodavnici porculana...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nema problema... Trebalo bi biti materijala za izvaditi u tvom kraju... Kombinacija bura i kamen ne može zakazat...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:U mene obrnuto, prvo naučio bonsaije, a sada se učim oko intrade...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:brokoli je komplicirano uzgajati, mada moguće tebi to uspije bez nekih večih problema... ja se baš nisam zajebavaao sa tim, inače vrlo vrijednim povrćem jer ga je jednostavnije pribaviti nego uzgajati. ukoliko te stvarno zanima uzgoj brokule, shanona i cvjetače, onda nazovi agronomski fakultet, odsjek za povrćarstvo i tamo ćeš dobiti bez ikakvih dvojbi najbolju informaciju... bezveze da ti ja sad tu neš općenito, kad su Novaka Brune ljudi tu domaći 100%... ako ti treba sjeme ili sadnice, caroline, jolokie, red savine, habanera ili tako tih ljutica, zovi reci riješit ćemo nešto...epikur37 wrote:Mihovila ajde sad nešto iz tvog djelokruga. zasadio sam kompletan vrt i sve je uspjelo ali od 10 brokula samo 3 već imaju male glavice a ove još nemaju premda se razvijaju i listovi su im masno zeleni...
Stvarno!?
Kad imaš roditelje ka moje a svak vuče na svoju stranu pa je to dvoje na jednoga onda nemoš ništa. Onda san ti ja diga sidro pa kad su vidili da se neću ženit onda počele ucjene pa staru dobila šaku u glavu a stari vidija di to ide pa joj reka da se nevraća više.
I sa d smo jedan na jedan ja i on i guštamo.
Eto sve rješeno. Jedino ko je popupija su moja dica i njihovi unuci.
Misli mene na guzit a ja naguzija sve.
Eto tako se to radi.
Kad nije po mome onda nećemo nikako
Kraj rasprave.
Eto tako se to radi.
Kraj rasprave.
2014-04-11
Na koga si onda ti tako normalan?RayMabus wrote:Ma nije nego su moji roditelji na svoju rukumutava baštarda wrote:Jebeš ćaću koji te ne može hranit do 60teRayMabus wrote:Evo ti ja trimer pa trimeraj 7000 kvadrata pa ćeš shvatiti sve. To san u životu traktoron proša miljon puta. Neman potribe ka i ti ćin si zasadija dva metra salate pričat o tome. Tebi je to
odlično, za svaku pohvalu, još da se mentalno "kultiviraš"... :)epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:znam da nije fora, ali za specifične biljke trebaju i specifična znanja i specifičan pristup kultivaru kojeg navodiš... evo malo sam pogledao 3 stvari koje su bitne... bolje ga je saditi za jesensku berbu, obavezno u pripremi tla koristiti stajnjak ili kompostirani sustrat (prozračni) i tijekom uzgojnog ciklusa koristiti mineralno gnojivo sa manje dušika i većim a podjednakim udjelom fosfora i kalija... i u vegetaciji zakini prve izdanke, tako ćeš potaknuti ubrzani rast većeg broja podanaka...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:brokoli je komplicirano uzgajati, mada moguće tebi to uspije bez nekih večih problema... ja se baš nisam zajebavaao sa tim, inače vrlo vrijednim povrćem jer ga je jednostavnije pribaviti nego uzgajati. ukoliko te stvarno zanima uzgoj brokule, shanona i cvjetače, onda nazovi agronomski fakultet, odsjek za povrćarstvo i tamo ćeš dobiti bez ikakvih dvojbi najbolju informaciju... bezveze da ti ja sad tu neš općenito, kad su Novaka Brune ljudi tu domaći 100%... ako ti treba sjeme ili sadnice, caroline, jolokie, red savine, habanera ili tako tih ljutica, zovi reci riješit ćemo nešto...epikur37 wrote:Mihovila ajde sad nešto iz tvog djelokruga. zasadio sam kompletan vrt i sve je uspjelo ali od 10 brokula samo 3 već imaju male glavice a ove još nemaju premda se razvijaju i listovi su im masno zeleni...
Prva sezona...na 30 kvadrata imam sve: brokulu, kupus, češnjak, rikolu, matovilac, peršin, mrkvu, blitvu. bosiljak, salatu, paprike, pomidor, krastavac, celer i nešto kumpira :)
satro sam se dok sam oplemenio tlo ali imama sve potrebno povrće iza u dvoristu i posve eko.
2015-08-08
I na kraju on mene sam odveja u javnog bilježnika i sve mi prepisa sam.RayMabus wrote:Kad imaš roditelje ka moje a svak vuče na svoju stranu pa je to dvoje na jednoga onda nemoš ništa. Onda san ti ja diga sidro pa kad su vidili da se neću ženit onda počele ucjene pa staru dobila šaku u glavu a stari vidija di to ide pa joj reka da se nevraća više.
Eto tako se to radi.
Kraj rasprave.
I šta sad kad smo ušli u eu nesmi bloket stavit bez papira.
Sad je gotovo.
2014-04-11
Ima san 25 tisuća eura prije 15 godina i onda me stara izjebala na neku priču i ja potpisa i ode mojih 25 tisuća eura za nešto drugo.
Ja mislija tu kuću napravit , dovest vodu a ono zajeb.
Osta bez te love.
A šta je bilo panike kad san ja to skužija.
Svaki dan tuci mater.
Neš ti ode živit više.
Povjerenje jednom izigrano teško se vraća.
Sad nesmin ništa graditi tamo jer smo u eu.
Počeja san kopat temelje , čovik mi bageron napravija sve i ostavija to tako.
Sad mi je 40 godina , na to ću dignit posli nešto da mogu trakotre držat i alat.
Iman ja to još u planu samo nesmi sad gradit kuću nego moran malo ka neku spremu pa sa strane nadoziđat sobu.
Al nisan se oženija pa me nije ni brige al to iman već u glavi šta i kako.
Ja mislija tu kuću napravit , dovest vodu a ono zajeb.
Osta bez te love.
A šta je bilo panike kad san ja to skužija.
Svaki dan tuci mater.
Neš ti ode živit više.
Povjerenje jednom izigrano teško se vraća.
Sad nesmin ništa graditi tamo jer smo u eu.
Počeja san kopat temelje , čovik mi bageron napravija sve i ostavija to tako.
Sad mi je 40 godina , na to ću dignit posli nešto da mogu trakotre držat i alat.
Iman ja to još u planu samo nesmi sad gradit kuću nego moran malo ka neku spremu pa sa strane nadoziđat sobu.
Al nisan se oženija pa me nije ni brige al to iman već u glavi šta i kako.
2014-04-11
Pa je fino ona izletila iz kuće
Znaći ja dobija cilu kuću , evo većeras sam sam i jučer isto u njoj a velika kuća
Stari mi prepisa sam zemlju
A nje nema
E to ti je tako kad vlastitog sina ideš napravit budalom
Jednom će ti upalit jer ti dite viruje
A onda kad otkrije prevaru e onda si gotova
Potira je i odreka je se
Eto sad iman cilu kuću bez da san gori radija išta
I opet ja pobjednik
Eto pa me drugi put idi opet priveslat
Jedino ćeš taj ko mi to radi popušiti
Znaći ja dobija cilu kuću , evo većeras sam sam i jučer isto u njoj a velika kuća
Stari mi prepisa sam zemlju
A nje nema
E to ti je tako kad vlastitog sina ideš napravit budalom
Jednom će ti upalit jer ti dite viruje
A onda kad otkrije prevaru e onda si gotova
Potira je i odreka je se
Eto sad iman cilu kuću bez da san gori radija išta
I opet ja pobjednik
Eto pa me drugi put idi opet priveslat
Jedino ćeš taj ko mi to radi popušiti
2014-04-11
I sad iman druge planove jer san ih mora minjat
To van je ta emanicipacija i one će vladat četri kantuna kuče uzet
Strugat će te ćerce lopaticon sa zidova ako te ja zgrabin
To van je ta emanicipacija i one će vladat četri kantuna kuče uzet
Strugat će te ćerce lopaticon sa zidova ako te ja zgrabin
2014-04-11
RayMabus wrote:To ti je u mene ovako nešto , 7000 kvadrata Slavonije
dobre masline, gusterna gore po kozjaku hvataju kišu
2015-08-06
mutava baštarda wrote:Nema problema... Trebalo bi biti materijala za izvaditi u tvom kraju... Kombinacija bura i kamen ne može zakazat...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:U mene obrnuto, prvo naučio bonsaije, a sada se učim oko intrade...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:
brokoli je komplicirano uzgajati, mada moguće tebi to uspije bez nekih večih problema... ja se baš nisam zajebavaao sa tim, inače vrlo vrijednim povrćem jer ga je jednostavnije pribaviti nego uzgajati. ukoliko te stvarno zanima uzgoj brokule, shanona i cvjetače, onda nazovi agronomski fakultet, odsjek za povrćarstvo i tamo ćeš dobiti bez ikakvih dvojbi najbolju informaciju... bezveze da ti ja sad tu neš općenito, kad su Novaka Brune ljudi tu domaći 100%... ako ti treba sjeme ili sadnice, caroline, jolokie, red savine, habanera ili tako tih ljutica, zovi reci riješit ćemo nešto...
Stvarno!?
Na jesen iza sezone.
Vidio sam da ima i hrvatska udruga za bonsai. Svakako ću te kontaktirati.
2015-08-06
michaellcmacha wrote:odlično, za svaku pohvalu, još da se mentalno "kultiviraš"... :)epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:znam da nije fora, ali za specifične biljke trebaju i specifična znanja i specifičan pristup kultivaru kojeg navodiš... evo malo sam pogledao 3 stvari koje su bitne... bolje ga je saditi za jesensku berbu, obavezno u pripremi tla koristiti stajnjak ili kompostirani sustrat (prozračni) i tijekom uzgojnog ciklusa koristiti mineralno gnojivo sa manje dušika i većim a podjednakim udjelom fosfora i kalija... i u vegetaciji zakini prve izdanke, tako ćeš potaknuti ubrzani rast većeg broja podanaka...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:
brokoli je komplicirano uzgajati, mada moguće tebi to uspije bez nekih večih problema... ja se baš nisam zajebavaao sa tim, inače vrlo vrijednim povrćem jer ga je jednostavnije pribaviti nego uzgajati. ukoliko te stvarno zanima uzgoj brokule, shanona i cvjetače, onda nazovi agronomski fakultet, odsjek za povrćarstvo i tamo ćeš dobiti bez ikakvih dvojbi najbolju informaciju... bezveze da ti ja sad tu neš općenito, kad su Novaka Brune ljudi tu domaći 100%... ako ti treba sjeme ili sadnice, caroline, jolokie, red savine, habanera ili tako tih ljutica, zovi reci riješit ćemo nešto...
Prva sezona...na 30 kvadrata imam sve: brokulu, kupus, češnjak, rikolu, matovilac, peršin, mrkvu, blitvu. bosiljak, salatu, paprike, pomidor, krastavac, celer i nešto kumpira :)
satro sam se dok sam oplemenio tlo ali imama sve potrebno povrće iza u dvoristu i posve eko.
u zdravom tijelu zdrav duh u zdravom duhu zdrav vrt i tako u krug ;)
2015-08-06
Odradila me za 25 tisuća eura , kao potpiši bit će kako smo se dogovorili
Došla mi za godinu dana A znaš nije tako nego ovako
Pa šta mi nisi rekla odma ?
A ovo a ono
A ja zlopamtilo znaš koje
A radiš me budalon jel ?
Ajde neka
Sad gledaj šta će ti se dešavat
Izletila iz kuće., stari joj reka da ide ća.jer ovo je ludnica postala , meni prepisa tu zemlju da me osigura , oće rastavu od nje
Niko s njon ne priča
Odjeb je lansiran
A nemoš mi ništa osin priznat svima da ti je sin luđak teški
A ti si ga odgojila znači loša si mater
E pa jesi
Nevaljaš
Dobar konj ima sto mana a loš samo jednu
Nevalja
Došla mi za godinu dana A znaš nije tako nego ovako
Pa šta mi nisi rekla odma ?
A ovo a ono
A ja zlopamtilo znaš koje
A radiš me budalon jel ?
Ajde neka
Sad gledaj šta će ti se dešavat
Izletila iz kuće., stari joj reka da ide ća.jer ovo je ludnica postala , meni prepisa tu zemlju da me osigura , oće rastavu od nje
Niko s njon ne priča
Odjeb je lansiran
A nemoš mi ništa osin priznat svima da ti je sin luđak teški
A ti si ga odgojila znači loša si mater
E pa jesi
Nevaljaš
Dobar konj ima sto mana a loš samo jednu
Nevalja
2014-04-11
Koga briga za proglašenje Stepinca svetim, papu treba ubit jer je više dosta te nastrane katoličke idolatrije
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 18 of 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Similar topics
» Tihomir Dujmovic:'Papa Franjo je svojim potezima prema Irineju i SPC blagoslovio velikosrpsku politiku(mozda i buduce agresije)'
» Patrijarhu Irineju će sutra na granici biti zabranjen ulazak u Crnu Goru?
» Crna Gora pravi nepozeljan spisak srpskih gostiju!?Patrijarhu Irineju ce biti zabranjen ulaz u Crnu Goru
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Patrijarhu Irineju će sutra na granici biti zabranjen ulazak u Crnu Goru?
» Crna Gora pravi nepozeljan spisak srpskih gostiju!?Patrijarhu Irineju ce biti zabranjen ulaz u Crnu Goru
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
Page 18 of 19