Tihomir Dujmovic:'Papa Franjo je svojim potezima prema Irineju i SPC blagoslovio velikosrpsku politiku(mozda i buduce agresije)'
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Tihomir Dujmovic:'Papa Franjo je svojim potezima prema Irineju i SPC blagoslovio velikosrpsku politiku(mozda i buduce agresije)'
https://direktno.hr/direkt/dujmovic-ne-znam-jesu-li-u-vatikanu-svjesni-kako-je-papina-izjava-o-stepincu-dala-vjetar-u-leda-velikosrpskoj-politici-155748/
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Re: Tihomir Dujmovic:'Papa Franjo je svojim potezima prema Irineju i SPC blagoslovio velikosrpsku politiku(mozda i buduce agresije)'
Propala ekumena diletantskim potezima patrijarha franja..sto je bilo tom covjeku da da tako ocajan intervju spusti se na razinu rasista a tvrdi da su njemu svi ljudi isti...sto mu bi da tako ocito velica cetnicko i radikalsko taspolozenog huskaca i negatora zlocina irineja..jedino raspomamljena pamet i ono najvaznije MRZNJA..cista mrznja prema narodu i drzavi kojoima je i on jednim dijelom sef...ne znam..ako vatikan nesto ne napravi sa franjom raskolnikom bice grdi odnosi hrvatska vatikan..ovaj potez ajatolaha franje je zapravo bio jedan vid objave rata hrvatima,drzavi...
2015-09-08
Re: Tihomir Dujmovic:'Papa Franjo je svojim potezima prema Irineju i SPC blagoslovio velikosrpsku politiku(mozda i buduce agresije)'
'Vatikan spusta loptu.Prakticno imaju pobunu u vlastitom dvoristu kako iz crkvenih tako i iz politickih redova u Hrvatskoj'.Pisu pojedini talijanski mediji koji su kao i vatikan iznenadjeni tolikom kolicinom srdzbe i kritike prema Papi Franji.
2015-09-08
...a nije vam svejedno..hrvatska vam iskipa pola milijarde eura u blagajnu pa se bojite ostati bez te dobre kriske kolaca...lagani puc i srusite franja...i onda mozemo opet poceti razgovarat
2015-09-08
,..pao franja sarmu probo nije...
2015-09-08
koje gluposti...
red wolf-
2016-02-10
Zar nije naucio da tko pocne paljbu po hrvatima ne zavrsi dobro...mogao je dobro prouciti takve prethodnike koji su napali hrvate..diletant prepotentni...
2015-09-08
Sto je prota?...svrbi te nesto...nema vise cile mile...ide se djonomred wolf wrote:koje gluposti ...
2015-09-08
Sve su to gluposti za Vas ljude...vuksadinare wrote:Sto je prota?...svrbi te nesto...nema vise cile mile...ide se djonomred wolf wrote:koje gluposti ...
red wolf-
2016-02-10
Jedino je Otac u skrivenosti svet...Sve su gluposti od ljudi...
red wolf-
2016-02-10
Prota...povratka nema..jude placaju glavomred wolf wrote:Sve su to gluposti za Vas ljude ...vuksadinare wrote:Sto je prota? ... svrbi te nesto ... nema vise cile mile ... ide se djonomred wolf wrote:koje gluposti ...
2015-09-08
Ti si ograničen, jer ne znaš koristiti svoj mozak...Ništa nisi razumio što sam ti napisao...vuksadinare wrote:Prota...povratka nema..jude placaju glavomred wolf wrote:Sve su to gluposti za Vas ljude ...vuksadinare wrote:Sto je prota? ... svrbi te nesto ... nema vise cile mile ... ide se djonomred wolf wrote:koje gluposti ...
red wolf-
2016-02-10
Boli me kurac za tvoje piskaranje i filozofiju..jednostavno te pitam jesi za ovog heretika,indijanca,patrijarha franja ili nisi?...Zanima me taj odgovor a ne fantazijered wolf wrote:Ti si ograničen, jer ne znaš koristiti svoj mozak ... Ništa nisi razumio što sam ti napisao ...vuksadinare wrote:Prota ... povratka nema..jude placaju glavomred wolf wrote:Sve su to gluposti za Vas ljude ...vuksadinare wrote:Sto je prota? ... svrbi te nesto ... nema vise cile mile ... ide se djonomred wolf wrote:koje gluposti ...
2015-09-08
Jesam...Jer ti ne razumiješ što se događa trenutno...Jer si ograničen...vuksadinare wrote:Boli me kurac za tvoje piskaranje i filozofiju..jednostavno te pitam jesi za ovog heretika,indijanca,patrijarha franja ili nisi?...Zanima me taj odgovor a ne fantazijered wolf wrote:Ti si ograničen, jer ne znaš koristiti svoj mozak ... Ništa nisi razumio što sam ti napisao ...vuksadinare wrote:Prota ... povratka nema..jude placaju glavomred wolf wrote:Sve su to gluposti za Vas ljude ...vuksadinare wrote:
Sto je prota? ... svrbi te nesto ... nema vise cile mile ... ide se djonom
red wolf-
2016-02-10
Ovo je papa koji je otvoreno prišao Međugorju i dao mu na značenju...
red wolf-
2016-02-10
Međugorje je zanimljivo mjesto...No, lako ćeš upasti u zamku tamo...
red wolf-
2016-02-10
Znaci peta kolona..a sto se radi kad se uhvati peta kolona...ti si mi na piku dobro te je drzati blizu jos blizered wolf wrote:Jesam ... Jer ti ne razumiješ što se događa ... Jer si ograničen ...vuksadinare wrote:Boli me kurac za tvoje piskaranje i filozofiju..jednostavno te pitam jesi za ovaj heretika, indijanca, patrijarha franja ili nisi? ... Zanima me taj odgovor a ne fantazijered wolf wrote:Ti si ograničen, jer ne znaš koristiti svoj mozak ... Ništa nisi razumio što sam ti napisao ...vuksadinare wrote:Prota ... povratka nema..jude placaju glavomred wolf wrote:
Sve su to gluposti za Vas ljude ...
2015-09-08
Ti si ograničen...Smiješan...Tužno je vidjeti ljudsku populaciju na tvom nivou svijesti...vuksadinare wrote:Znaci peta kolona..a sto se radi kad se uhvati peta kolona...ti si mi na piku dobro te je drzati blizu jos blizered wolf wrote:Jesam ... Jer ti ne razumiješ što se događa ... Jer si ograničen ...vuksadinare wrote:Boli me kurac za tvoje piskaranje i filozofiju..jednostavno te pitam jesi za ovaj heretika, indijanca, patrijarha franja ili nisi? ... Zanima me taj odgovor a ne fantazijered wolf wrote:Ti si ograničen, jer ne znaš koristiti svoj mozak ... Ništa nisi razumio što sam ti napisao ...vuksadinare wrote:
Prota ... povratka nema..jude placaju glavom
red wolf-
2016-02-10
Pa ja se ne bojim da cu brzo odapeti..ne znam za tebe...kod mene filozofija ne pali...samo cinjenice i cvrsti argumenti...pekmezijanje i slicno ne zanima me..jer to smatram slabosti i pokusajen manipulacijered wolf wrote:Ti si ograničen...Smiješan...Tužno je vidjeti ljudsku populaciju na tvom nivou svijesti...vuksadinare wrote:Znaci peta kolona..a sto se radi kad se uhvati peta kolona...ti si mi na piku dobro te je drzati blizu jos blizered wolf wrote:Jesam ... Jer ti ne razumiješ što se događa ... Jer si ograničen ...vuksadinare wrote:Boli me kurac za tvoje piskaranje i filozofiju..jednostavno te pitam jesi za ovaj heretika, indijanca, patrijarha franja ili nisi? ... Zanima me taj odgovor a ne fantazijered wolf wrote:
Ti si ograničen, jer ne znaš koristiti svoj mozak ... Ništa nisi razumio što sam ti napisao ...
2015-09-08
kme kme tkz. novinara
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu"
» Tihomir Dujmović: MOST i njihovi birači ne spadaju u hrvatsku političku 'ljevicu'
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Tihomir Dujmović: Opstruirajući američke planove Andrej Plenković se igra vatrom
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Tihomir Dujmović: MOST i njihovi birači ne spadaju u hrvatsku političku 'ljevicu'
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Tihomir Dujmović: Opstruirajući američke planove Andrej Plenković se igra vatrom
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
Page 1 of 3