Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu"
Page 11 of 19
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Re: Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu"
Ni lovevuksadinare wrote:Hoce...kad supiramo onog bozanica...nema love dok se stepinac ne prizna svetim..sto mislis da je vatikanu u interesu da bude u zavadi sa kc hrvatske?..nije..jer svadjom medju KC-rkvama nema ni ekumene vrlo jednostavno...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Svoje su tekli..ne promjene li misljenje mi ne damo lovu raskinemo ugovor sa vatikanom i cucaj...ipak vatikanu je najvaznija lova..od cega zive sigurno ne zraka..gubitak tri milijarde kuna u vatikanskij blagajni nije zanemariv..mi smo jedni od izdasnijih prema vatikanskoj riznici...udaris po djepu da vidis promjenu..odmah po hitnom postupku stepinac postaje sveti..moc je u novcaniku
Pa jel me čitaš... to i ja govorim... no Vatikan zna da se to neće dogoditi...
Jednostano se neće, jer u Hrvatskoj nema taj državni potencijal.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu"
vuksadinare wrote:Hoce...kad supiramo onog bozanica...nema love dok se stepinac ne prizna svetim..sto mislis da je vatikanu u interesu da bude u zavadi sa kc hrvatske?..nije..jer svadjom medju KC-rkvama nema ni ekumene vrlo jednostavno...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Svoje su tekli..ne promjene li misljenje mi ne damo lovu raskinemo ugovor sa vatikanom i cucaj...ipak vatikanu je najvaznija lova..od cega zive sigurno ne zraka..gubitak tri milijarde kuna u vatikanskij blagajni nije zanemariv..mi smo jedni od izdasnijih prema vatikanskoj riznici...udaris po djepu da vidis promjenu..odmah po hitnom postupku stepinac postaje sveti..moc je u novcaniku
Tko će to iz HR poručiti Vatikanu?
Plenki? Njonjo?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Cetnika irineja i slicne poslat di im je mjesto...ima drugih pravoslavnih crkvi koje su ok..one imperijalisticke proglasit persona non gratom..
2015-09-08
Neko hoce ako nece pizdarije u svom dvoristu a vrije dobrano...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Hoce...kad supiramo onog bozanica...nema love dok se stepinac ne prizna svetim..sto mislis da je vatikanu u interesu da bude u zavadi sa kc hrvatske?..nije..jer svadjom medju KC-rkvama nema ni ekumene vrlo jednostavno...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Svoje su tekli..ne promjene li misljenje mi ne damo lovu raskinemo ugovor sa vatikanom i cucaj...ipak vatikanu je najvaznija lova..od cega zive sigurno ne zraka..gubitak tri milijarde kuna u vatikanskij blagajni nije zanemariv..mi smo jedni od izdasnijih prema vatikanskoj riznici...udaris po djepu da vidis promjenu..odmah po hitnom postupku stepinac postaje sveti..moc je u novcaniku
Tko će to iz HR poručiti Vatikanu?
Plenki? Njonjo?
2015-09-08
Nije ovdje Irinej taj kojega treba osuditi i popljuvativuksadinare wrote:Cetnika irineja i slicne poslat di im je mjesto...ima drugih pravoslavnih crkvi koje su ok..one imperijalisticke proglasit persona non gratom..
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nego tko?...makedonskog patrijarha?..njega,ovog juznoamerickog indiosa i bodula bozanica...supirat prvog,drugog i treceg...Ringo10 wrote:Nije ovdje Irinej taj kojega treba osuditi i popljuvativuksadinare wrote:Cetnika irineja i slicne poslat di im je mjesto...ima drugih pravoslavnih crkvi koje su ok..one imperijalisticke proglasit persona non gratom..
2015-09-08
Zavrnut spinu pa da vadis...'zivjela hrvatska,zivio stepinac'..orilo bi se vatikanskim hodnicima...dok mi pristupamo vatikanu samo sa bozjeg i katolickog stajalista nista nece biti od toga..kod ovog pape ne...treba shvatiti da pape ivana pavla drugig nema vise i da je na celu vatikana masonski poslanik...i razanj pripremati...
2015-09-08
Postavljen je od kardinala. Zna se kako se Pape biraju.vuksadinare wrote:Sve same gluposti...Jednostavno ovaj papan je pokazao da je dvolicna osoba jedno misli drugo radi...ovaj papan nije postavljen od strane vatikana nego neoliberalno ljevicarsko antikatolickih lobija u svijetu..dokaz tome je njegov odnos prema katolickoj crkvi u europi opcenito..zatim suverenistickim i antimigrantskim opcijama u europi..njegovi odlasci po nekatolickim drzavama vecinom..nabijanje na nos drzavama koji ne zele prihvatiti njegovu migrantsku i opcenito antikrscansku politiku dovelo je do toga da su ovom papanu otvoreno kosaricu dali orban,trump,poljski predsjednik,filipinski..ostao mu je samo irinej i pokoja tisuca katolika koja mu dodje na misu...on je svoje otpjevao..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hektorović wrote:aben wrote:
stin da ti nika neš napisati u čemu to vatikan imo hrvacku i ki je to potencijalni leverage
Dobili su od HR sve što žele, znaju da nemaju što da izgube osim što će neki negodovati, no to ih ne brine.
Potencijalni leverage? Revizija ugovora, naravno to se neće dogoditi i to zna i Vatikanska kurija.
Za Vatikan su odnosi sa Rusijom ispred nekih negodovanja u HR, a u Vatikanu vjeruju kako put za Moskvu ide kroz Beograd.
i kakove to veze imo sa srbima i stepincen?
2014-04-16
...jednazba je jednostavna...ovaj mason zeli katolike na ovim prostorima podciniti pravoslavcima...nece ici masone franjo...nije uspjelo ni nekim drugima prije tebe avetinjo..bilo da se rati o politicarima ili nekim drugim...pokusaj takve politike ili 'ekumene' dovodi nuzno opet do prolijevanja krvi...ako je ovom masonu papi to u interesu...molim lijepo...ni prvi ni zadnji put
2015-09-08
Konkretno skinuli su Benedikta jer je radio kontra Kurije.... Franjo ima podrškuRayMabus wrote:Postavljen je od kardinala. Zna se kako se Pape biraju.vuksadinare wrote:Sve same gluposti...Jednostavno ovaj papan je pokazao da je dvolicna osoba jedno misli drugo radi...ovaj papan nije postavljen od strane vatikana nego neoliberalno ljevicarsko antikatolickih lobija u svijetu..dokaz tome je njegov odnos prema katolickoj crkvi u europi opcenito..zatim suverenistickim i antimigrantskim opcijama u europi..njegovi odlasci po nekatolickim drzavama vecinom..nabijanje na nos drzavama koji ne zele prihvatiti njegovu migrantsku i opcenito antikrscansku politiku dovelo je do toga da su ovom papanu otvoreno kosaricu dali orban,trump,poljski predsjednik,filipinski..ostao mu je samo irinej i pokoja tisuca katolika koja mu dodje na misu...on je svoje otpjevao..
2018-04-10
Najbolja ekumena na ovim prostorima izmedju katolika i pravoslavaca..je oni tamo mi ovamo i plot....bez virenja u tudje dvoriste jer u suprotnom klep po prstima..kakvo bratstvo i ostali bakraci..takva politika i je dovela do klanja i krvi...sa bizanticima nema dogovora samo cvrsto i zube pokazati..to je jedini nacin koji donekle priznaju...
2015-09-08
Sve pet..bit cemu podlozni oni kardinali koji mu ljube masonsku guzicu..kao sto rece onaj kardinal iz afrike...nitko nije vjecan niti moras razmisljat kao taj...uglavnom ide peticija za skidanje masona sa cela vatikana pa makar doslo do raskola i prosvjeda..RayMabus wrote:Postavljen je od kardinala. Zna se kako se Pape biraju.vuksadinare wrote:Sve same gluposti...Jednostavno ovaj papan je pokazao da je dvolicna osoba jedno misli drugo radi...ovaj papan nije postavljen od strane vatikana nego neoliberalno ljevicarsko antikatolickih lobija u svijetu..dokaz tome je njegov odnos prema katolickoj crkvi u europi opcenito..zatim suverenistickim i antimigrantskim opcijama u europi..njegovi odlasci po nekatolickim drzavama vecinom..nabijanje na nos drzavama koji ne zele prihvatiti njegovu migrantsku i opcenito antikrscansku politiku dovelo je do toga da su ovom papanu otvoreno kosaricu dali orban,trump,poljski predsjednik,filipinski..ostao mu je samo irinej i pokoja tisuca katolika koja mu dodje na misu...on je svoje otpjevao..
2015-09-08
A kog brige ? Skužili smo svi šta se dešava ; stavili su Franjevca na čelo crkve a Franjevci su misionari dakle ovo je Papa misionar. Ja se ne zamaram s time. Ovo je moj igrač u Italiji :Hektorović wrote:Konkretno skinuli su Benedikta jer je radio kontra Kurije.... Franjo ima podrškuRayMabus wrote:Postavljen je od kardinala. Zna se kako se Pape biraju.vuksadinare wrote:Sve same gluposti...Jednostavno ovaj papan je pokazao da je dvolicna osoba jedno misli drugo radi...ovaj papan nije postavljen od strane vatikana nego neoliberalno ljevicarsko antikatolickih lobija u svijetu..dokaz tome je njegov odnos prema katolickoj crkvi u europi opcenito..zatim suverenistickim i antimigrantskim opcijama u europi..njegovi odlasci po nekatolickim drzavama vecinom..nabijanje na nos drzavama koji ne zele prihvatiti njegovu migrantsku i opcenito antikrscansku politiku dovelo je do toga da su ovom papanu otvoreno kosaricu dali orban,trump,poljski predsjednik,filipinski..ostao mu je samo irinej i pokoja tisuca katolika koja mu dodje na misu...on je svoje otpjevao..
https://www.quovadiscroatia.com/sukob-vatikana-i-talijanske-vlade-zbog-migranata-poprima-osobni-karakter/
Salvini je samo ove godine osvojio pokrajinske izbore na Sardenijini i Basilikati a sad će do kraja godine osvojit još Kalabriju , Torino i Bolognju a Torino i Bolonja zajedno imaju ljudi kao dvije Hrvatske.
Do kraja godine Papa Franjo je politički izbačen iz Italije.
Last edited by RayMabus on 9/5/2019, 07:12; edited 1 time in total
2014-04-11
vuksadinare wrote:Sve pet..bit cemu podlozni oni kardinali koji mu ljube masonsku guzicu..kao sto rece onaj kardinal iz afrike...nitko nije vjecan niti moras razmisljat kao taj...uglavnom ide peticija za skidanje masona sa cela vatikana pa makar doslo do raskola i prosvjeda..RayMabus wrote:Postavljen je od kardinala. Zna se kako se Pape biraju.vuksadinare wrote:Sve same gluposti...Jednostavno ovaj papan je pokazao da je dvolicna osoba jedno misli drugo radi...ovaj papan nije postavljen od strane vatikana nego neoliberalno ljevicarsko antikatolickih lobija u svijetu..dokaz tome je njegov odnos prema katolickoj crkvi u europi opcenito..zatim suverenistickim i antimigrantskim opcijama u europi..njegovi odlasci po nekatolickim drzavama vecinom..nabijanje na nos drzavama koji ne zele prihvatiti njegovu migrantsku i opcenito antikrscansku politiku dovelo je do toga da su ovom papanu otvoreno kosaricu dali orban,trump,poljski predsjednik,filipinski..ostao mu je samo irinej i pokoja tisuca katolika koja mu dodje na misu...on je svoje otpjevao..
Baš su peticije i protesti u HR nešto što nekoga brine :D
2018-04-10
Napad je najbolja obrana. Meni je to profesionalna deformacija da ja razmišljam svugdje kao general.
Jel Papa i ta ekipa za trpačinu i ekumenu ? Je. E pa eto antiislamska i antiimigrantska desnica u Europi. A on nek sere koliko oće.
Evo ti sad fino Vox u Španjolskoj pokupio glasove Pučana koji su pod Merkelicom a koja je u ssvezu sa ljevičarima u Njemačkoj i eu parlamentu. Sad će ti još do kraja godine pokrajinski izbori u istočnoj Njemačkoj i jačanje antiislqmskog AfD.
Napad je najbolja obrana.
Jačanje antiislqmske i antiimigracijske desnice = napad na ovog Papu i njegovu ideologiju.
Jel Papa i ta ekipa za trpačinu i ekumenu ? Je. E pa eto antiislamska i antiimigrantska desnica u Europi. A on nek sere koliko oće.
Evo ti sad fino Vox u Španjolskoj pokupio glasove Pučana koji su pod Merkelicom a koja je u ssvezu sa ljevičarima u Njemačkoj i eu parlamentu. Sad će ti još do kraja godine pokrajinski izbori u istočnoj Njemačkoj i jačanje antiislqmskog AfD.
Napad je najbolja obrana.
Jačanje antiislqmske i antiimigracijske desnice = napad na ovog Papu i njegovu ideologiju.
2014-04-11
Cuj peticija je na svjetskom nivou...a to nije 'bas me briga'...uglavnom ide politika i 'ekumena' na globalnoj razini...il se prikloni il ukloni....tu nisu u pitanju ni plenki ni njonjo ni covic ni slicni...prednost se sve vise daje oruzju nego politici narocito vatikanskoj..ako je mason od pape odlucio podici mac na hrvate..a boze dragi i drugi su pokusali..bice mrtvih na nasoj strani ali vjerujte vise na onoj drugoj strani..nema da ce netko liso procHektorović wrote:vuksadinare wrote:Sve pet..bit cemu podlozni oni kardinali koji mu ljube masonsku guzicu..kao sto rece onaj kardinal iz afrike ... nitko nije vjecan niti moras razmisljat kao taj ... uglavnom ide peticija za skidanje masona sa cela vatikana pa makar doslo do raskola i prosvjeda ..RayMabus wrote:Postavljen je od kardinala. Zna se kako se Pape biraju.vuksadinare wrote:Sve same gluposti...Jednostavno ovaj papan je pokazao da je dvolicna osoba jedno misli drugo radi...ovaj papan nije postavljen od strane vatikana nego neoliberalno ljevicarsko antikatolickih lobija u svijetu..dokaz tome je njegov odnos prema katolickoj crkvi u europi opcenito..zatim suverenistickim i antimigrantskim opcijama u europi..njegovi odlasci po nekatolickim drzavama vecinom..nabijanje na nos drzavama koji ne zele prihvatiti njegovu migrantsku i opcenito antikrscansku politiku dovelo je do toga da su ovom papanu otvoreno kosaricu dali orban,trump,poljski predsjednik,filipinski..ostao mu je samo irinej i pokoja tisuca katolika koja mu dodje na misu...on je svoje otpjevao..
Baš su peticije i protesti u HR nešto što nekoga brine: D
2015-09-08
Na stranu Stepinac al jel Papa nazvao Irineja velikim ? Je. E to je prst u oko svim narodima koje je ta SPC napala a u ovom slučaju posebno osvrt na Hrvate pošto je rasprava o Stepincu dakle nama.
Pa sve je jasno. Ovi Papa nam nije saveznik. Ajmo dalje.
2014-04-11
vuksadinare wrote:Sve same gluposti...Jednostavno ovaj papan je pokazao da je dvolicna osoba jedno misli drugo radi...ovaj papan nije postavljen od strane vatikana nego neoliberalno ljevicarsko antikatolickih lobija u svijetu..dokaz tome je njegov odnos prema katolickoj crkvi u europi opcenito..zatim suverenistickim i antimigrantskim opcijama u europi..njegovi odlasci po nekatolickim drzavama vecinom..nabijanje na nos drzavama koji ne zele prihvatiti njegovu migrantsku i opcenito antikrscansku politiku dovelo je do toga da su ovom papanu otvoreno kosaricu dali orban,trump,poljski predsjednik,filipinski..ostao mu je samo irinej i pokoja tisuca katolika koja mu dodje na misu...on je svoje otpjevao..
pa nije da je riječ samo o pokojoj tisući i da se cijeli vjernički puk može pobrojati na trgu svetog petra. :P
čak i ako si u pravu oko navedenog papa nigdje nije izašao iz okvira evanđelja..
sad, ono što on traži od nas zbilja je radikalno ali ako se sjećaš prispodobe o bogatom mladiću koji je morao rasprodati sve svoje imanje da bi bio učenik onda stvari i nisu toliko nejasne..
trebamo se u ime kraljevstva nebeskog odreći svih svojih vezanosti pa tako i vezanosti uz službeno proglašenje Stepinca svetim..
on je ionako već među svetima na nebu
ovo je možda jedna kušnja za crkvu u hrvata ali ako je KC preživjela i borgia i antipape preživjet će i radikalne franjine poteze..
bitno je ostati vjeran petrovoj stolici i ne praviti raskole koji ništa dobroga nisu donijeli
uostalom, kako piše evanđelist luka vjernički puk će svakako biti smanjen u posljednjim vremenima.. ne dopusti da budeš među onima koji su otpali zato jer ti se ne sviđa radikalna poruka evanđelja: odrecite se sami sebe i služite.. isus je oprao noge apostolima, on Bog pere noge običnim ljudima od kojih ga je jedan izdao a drugi zanijekao..
uostalom, zar nismo mi sami krivi za nesloge i ovo stanje u kojem se nalazimo..
ovdje na forumu imam samo jednog prijatelja i to srbina ..
nitko od hrvata nije me zatražio prijateljstvo nego samo srbin..
nesloga uništava hrvate a ne srbi i irinej..
uostalom luka piše:
32 Ne boj se, malo stado. Vašemu se Ocu svidjelo da vam dade kraljevstvo.
33 Prodajte sve što imate, a novac podijelite kao milostinju! Tako ćete sebi spremiti blago na nebesima, kamo lopovi ne dolaze i gdje ga moljci neće izgristi.
34 Jer gdje vam je blago, ondje će vam biti i srce.'
Evanđelje po Luki 12:32-34
mi ovdje trebamo "prodati " svoju uskogrudnost
Guest- Guest
To je toRayMabus wrote:Na stranu Stepinac al jel Papa nazvao Irineja velikim ? Je. E to je prst u oko svim narodima koje je ta SPC napala a u ovom slučaju posebno osvrt na Hrvate pošto je rasprava o Stepincu dakle nama.
2015-09-08
Pa normalno da je to to. Ja san scientolog Hrvat dakle tradicionalno katolik. Ja gledan neke stvari objektivno.vuksadinare wrote:To je toRayMabus wrote:Na stranu Stepinac al jel Papa nazvao Irineja velikim ? Je. E to je prst u oko svim narodima koje je ta SPC napala a u ovom slučaju posebno osvrt na Hrvate pošto je rasprava o Stepincu dakle nama.
Ovi su nas napali , Virovotica Karlovac Karlobag a on Irinej je velik dakle Hrvati su mali.
Aj puši ti kurac.
2014-04-11
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Similar topics
» Tihomir Dujmovic:'Papa Franjo je svojim potezima prema Irineju i SPC blagoslovio velikosrpsku politiku(mozda i buduce agresije)'
» Patrijarhu Irineju će sutra na granici biti zabranjen ulazak u Crnu Goru?
» Crna Gora pravi nepozeljan spisak srpskih gostiju!?Patrijarhu Irineju ce biti zabranjen ulaz u Crnu Goru
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Patrijarhu Irineju će sutra na granici biti zabranjen ulazak u Crnu Goru?
» Crna Gora pravi nepozeljan spisak srpskih gostiju!?Patrijarhu Irineju ce biti zabranjen ulaz u Crnu Goru
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
Page 11 of 19