Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu"
Page 7 of 19
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu"
koje ti gluposti drobiš to nisu istine. Sam sebi sereš u usta i daviš se sa vlastitim izmetom jer te to kao ne zanima i nemaš pojma o materiji ali se zato osjećaš prozvanima da daš svoj sud o svemu i svačemu. Idi se budaletino komunistička liječiti i dođi sebi dok imaš kome.Ringo10 wrote:Vidim nešto mi fanatici seru ovdje. ..
Što se mene tiče možete Alojzija proglasiti i za najveće božanstvo Univerzuma.
Ali to vam ništa bitno promijeniti neće.
I da, za mene su institucionalne Crkve irelevantne i izmislili su ih ljudi.
Katolička Crkva je za mene samo pitanje nekakvog identiteta jer su Crkve ipak oblikovale razne aspekte ljudske civilizacije.
A inače niti me zanimaju niti me boli kurac za sve one u mantijama koji sebi prisvajaju ulogu Božjih predstavnika i karike između čovjeka i Bog a što je pretenciozno i što je u suštini prijevara.
Ja u Boga Stvoritelja vjerujem, a u griješne ljude od krvi i mesa koji imaju smjelosti i obraza da se predstavljaju Božjim predstavnicima ja ne vjerujem.
Toliki fanatik i tolika budala nisam. Poput nekih ovdje.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu"
Kitoljube ... ma previše si tup i glup da bi shvatio šta bih ti rekao.tre wrote:koje ti gluposti drobiš to nisu istine. Sam sebi sereš u usta i daviš se sa vlastitim izmetom jer te to kao ne zanima i nemaš pojma o materiji ali se zato osjećaš prozvanima da daš svoj sud o svemu i svačemu. Idi se budaletino komunistička liječiti i dođi sebi dok imaš kome.Ringo10 wrote:Vidim nešto mi fanatici seru ovdje. ..
Katolička Crkva je za mene samo pitanje nekakvog identiteta jer su Crkve ipak oblikovale razne aspekte ljudske civilizacije.
A inače niti me zanimaju niti me boli kurac za sve one u mantijama koji sebi prisvajaju ulogu Božjih predstavnika i karike između čovjeka i Bog a što je pretenciozno i što je u suštini prijevara.
Ja u Boga Stvoritelja vjerujem, a u griješne ljude od krvi i mesa koji imaju smjelosti i obraza da se predstavljaju Božjim predstavnicima ja ne vjerujem.
Zato bolje ne.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
RayMabus wrote:Ne nego da su emanicipirane žene djeca sotone.AssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Koja?AssadNaPodmornici wrote:jel istinita ona izjava od Stepina o ženama? :_D
pročita sam negdje , da je rekao da su žene nešto tipa sotonska bića da netreba se imati posla sa njima sada neznam jel to istina
Emancipacija.
ne vidim ni jedu riječ u tekstu koji podsjeća na riječ sotona.. čak se ni mahniti index koji je donio komentar na Stepinčev stav o ženama nije usudio tako bezočno lagati
Guest- Guest
kaya wrote:Evo bas je bilo na tv, veli papa i live da je irinej dobar covjek i da ce mu pomoci da donese odluku
čak i da donese odluku koja bi išla na štetu Stepinčeve svetosti to ne bi oslabilo Crkvu u hrvata.. a ni Crkvu općenito
ne bi bio ni prvi ni posljednji papa koji je posrnuo pod političkim pritiscima..
no pričekajmo konačnu odluku.. papa je i političar pa se ne priliči da o Irineju kaže nešto nediplomatsko i negativno
Guest- Guest
dečko tebi nema pomoći, prosto jr nevjerojatno kako uopće znaš disati koliko si glup, a da ne pišem da si dosadan ko proljev i isto tako zanimljiv. Ajde marš budaletino i idi liži čmar nekom komunistu budaletino nepodojena.Ringo10 wrote:Kitoljube ... ma previše si tup i glup da bi shvatio šta bih ti rekao.tre wrote:koje ti gluposti drobiš to nisu istine. Sam sebi sereš u usta i daviš se sa vlastitim izmetom jer te to kao ne zanima i nemaš pojma o materiji ali se zato osjećaš prozvanima da daš svoj sud o svemu i svačemu. Idi se budaletino komunistička liječiti i dođi sebi dok imaš kome.Ringo10 wrote:Vidim nešto mi fanatici seru ovdje. ..
Zato bolje ne.
epikur37 wrote:I Vatikanu je ovo politika, kao što javni poslovi uvijek jesu.
Vatikan vodi globalnu, a ne nacionalnu politiku...
Globano kao imperativ globalne crkve.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Zbog ovog njegovog stava o zenama sustigla je valjda najveca kletva u hrvata - dabog da ti na sudenju irinej bio krunski svjedok !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Stepinac opet popušio.
Poserem se na Crkvu, papu i Bozanića.metilda wrote:papine riječi se mogu shvatiti i dvosmisleno, ali da, nije sklon hrvatima
ovo je vrijeme kušnje za Crkvu u hrvatskoj i za hrvatske katolike
no treba ostati vjeran Petrovoj stolici čak i kad mu nije slona
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Najsmješnije od svega je to što je Stepinac spašavao Srbe od ustaša, a ovi današnji Srbi mu zabili nož u leđa proglašavajući ga ustašom I sad nek netko kaže da karma nije bitchkaya wrote:Evo bas je bilo na tv, veli papa i live da je irinej dobar covjek i da ce mu pomoci da donese odluku
2015-08-09
Tko je ono svet?
2015-08-09
melkior wrote:Tko je ono svet?
Kardinal Alojzije Stepinac.
Guest- Guest
Gle..tko ne zna srbe lose je prosao...tri dana ce gosta gostit cetvrti ce ga dan priklati...ja se ravnam oduvijek prema njima...'prijatelja drzi blizu sebe neprijatelja jos blize'melkior wrote:Najsmješnije od svega je to što je Stepinac spašavao Srbe od ustaša, a ovi današnji Srbi mu zabili nož u leđa proglašavajući ga ustašom I sad nek netko kaže da karma nije bitchkaya wrote:Evo bas je bilo na tv, veli papa i live da je irinej dobar covjek i da ce mu pomoci da donese odluku
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jedino Otac Bog...Kad je jednom neka žena nazvala Isusa dobrim, naučio ju je lekciju rekavši joj da ga ne zove dobrim jer je jedino Bog dobar...A ljudi sebi stvaraju svece...melkior wrote:Tko je ono svet?
red wolf-
2016-02-10
vuksadinare wrote:Gle..tko ne zna srbe lose je prosao...tri dana ce gosta gostit cetvrti ce ga dan priklati...ja se ravnam oduvijek prema njima...'prijatelja drzi blizu sebe neprijatelja jos blize'melkior wrote:Najsmješnije od svega je to što je Stepinac spašavao Srbe od ustaša, a ovi današnji Srbi mu zabili nož u leđa proglašavajući ga ustašom I sad nek netko kaže da karma nije bitchkaya wrote:Evo bas je bilo na tv, veli papa i live da je irinej dobar covjek i da ce mu pomoci da donese odluku
znači preporuke turističke agencije su - dođi, vidi, bježi!
Last edited by kaya on Wed 8 May - 22:27; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
pa spasio ih je oko 20 000 međutim nekako si mislim da će irinej svjedočiti drugačije :)melkior wrote:Najsmješnije od svega je to što je Stepinac spašavao Srbe od ustaša, a ovi današnji Srbi mu zabili nož u leđa proglašavajući ga ustašom I sad nek netko kaže da karma nije bitchkaya wrote:Evo bas je bilo na tv, veli papa i live da je irinej dobar covjek i da ce mu pomoci da donese odluku
2015-08-15
Kako?kaya wrote:pa spasio ih je oko 20 000 međutim nekako si mislim da će irinej svjedočiti drugačije :)melkior wrote:Najsmješnije od svega je to što je Stepinac spašavao Srbe od ustaša, a ovi današnji Srbi mu zabili nož u leđa proglašavajući ga ustašom I sad nek netko kaže da karma nije bitchkaya wrote:Evo bas je bilo na tv, veli papa i live da je irinej dobar covjek i da ce mu pomoci da donese odluku
red wolf-
2016-02-10
A svakako, urgirao, pisao pisma vladi, pavelicu , intervenirao, prosvjedovao , pokrstavao na katolike ..red wolf wrote:Kako?kaya wrote:pa spasio ih je oko 20 000 međutim nekako si mislim da će irinej svjedočiti drugačije :)melkior wrote:Najsmješnije od svega je to što je Stepinac spašavao Srbe od ustaša, a ovi današnji Srbi mu zabili nož u leđa proglašavajući ga ustašom I sad nek netko kaže da karma nije bitchkaya wrote:Evo bas je bilo na tv, veli papa i live da je irinej dobar covjek i da ce mu pomoci da donese odluku
Sad koliko su ga slusali , nisu bas ali ipak je neki utjecaj mali imao.
2015-08-15
Ajde, bar se trudio...Pa ja ću ti reći kako...Spasio je tajno, puno Židova...Postoji zahtjev da mu se dodijeli orden Pravednik među narodima kojeg Židovi dodjeljuju onima koji su spašavali Židove u Drugom svjetskom ratu...kaya wrote:A svakako, urgirao, pisao pisma vladi, pavelicu , intervenirao, prosvjedovao , pokrstavao na katolike ..red wolf wrote:Kako?kaya wrote:pa spasio ih je oko 20 000 međutim nekako si mislim da će irinej svjedočiti drugačije :)melkior wrote:Najsmješnije od svega je to što je Stepinac spašavao Srbe od ustaša, a ovi današnji Srbi mu zabili nož u leđa proglašavajući ga ustašom I sad nek netko kaže da karma nije bitchkaya wrote:Evo bas je bilo na tv, veli papa i live da je irinej dobar covjek i da ce mu pomoci da donese odluku
red wolf-
2016-02-10
i njih isto. pa postoje njegova pisma vladi gdje osuđuje razne stvari, jasenovac, glinsku crkvu , nije samo gledao u svakom slučaju međutim nisu oni njega puno fermali. on je u zatvoru završio jer se nije htio odvojiti od vatikana a onda su mu nakalemili suradnju sa režimom.red wolf wrote:Ajde, bar se trudio...Pa ja ću ti reći kako...Spasio je tajno, puno Židova...Postoji zahtjev da mu se dodijeli orden Pravednik među narodima kojeg Židovi dodjeljuju onima koji su spašavali Židove u Drugom svjetskom ratu...kaya wrote:A svakako, urgirao, pisao pisma vladi, pavelicu , intervenirao, prosvjedovao , pokrstavao na katolike ..red wolf wrote:Kako?kaya wrote:pa spasio ih je oko 20 000 međutim nekako si mislim da će irinej svjedočiti drugačije :)melkior wrote:
Najsmješnije od svega je to što je Stepinac spašavao Srbe od ustaša, a ovi današnji Srbi mu zabili nož u leđa proglašavajući ga ustašom I sad nek netko kaže da karma nije bitch
međutim zbog ovoga sa ženama neka irinej kaže ipak svoje za njega :)
2015-08-15
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Similar topics
» Tihomir Dujmovic:'Papa Franjo je svojim potezima prema Irineju i SPC blagoslovio velikosrpsku politiku(mozda i buduce agresije)'
» Patrijarhu Irineju će sutra na granici biti zabranjen ulazak u Crnu Goru?
» Crna Gora pravi nepozeljan spisak srpskih gostiju!?Patrijarhu Irineju ce biti zabranjen ulaz u Crnu Goru
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Patrijarhu Irineju će sutra na granici biti zabranjen ulazak u Crnu Goru?
» Crna Gora pravi nepozeljan spisak srpskih gostiju!?Patrijarhu Irineju ce biti zabranjen ulaz u Crnu Goru
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
Page 7 of 19