Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu"
Page 13 of 19
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Re: Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu"
Tko pita ne skita.catabbath wrote:Ne ulazim u problematiku jer sam heretik ali pitati Irineja, to je kao da pitaš npr. Palestinca dali su mu Židovi ok
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Papa Franjo idiot o Stepincu ali i ovoj idiotskoj recenici:'Patrijarhu Irineju je do istine o Stepincu"
Istina je da je bio ustaša i najveća sramota katoličke crkve...
Guest- Guest
KC se s time ne slaže jer je proglašen blaženim od strane Ivana Pavla drugog 1998 godine.Serbia Strong wrote:Istina je da je bio ustaša i najveća sramota katoličke crkve...
Meni je to sasvim dovoljno da znam unaprid da nikakve ekumene tu neće biti. Zna se vaš stav o tome.
2014-04-11
Kako stvari stoje jedino šta je on sa ovom izjavom uspija napravit je :
Postao još nepopularnini kod Hrvata kao Papa
Dao vjetar u leđa hrvatskoj desnici
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/602736/papa-franjo-uzbudio-duhove-meu-hrvatskim-vjernicima-izjava-o-stepincu-dolazi-u-zanimljivom-trenutku-a-mnoge-su-zatekle-rijeci-o-velikom-patrijarhu-irineju-on-je-sve-samo-ne-velik-covjek
E pa fala ti
Postao još nepopularnini kod Hrvata kao Papa
Dao vjetar u leđa hrvatskoj desnici
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/602736/papa-franjo-uzbudio-duhove-meu-hrvatskim-vjernicima-izjava-o-stepincu-dolazi-u-zanimljivom-trenutku-a-mnoge-su-zatekle-rijeci-o-velikom-patrijarhu-irineju-on-je-sve-samo-ne-velik-covjek
E pa fala ti
2014-04-11
RayMabus wrote:KC se s time ne slaže jer je proglašen blaženim od strane Ivana Pavla drugog 1998 godine.Serbia Strong wrote:Istina je da je bio ustaša i najveća sramota katoličke crkve...
Meni je to sasvim dovoljno da znam unaprid da nikakve ekumene tu neće biti. Zna se vaš stav o tome.
Šta tebe boli kurac, ti si ionako sektaš
Guest- Guest
I zlopamtilo.Serbia Strong wrote:RayMabus wrote:KC se s time ne slaže jer je proglašen blaženim od strane Ivana Pavla drugog 1998 godine.Serbia Strong wrote:Istina je da je bio ustaša i najveća sramota katoličke crkve...
Šta tebe boli kurac, ti si ionako sektaš
Zaboravio da ste nas napali devedesetih ?
2014-04-11
Pa da je bio bilo koji kardinal tada umjesto stepinca bio bi 'najveci ustasa i sramota'..a da navedem jedan primjer nevezan uz ndh i 2 svjetski rat...i kardinala kuharica ste proglasili 'najvecim ustasom'...Serbia Strong wrote:Istina je da je bio ustaša i najveća sramota katoličke crkve...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dobro da Franjo nije bio papa kad je bio rat, jer bi vjerojatno pitao patrijarha Pavla jel smije Vatikan priznat Hrvatsku. Onda bi mu ovaj objasnio da je to ustaška država i da ne.
Interesting.. nisam znala.Speare Shaker wrote:kaya wrote:
on je u zatvoru završio jer se nije htio odvojiti od vatikana
Podvala onih koji su ga osudili. Doduše, uspješna, jer su mnogi u nju povjerovali.
On je završio u zatvoru zato jer se odbio jasno ograditi od same ideja opravdanosti samostalne hrvatske države.
Osudio je samo zločinačku politiku ustaškog režima, ali ne i samu ideju NDH odnosno odbio je svaku samostalnu hrvatsku državu proglasiti zločinačkom pa i genocidnom idejom.
To je bilo u interesu komunističkog režima, jer su dobro znali da je prva Jugoslavija propala zbog neriješenog hrvatskog pitanja pa su računali da moraju Hrvate držati pod maksimalnim pritiskom jer će inače tako završiti i njihova Jugoslavija.
Očito je pritisak bio kontraproduktivan, jer je na kraju i druga Jugoslavija završila zbog neriješenog hrvatskog pitanja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
:)marcellus wrote:Dobro da Franjo nije bio papa kad je bio rat, jer bi vjerojatno pitao patrijarha Pavla jel smije Vatikan priznat Hrvatsku. Onda bi mu ovaj objasnio da je to ustaška država i da ne.
2015-08-15
I mislim da tu nema nikakve papine urote. On je naprosto takav i zeli sa svima biti u dobrim odnosima. Pa cak i ovu komisiju koju je kao osnovao i pitati ce irineja je da mu da na vaznosti koju on nema. Eto, i ti si mi vazan pa cu te pitati sto mislis o tome. Tako opere noge izbjeglicama ali to ne znaci da su oni tako jako vazni. I uzme sa sobom jednog , koji nije musliman :)
2015-08-15
Pa spašavao je Židove i vas Srbe za vrime rata od ustaškog noža.
Zato ga ja osobno baš previše ni ne volin i nadan se da ga neće proglasit svecen.
S vama samo jedan način razgovora postoji.
2014-04-11
Vas ne zanima istina. Vama je samo bitno da je on hrvstski kardinal i samim proglašenjem njega zločincem svi Hrvati su zločinci.
Ne zanima vas ni to šta je spašava Srbe od ustaškog noža. Tako pokazujete svima kako se s vama pravilno triba postavit.
Metak u čelo i vozi.
Vi ste obična stoka. Vama pomagat onda još ga proglase ratnim zločincem jer je to u intersu srpstva da se Hrvati proglase genocidnim narodom kako bi im lakše uzeli teritorij i proširili teritorij SPC.
Ne zanima vas ni to šta je spašava Srbe od ustaškog noža. Tako pokazujete svima kako se s vama pravilno triba postavit.
Metak u čelo i vozi.
Vi ste obična stoka. Vama pomagat onda još ga proglase ratnim zločincem jer je to u intersu srpstva da se Hrvati proglase genocidnim narodom kako bi im lakše uzeli teritorij i proširili teritorij SPC.
2014-04-11
On na nikoga ne ide podcjenjivacki i ratoborno, dapace uvijek se spusta na nizu razinu ovisno o drugoj strani. Mozda je i populizam a mozda karakter.
Sad to pravasima nije ok jer oni bi papu krizara da ratuje i probode irineja kopljem :) a hrvati iz bosne vide veliku vaznost spc a i dodika :) jer drze papu u saci. Sto srbi misle ne znam ..
Sad to pravasima nije ok jer oni bi papu krizara da ratuje i probode irineja kopljem :) a hrvati iz bosne vide veliku vaznost spc a i dodika :) jer drze papu u saci. Sto srbi misle ne znam ..
2015-08-15
Pa tako nekako , sumnjam da zaista misle da je zlocinac jer gdje mu je zlocin?!RayMabus wrote:Vas ne zanima istina.
Vama pomagat onda još ga proglase ratnim zločincem jer je to u intersu srpstva da se Hrvati proglase genocidnim narodom kako bi im lakše uzeli teritorij i proširili teritorij SPC.
Zbog nekog cilja vise i propagande.
2015-08-15
2015-08-15
Stepinac nije bio zlocinac,ali ni svetac. Daleko je on od sveca
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Stepinac nije bio zlocinac,ali ni svetac. Daleko je on od sveca
Znamo mi to, ali bismo ipak voljeli da ga proglase svecem.
To bi bio prst u oko Srbima.
crvenkasti-
2014-04-17
Otprilike tako nešto. Najbliže istini. Bitno je da je proglašen blaženim tako da priča o ustaškom logoru za djecu a u biti ih spašavali jer se radi o djeci s Kozare bez roditelja koje su Nijemci i ustaše prebacili s ovi stranu Save ( Jasenovac i okolo ).jastreb wrote:Stepinac nije bio zlocinac,ali ni svetac. Daleko je on od sveca
2014-04-11
Pa zapravo i ja mislim da je ovo motiv. Ili mozda komunizmu. Eto zatvorili ste ga i ubili na neki nacin a mozda i doslovno a sada cemo traziti da se proglasi svetima.crvenkasti wrote:jastreb wrote:Stepinac nije bio zlocinac,ali ni svetac. Daleko je on od sveca
Znamo mi to, ali bismo ipak voljeli da ga proglase svecem.
To bi bio prst u oko Srbima.
Last edited by kaya on 9/5/2019, 10:28; edited 1 time in total
2015-08-15
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Similar topics
» Tihomir Dujmovic:'Papa Franjo je svojim potezima prema Irineju i SPC blagoslovio velikosrpsku politiku(mozda i buduce agresije)'
» Patrijarhu Irineju će sutra na granici biti zabranjen ulazak u Crnu Goru?
» Crna Gora pravi nepozeljan spisak srpskih gostiju!?Patrijarhu Irineju ce biti zabranjen ulaz u Crnu Goru
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Patrijarhu Irineju će sutra na granici biti zabranjen ulazak u Crnu Goru?
» Crna Gora pravi nepozeljan spisak srpskih gostiju!?Patrijarhu Irineju ce biti zabranjen ulaz u Crnu Goru
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
Page 13 of 19