PITANJE SVIH PITANJA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Da li je Messi GOAT?
Re: PITANJE SVIH PITANJA
Moš misliti...river_jude wrote:Jebote amper, bracala te kulturno i prijateljski hoce ugostiti, a ti tak ccc
Taj klošar ne da te ne bi počastio, nego bi te na kraju i opljačkao.
Guest- Guest
a bilo je 5:2 za messija do prije uzvrata na anfieldu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Samo da vidim koliko je svit posta bolestan i koliko su se vrijednosti izokrenile...
:D
:D
Guest- Guest
Previše je ovdi Gaynaldovih sisača penisa...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Previše je ovdi Gaynaldovih sisača penisa...
sloši mi se kada pročitam ovog debila.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:Previše je ovdi Gaynaldovih sisača penisa...
2015-08-25
Kako se vraćala odmah prepoznao...
darth_vader-
2014-04-17
Kad je i on svjestan da mu nema ravna u glupoci.jasambrend wrote:Kako se vraćala odmah prepoznao...
Moze se svake godine minjati prvak europe ali jedno nikad ne.
Titula najgluplje osobe svih vremena
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Simeone: Ronaldo je bolji od Messija, a razlog je samo jedan
Ronaldo je po meni bolji zbog toga što on sam riješi utakmicu iz dva udarca, dva gola glavom. Messi je bolji u napadu, ali mu za gol treba dosta više vremena nego Ronaldu, objašnjava Cholo Simeone svoj izbor
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/sport/simeone-ronaldo-je-bolji-od-messija-a-razlog-je-samo-jedan-628963 - 24sata.hr
Ronaldo je po meni bolji zbog toga što on sam riješi utakmicu iz dva udarca, dva gola glavom. Messi je bolji u napadu, ali mu za gol treba dosta više vremena nego Ronaldu, objašnjava Cholo Simeone svoj izbor
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/sport/simeone-ronaldo-je-bolji-od-messija-a-razlog-je-samo-jedan-628963 - 24sata.hr
koje neosnovane gluposti i laži, vodiš jedan od najboljih klubova svijeta, a tako se sramotiš i nemaš pojma šta pričaš..
pederko po utakmici ima barem duplo više udaraca prema golu od messija, a puno slabiji učinak.
messiju je trebalo 120 utakmica manje od pederka da dođe do 600 golova. i onda mu treba puno više vremena da postigne gol?
Cristiano Ronaldo has the worst shot conversion rate in Europe's top five leagues this season with one goal from 55 attempts
ne trebamo dalje
pederko po utakmici ima barem duplo više udaraca prema golu od messija, a puno slabiji učinak.
messiju je trebalo 120 utakmica manje od pederka da dođe do 600 golova. i onda mu treba puno više vremena da postigne gol?
Cristiano Ronaldo has the worst shot conversion rate in Europe's top five leagues this season with one goal from 55 attempts
ne trebamo dalje
2015-08-25
Kako si samo glup i retardiranEnd wrote:koje neosnovane gluposti i laži, vodiš jedan od najboljih klubova svijeta, a tako se sramotiš i nemaš pojma šta pričaš..
ne trebamo dalje
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» pitanje svih pitanja
» Pitanje svih pitanja
» Pitanje svih pitanja??
» Pitanje svih pitanja?
» Pitanje svih pitanja
» Pitanje svih pitanja
» Pitanje svih pitanja??
» Pitanje svih pitanja?
» Pitanje svih pitanja