PITANJE SVIH PITANJA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Da li je Messi GOAT?
Re: PITANJE SVIH PITANJA
Osoba koja za igrača govori da je SIN drugima spocitava infantilnost...
:(
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Osoba koja za igrača govori da je SIN drugima spocitava infantilnost...:(
End- Posts : 21177
2015-08-25
to su valjda neki ciganski običaji kod njih tamo ko zna
End- Posts : 21177
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
fridrih_niche wrote:Ko je još osim Kica glasa da nije GOAT?
:D
:P
sve zbog čeg si u pravu glede rasprave oko najvećeg košarkaša, M. Jordan je najveći naravno, ovdje si u krivu-
tata MJ23 nikad nije dopustio 7 utakmicu u najvećoj eri košarke, u clutchu je bio najveći, dominantan, ubojica-
Messi nije ništa od toga u velikim utakmicama, nogomet je vjerojatno još raslojeniji jer ima više igrača od košarka pa je varijanca i vjerojatnost za iznenađenja veća u košarke, ali ukratko Messi je jedan od većih igrača ali nije najveći, ima tu puno kandidata-
Najveci je Michael Schumacher. Tako da se ukupno hledajuci u sport nema sta raspravljati.
Michael je veci i od MJ i od Messija pa nakon Michaela to je Roger.
Michael pa kilometar iza Roger svi ostali neka se postroje kako hoce.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Daj ne laprdaj.
Michael je velikan, ali ipak je Roger broj 1.PABLO ESCOBAR wrote:Najveci je Michael Schumacher. Tako da se ukupno hledajuci u sport nema sta raspravljati.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Michael je velikan, ali ipak je Roger broj 1.PABLO ESCOBAR wrote:Najveci je Michael Schumacher. Tako da se ukupno hledajuci u sport nema sta raspravljati.
Lol, klošar iz Bazela nije ni u svom sportu najveći...
Guest- Guest
još jedna uletila u mrežu u produžetkuscorpion wrote:Ušao sam u 90. i zabioNoor wrote:fridrih_niche wrote:Bezobraznice!
evo 5:5
To mogu tvrditi samo iskompleksirani jebivjetri iz vukojebine slične tvojoj.Serbia Strong wrote:
Tvoj Nolet neće nikad biti najveći,pomiri se s tim. Nije u top3 jer su veći od njega Nadal i Sampras.
Guest- Guest
Ovaj post je dokaz da se nisi nikad bavija sportom!kic wrote:fridrih_niche wrote:Ko je još osim Kica glasa da nije GOAT?
:P
sve zbog čeg si u pravu glede rasprave oko najvećeg košarkaša, M. Jordan je najveći naravno, ovdje si u krivu-
tata MJ23 nikad nije dopustio 7 utakmicu u najvećoj eri košarke, u clutchu je bio najveći, dominantan, ubojica-
Messi nije ništa od toga u velikim utakmicama, nogomet je vjerojatno još raslojeniji jer ima više igrača od košarka pa je varijanca i vjerojatnost za iznenađenja veća u košarke, ali ukratko Messi je jedan od većih igrača ali nije najveći, ima tu puno kandidata-
Ne možeš vuc takvu paralelu izmedju košarke i baluna, ne možeš...
Jer jedan dominantan igrač u košarci može Radit ogromnu razliku...
On nema golmana koji ti nozes zasrat utakmicu...
Nema kornera iz kojeg ti ekipa zasere gol...
Košarka je sport u kojem klasa uvik ispliva i bolji uvik pobjedi...
Balun nije takav sport...
Btw. i Najveći je triba Pippena, nije moga sam...
;)
Messi je najbolji ikad...
<3
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:To mogu tvrditi samo iskompleksirani jebivjetri iz vukojebine slične tvojoj.Serbia Strong wrote:
Tvoj Nolet neće nikad biti najveći,pomiri se s tim. Nije u top3 jer su veći od njega Nadal i Sampras.
Tvrditi da nole nije najveći mogu samo iskompleksirani romansirani dvodimenzionalni pajaci poput tebe...
Guest- Guest
Michael je najveci pa Roger.Andreas Goldberger wrote:Michael je velikan, ali ipak je Roger broj 1.PABLO ESCOBAR wrote:Najveci je Michael Schumacher. Tako da se ukupno hledajuci u sport nema sta raspravljati.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Salji broj dileraSerbia Strong wrote:Andreas Goldberger wrote:To mogu tvrditi samo iskompleksirani jebivjetri iz vukojebine slične tvojoj.Serbia Strong wrote:
Tvrditi da nole nije najveći mogu samo iskompleksirani romansirani dvodimenzionalni pajaci poput tebe...
2015-09-13
Ne znan jesi li ozbiljan ili šta, al Nole nije ni blizu Nadalu, a kamoli Rogeru...Serbia Strong wrote:Andreas Goldberger wrote:To mogu tvrditi samo iskompleksirani jebivjetri iz vukojebine slične tvojoj.Serbia Strong wrote:
RF je GOAT...
;)
Guest- Guest
Ispred Noleta su Roger, Nadal, Borg, Sampras...itd
river_jude wrote:Po čemu je to Đoković najveći svih vremena?
Međusobni skor protiv top10 igrača, uzeo je sve masterse, i jedini je u open eri koji je u jednom trenutku bio šampion na sva 4 slama, a ako uzme rg, ponoviće to. Pametnome dosta...
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:IIza Noleta su Roger, Nadal, Borg, Sampras...itd
Slažem se...
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» pitanje svih pitanja
» Pitanje svih pitanja
» Pitanje svih pitanja??
» Pitanje svih pitanja?
» Pitanje svih pitanja