PITANJE SVIH PITANJA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Da li je Messi GOAT?
Re: PITANJE SVIH PITANJA
Potpisiva za ajaxEnd wrote:debil se hvali da je u amsterdamu i onda cijeli dan visi na forumu
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
izgleda da moramo otvoriti glasanje za najveću gluperdu svih vremena, vidim navala je velika glasača ima puno, a zna se i tko je glavni favorit
End- Posts : 21177
2015-08-25
Andreas Goldberger wrote:Obični fizički radnik.river_jude wrote:Amper, kaj je to ofr?
To je bila neka zajebancija prije dosta vrimena, nešto se hvalio da on nešto radi, a u to vrime je od 24 sata dnevno, 23 ipo bija tu na forumu.
Lol, ja sam kod svoje kuće, u svom gradu. A ti si ,,OFR” trenutno u nekom bengalskom zalivu...
Pametnome dosta.
Guest- Guest
U Nišu sam trenutno.Serbia Strong wrote:Andreas Goldberger wrote:Obični fizički radnik.river_jude wrote:Amper, kaj je to ofr?
To je bila neka zajebancija prije dosta vrimena, nešto se hvalio da on nešto radi, a u to vrime je od 24 sata dnevno, 23 ipo bija tu na forumu.
Lol, ja sam kod svoje kuće, u svom gradu. A ti si ,,OFR” trenutno u nekom bengalskom zalivu...
Pametnome dosta.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:U Nišu sam trenutno.Serbia Strong wrote:Andreas Goldberger wrote:Obični fizički radnik.river_jude wrote:Amper, kaj je to ofr?
Pametnome dosta.
Što se ne javiš, da te na ručak vodim...
Guest- Guest
Hvala, ali ostatci iz kontejnera mi se ne jedu.Serbia Strong wrote:
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Hvala, ali ostatci iz kontejnera mi se ne jedu.Serbia Strong wrote:
Ja mislio u ,,mrak” da te vodim na najbolji roštilj na svetu-a ti udri po vredjanju.
A gde si, da ti pičku polupam, jer si tako beozbrazan...
Guest- Guest
Jebote amper, bracala te kulturno i prijateljski hoce ugostiti, a ti tak ccc
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Bracala, meni donesi ajvara šta ti ga draga radi...
Ili njena obitelj...
<3
Ili njena obitelj...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Bracala, meni donesi ajvara šta ti ga draga radi...
Ili njena obitelj...
<3
To kada odem u tazbinu. Znaš da ja to smeće ne jedem...
Guest- Guest
river_jude wrote:Jebote amper, bracala te kulturno i prijateljski hoce ugostiti, a ti tak ccc
Ma pičketina...
Guest- Guest
https://net.hr/sport/ivaniseviceva-izjava-podigla-prasinu-u-srbiji-hrvat-pricao-o-najboljima-prvog-tenisaca-svijeta-nije-niti-spomenuo/
kakvo pišanje po niškom ciganu..
2015-08-25
Goran > NoleEnd wrote:https://net.hr/sport/ivaniseviceva-izjava-podigla-prasinu-u-srbiji-hrvat-pricao-o-najboljima-prvog-tenisaca-svijeta-nije-niti-spomenuo/
Wimbledon 2001. nadilazi sve...
Najveći uspjeh hrvatskog sporta svih vrimena...
<3
Guest- Guest
Vracala bili mene ugostio da dodjem tamo.Serbia Strong wrote:river_jude wrote:Jebote amper, bracala te kulturno i prijateljski hoce ugostiti, a ti tak ccc
Ma pičketina...
Vidi ja dodjem i prije restorana ti dam pare a ti ka fol platis da se ne brukas. Znam da nemas pribijene pa jel moze tako
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Goran > NoleEnd wrote:https://net.hr/sport/ivaniseviceva-izjava-podigla-prasinu-u-srbiji-hrvat-pricao-o-najboljima-prvog-tenisaca-svijeta-nije-niti-spomenuo/
Wimbledon 2001. nadilazi sve...
Najveći uspjeh hrvatskog sporta svih vrimena...
<3
I kako posle tebe čovek da shvati ozbiljno?
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Vracala bili mene ugostio da dodjem tamo.Serbia Strong wrote:river_jude wrote:Jebote amper, bracala te kulturno i prijateljski hoce ugostiti, a ti tak ccc
Ma pičketina...
Vidi ja dodjem i prije restorana ti dam pare a ti ka fol platis da se ne brukas. Znam da nemas pribijene pa jel moze tako
Ne bi ti živ do niša stigao...
Guest- Guest
vrli primjerak trojice cigana za školske udžbenike
2015-08-25
Moš misliti...river_jude wrote:Jebote amper, bracala te kulturno i prijateljski hoce ugostiti, a ti tak ccc
Taj klošar ne da te ne bi počastio, nego bi te na kraju i opljačkao.
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» pitanje svih pitanja
» Pitanje svih pitanja
» Pitanje svih pitanja??
» Pitanje svih pitanja?
» Pitanje svih pitanja
» Pitanje svih pitanja
» Pitanje svih pitanja??
» Pitanje svih pitanja?
» Pitanje svih pitanja