Pitanje svih pitanja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Pitanje svih pitanja
Ako ode Modric iz reala za koga ce tada Demo navijati
Jer je oduvijek navijao.
Dobio sam informacije da ce Demo
Krenuti veceras pjeske u medjugorje
Naime 25.06 je godisnjica ukazanja blazene djevice Marije
A 26.06 je 20 daana otkako je hrvatski vitez i mucenik
Krenuo u bijeg od inkvizitora koji su se okomili na katolicku crkvu hdz hrvatsku i hrvatskog sveca zdravka mamica i blazenika luku modrica.
Nisam vidio suze i zabrinutost hrvatina kad je Tomo Mercep osudjen na 8 godina zatvora jer je eto branio hrvatsku
Jer je oduvijek navijao.
Dobio sam informacije da ce Demo
Krenuti veceras pjeske u medjugorje
Naime 25.06 je godisnjica ukazanja blazene djevice Marije
A 26.06 je 20 daana otkako je hrvatski vitez i mucenik
Krenuo u bijeg od inkvizitora koji su se okomili na katolicku crkvu hdz hrvatsku i hrvatskog sveca zdravka mamica i blazenika luku modrica.
Nisam vidio suze i zabrinutost hrvatina kad je Tomo Mercep osudjen na 8 godina zatvora jer je eto branio hrvatsku
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Pitanje svih pitanja
Klosar
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Similar topics
» Pitanje svih pitanja??
» Pitanje svih pitanja?
» PITANJE SVIH PITANJA
» pitanje svih pitanja
» Pitanje svih pitanja
» Pitanje svih pitanja?
» PITANJE SVIH PITANJA
» pitanje svih pitanja
» Pitanje svih pitanja