BLJESAK 2019
Page 24 of 31
Page 24 of 31 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 27 ... 31
Re: BLJESAK 2019
A kaj fali raditi u skladishtu ako te placaju po satu 100 jurica..ti ne bi radila naravno...ti bi ako bi kako moglo cheshala tu svoju smrdljivu pichku i trijebila svome cucku buve cijeli zivot:::)))Ja ne mogu da vjerujem koliko si neinteligentna i glupa....fakat..zensko koje se zna sluziti PC toliko da moze biti glupo...meni neshvatljivo...al dobro...nije chudo ..isprali su vam i ono malo mozga shto ste imali,,,vidio...i ne pozelio vishe nikada doci..Ima ljepshih mjesta i ljudi na svijetu...kako ona tvoja vrhunska misao zvuchi???::)))
Guest- Guest
Eto...cigo .frka wrote:@mortal wrote:
frka iz kojeg si ti naroda?
by kaya Today at 18:20
Iz ciganskog.
=======================
Eto vidish da si mala obichna kUjica..daj neshto smisli fakat da me porijedi...shta me zalish..mada sumnjam da imash tako glupa i malo mashte plus toga ti je rijechnik na nivou cetverogodishnjakinje..
Evo odgovor..sha fali ciganima,,ti mislish da si neshto bolja od njih....cigani jebu ko slonovi...imaju dushu...puni su love ko brodovi..daju na glazbu za jednu noc koliko ti ne mozesh zaraditi za godinu dana..
Ajde...smrdljiva "arijevko"nabroji po chemu su cigani loshiji od hrvata..ja mislim da su inteligentniji deset puta ..Cigana mosh zajebat samo jednom i to rijetko...a Hrvata mozesh zajebati kad ti se digne kurac....onako iz zajbancije..O 'rvaticama da ne govorim..kako zvuci ona tvoja vrhunska misao...jedi govna.....ahahahahhahahahahahahahahahahha...glupache isusa ti boga::))
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da ti bude lakshe zivjeti,,,samo da dodam ..zivim pod shatorom kao i svaki cigo...zenska me voza u tachkama (valjda znash hrvatsko srpski)...tushiram se samo kad kisha pada..i kenjam na forumu jer moja govna smrde a tvoja su Diorova kracija...::))
Ma mrsh bre u sto pichki materinih....ahahhahahahahahahahahahahaaahahhahahahahahahahhaha..a tuke bog te jebo::))
Ma mrsh bre u sto pichki materinih....ahahhahahahahahahahahahahaaahahhahahahahahahahhaha..a tuke bog te jebo::))
Guest- Guest
Da ti bude lakshe zivjeti,,,samo da dodam ..zivim pod shatorom kao i svaki cigo...zenska me voza u tachkama (valjda znash hrvatsko srpski)...tushiram se samo kad kisha pada..i kenjam na forumu jer moja govna smrde a tvoja su Diorova kracija...::))
Guest- Guest
I koga to mislis da je briga sto jedan smrdljivko lazljivi cigo nece doci ..frka wrote:A kaj fali raditi u skladishtu ako te placaju po satu 100 jurica..ti ne bi radila naravno...ti bi ako bi kako moglo cheshala tu svoju smrdljivu pichku i trijebila svome cucku buve cijeli zivot:::)))Ja ne mogu da vjerujem koliko si neinteligentna i glupa....fakat..zensko koje se zna sluziti PC toliko da moze biti glupo...meni neshvatljivo...al dobro...nije chudo ..isprali su vam i ono malo mozga shto ste imali,,,vidio...i ne pozelio vishe nikada doci..Ima ljepshih mjesta i ljudi na svijetu...kako ona tvoja vrhunska misao zvuchi
Ponavljas to stoti put .
2015-08-15
Joj sad sam se sjetila, ovo je onaj cigan sa dijagnozom koji je baniran bio tu par puta , mislim da cak i trajno. Sad ce ga uhvatiti ludilo jos malo pa ce mu postovi biti sve kraci i kraci i na kraju ce izgledati aghahahahaha . Ako ga ne baniraju prije..frka wrote:Da ....ahahhahahahahahahahahahahaaahahhahahahahahahahhaha..
2015-08-15
Krmachice..ovo mi je prvi puta da sam se ulogirao na ovaj ustashki forum kome ipak mogu skinuti kapu shto je bez cenzure..a da me netko banira,,,uchinio bi mi uslugu,,jer mi vrag neda mira da vas jebem u to malo mozga koje imate..a ti si mi posebna zabava i gusht..jer si tupava za popizdit pa se i ne trebam truditi poshto samu sebe popishash ...mada mi nije jasno kako to uspijevash...valjda dubish na glavi:::)))Mrsh..sjed tam i mashi repicem kUjice dok te ne pozovem da mi pomirishesh govno:::)))
Guest- Guest
by Zorba Today at 18:44
:coffee
=====================
Pushi kurac i ti:poslije mosh i sirtaki zaplesat::)))
=====================
Guest- Guest
Nije cigance , vec si pisao tu. I jebe te tipkovnica. A govno ti pojela mama. Mislila je da si servirao veceru za nju . Sad cugni sa stolova nesto ako ne kome ostalo i mozes otici prati pod. Operi i sebe. Jer zaudaras gadno.frka wrote:Krmachice..ovo mi je prvi puta da sam se ulogirao na ovaj ustashki forum kome ipak mogu skinuti kapu shto je bez cenzure..a da me netko banira,,,uchinio bi mi uslugu,,jer mi vrag neda mira da vas jebem u to malo mozga koje imate..a ti si mi posebna zabava i gusht..jer si tupava za popizdit pa se i ne trebam truditi poshto samu sebe popishash ...mada mi nije jasno kako to uspijevash...valjda dubish na glavi:::)))Mrsh..sjed tam i mashi repicem kUjice dok te ne pozovem da mi pomirishesh govno:::)))
2015-08-15
by kaya Today at 18:58
A dobro..doshli smo dotle da vrijedjamo mrtve roditelje..,,eto ja ovakav krkan ne bi tvoju majku vrijedjao jer gospodja nije kriva shto je rodila takvu kretenusU..
-------------------------------------------------------------------------------------
Evo kaji ljubavnik
https://imgur.com/gallery/kkiABJb
A dobro..doshli smo dotle da vrijedjamo mrtve roditelje..,,eto ja ovakav krkan ne bi tvoju majku vrijedjao jer gospodja nije kriva shto je rodila takvu kretenusU..
-------------------------------------------------------------------------------------
Evo kaji ljubavnik
https://imgur.com/gallery/kkiABJb
Guest- Guest
by Zorba Today at 18:57
@frka wrote:
=====================
Mars tamo picka ti materina ciganska bezobrazna...
--------------------------------------------------------------------
Fer ...nema ljutnje..brate cigo::))
@frka wrote:
=====================
Guest- Guest
100 eura po satu... pa rekoh ja da je svetozar ovdje mnoge zarazio.... :)))frka wrote:A kaj fali raditi u skladishtu ako te placaju po satu 100 jurica..ti ne bi radila naravno...ti bi ako bi kako moglo cheshala tu svoju smrdljivu pichku i trijebila svome cucku buve cijeli zivot:::)))Ja ne mogu da vjerujem koliko si neinteligentna i glupa....fakat..zensko koje se zna sluziti PC toliko da moze biti glupo...meni neshvatljivo...al dobro...nije chudo ..isprali su vam i ono malo mozga shto ste imali,,,vidio...i ne pozelio vishe nikada doci..Ima ljepshih mjesta i ljudi na svijetu...kako ona tvoja vrhunska misao zvuchi???::)))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
..pa ovaj frka je bolej placen po satu nego messimichaellcmacha wrote:100 eura po satu... pa rekoh ja da je svetozar ovdje mnoge zarazio.... :)))frka wrote:A kaj fali raditi u skladishtu ako te placaju po satu 100 jurica..ti ne bi radila naravno...ti bi ako bi kako moglo cheshala tu svoju smrdljivu pichku i trijebila svome cucku buve cijeli zivot:::)))Ja ne mogu da vjerujem koliko si neinteligentna i glupa....fakat..zensko koje se zna sluziti PC toliko da moze biti glupo...meni neshvatljivo...al dobro...nije chudo ..isprali su vam i ono malo mozga shto ste imali,,,vidio...i ne pozelio vishe nikada doci..Ima ljepshih mjesta i ljudi na svijetu...kako ona tvoja vrhunska misao zvuchi???::)))
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jučer su bili manjinski izbori, izišlo 2,3 % birača. Toliko se manjine osjećaju ugroženima da ignoriraju priliku izabrati svoja zastupnička tiela.michaellcmacha wrote:pa ne moraju to je onih 40 000 nelojalnih njih predstavljaju ona trojica... da ti se ne pobrka... onih 120 000 uopće ne koriste pravo da glasuju za manjinsku listu, oni su se već odredili po pitanju lojalnosti....dzango wrote:Slsžem se. I još da potpišu lojalnost.michaellcmacha wrote:njih troje je puno i previše... realno bi bilo da srbi imaju jednog predstavnika u zastupničkom domu bez mogućnosti utjecaja na stvaranje vladajuće većine... i to je to...dzango wrote:Njih troje a vas 120, i opet su krivi? Nije to moja percepcija već očigledna činjenica sa foruma.cassanowa wrote:
Ustvari ih se pita. Ima ih troje u Saboru RH. Sudjeluju u vladajućoj koaliciji.
A tvoja percepcija da su nam Srbi krivi za sve je smiješna...
Pogotovo kad to dolazi od pripadnika naroda protiv kojeg je cijeli svijet.:))
Nije ceo svet. Većina sveta poput Rusije, Kine i ostatka koji koji nije u vazalnom odnosu prema Americi, nema ništa protiv Srbije.
Regoč-
2015-08-21
frka wrote: by Zorba Today at 18:57
@frka wrote:
=====================
vas dva sta me sumLJiva :P
vuksadinare wrote:..pa ovaj frka je bolej placen po satu nego messimichaellcmacha wrote:100 eura po satu... pa rekoh ja da je svetozar ovdje mnoge zarazio.... :)))frka wrote:A kaj fali raditi u skladishtu ako te placaju po satu 100 jurica..ti ne bi radila naravno...ti bi ako bi kako moglo cheshala tu svoju smrdljivu pichku i trijebila svome cucku buve cijeli zivot:::)))Ja ne mogu da vjerujem koliko si neinteligentna i glupa....fakat..zensko koje se zna sluziti PC toliko da moze biti glupo...meni neshvatljivo...al dobro...nije chudo ..isprali su vam i ono malo mozga shto ste imali,,,vidio...i ne pozelio vishe nikada doci..Ima ljepshih mjesta i ljudi na svijetu...kako ona tvoja vrhunska misao zvuchi???::)))
to mi je čak promaklo...ali pazi kako se odao ..po satu
dobro on je stariji i ružniji i cigan je tako da je njemu max satnica 10 eura, sa ženom i decom navuče na 30 možda ali za cijelu noć.
2015-08-15
znaci ako radi osam sati to je osamsto eura na dan puta ped dana to je 4 000 eura tjedno puta 4 tjedna u mjesecu to je 16 000 eura puta dvanaest mjeseci to je 192 000 godisnje..bog te nejebo ajmo svi u skladistare gdje frka radi...jebo politicare,kirurge,messijekaya wrote:vuksadinare wrote:..pa ovaj frka je bolej placen po satu nego messimichaellcmacha wrote:100 eura po satu... pa rekoh ja da je svetozar ovdje mnoge zarazio.... :)))frka wrote:A kaj fali raditi u skladishtu ako te placaju po satu 100 jurica..ti ne bi radila naravno...ti bi ako bi kako moglo cheshala tu svoju smrdljivu pichku i trijebila svome cucku buve cijeli zivot:::)))Ja ne mogu da vjerujem koliko si neinteligentna i glupa....fakat..zensko koje se zna sluziti PC toliko da moze biti glupo...meni neshvatljivo...al dobro...nije chudo ..isprali su vam i ono malo mozga shto ste imali,,,vidio...i ne pozelio vishe nikada doci..Ima ljepshih mjesta i ljudi na svijetu...kako ona tvoja vrhunska misao zvuchi???::)))
to mi je čak promaklo...ali pazi kako se odao ..po satu
dobro on je stariji i ružniji i cigan je tako da je njemu max satnica 10 eura, sa ženom i decom navuče na 30 možda ali za cijelu noć.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 24 of 31 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 27 ... 31
Similar topics
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
Page 24 of 31