U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
Page 7 of 16
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Re: U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
pa nije baš, dobro je sve rekla :)vili40 wrote:netko se digao na lijevu nogukaya wrote:Pa odseli onda trbuhom za kruhom. Ili zacepi.
Vec vas je pun kurac svima..
Kao oni kenjavci u uljaniku , primali bi placu ali bi bili na bolovanju i u strajku. Neka odu vani raditi. Al to ne bi jer se vani radi, ne mozes biti na bolovanju mjesecima.
Znaci zakljucili smo, place u hr su bolje nego kod ovih tigrova okruzenja . Suti i radi za 1000 ili tornjaj van..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Samo je pitanje ; Do kada ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Merkel je masonka a masone samo zanima krupni kapital.
Do kada ? To je jedino pravo pitanje.
Do kada ? To je jedino pravo pitanje.
2014-04-11
Zauvijek. 1 ce biti terorist 100 rade. Tako i kod vas, dobiju tri dangube a 30 ih radi.RayMabus wrote:Do kada ?kaya wrote:Da, pa sta? I njemacka daje 550 000 radnih dozvola . Tko voli nek izvoli.RayMabus wrote:Problem ne leži u Kazastanu nego Plenkovicu i bilo kome tko daje 65 tisuća radnih dozvola svima naokolo a onda sere o tome kako je veliki domoljub
Da vole novčanice
I nije ih brige šta će demografski razjebat državu
To je sistem koji mora puknit a kad pukne bit će jao jao
Neka dodu kazahstanci, vjerojatno ce biti produktivniji od domacih kenjatora.
Ja bi im dala miljon radnih dozvola.
Njemackoj se isplati ocito.
To sto ste si vi zamislili da njemci mogu otvoriti trziste rada a hrvatska ne moze napisite na papir i obrisite dupe. Nece njemac hoce hrvat , nece hrvat hoce filipinac .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A da, tko njima brani da se zaposle gdje ih trebaju i gdje ce imati placu. Al kurac, tamo treba raditi , tu ne rade a traze placu.Noor wrote:pa nije baš, dobro je sve rekla :)vili40 wrote:netko se digao na lijevu nogukaya wrote:Pa odseli onda trbuhom za kruhom. Ili zacepi.
Kao oni kenjavci u uljaniku , primali bi placu ali bi bili na bolovanju i u strajku. Neka odu vani raditi. Al to ne bi jer se vani radi, ne mozes biti na bolovanju mjesecima.
Znaci zakljucili smo, place u hr su bolje nego kod ovih tigrova okruzenja . Suti i radi za 1000 ili tornjaj van..
2015-08-15
Da da , zato su priksinoć Merkeličini Pučani ispušili izbore u Španjolskoj.kaya wrote:Zauvijek. 1 ce biti terorist 100 rade. Tako i kod vas, dobiju tri dangube a 30 ih radi.RayMabus wrote:Do kada ?kaya wrote:Da, pa sta? I njemacka daje 550 000 radnih dozvola . Tko voli nek izvoli.RayMabus wrote:Problem ne leži u Kazastanu nego Plenkovicu i bilo kome tko daje 65 tisuća radnih dozvola svima naokolo a onda sere o tome kako je veliki domoljub
Da vole novčanice
I nije ih brige šta će demografski razjebat državu
To je sistem koji mora puknit a kad pukne bit će jao jao
Neka dodu kazahstanci, vjerojatno ce biti produktivniji od domacih kenjatora.
Ja bi im dala miljon radnih dozvola.
Njemackoj se isplati ocito.
To sto ste si vi zamislili da njemci mogu otvoriti trziste rada a hrvatska ne moze napisite na papir i obrisite dupe. Nece njemac hoce hrvat , nece hrvat hoce filipinac .
Nemoj se ljutit al glupa si.
Misliš da ako nešto znaš da je to sad tako forewer.
2014-04-11
vuksadinare wrote:Ovo mi je najluđe..otisao u njemacku zbog-mame...razlog..mama mu ej prigovarala da vise izlazi a manje se brine o imanju...
Tebe tvoja mater i ćaća nikako da se riješe,
nikako da te skinu sa grbače, izbace više iz kuće.
ili su po lažnim bolovanjima, a rade u fušu ko blesavikaya wrote:A da, tko njima brani da se zaposle gdje ih trebaju i gdje ce imati placu. Al kurac, tamo treba raditi , tu ne rade a traze placu.Noor wrote:pa nije baš, dobro je sve rekla :)vili40 wrote:netko se digao na lijevu nogukaya wrote:Pa odseli onda trbuhom za kruhom. Ili zacepi.
Unistili bi svicarsku.Noor wrote:ili su po lažnim bolovanjima, a rade u fušu ko blesavikaya wrote:A da, tko njima brani da se zaposle gdje ih trebaju i gdje ce imati placu. Al kurac, tamo treba raditi , tu ne rade a traze placu.Noor wrote:pa nije baš, dobro je sve rekla :)vili40 wrote:netko se digao na lijevu nogukaya wrote:Pa odseli onda trbuhom za kruhom. Ili zacepi.
Pa oni su sjebali brodogradiliste, ovi nisu mogli zavrsavati u roku brodove jer neradnici rade svaki parni mjesec i to mozda, stigli ih penali, kupci otkazali a ovima su davali placu. Do jednom. Onda kada vise nisu mogli ni to drzava je uletila par mjeseci. E sad vise nitko ne moze a oni bi jos.
Nije uprava, lova je u njihovim placama zavrsila. Uprava mozda je zamracila nesto nekad negdje ali ovi su dobili lovu a koju nisu zaradili.
2015-08-15
teško je počet radit.kaya wrote:A da, tko njima brani da se zaposle gdje ih trebaju i gdje ce imati placu. Al kurac, tamo treba raditi , tu ne rade a traze placu.Noor wrote:pa nije baš, dobro je sve rekla :)vili40 wrote:netko se digao na lijevu nogukaya wrote:Pa odseli onda trbuhom za kruhom. Ili zacepi.
2014-12-30
Pita ih novinar prije par mjeseci nakon 10-15 dana strajka, kada im je drzava dala tri place- sta cete sada, raditi ili? Kaze ovaj njihov predstavnik - sad cemo malo odmoriti od svega ovoga pa cemo vidjeti!veber wrote:teško je počet radit.kaya wrote:A da, tko njima brani da se zaposle gdje ih trebaju i gdje ce imati placu. Al kurac, tamo treba raditi , tu ne rade a traze placu.Noor wrote:pa nije baš, dobro je sve rekla :)vili40 wrote:netko se digao na lijevu nogukaya wrote:Pa odseli onda trbuhom za kruhom. Ili zacepi.
Da odmore malo od strajka pa ce vidjeti..
Pa ni svemirska uprava ne moze s takvima napraviti brod u roku, moze jedino u minus ulaziti i davati im placu i propasti na kraju..
2015-08-15
valja odmorit diš radit po cijele dane.kaya wrote:Pita ih novinar prije par mjeseci nakon 10-15 dana strajka, kada im je drzava dala tri place- sta cete sada, raditi ili? Kaze ovaj njihov predstavnik - sad cemo malo odmoriti od svega ovoga pa cemo vidjeti!
Da odmore malo od strajka pa ce vidjeti..
2014-12-30
[size=34]Gorivo opet poskupjelo, litra benzina uskoro ide preko 11 kuna[/size]
Objavljeno: 30. travanj 2019. u 7:20
Objavljeno: 30. travanj 2019. u 7:20
pa nish..stare dobre zaprege treba totmašću podmazati i voziti...
Guest- Guest
Ja u deset godina nisan uzeja dan bolovanja.kaya wrote:Unistili bi svicarsku.Noor wrote:ili su po lažnim bolovanjima, a rade u fušu ko blesavikaya wrote:A da, tko njima brani da se zaposle gdje ih trebaju i gdje ce imati placu. Al kurac, tamo treba raditi , tu ne rade a traze placu.Noor wrote:pa nije baš, dobro je sve rekla :)vili40 wrote:
netko se digao na lijevu nogu
Pa oni su sjebali brodogradiliste, ovi nisu mogli zavrsavati u roku brodove jer neradnici rade svaki parni mjesec i to mozda, stigli ih penali, kupci otkazali a ovima su davali placu. Do jednom. Onda kada vise nisu mogli ni to drzava je uletila par mjeseci. E sad vise nitko ne moze a oni bi jos.
Nije uprava, lova je u njihovim placama zavrsila. Uprava mozda je zamracila nesto nekad negdje ali ovi su dobili lovu a koju nisu zaradili.
Da ti jeben mater u usta .
Ne pričaš sa neradnikom nego nosiocem pogona.
Kad takvi dignu sidro pogon propada.
Sad san u međuvremenu registira auto , idem popit još dvi pive.
Sretan van prvi maja.
I skužite više s kim pričate.
Kad ja kažen da je dosta onda je DOSTA.
Spartans , večeras jedemo u Paklu.
Pravi vođa svojim primjerom pokazuje sljedbenicima šta i kako se radi.
Ja u deset godina neman ni dana bolovanja.
Dosta mi je više te priče da sam ja zabušant i neradnik.
Jebat ću van majku.
A
2014-04-11
P. ti materina neradnicka , odi radit.
Toliko cu ga izluditi da ce se zaposliti na kraju
:)
2015-08-15
Pa ja ne volim te neradnike znaš. Svako malo bolovanje otvore. Da je bila moja firma bili bi jednom upozoreni a drugi put je Nemoraš se ni vračat.kaya wrote:P. ti materina neradnicka , odi radit.
Od nekoga tko u deset godina nema ni dana bolovanja očekuj taki režim.
Pa idi u Njemačku. Radija san i ja dvi godine u pilani u Italiji. Pa radi malo.
No problem je šta ja san ja diga sidro prije dvi godine.
Neće da mi digne plaću.
E pa sad ćeš je dignit.
I platit ćeš i kamate.
2014-04-11
Noor wrote:ili su po lažnim bolovanjima, a rade u fušu ko blesavikaya wrote:
A da, tko njima brani da se zaposle gdje ih trebaju i gdje ce imati placu. Al kurac, tamo treba raditi , tu ne rade a traze placu.
Pola ih nema na poslu od kad je počelo ljepše vrijeme.
Uglavnom su bolovi u kralježnici "razlog" bolovanju, ali imaju i dugih "bolesti" na lageru (ako ne upali to sa kralježnicom).
Guest- Guest
Imaju petnajst dana godišnjega i onda dva puta godišnje uzimaju bolovanje
Kao oni su za stalno ,njima nitko ništa ne može
Ja u jedno jutro nakon smjene odrađene sve izrazbija
Vanredni otkaz
Šta mu bi ? Nikad problema , ni dana bolovanja u deset godina
Normalni čovik bi uzeja bolovanje , vuka plaćene godišnje
Ja ne
Ja nisan normalan
Pokazujen van nešto a to nešto je ; Sad ste svi gotovi
Kao oni su za stalno ,njima nitko ništa ne može
Ja u jedno jutro nakon smjene odrađene sve izrazbija
Vanredni otkaz
Šta mu bi ? Nikad problema , ni dana bolovanja u deset godina
Normalni čovik bi uzeja bolovanje , vuka plaćene godišnje
Ja ne
Ja nisan normalan
Pokazujen van nešto a to nešto je ; Sad ste svi gotovi
2014-04-11
Normalno da uzimaju , ugovor za stalno , ovi je rođak ovome ovi je veza onomeRabarbara wrote:Noor wrote:ili su po lažnim bolovanjima, a rade u fušu ko blesavikaya wrote:
A da, tko njima brani da se zaposle gdje ih trebaju i gdje ce imati placu. Al kurac, tamo treba raditi , tu ne rade a traze placu.
Pola ih nema na poslu od kad je počelo ljepše vrijeme.
Uglavnom su bolovi u kralježnici "razlog" bolovanju, ali imaju i dugih "bolesti" na lageru (ako ne upali to sa kralježnicom).
Pa.meni je direktor glavni veza ( sad ću mu odnit malo trišanja , kućni smo prijatelji ) pa to ne znači da sam peder od čovika
E da je to moja firma bila bilo bi samo : Sad si ga uzeja a drugi put kad ga uzmeš Ne moraš se više ni vraćati
No mrsy ( Nema milosti )
E
2014-04-11
A 'rvati su spartaci kad je u pitanju ukrast..nema vas vecih heroja na svijetu..tako da dans u Cro nemresh biti domoljub ako nisi neshto mazno..I ne kurchi se mojim korijenima..pizda vam materina:lopovska:))
Guest- Guest
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Similar topics
» Jugoslavija je bila ono što je EU trebala postati, ali nikada neće!
» Di su pare? Još jedan domoljub utjecajni HDZovac zamračio lovu koja je trebala ići Vukovaru :D
» Prigovaramo našima na mjerama a što tek reći za Švedsku koja bi trebala biti primjer uređenosti
» Jedina zemlja koja PROFITIRA od Bregzita je - SRBIJA!
» Grenada deveta zemlja koja je POVUKLA PRIZNANJE Kosova
» Di su pare? Još jedan domoljub utjecajni HDZovac zamračio lovu koja je trebala ići Vukovaru :D
» Prigovaramo našima na mjerama a što tek reći za Švedsku koja bi trebala biti primjer uređenosti
» Jedina zemlja koja PROFITIRA od Bregzita je - SRBIJA!
» Grenada deveta zemlja koja je POVUKLA PRIZNANJE Kosova
Page 7 of 16