ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jebga, treba se delat

Page 4 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Jebga, treba se delat - Page 4 Empty Re: Jebga, treba se delat

Post by Guest Sun 28 Apr - 14:42

prckov wrote:
prckov wrote:
RayMabus wrote:
prckov wrote:radite radite

:D
Radi ti. Ja iman par stanova koje iznajmljujem , stari ima penziju , iman zemlje nešto , niks žena djeca , niks krediti dugovi.

Samo vi radite. Ja čekam ekstremnu desnicu u Europi.

Najdrži poklon za rođendan će mi biti ako Vox pređe izborni prag i osvoji oko najmanje 8% glasova danas u Španjolskoj.
plamene zore bude me iz sna  :D
pjesma se ori miris dimnjaka  :D
eee,Čika-Prckoff,kaya me razocarala..njezan sam i uvidjavan,ali,kako si ti je definirao,pogreske nije bilo... No

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Sun 28 Apr - 14:43

pismejker wrote:
kaya wrote:
pismejker wrote:
RayMabus wrote:
pismejker wrote:.ja imam 3 kredita
eo, jesam to napisala maloprije
nije švabo glup, ne, ne...
Nije,treba da zaradi,a ako ti kreces od nule i treba ti stan i auto i jos ponesto,aj mi reci mudrice moja,odakle bi ti priskrbila toliku lovu ??
Jos sto mlacas gluposti za nepovjerovati..SVI u SVABIJI su u kreditima i dopustenim minusima,ali to je vec matematika koju ne razuimijes,pa se necu niti truditi.. :cleanteeth
ne trudi se, znamo što su vam napravili, dobivamo informacije 
shvatili su za što su i koga su dobili i daju kredite na izvolte da ne mogu pobjeći, sad moraju raditi da vrate kredite..a najčešće je kredit za auto  :D
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Sun 28 Apr - 14:45

kaya wrote:
pismejker wrote:
kaya wrote:
pismejker wrote:
RayMabus wrote:
eo, jesam to napisala maloprije
nije švabo glup, ne, ne...
Nije,treba da zaradi,a ako ti kreces od nule i treba ti stan i auto i jos ponesto,aj mi reci mudrice moja,odakle bi ti priskrbila toliku lovu ??
Jos sto mlacas gluposti za nepovjerovati..SVI u SVABIJI su u kreditima i dopustenim minusima,ali to je vec matematika koju ne razuimijes,pa se necu niti truditi.. :cleanteeth
ne trudi se, znamo što su vam napravili, dobivamo informacije 
shvatili su za što su i koga su dobili i daju kredite na izvolte da ne mogu pobjeći, sad moraju raditi da vrate kredite..a najčešće je kredit za auto  :D
Zasto bi bjezao odnekud gdje mi je lijepo i sigurno?Da,informacije likova kao sa pocetka teme,prosjecnog lajavog Hrvata,koji se uplasi malo posela.. lol! nadalje glupost....ali Kaya zna...ejjj..nije to mala stvar... lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov Sun 28 Apr - 14:48

cika sretene
 izdrzi  :D

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest Sun 28 Apr - 14:50

Pitanje jeste Kayo,zasto se ti toliko grcis na Gastarbajtere,uglavnom vrijedne i radisne ljude??..Kakogod,postenije definitivno tzaradjuju lovu,nego ti...a tvoja kategorija  i bransa..sorry,ali u nivou na koji vecina ljudi gadi i pljuje..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 28 Apr - 14:51

Ono,prvo cvrsto na braniku Rvacke,potom milo i fino sa srbima ,i zubici prema rvackoj,potom,nesh ljuta na gastarbajtere..pa satnicu odradjuje za Webera...
nesh ti stabilnosti osobe.. lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sun 28 Apr - 14:52

Gnječ wrote:
veber wrote:
Gnječ wrote:
veber wrote:
Gnječ wrote:p.s.

marćelo, taj nezna razliku između pizze i francuskog ključa.
ne, marc zna odlično kuhat. trebao se kuhinjom bavit. jučer je napravio odličan marcburger.
njegov grah je legendaran.

pa onda nek se primi kuhače a ne tipkovnice jer ono što on skuha riječima je totalno neprobavljivo. šta hoće konkurirati ocu? pa ni otac mu nije baš vičan peru tipični seljoberski mlatimudan.
i ja sam mu rekao da se kuhače prihvati, stvarno zna odlično kuhat.

btw jebe me M00 komanda. pokušavam iz rvacke i ruka ne želi u M00 bez problema sam M01 i M02 i provjerio ; ali m00 neće

M00
This is known as the Program stop M-Command known as M00. This command is useful to be run whenever a stop is desired. The machine will pause in its place until a start command is given by the machine control software. Sometimes also known as a 'Feed Hold'.

Once a M00 command has been triggered, typically the only way to resume the program is for the operator to enter a Cycle Start command using the CNC Control Software. The program will resume on the following line.

Standard Format:
M00
There are no additional parameters required to execute this command.

Code Examples
In this example, the program stop will be executed.

...
M00

fanuc OT controller skipe M00 command  googlaj.

neznam na kojem si stroju:

Haas M00 Stop Program

Haas M00 Stop Program
The M00 code is used to stop a program.

Haas M00 stops the

axes
spindle
turns off the coolant (including Through Spindle Coolant)
The next block (block after the M00) will be highlighted when viewed in the program editor.

Pressing Cycle Start will continue program operation from the highlighted block.

M-Code Data

Modal/Non-Modal Mill/Lathe
Modal Both
Programming
M00
Programming Example
%
O10023 ;
T2 M06 (5/8 DIA. 2 FLT END MILL) ;
G90 G54 G00 X-2.35 Y2.35 S1604 M03 ;
G43 H01 Z0.1 M08 ;
G01 Z-0.625 F50. ;
G41 Y2. D02 F16. ;
X2.0 ;
Y-2.0 ;
X-2.0 ;
Y2.25 ;
G40 X-2.3 Y2.3 ;
G00 Z1. M09 ;
G28 G91 Z0. M05 ;
M00 (CHECK PART) ;
;
(SPOT DRILL HOLES) ;
T3 M06 (1/2 DIA. 90 DEG. SPOT DRILL) ;
G90 G54 G00 X-1.5 Y1.5 S1250 M03 ;
G43 H03 Z1. M08 ;
G82 G99 Z-0.125 P0.2 R0.1 F10. ;
Y-1.5 ;
...
...
...
G80 G00 Z1. M09 ;
G28 G91 Y0. Z0. M05 ;
M30 ;
%

http://www.helmancnc.com/haas-m00-stop-program/

ili RTFM. read the fucking manual!

jebeni fanuc i jebeni postotak.
znači idemo na janjetinu u puli. bumo i lejdidu posjetili.

koji am kreten i zaboravim postotak.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kaya Sun 28 Apr - 14:53

daj ne melji, tko te sluša uopće
ovo sam čula još prije par mjeseci, pitali su neki naše švabe kako to da ovi dobivaju bez problema kredite a veli ovaj da ne pobjegnu, u dugu su do grla i ne može natrag. jer većina njih više manje hoće zapaliti natrag kada vide da tamo svaku minutu moraš odraditi .
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Sun 28 Apr - 14:54

pismejker wrote:Pitanje jeste Kayo,zasto se ti toliko grcis na Gastarbajtere,uglavnom vrijedne i radisne ljude??..Kakogod,postenije definitivno tzaradjuju lovu,nego ti...a tvoja kategorija  i bransa..sorry,ali u nivou na koji vecina ljudi gadi i pljuje..
a zakaj se ti ljutiš ako pišeš gluposti i ja vidim da lažeš pa ti to i napišem..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Sun 28 Apr - 14:58

kaya wrote:daj ne melji, tko te sluša uopće
ovo sam čula još prije par mjeseci, pitali su neki naše švabe kako to da ovi dobivaju bez problema kredite a veli ovaj da ne pobjegnu, u dugu su do grla i ne može natrag. jer većina njih više manje hoće zapaliti natrag kada vide da tamo svaku minutu moraš odraditi .
Ajmo ovako.mozda t ilogika proradi..dakle,vjerovala ili ne 5 i po godina sam vani..Se sjecas kako sam sjeban bio dok sam bio doli,i dok sam odozdola forumasio..imali smo i konflikt..Sreco,covjek kad je u ghovnima,nestretan,iznuren,nE MOZE glumiti dobro raspolzenje i zivot,koji mu ne pase..
Ja kazem,preporodio sam se,i fino mi je,i dao bog,da je svima tako..
Istina,ima onih koji su manje srece i pameti,pa tako i prolaze..nije sve crno bijelo..
Sad objasnjavati ti uvjete kredita,financiranja i ostalog,,necu,jer je kao ostalo vrlo vjerovatno gubljenje vremena,reci su ti samo,tko je odgovoran i vrijedan,u par godinamoze puno toga postici,ako mudro donosi odluke..ako imas neku sumu na racunu svoju,krediti ti nisu bed nikako,jerbo je kamata malecka...
Kako ti lova i prihodi rastu,tako i mos vece kredite uzeti,sto je tu cudno..
Razmisljas kao neka komjunista...I ponovno pitam,kako bi ti stan i novi auto uzela,ako ne na kredit..usput,pola cijene novog auta sam iskesirao,ostatak na 5 godina je smjesno mala rata..
Kredit je normala u zapadnom ekonomskom modelu..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sun 28 Apr - 15:00

pismejker wrote:Ono,prvo cvrsto na braniku Rvacke,potom milo i fino sa srbima ,i zubici prema rvackoj,potom,nesh ljuta na gastarbajtere..pa satnicu odradjuje za Webera...
a, kaj ste se kaye zapičili?

jer je zgodna?

ili zato kaj nije sponzoruša?

kome ti jebaču prodaješ muda pod bubrege?

da te kaya pogleda pao bi u nesvjest. kada bi se probudio rujka ne bi došla sebi.

musklfiber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kaya Sun 28 Apr - 15:00

on je u njemačku stigao i rekao - slušajte,  u subotu i nedelju nema šanse da radim , sa kv,  bez znanja njemačkog ..pa jbt... :facepalm
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Sun 28 Apr - 15:00

kaya wrote:
pismejker wrote:Pitanje jeste Kayo,zasto se ti toliko grcis na Gastarbajtere,uglavnom vrijedne i radisne ljude??..Kakogod,postenije definitivno tzaradjuju lovu,nego ti...a tvoja kategorija  i bransa..sorry,ali u nivou na koji vecina ljudi gadi i pljuje..
a zakaj se ti ljutiš ako pišeš gluposti i ja vidim da lažeš pa ti to i napišem..
Pa ne ljutim se,reagiram jer najbolji dio populacije proglasavas ovakvim i onakvima,a djubradima licemjernim se divis..sVE sto u biti valja,je otislo vanka,Kayo,to je cinjenica,i ti ljudi ce uspjeti,kao i njihova djeca..Ja nisam bitan,meni je oke,stogod ti mislila,a posto nismo nitko,onda me niti ne dira tvoje misljenje,ali se ne cudi,kad rti netko kao Prckoff ili slicni,kazu da si glupa ko..jel..ja se uzdrzavam,jerbo to nije lijepo reci.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 28 Apr - 15:01

kaya wrote:on je u njemačku stigao i rekao - slušajte,  u subotu i nedelju nema šanse da radim , sa kv,  bez znanja njemačkog ..pa jbt... :facepalm
njemaci sam ucio u RH 6 godina..netko je i pazio na satu.. lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Sun 28 Apr - 15:01

veber wrote:
pismejker wrote:Ono,prvo cvrsto na braniku Rvacke,potom milo i fino sa srbima ,i zubici prema rvackoj,potom,nesh ljuta na gastarbajtere..pa satnicu odradjuje za Webera...

jer je zgodna?

da te kaya pogleda pao bi u nesvjest. kada bi se probudio rujka ne bi došla sebi.

musklfiber
zapičio se za mene jer nisam povjerovala kako je švabama dao ultimatum sa kv i bez njemačkog jezika
pa ne mogu se praviti da vjerujem te gluparije..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Sun 28 Apr - 15:03

Kayo sorry,ali je cika-Prckoff rekao dobro.. Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 28 Apr - 15:04

kaya wrote:
veber wrote:

jer je zgodna?

musklfiber
zapičio se za mene jer nisam povjerovala kako je švabama dao ultimatum sa kv i bez njemačkog jezika
tuko,rekoh 6 godina ucio u RH,u skoli,...to sto si ti tamo slatala se bjezeci sa satova,nije moj bed.. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Sun 28 Apr - 15:05

pismejker wrote:
Ajmo ovako.mozda t ilogika proradi..dakle,vjerovala ili ne 5 i po godina sam vani..Se sjecas kako sam sjeban bio dok sam bio doli,i dok sam odozdola forumasio..imali smo i konflikt..Sreco,covjek kad je u ghovnima,nestretan,iznuren,nE MOZE glumiti dobro raspolzenje i zivot,koji mu ne pase..
Istina,ima onih koji su manje srece i pameti,pa tako i prolaze..nije sve crno bijelo..
Sad objasnjavati ti uvjete kredita,financiranja i ostalog,,necu,jer je kao ostalo vrlo vjerovatno gubljenje vremena,reci su ti samo,tko je odgovoran i vrijedan,u par godinamoze puno toga postici,ako mudro donosi odluke..ako imas neku sumu na racunu svoju,krediti ti nisu bed nikako,jerbo je kamata malecka...
Razmisljas kao neka komjunista...I ponovno pitam,kako bi ti stan i novi auto uzela,ako ne na kredit..usput,pola cijene novog auta sam iskesirao,ostatak na 5 godina je smjesno mala rata..
ajmo maknut kayu sa strane.
ti tipkaš o njemačkoj.
nisi natipkao gdje živiš, ne adresa već objekt.
hvališ da kupuješ mitshubishi, ej nakon 5 godina ti kupuješ auto od prosječne plaće.
pričaš o turskim kvartovima i njihovom mesu?
ja odem u mesnicu i kupim meso.

gle, lažeš samo sebe.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber Sun 28 Apr - 15:07

kaya wrote:
veber wrote:

jer je zgodna?

musklfiber
ajd pusti ga.
nisam pedofil samo se tako kličem

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Sun 28 Apr - 15:07

Kayo,kad si tako pametna i "obavjestena" kako to da ne znas da sam vcec 5 godina u svabiji??? jerbo je to dripac Weber,i Miha rekao??...e jebate,ako takvi likovi razmisljaju umjesto tebe.. lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Sun 28 Apr - 15:08

pismejker wrote:
e slušaj, moj prijatelj koji je gore imao gadno dobru plaću , bar 10 000 , koji je do 15 godina živio gore i njemački mu je materinji se vratio raditi na par godina u jednu njemačku firmu  i sa takvom plaćom nije se nikada gore usudio ući u kredit za stan, nego je tražio firmu da mu plati najam stana  ..a ti meni pišeš da si ti sa kv ili sss uletio u kredit za stan?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics