ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jebga, treba se delat

Page 3 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Jebga, treba se delat - Page 3 Empty Re: Jebga, treba se delat

Post by RayMabus Sun 28 Apr - 14:12

prckov wrote:"Ništa oni nas puno ne plate u odnosu na to koliko zarade na nama"

:D
Lik je zaluta u privatni sektor. To su ti šta se neuspiju uhljebit u Hrvatskoj priko veze.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov Sun 28 Apr - 14:14

radite radite

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest Sun 28 Apr - 14:16

prckov wrote:radite radite

cheers cheers cheers
eto,Weber i danas mora dirinčiti..Nesh je valjda mislijo da ce ga Svabi docekati kao davno izgubljenog Kajzera... lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 28 Apr - 14:18

Radi ti. Ja iman par stanova koje iznajmljujem , stari ima penziju , iman zemlje nešto , niks žena djeca , niks krediti dugovi.

Samo vi radite. Ja čekam ekstremnu desnicu u Europi.

Najdrži poklon za rođendan će mi biti ako Vox pređe izborni prag i osvoji oko najmanje 8% glasova danas u Španjolskoj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sun 28 Apr - 14:20

zanimljivo ali su meni Krediti jako dobra stvar..imas u trenu sto zelis,kupis sto hoces,a polako i neosjetno ih vracas..blagi su poticaj za trud u poslu i eventualno usavrsavanje i prelaz u visi platni razred ,gdje ce onda postati otplata jos neprimjetnija...ugodno i korisno.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov Sun 28 Apr - 14:23

RayMabus wrote:

Radi ti. Ja iman par stanova koje iznajmljujem , stari ima penziju , iman zemlje nešto , niks žena djeca , niks krediti dugovi.

Najdrži poklon za rođendan će mi biti ako Vox pređe izborni prag i osvoji oko najmanje 8% glasova danas u Španjolskoj.
plamene zore bude me iz sna  :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 28 Apr - 14:26

pismejker wrote:zanimljivo ali su meni Krediti jako dobra stvar..imas u trenu sto zelis,kupis sto hoces,a polako i neosjetno ih vracas..blagi su poticaj za trud u poslu i eventualno usavrsavanje i prelaz u visi platni razred ,gdje ce onda postati otplata jos neprimjetnija...ugodno i korisno.. :clown
Pod uvjetom da ih moš vraćat , da su na manji vremenski rok do najviše dvije godine i da su mali i uzeti tek u krajnjoj nuždi kad nema drugih opcija.

Ljudi se danas zadužuju za nepotrebne pizdarije , uzmimaju velike kreidte na dug vremenski period i tako sami postaju robovi a ne slobodni ljudi.

Kredit je izum kao i svaki drugi no moraš znat pametno ulagat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 28 Apr - 14:29

prckov wrote:
RayMabus wrote:

U biti zaminija san dan za noć , prve obrisi svjetla tj da je noć završila mene tek onda uvati spavanje.

Sutra se moran dignit ujutro a nikako bioritam naštimat a moran sutra auto registirat a dižen se u podne jer san zaminija dan za noć.

Sad mi to problem vratit tj da se dižem ujutro oko sedan kad u sedan ujutro iden spavat.

Gleda san horore sinoć , španjolski horor Rec 2 i Rec 4 , odlični filmovi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya Sun 28 Apr - 14:29

- Ništa oni nas puno ne plate u odnosu na to koliko zarade na nama. Kad se popnem na krov onda me uhvati to nešto, ta srdžba. Ne dajte se, mladi! Oni koji su još u Hrvatskoj, pokušajte da ne idete, to je moja poruka... Nemojte ići pod svaku cijenu - poručio je. 

:D a jesu se ove švabe isto usrećile s ovim našima, sad tamo kenjaju da ih izrabljuju jer su mislili raditi kao u hrvatskoj, kad imaju vremena. 

Moja poruka našim radnicima  - oni koji su još u Hrvatskoj odite, oni koji su gore ne vraćajte se nikako, ne treba...

https://novac.jutarnji.hr/karijere/nova-radna-snaga-u-brodogradilista-hotele-i-restorane-stize-oko-700-radnika-iz-ukrajine/8356121/

Jebga, treba se delat - Page 3 Slika_10
wellcome...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Sun 28 Apr - 14:32

etoc,kad sam dosao u svabiju,gdje god sam aplicirao,odmah sam rekao da subotom i nedjeljom niti za Boga ne radim..tako je to ostalo do danas,ako mosh i imas kredita da to izvolijevas,bit ces prije ili poslije svoj Boss..
Ža mi Webera..svabo..kaže..fakultet,jedna godina,znaje na nivou bivseg sovjetskog bloka u algoritmima..grči se grči jadnik,da pojaca prihode radeci i svetkom i petkom...onda to spizdi sa nekom Fufnjačom,pokusavajuci stvoriti dojam lovatora...Neukima..NISI LOVATOR AKO NE KUPUJES NOVI AUTO,bar iznad 30 tisca..Kupovati 12 godina staru taljigu,koju je Turčadija izsilovala na autobanu,samo jer je priljepljen aMG amblem,nije znak da imas love,nego da si bosanac,koji stisce posvuda,samo da ima pokazati vremesnu "pilu" i platiti veceru nekoj Fufnjaci..Kad se zatvore vrata praznog i hladnog stancica,onda se pone ubrzano racunati,koliko je gdje potroseno,i koliko vikendova treba odraditi da bi se to nadoknadilo...ufffff ufffff.. tezak zivot..cijenim da ce netko perjati natrag za Balkan u godinu dvije...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Sun 28 Apr - 14:33

veber wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
catabbath wrote:Magistar primarnog obrazovanja...to je teta iz dječjeg vrtića?

Mislim, likovi prvo idu studirati pizdarije i onda se čude kako nema posla.
ali nije problem što su studirali pizdarije. većina fakulteta su pizdarije.
problem je njegov mentalni sklop. znam ljudi završili "pizdarije" a onda u roku dvije godine savladali 2-3 vještine i zarađuju.
ovaj završio pizdarije i ne uči njemački, ne uči neku zanatsku specijalizaciju i kuka. danas jbt može naučiti bilo šta preko youtuba.  
neka ti svetoje pojasni. u njemačkoj firme za čišćenje su mrak. doduše radiš po noći i nakon pet godina kupiš micubiši.
e al sad su ih švabe provalile, vide da ti nisu oni iz 60 -ih i da im vise po burzi..
pa ih uvale u kredit, ovi su dovoljno glupi da zjaknu na bmw i pokažu se doma da im je vrhunski i uvale se u kredit , daju ga bez problema...pa nema povratka sa bauštele, radi p ti materina rekao bi onaj maneken do 65-e.  afro
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Sun 28 Apr - 14:35

pismejker wrote:etoc,kad sam dosao u svabiju,gdje god sam aplicirao,odmah sam rekao da subotom i nedjeljom niti za Boga ne radim.
aha jesi, sigurno...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Sun 28 Apr - 14:37

RayMabus wrote:
pismejker wrote:zanimljivo ali su meni Krediti jako dobra stvar..imas u trenu sto zelis,kupis sto hoces,a polako i neosjetno ih vracas..blagi su poticaj za trud u poslu i eventualno usavrsavanje i prelaz u visi platni razred ,gdje ce onda postati otplata jos neprimjetnija...ugodno i korisno.. :clown
Pod uvjetom da ih moš vraćat , da su na manji vremenski rok do najviše dvije godine i da su mali i uzeti tek u krajnjoj nuždi kad nema drugih opcija.

Ljudi se danas zadužuju za nepotrebne pizdarije , uzmimaju velike kreidte na dug vremenski period i tako sami postaju robovi a ne slobodni ljudi.

Kredit je izum kao i svaki drugi no moraš znat pametno ulagat.

Gle,o tome se razmislja PRIJE NEGOL ULETIS U KREDIT..
Naravno da nesh uzimati kredit ako su poslovni uvjeti nestabilni,a placa mala...ja imam 3 kredita,i bez jebemti vracam ih da ne osjetim..uostalom,u svabiji,sama Banka ti ne bi dala 3 kredita,ako nisi sposoban to servisirati..imam u Banci 5 i po godina racun,nigdje ni u jednoj drugoj svapskoj,po pitanju tekuceg racuna...Trazim eventualno rjesenje samo u mojoj banci,.Nije to da znaci biti rob,nego odgovoran covjek..AKO NESH UZMES TO MORAS I VRATITI..kamata je nesh prirodno,posto si uzeo bancin novac i njoj onemogucio koristenje istog,pa je eto kamata nadoknada za to..cisto i posteno..
Da,bitna stvar,krediti su mis svi osigurani,tak oda ako najebem sa zdravljem,ili krepem, ili u trenu ne mogu placati nishta,osiguranje to preuzima..rizik je doista nezamjetan,ako je covjek odgovoran..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 28 Apr - 14:37

kaya wrote:
pismejker wrote:etoc,kad sam dosao u svabiju,gdje god sam aplicirao,odmah sam rekao da subotom i nedjeljom niti za Boga ne radim.
aha jesi, sigurno...
naravno..no po tebi ja sam jos u RH... lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Sun 28 Apr - 14:38

pismejker wrote:
RayMabus wrote:
pismejker wrote:.ja imam 3 kredita
eo, jesam to napisala maloprije
nije švabo glup, ne, ne...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 28 Apr - 14:38

Idemo popit još jednu kaficu nakon šta smo okice otvorili u podne i 40 minuta.

Samo nek meni danas Vox osvoji u Španjolskoj 8% glasova i to mi je najbolji rođendanski poklon.

Neće se moć formirat vlast bez desničara jer je umjerena desnica i umjerena ljevica skrenila u ekstreme da privuću glasove pa se razmimolilaze.

Miriše na građanski rat u Španjolskoj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov Sun 28 Apr - 14:39

prckov wrote:
RayMabus wrote:

pjesma se ori miris dimnjaka  :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kaya Sun 28 Apr - 14:39

pismejker wrote:
kaya wrote:
aha jesi, sigurno...
je, evo povjerovala sam ti sve..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Sun 28 Apr - 14:40

kaya wrote:
pismejker wrote:
RayMabus wrote:
pismejker wrote:.ja imam 3 kredita
eo, jesam to napisala maloprije
nije švabo glup, ne, ne...
Nije,treba da zaradi,a ako ti kreces od nule i treba ti stan i auto i jos ponesto,aj mi reci mudrice moja,odakle bi ti priskrbila toliku lovu ??
Jos sto mlacas gluposti za nepovjerovati..SVI u SVABIJI su u kreditima i dopustenim minusima,ali to je vec matematika koju ne razuimijes,pa se necu niti truditi.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 28 Apr - 14:41

kaya wrote:
pismejker wrote:
kaya wrote:
aha jesi, sigurno...
je, evo povjerovala sam ti sve..
Koliki si mi faktor u zivotu..ufff,evo rezem vene. lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 28 Apr - 14:42

prckov wrote:
prckov wrote:
RayMabus wrote:

pjesma se ori miris dimnjaka  :D
eee,Čika-Prckoff,kaya me razocarala..njezan sam i uvidjavan,ali,kako si ti je definirao,pogreske nije bilo... No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics