Jebga, treba se delat
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Jebga, treba se delat
Magistar primarnog obrazovanja...to je teta iz dječjeg vrtića?
Mislim, likovi prvo idu studirati pizdarije i onda se čude kako nema posla.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
i ja sam mu rekao da se kuhače prihvati, stvarno zna odlično kuhat.Gnječ wrote:veber wrote:ne, marc zna odlično kuhat. trebao se kuhinjom bavit. jučer je napravio odličan marcburger.Gnječ wrote:p.s.
marćelo, taj nezna razliku između pizze i francuskog ključa.
njegov grah je legendaran.
pa onda nek se primi kuhače a ne tipkovnice jer ono što on skuha riječima je totalno neprobavljivo. šta hoće konkurirati ocu? pa ni otac mu nije baš vičan peru tipični seljoberski mlatimudan.
btw jebe me M00 komanda. pokušavam iz rvacke i ruka ne želi u M00 bez problema sam M01 i M02 i provjerio ; ali m00 neće
2014-12-30
ali nije problem što su studirali pizdarije. većina fakulteta su pizdarije.catabbath wrote:Magistar primarnog obrazovanja...to je teta iz dječjeg vrtića?
problem je njegov mentalni sklop. znam ljudi završili "pizdarije" a onda u roku dvije godine savladali 2-3 vještine i zarađuju.
ovaj završio pizdarije i ne uči njemački, ne uči neku zanatsku specijalizaciju i kuka. danas jbt može naučiti bilo šta preko youtuba.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
jahh...Svi se cude svabima,a svabi od 18 nadalje sami se fajtaju za svoj zivot,nema milosti..Balkanci pak do 35 godine,jos prikaceni na materinu sisu..Gnječ wrote:pismejker wrote:Lik je njonjavac...etoc,susjed doli u prizemlju je Albanac sa ženom Mu i Materom..ima 4vero djece sitne i svaki dan,ukljucujuci subotu,radi na bajusteli vec godinama..i ne zali se,dobar je susjed i radisan..Albanci rade iskljucivo bajuštelu,jerbo nisu izuceni kadar,pa prihvacaju ono sto ima..ako se brzo usavrse i izmajstorisu nesto,mogu dobro i zaraditi..
Ovaj lik moze ga biti sram i stid,jer je jasno pokazao da je pičkica,koja nema sto traziti na otvorenom trzistu radne snage...yebiga baća,vjerovatno bnio doli bez posla poduze,na racun staraca kafenicao mozda i godinama u kvartovskom kaficu,nakon spavanja do 10 sati i tak oto..
dosao u svabiju,a u svabiji se radi,naravno da je za njega bio ekstremni shock...Vidi cuda,radi se..!! pa pobjeze natrag...A lik Mlad da moze volu rep istrgnuti..Pičkica.nis drugo..
mantra na balkanu je: sine-kćeri idi studirati da ne bi morao raditi.
Guest- Guest
i gledam ga jer su kamere i ne poštiva mi nultu komandu.
čak sam ručno upisivao. moram eru specijalista pozvat
čak sam ručno upisivao. moram eru specijalista pozvat
2014-12-30
Ja san se diga u podne i 40 minuta. Sad će fino kavice do četri popodne.pismejker wrote:Lik je njonjavac...etoc,susjed doli u prizemlju je Albanac sa ženom Mu i Materom..ima 4vero djece sitne i svaki dan,ukljucujuci subotu,radi na bajusteli vec godinama..i ne zali se,dobar je susjed i radisan..Albanci rade iskljucivo bajuštelu,jerbo nisu izuceni kadar,pa prihvacaju ono sto ima..ako se brzo usavrse i izmajstorisu nesto,mogu dobro i zaraditi..
Ovaj lik moze ga biti sram i stid,jer je jasno pokazao da je pičkica,koja nema sto traziti na otvorenom trzistu radne snage...yebiga baća,vjerovatno bnio doli bez posla poduze,na racun staraca kafenicao mozda i godinama u kvartovskom kaficu,nakon spavanja do 10 sati i tak oto..
dosao u svabiju,a u svabiji se radi,naravno da je za njega bio ekstremni shock...Vidi cuda,radi se..!! pa pobjeze natrag...A lik Mlad da moze volu rep istrgnuti..Pičkica.nis drugo..
Inače žale se mnogi samo ovaj ima faks pa se ne boji gubitka posla nego je reka drugima u facu istinu. I to je neka razlika od onih šta se žale al neće javno o tome.
U biti na neki način otvara drugima oči.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
neka ti svetoje pojasni. u njemačkoj firme za čišćenje su mrak. doduše radiš po noći i nakon pet godina kupiš micubiši.AssadNaPodmornici wrote:ali nije problem što su studirali pizdarije. većina fakulteta su pizdarije.catabbath wrote:Magistar primarnog obrazovanja...to je teta iz dječjeg vrtića?
problem je njegov mentalni sklop. znam ljudi završili "pizdarije" a onda u roku dvije godine savladali 2-3 vještine i zarađuju.
ovaj završio pizdarije i ne uči njemački, ne uči neku zanatsku specijalizaciju i kuka. danas jbt može naučiti bilo šta preko youtuba.
2014-12-30
radia sam i ja noćne smjene u RH za 450€ , skladište, temepratura 5stupnjeva, a vanka lito, noć 30celzijus.. nema veće depresije .. drito nakon faksaveber wrote:neka ti svetoje pojasni. u njemačkoj firme za čišćenje su mrak. doduše radiš po noći i nakon pet godina kupiš micubiši.AssadNaPodmornici wrote:ali nije problem što su studirali pizdarije. većina fakulteta su pizdarije.catabbath wrote:Magistar primarnog obrazovanja...to je teta iz dječjeg vrtića?
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Svabi,Japanci,Koreanci,taiwanci(kinezi),su nacije koje zasluzuju svoje mjesto u vrhu,gdje se i nalaze...
Tajna je samo u radu i volji za rad..naravno,tko zeli vise,mora zavrsiti neku branšu kvalitetniju..
balkanci su tu gdje jesu,bas jer su poput ovog lika..
Privuklo mi je paznju njegova izjava..."nemojte ici ako bas ne morate"..naravno,picka ima mamino i tatino utociste,i ima se gdje vratiti i zacviliti za ručak iz milošte..
U biti Roditelji cine djeci medvjedju uslugu...Tjerat van iz kuce nakon 18..strpat u dzep 10000 ojrova i Ne okreci se sine...
Tajna je samo u radu i volji za rad..naravno,tko zeli vise,mora zavrsiti neku branšu kvalitetniju..
Privuklo mi je paznju njegova izjava..."nemojte ici ako bas ne morate"..naravno,picka ima mamino i tatino utociste,i ima se gdje vratiti i zacviliti za ručak iz milošte..
U biti Roditelji cine djeci medvjedju uslugu...Tjerat van iz kuce nakon 18..strpat u dzep 10000 ojrova i Ne okreci se sine...
Guest- Guest
Mosh nauciti,ali i u Svabiji su ti potrebni papiri,jerbo te nitko ne zarezuje niti mrvicu,ako nemas diplomu ,koju oni priznaju..u RH mosh imati odlican faks,ali ti kao Weberu priznaju samo godinu,pa onda si u biti terenski drifter koji mora skakati gdje mu kazu..i nivo znanja i tehnologije je u RH daleko zaostao naspram onoga u svabiji,tak oda oni koji su kao bili mange u RH,u svabiji su goli kuratz,jerbo su za znanjem jako deficitarni.AssadNaPodmornici wrote:ali nije problem što su studirali pizdarije. većina fakulteta su pizdarije.catabbath wrote:Magistar primarnog obrazovanja...to je teta iz dječjeg vrtića?
najbolje je zavrsiti nesto u svabiji ako si mozes priustit i imas vremena..ja sam 25000 ojrova platio dvi godine vise..i sad to vrijedi 5 puta vise ,nego sto primjer vrijedi Weberovo znanje i papiri iz RH..
Guest- Guest
Meni je danas rođendan. 40-ti.pismejker wrote:Svabi,Japanci,Koreanci,taiwanci(kinezi),su nacije koje zasluzuju svoje mjesto u vrhu,gdje se i nalaze...
Ja i stari guštamo doma , ka dva penzionera.
2014-04-11
sad..da niste skrti kakvi jeste,4-5 golih plesacica bi vam plesalo u krilu a vi ih drapali za sise i guzice..RayMabus wrote:Meni je danas rođendan. 40-ti.pismejker wrote:Svabi,Japanci,Koreanci,taiwanci(kinezi),su nacije koje zasluzuju svoje mjesto u vrhu,gdje se i nalaze...
Enivej,sretan Rodjendan i svako Dobro..
Guest- Guest
veber wrote:i ja sam mu rekao da se kuhače prihvati, stvarno zna odlično kuhat.Gnječ wrote:veber wrote:ne, marc zna odlično kuhat. trebao se kuhinjom bavit. jučer je napravio odličan marcburger.Gnječ wrote:p.s.
marćelo, taj nezna razliku između pizze i francuskog ključa.
njegov grah je legendaran.
pa onda nek se primi kuhače a ne tipkovnice jer ono što on skuha riječima je totalno neprobavljivo. šta hoće konkurirati ocu? pa ni otac mu nije baš vičan peru tipični seljoberski mlatimudan.
btw jebe me M00 komanda. pokušavam iz rvacke i ruka ne želi u M00 bez problema sam M01 i M02 i provjerio ; ali m00 neće
M00
This is known as the Program stop M-Command known as M00. This command is useful to be run whenever a stop is desired. The machine will pause in its place until a start command is given by the machine control software. Sometimes also known as a 'Feed Hold'.
Once a M00 command has been triggered, typically the only way to resume the program is for the operator to enter a Cycle Start command using the CNC Control Software. The program will resume on the following line.
Standard Format:
M00
There are no additional parameters required to execute this command.
Code Examples
In this example, the program stop will be executed.
...
M00
fanuc OT controller skipe M00 command googlaj.
neznam na kojem si stroju:
Haas M00 Stop Program
Haas M00 Stop Program
The M00 code is used to stop a program.
Haas M00 stops the
axes
spindle
turns off the coolant (including Through Spindle Coolant)
The next block (block after the M00) will be highlighted when viewed in the program editor.
Pressing Cycle Start will continue program operation from the highlighted block.
M-Code Data
Modal/Non-Modal Mill/Lathe
Modal Both
Programming
M00
Programming Example
%
O10023 ;
T2 M06 (5/8 DIA. 2 FLT END MILL) ;
G90 G54 G00 X-2.35 Y2.35 S1604 M03 ;
G43 H01 Z0.1 M08 ;
G01 Z-0.625 F50. ;
G41 Y2. D02 F16. ;
X2.0 ;
Y-2.0 ;
X-2.0 ;
Y2.25 ;
G40 X-2.3 Y2.3 ;
G00 Z1. M09 ;
G28 G91 Z0. M05 ;
M00 (CHECK PART) ;
;
(SPOT DRILL HOLES) ;
T3 M06 (1/2 DIA. 90 DEG. SPOT DRILL) ;
G90 G54 G00 X-1.5 Y1.5 S1250 M03 ;
G43 H03 Z1. M08 ;
G82 G99 Z-0.125 P0.2 R0.1 F10. ;
Y-1.5 ;
...
...
...
G80 G00 Z1. M09 ;
G28 G91 Y0. Z0. M05 ;
M30 ;
%
http://www.helmancnc.com/haas-m00-stop-program/
ili RTFM. read the fucking manual!
Guest- Guest
veber wrote:ono traži od tebe da barem 6 sati delaš
28.travanj
Prvi dan horoskopa bik
Meni rođendan i to 40-i
Sad i službeno stari momak.
Ja i stari fino guštamo ka dva penzionera.
Samo vi radite ono.
Tko nije zadovoljan s poslom nije zadovoljan ni sa životon.
Ja ću sad deset godina mozak na pašu pa ću onda nešto prodat pa opet petnajstak godina mozak na pašu a onda će penzija u 65 pa me boli kurac.
Danas su izbori u Španjolskoj.
Navijamo za Vox.
2014-04-11
upravo o ovome govorim..nedovoljno i zastarjelo znanje,sa balkana..
Guest- Guest
jbtg.bosanci kupuju 10-12 godina stare AMGove kante,koje vise turcadija nece da vozi...
Guest- Guest
"Ništa oni nas puno ne plate u odnosu na to koliko zarade na nama"
2014-04-19
jahh,vjecita mantra Balkanaca..Briga,koliko gazda zaradi...boli te kuratz...samo postavi svoju cijenu i ako znas posel,ne brini za nish..ovaj dripac se vjerovatno ne moze niti dogovarati niti pregovarati kad ne zna svapski..
Last edited by pismejker on 28/4/2019, 14:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
Hvala.pismejker wrote:sad..da niste skrti kakvi jeste,4-5 golih plesacica bi vam plesalo u krilu a vi ih drapali za sise i guzice..RayMabus wrote:Meni je danas rođendan. 40-ti.pismejker wrote:Svabi,Japanci,Koreanci,taiwanci(kinezi),su nacije koje zasluzuju svoje mjesto u vrhu,gdje se i nalaze...
O muško ženskim odnosima baš i nećemo , kad nađeš pravu onda ćeš joj dat cili svit a kad nema toga onda nije to škrtost nego te ne zanima pa šta joj davat. Logika.
2014-04-11
necemo danas..ipak po pitanju toga,ja sam potpuno zadovoljan,i poslom i curom..nema teorije da bi se vrnuo doli na balkan zivjeti..RayMabus wrote:Hvala.pismejker wrote:sad..da niste skrti kakvi jeste,4-5 golih plesacica bi vam plesalo u krilu a vi ih drapali za sise i guzice..RayMabus wrote:Meni je danas rođendan. 40-ti.pismejker wrote:Svabi,Japanci,Koreanci,taiwanci(kinezi),su nacije koje zasluzuju svoje mjesto u vrhu,gdje se i nalaze...
O muško ženskim odnosima baš i nećemo , kad nađeš pravu onda ćeš joj dat cili svit a kad nema toga onda nije to škrtost nego te ne zanima pa šta joj davat. Logika.
Guest- Guest
Lik je zaluta u privatni sektor. To su ti šta se neuspiju uhljebit u Hrvatskoj priko veze.prckov wrote:"Ništa oni nas puno ne plate u odnosu na to koliko zarade na nama"
2014-04-11
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» idemo delat kaj god
» Jebga ni zgodan nemreš bit.
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Jebga ni zgodan nemreš bit.
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
Page 2 of 8