Salapić navukao crnu uniformu: "Tko misli da je Slavonska sokolska garda vojska, taj je glup"
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Salapić navukao crnu uniformu: "Tko misli da je Slavonska sokolska garda vojska, taj je glup"
Koliko sam ja našao taj Slapić vojsku složio nije nikada u životu. Niti dana. čak i kada je morao tražio je civilnu službu. Ovo nije provjereno samo sam tako čuo.
Guest- Guest
Re: Salapić navukao crnu uniformu: "Tko misli da je Slavonska sokolska garda vojska, taj je glup"
On je u zapadnjačkom trendu; vojska i oružje nema smisla u 21. stoljeću osim ako nisi Amerikanac ili neki manjinac gdje je to nužno. Kakva vojska u Europi... Treba to sve razoružati i demilitarizirati. To je stvar prošlosti...zgdosada wrote:Koliko sam ja našao taj Slapić vojsku složio nije nikada u životu. Niti dana. čak i kada je morao tražio je civilnu službu. Ovo nije provjereno samo sam tako čuo.
Guest- Guest
Pa što se onda oblači za rat ? Kaj Halloween i to ?
Guest- Guest
To je sportska oprema, samo je boja ispala problem.
Razumijem što hoćeš reći kad vidiš kakvu odjeću i koliko je imaju na sebi + čizme u odnosu na većinu sportaša, ali eto... Barem nisu ko ronioci s bocama na leđima.
Razumijem što hoćeš reći kad vidiš kakvu odjeću i koliko je imaju na sebi + čizme u odnosu na većinu sportaša, ali eto... Barem nisu ko ronioci s bocama na leđima.
Guest- Guest
A koji je sport to ? Majmuniranje ? Takve budaletine kao on su i dovele desnicu na glas koji ima u hrvatskoj. I takve prve podaviti treba.
Guest- Guest
I pazi ti njega tko misli da je to vojska. Pa svi znamo da nije vojska kada su kreteni kao ti članovi. Zato vas ljudi u pitaju što glumatate s tim uniformama ?
Guest- Guest
Svejedno... To je namjerno prcanje medija i političke scene. Glavaš će to i budućnosti raditi i što god njemu bude odgovaralo.
Hrvatska desnica odavno ne postoji i to što se naziva desnicom nema veze ni s 8 razreda škole, tj. životom. Kod nas ljudi koji su desno glasuju za HDZ, a oni su centar i po potrebi i lijevi i desni.
Kad se pogleda Poljska i njihova desnica koja je sad došla na vlast, vidiš ogromnu retardaciju hrv. naroda od strane jugoslavenstva, dok u Poljskoj toga nije bilo iako je komunizam u isto vrijeme došao i otišao sa scene.
Hrvati nemaju kapacitete. Taj Sanader je još nekakav kapacitet bio, ali sve u svemu veleizdajnik i možda lopov(sudski sporovi nikako da se naprave po propisu).
Smiješan narod su Hrvati kome je jugoslavenska bagra ljevica i liberali, a desnica nekakvi poltroni, isto ex-SKH članovi, pljačkaši, izdajnici, život u NDH i sl.
Na kraju opet i jedni i drugi vode ka slušanju naredbi iz američke ambasade i NGO-vana po pitanju instaliranja stranih i neprihvatljivih elemenata u društvo, bolesne ideologije, zakona itd.
Hrvatska desnica odavno ne postoji i to što se naziva desnicom nema veze ni s 8 razreda škole, tj. životom. Kod nas ljudi koji su desno glasuju za HDZ, a oni su centar i po potrebi i lijevi i desni.
Kad se pogleda Poljska i njihova desnica koja je sad došla na vlast, vidiš ogromnu retardaciju hrv. naroda od strane jugoslavenstva, dok u Poljskoj toga nije bilo iako je komunizam u isto vrijeme došao i otišao sa scene.
Hrvati nemaju kapacitete. Taj Sanader je još nekakav kapacitet bio, ali sve u svemu veleizdajnik i možda lopov(sudski sporovi nikako da se naprave po propisu).
Smiješan narod su Hrvati kome je jugoslavenska bagra ljevica i liberali, a desnica nekakvi poltroni, isto ex-SKH članovi, pljačkaši, izdajnici, život u NDH i sl.
Na kraju opet i jedni i drugi vode ka slušanju naredbi iz američke ambasade i NGO-vana po pitanju instaliranja stranih i neprihvatljivih elemenata u društvo, bolesne ideologije, zakona itd.
Guest- Guest
Ivo Sanader je kapacitet ? Pa to je sitni lopov koji je uhvačen. Pa da vam ja dignem toliko love ne bi me uhvatio MUP 1000 godina.Fénix wrote:Svejedno... To je namjerno prcanje medija i političke scene. Glavaš će to i budućnosti raditi i što god njemu bude odgovaralo.
Guest- Guest
Bio je NEKAKAV kad se pogleda ovo društvo, scena i sl. Sve se to pokazalo žešćim promašajem i auto-šamarom.
Guest- Guest
Priznao u intervjuu, kao morao je raditi jer su sirotinja pa nije mogao u vojsku.zgdosada wrote:Koliko sam ja našao taj Slapić vojsku složio nije nikada u životu. Niti dana. čak i kada je morao tražio je civilnu službu. Ovo nije provjereno samo sam tako čuo.
Ne trkeljaj. Naoružani narod je najbolja obrana. Kako pred izvanjskom agresijom, tako pred unutarnjim neprijateljem.Fénix wrote:On je u zapadnjačkom trendu; vojska i oružje nema smisla u 21. stoljeću osim ako nisi Amerikanac ili neki manjinac gdje je to nužno. Kakva vojska u Europi... Treba to sve razoružati i demilitarizirati. To je stvar prošlosti...zgdosada wrote:Koliko sam ja našao taj Slapić vojsku složio nije nikada u životu. Niti dana. čak i kada je morao tražio je civilnu službu. Ovo nije provjereno samo sam tako čuo.
Regoč wrote:Priznao u intervjuu, kao morao je raditi jer su sirotinja pa nije mogao u vojsku.zgdosada wrote:Koliko sam ja našao taj Slapić vojsku složio nije nikada u životu. Niti dana. čak i kada je morao tražio je civilnu službu. Ovo nije provjereno samo sam tako čuo.
Znači civilna služba. A to zašto i kako to neka sam sebi opravdava.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» evo šta vojska/nacionalna garda misli o bidenovoj instalaciji...
» Slavonska firma zaposlila 17 radnika iz Nepala: 'Nije teško, ali jedna stvar nas muči'
» Dudaković:Svaki mladi Bošnjak treba da kupi čizme i uniformu
» Njemačka vojska = EU vojska
» Hrvati neće da obuku srpsku uniformu, a naši glumci odbijaju ulogu i za hiljade evra
» Slavonska firma zaposlila 17 radnika iz Nepala: 'Nije teško, ali jedna stvar nas muči'
» Dudaković:Svaki mladi Bošnjak treba da kupi čizme i uniformu
» Njemačka vojska = EU vojska
» Hrvati neće da obuku srpsku uniformu, a naši glumci odbijaju ulogu i za hiljade evra
Page 4 of 4