Salapić navukao crnu uniformu: "Tko misli da je Slavonska sokolska garda vojska, taj je glup"
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Salapić navukao crnu uniformu: "Tko misli da je Slavonska sokolska garda vojska, taj je glup"
Vi slavonci ste iduci unutarnji neprijatelji. Nakon ercegovaca medju nama, eto i na vas dosao red. Muhahahahahaaa kila ....
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
Re: Salapić navukao crnu uniformu: "Tko misli da je Slavonska sokolska garda vojska, taj je glup"
Nego, jesi li bio kod Sv Lovre danas???
2014-04-14
Sumnjam, mi smo uviek svima bili simpatični. Pričala mi kolegica da im je na faksu (radi nekog projekta, čega li?) profesorica rekla da se podiele na Zagrebčane, Slavonce i Dalmatince. Oni koji nisu ništa od toga pitali kamo će oni. Profesorica rekla da sami izaberu skupinu, i svi izabrali Slavonce.abraham wrote:Vi slavonci ste iduci unutarnji neprijatelji. Nakon ercegovaca medju nama, eto i na vas dosao red. Muhahahahahaaa kila ....
Last edited by Regoč on 1/11/2015, 14:50; edited 1 time in total
Ne, bio sam jučer i zapalio svieće, idem sutra na misu i blagoslov. Sisvete nisu dan kad tradicionalno idemo na groblje.abraham wrote:Nego, jesi li bio kod Sv Lovre danas???
Zapali jednu sibinjskim zrtvama od mene. Ja sam pobrkao malo dane.
2014-04-14
Inati se Slavonijo :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Regoč wrote:Sumnjam, mi smo uviek svima bili simpatični. Pričala mi kolegica da im je na faksu (radi nekog projekta, čega li?) profesorica rekla da se podiele na Zagrebčane, Slavonce i Dalmatince. Oni koji nisu ništa od toga pitali kamo će oni. Profesorica rekla da sami izaberu skupinu, i svi izabrali Slavonce.abraham wrote:Vi slavonci ste iduci unutarnji neprijatelji. Nakon ercegovaca medju nama, eto i na vas dosao red. Muhahahahahaaa kila ....
Zato što ste dobri i skromni tako biraju i bosance.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Može, hoćeš li baš svieću ili lampion?abraham wrote:Zapali jednu sibinjskim zrtvama od mene. Ja sam pobrkao malo dane.
Možda. No, činjenica je da nikada nisam naišao na nekoga tko ne voli Slavonce.epikur37 wrote:Zato što ste dobri i skromni tako biraju i bosance.Regoč wrote:Sumnjam, mi smo uviek svima bili simpatični. Pričala mi kolegica da im je na faksu (radi nekog projekta, čega li?) profesorica rekla da se podiele na Zagrebčane, Slavonce i Dalmatince. Oni koji nisu ništa od toga pitali kamo će oni. Profesorica rekla da sami izaberu skupinu, i svi izabrali Slavonce.abraham wrote:Vi slavonci ste iduci unutarnji neprijatelji. Nakon ercegovaca medju nama, eto i na vas dosao red. Muhahahahahaaa kila ....
Nema sittinga da obrazloži...asilovski wrote:CRVENO-CRNI TEPIH
Vodeći slavonski SDP-ovac: HDSSB je dobrodošao u našu koaliciju
Guest- Guest
tre911 wrote:hahahaha led ih hebo koja panika :DDDDD, ovo je ljigavije od koalicije SDSS sa HDZom za vrijeme sanadera.asilovski wrote:CRVENO-CRNI TEPIH
tu su negdje, uglavnom sve za vlast vlast ni za što
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
nevjestin_razbojnik wrote:tako i treba biti, patrioti i crnokošuljaši moraju u istu koaliciju...Salapić i Peđa Grbin, prirodna selekcija
I onda jednu od Marka s džuboksa
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ja jesam. Prije par godina sam komunicirao sa dva pajceka. Oni ne vole Slavonce,iako Slavonci njih izuzetno vole i cijene.Regoč wrote:Možda. No, činjenica je da nikada nisam naišao na nekoga tko ne voli Slavonce.epikur37 wrote:Zato što ste dobri i skromni tako biraju i bosance.Regoč wrote:Sumnjam, mi smo uviek svima bili simpatični. Pričala mi kolegica da im je na faksu (radi nekog projekta, čega li?) profesorica rekla da se podiele na Zagrebčane, Slavonce i Dalmatince. Oni koji nisu ništa od toga pitali kamo će oni. Profesorica rekla da sami izaberu skupinu, i svi izabrali Slavonce.abraham wrote:Vi slavonci ste iduci unutarnji neprijatelji. Nakon ercegovaca medju nama, eto i na vas dosao red. Muhahahahahaaa kila ....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Koga? Zagorce??? Nisam baš primjetio, većinom gramzivi pijanci ko i podravci...jastreb wrote:Ja jesam. Prije par godina sam komunicirao sa dva pajceka. Oni ne vole Slavonce,iako Slavonci njih izuzetno vole i cijene.Regoč wrote:Možda. No, činjenica je da nikada nisam naišao na nekoga tko ne voli Slavonce.epikur37 wrote:Zato što ste dobri i skromni tako biraju i bosance.Regoč wrote:Sumnjam, mi smo uviek svima bili simpatični. Pričala mi kolegica da im je na faksu (radi nekog projekta, čega li?) profesorica rekla da se podiele na Zagrebčane, Slavonce i Dalmatince. Oni koji nisu ništa od toga pitali kamo će oni. Profesorica rekla da sami izaberu skupinu, i svi izabrali Slavonce.abraham wrote:Vi slavonci ste iduci unutarnji neprijatelji. Nakon ercegovaca medju nama, eto i na vas dosao red. Muhahahahahaaa kila ....
Kermit-
2014-04-17
Dosta je i svijeca. Ne trosi se zbog mene. Bitno je obiljeziti. Hvala.Regoč wrote:Može, hoćeš li baš svieću ili lampion?abraham wrote:Zapali jednu sibinjskim zrtvama od mene. Ja sam pobrkao malo dane.
2014-04-14
Sokolska garda su pederske balerine obučene u crno.....ili?
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ma pajceki. Gudići,krmci,prasenca...asilovski wrote:Koga? Zagorce??? Nisam baš primjetio, većinom gramzivi pijanci ko i podravci...jastreb wrote:Ja jesam. Prije par godina sam komunicirao sa dva pajceka. Oni ne vole Slavonce,iako Slavonci njih izuzetno vole i cijene.Regoč wrote:Možda. No, činjenica je da nikada nisam naišao na nekoga tko ne voli Slavonce.epikur37 wrote:Zato što ste dobri i skromni tako biraju i bosance.Regoč wrote:Sumnjam, mi smo uviek svima bili simpatični. Pričala mi kolegica da im je na faksu (radi nekog projekta, čega li?) profesorica rekla da se podiele na Zagrebčane, Slavonce i Dalmatince. Oni koji nisu ništa od toga pitali kamo će oni. Profesorica rekla da sami izaberu skupinu, i svi izabrali Slavonce.abraham wrote:Vi slavonci ste iduci unutarnji neprijatelji. Nakon ercegovaca medju nama, eto i na vas dosao red. Muhahahahahaaa kila ....
2014-04-22
aaa hahahajastreb wrote:Ma pajceki. Gudići,krmci,prasenca...asilovski wrote:Koga? Zagorce??? Nisam baš primjetio, većinom gramzivi pijanci ko i podravci...jastreb wrote:Ja jesam. Prije par godina sam komunicirao sa dva pajceka. Oni ne vole Slavonce,iako Slavonci njih izuzetno vole i cijene.Regoč wrote:Možda. No, činjenica je da nikada nisam naišao na nekoga tko ne voli Slavonce.epikur37 wrote:Zato što ste dobri i skromni tako biraju i bosance.Regoč wrote:Sumnjam, mi smo uviek svima bili simpatični. Pričala mi kolegica da im je na faksu (radi nekog projekta, čega li?) profesorica rekla da se podiele na Zagrebčane, Slavonce i Dalmatince. Oni koji nisu ništa od toga pitali kamo će oni. Profesorica rekla da sami izaberu skupinu, i svi izabrali Slavonce.abraham wrote:Vi slavonci ste iduci unutarnji neprijatelji. Nakon ercegovaca medju nama, eto i na vas dosao red. Muhahahahahaaa kila ....
Kermit-
2014-04-17
Šta ti pišeš pa nitko od njih nije Slavonac, možda Salapić a svi ti glavaši, bubala su ti bosanski i hercegovački vlaji i cincari, samo u se, nase i podase a nakon njih spaljena zemlja, više su Huni i Vandali imali smisla za državu, društvo i javni interes od te bandejastreb wrote:Po mom mišljenju ovo je drugi dio nasilne slavonizacije Hrvatske.
Slavonci svi i svuda. Slavonci na okup.
Lani je u šatoru u Savskoj počela svoj put agresivna velikoslavonska kampanja,koja ima za cilj slavonizirati sve hrvatske zemlje i pokazati da je Hrvatska u stvari Velika Slavonija.
Slavonizacija Lijepe Naše traje još od 1991. godine. na svim važnijim mjestima u Hrvatskoj(čak i ondje gdje Slavonaca ima jako malo) kao u Istri sjede Slavonci.
No možete im slobodno poručit da slavonizacija Primorja,Istre, dalmacije i Like,neće proći. Recite im da im to ja poručujem.
Kermit-
2014-04-17
Ma samo sam se šalio.
2014-04-22
sada će i tebe uzeti na pik i reći da si ti vaso glavom i bradom osobno, i nemoj mu slučajno spomenuti da je nešto ranije pisao, on je tu od jučer a sve ostalo su mu podvalili belosvetcki moćnici na čelu sa marcelusom e!!!Starhemberg wrote:Nema sittinga da obrazloži...asilovski wrote:CRVENO-CRNI TEPIH
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» evo šta vojska/nacionalna garda misli o bidenovoj instalaciji...
» Slavonska firma zaposlila 17 radnika iz Nepala: 'Nije teško, ali jedna stvar nas muči'
» Dudaković:Svaki mladi Bošnjak treba da kupi čizme i uniformu
» Njemačka vojska = EU vojska
» Hrvati neće da obuku srpsku uniformu, a naši glumci odbijaju ulogu i za hiljade evra
» Slavonska firma zaposlila 17 radnika iz Nepala: 'Nije teško, ali jedna stvar nas muči'
» Dudaković:Svaki mladi Bošnjak treba da kupi čizme i uniformu
» Njemačka vojska = EU vojska
» Hrvati neće da obuku srpsku uniformu, a naši glumci odbijaju ulogu i za hiljade evra
Page 2 of 4