Hrvati neće da obuku srpsku uniformu, a naši glumci odbijaju ulogu i za hiljade evra
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Hrvati neće da obuku srpsku uniformu, a naši glumci odbijaju ulogu i za hiljade evra
Hrvatski reditelj Antun Vrdoljak snima film "General" o Antu Gotovini. Kasting za hrvatsku podelu u filmu je obavljen bez problema, ali zapelo je kod izbora glumaca za srpske vojnike
Naime, Hrvati neće da obuku srpsku uniformu, a srpski glumci neće da igraju u filmu o Gotovini ni za 1.000 evra po danu snimanja.
Hrvatski reditelj Antun Vrdoljak za ”150 minuta” nije želeo da otkrije na koji je način pristupio priči koja izaziva brojne polemike u region.
“Savršeno me ne zanima. To nije film u Srbiji, nego film u Hrvatskoj”, bilo je sve što je rekao preko telefona.
Dok je glavna uloga Gotovine poverena Goranu Višnjiću, a jednog od pripadnika hrvatske vojske igra i Mustafa Nadarević ekipa filma najveće poteškoće ima u kastingu za pripadnike srpske vojske.
“Naši glumci neće da učestvuju u tom filmu. U ovom našem porobljenom životu to je prvi dokaz slobode. Sloboda nije kad nešto hoćeš i možeš nego kad nešto nećeš”, kaže glumac Mihailo Laptošević kog su između ostalih zvali da se pojavi u filmu – “Šta znači i da je pet hiljada evra ako ti sutra ne možeš sa sobom normalno da porazgovaraš?”
Kako kaže, žena iz hrvatske produkcije koja je zadužena za kasting je bila vrlo ljubazna i unapred je rekla kako stvari stoje.
“Tačno se u glasu čulo da je i nju sramota što to mora da radi”, rekao je i dodao je da nije prihvatio ulogu, ali da nema nijednu lošu reč za svoje kolege iz Hrvatske – “Nema tu šta njima da se prigovori. Oni se bave pokušajem da svoju istoriju učine lepšom i opravdanijom za sebe. Nema veze što je to najveći srpski egzodus, ljudi se bore za svoje. To što se hrvatski glumci i reditelji trude da svoju zemlju predstavljaju najbolje što mogu je samo za poštovanje”
Re: Hrvati neće da obuku srpsku uniformu, a naši glumci odbijaju ulogu i za hiljade evra
A ja tražio 100 evra dnevnicu i bilo vam mnogo.
Re: Hrvati neće da obuku srpsku uniformu, a naši glumci odbijaju ulogu i za hiljade evra
kakve gluposti obični film, mislim da nije istina, vjerojatno ne želi ispljunit pare za četnike
Guest- Guest
neka uzmu migrante, ionako nas smatraju turcima i ciganima...
Guest- Guest
Kada sam bio mali..nisam mogao shgvatiti,tko je toliko lud da glumi pedera u filmu..nesto necuveno...
Guest- Guest
Neka snime bez četnika.Pinochet wrote:kakve gluposti obični film, mislim da nije istina, vjerojatno ne želi ispljunit pare za četnike
koja lova ?
taman, da skocim na gotovinu,
da ga prebacim u srbiju
taman, da skocim na gotovinu,
da ga prebacim u srbiju
Guest- Guest
...bravi srpski glumac i rodoljub nece glumiti ni u jednom hrvatskom filmu..ko sto oliver ne pjeva u srbiji...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
siročići ustaški, niko ih neće...
Guest- Guest
Što se ne javiš pa da zaradis konačno poštenu pinku ionako non stop visis tu...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Što se ne javiš pa da zaradis konačno poštenu pinku ionako non stop visis tu...
javi se ti, ionako visiš na sisi države...
Guest- Guest
Nudi ti se prilika života ...Dvije godišnje plaće za eventualno izgovorenu rečenicu " glup sam ko kurac, al sam zato došao da vas koljem" ...Možda i otkrijes da imaš talenta...
darth_vader-
2014-04-17
Baš me zanima gdje je tu profesionalizam. Da naši neće glumiti u filmu o Mladiću, pavičići i tomičići bi ih razapeli kao moralne nakaze.
sto ne pitaju djuricka, taj bi odmah pristao-mada ni u kom stanju stvari ne bi mogao da glumi vojnika.
ili jos bolje mirjanu karanovic, ona je poznata po izdajnickim ulogama.
ali je zensko, jbg.
ili jos bolje mirjanu karanovic, ona je poznata po izdajnickim ulogama.
ali je zensko, jbg.
Guest- Guest
Đuričko bi prije mogal glumiti pedera, a Karanovićka može biti ona baba s mitraljezom.
..niko u cede nece....jos da uši ili vaške pokupe..tko zna cega ima sve u njihovim uniformama..
2015-09-08
ide...
https://www.youtube.com/watch?v=kgeIINs1TrQ
https://www.youtube.com/watch?v=kgeIINs1TrQ
2015-09-08
kako nece, pa jedan veliki orson wells je glumio cetnika...
Guest- Guest
Budale. A da im daju da glume ISIL-ovce,više se ne bi brijali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne znam zašto Vrdoljak ne ponudi Šerbedžiji ulogu Karadžića...ili Šešelja.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bh. režiseri i glumci ujedinjeni: Neće proći, Ustaše!
» Europa u budućnosti neće igrati tako važnu ulogu kao prije
» Hrvati potrošili čak 1,8 milijardi evra u decembru
» Slovenski vojnici odbijaju napustiti hrvatsku bazu, Ljubljana poslala ultimatum – Hrvati u šoku! (VIDEO)
» Hrvati od Mađara kupili Crnogorski Telekom za 123,5 miliona evra
» Europa u budućnosti neće igrati tako važnu ulogu kao prije
» Hrvati potrošili čak 1,8 milijardi evra u decembru
» Slovenski vojnici odbijaju napustiti hrvatsku bazu, Ljubljana poslala ultimatum – Hrvati u šoku! (VIDEO)
» Hrvati od Mađara kupili Crnogorski Telekom za 123,5 miliona evra
Page 1 of 3