Suvremena obitelj
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Suvremena obitelj
Uostalom ne moram ja slušat ove prolijeve genetskih entiteta.
Tvoje dijete je super a gladno dijete iz Afrike nije. Koji ste vi cigani.
Genetski entitet = tijelo
Thethan = svijest o svijesti , duša
Iz vas progovaraju GE ( genetski entitet )
Kme kmeee kmeeeee
Tvoje dijete je super a gladno dijete iz Afrike nije. Koji ste vi cigani.
Genetski entitet = tijelo
Thethan = svijest o svijesti , duša
Iz vas progovaraju GE ( genetski entitet )
Kme kmeee kmeeeee
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Znaš da govorim istinu samo neš to priznat.veber wrote:longi trk po tablete.
Ti si duša nisi to tvoje tijelo.
2014-04-11
Bi li manje volio svoje dijete da je posvojeno ?
Ako ti je odgovor da to je impuls GE ( genetskog entiteta ).
Program za razmnožavanje.
Igra na emocije.
Ako ti je odgovor da to je impuls GE ( genetskog entiteta ).
Program za razmnožavanje.
Igra na emocije.
2014-04-11
ne mogu voljet više ili voljet manje. ja bezuvjetno volim.RayMabus wrote:Bi li manje volio svoje dijete da je posvojeno ?
ako dijete nije moje krvno, moje je, mojom ljubavi.
takav sam kakav jesam, ali sam bezuvjetan prema djeci.
ti si imao nekaj gadno u prošlosti kaj te takvim odredilo.
2014-12-30
Ne , ja ti samo objašnjavam da za muškog djeca nisu investicija i skupa su. Djeca su investicija samo ženama koje žive duže i ako se dobro udaju dobiju i koju nekretninu.
Moja investicija je žena a ne djeca , od žene imam koristi ne i od djece.
Da se razumimo : Od žene koja će mi kuvat , peglat , čistit pod stare dane ne od ovih koje će nakon pet godina braka dignit sidro , djecu uzet sebi a tebi alimentacija do kraja života.
Nisan ja veslo sisa znaš.
Moja investicija je žena a ne djeca , od žene imam koristi ne i od djece.
Da se razumimo : Od žene koja će mi kuvat , peglat , čistit pod stare dane ne od ovih koje će nakon pet godina braka dignit sidro , djecu uzet sebi a tebi alimentacija do kraja života.
Nisan ja veslo sisa znaš.
2014-04-11
longi, nemrem ja tebi objasnit.
sit gladnom ne vjeruje. to ti je to.
2014-12-30
Pa virujen ja tebi. Emocije. Genetski entitet.veber wrote:longi, nemrem ja tebi objasnit.
Virujent ti ja ne brini se. A ti viruj u ovo :
Pa se ti misli.
2014-04-11
longislande, nabavi pasa
2014-04-16
A nabavija san mačka jer su se pojavili miševi. Šta će mi pas ? Da mi laje oko kuće. Nisan lovac. Šta će mi đukela ? Da mi glumi djete ko i ovoj s pudlicom pa umislila da je to mali od jedne godine pa mu radi rođendaske proslave a već tridesetu uvatila. Misli da će netko trčat za njoj sad kad je proša voz i došla u godine. Neka nje i njenog psa šta dalje od mene. Znan ja take. Mamine maze. A nula bodova po kući. To ti ja zoven linguze i niškoristi. Pametnije ti je drkat nego to ić jebavat. Ostane li trudna najeba si.aben wrote:longislande, nabavi pasa
2014-04-11
RayMabus wrote:A nabavija san mačka jer su se pojavili miševi. Šta će mi pas ? Da mi laje oko kuće. Nisan lovac. Šta će mi đukela ? Da mi glumi djete ko i ovoj s pudlicom pa umislila da je to mali od jedne godine pa mu radi rođendaske proslave a već tridesetu uvatila. Misli da će netko trčat za njoj sad kad je proša voz i došla u godine. Neka nje i njenog psa šta dalje od mene. Znan ja take. Mamine maze. A nula bodova po kući. To ti ja zoven linguze i niškoristi. Pametnije ti je drkat nego to ić jebavat. Ostane li trudna najeba si.aben wrote:longislande, nabavi pasa
pa da. pas te ne će ostaviti, ni skup, ne postoji alimentacija, a moreš ga i iskuvati i poisti ako zavlodo glod
2014-04-16
pa možeš i mačku, moja mili ionako izgleda kao zecaben wrote:pa da. pas te ne će ostaviti, ni skup, ne postoji alimentacija, a moreš ga i iskuvati i poisti ako zavlodo glod
2014-12-30
Ne triba mi. Pse kao kućnw ljubimce imaju ljudi koji su puni engrama suosjećanja.
Ono jadna ja , ona tu s pason priča , triba joj maženje i netko tko će je tetošit.
Meni triba prava ženska , neka koja drži beštiju jer ima koristi od iste a ne ovo
Ono jadna ja , ona tu s pason priča , triba joj maženje i netko tko će je tetošit.
Meni triba prava ženska , neka koja drži beštiju jer ima koristi od iste a ne ovo
2014-04-11
veber wrote:pa možeš i mačku, moja mili ionako izgleda kao zecaben wrote:pa da. pas te ne će ostaviti, ni skup, ne postoji alimentacija, a moreš ga i iskuvati i poisti ako zavlodo glod
maške nisu ovisne o ljudima, tako unda moreš reći da ti je kušin zamjena za dite... nisu usidjelice baš toliko munjene
2014-04-16
Ja bi nabavija hijenu kao kućnog ljubimca samo ne da općina
Lipo bi je ogradija u vrtal a onda gori s terace svako jutro itija živu kokoš
To su mi beštije prave , krvoločne , ulipša ti odma jutro kad kokošku zaitiš dole a ona čeka da je ti baciš i onda baciš i leti perje na sve strane.
To su mi beštije prave , krvoločne , ulipša ti odma jutro kad kokošku zaitiš dole a ona čeka da je ti baciš i onda baciš i leti perje na sve strane.
2014-04-11
pa moja blentača od mačke je skroz ovisna o čovjeku, za kušin zemem stinu, a umjesto usredzdjelice, žensku. sve pet
2014-12-30
Brzo bi ova njena pudlica kod mene završila ujutro ka mesna pašteta mojoj hijeni.RayMabus wrote:Ja bi nabavija hijenu kao kućnog ljubimca samo ne da općina
2014-04-11
veber wrote:pa moja blentača od mačke je skroz ovisna o čovjeku, za kušin zemem stinu, a umjesto usredzdjelice, žensku. sve pet
je kurac.
jo sun svoju držo doma par godin, uškopi je i unda šutnu vunka. eno je, ni vrag joj ni.
2014-04-16
moja blentača ide malo-malo pogledat šoltu pa zvekne dolje. nikako joj objasnit da smo u zegeju, a da je šolta doli.
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Laboratoriji unistavaju obitelj
» MOJA DUGINA OBITELJ
» "Za život, obitelj i Hrvatsku"
» "Sretna" teroristička obitelj
» Laboratoriji unistavaju obitelj
» MOJA DUGINA OBITELJ
» "Za život, obitelj i Hrvatsku"
» "Sretna" teroristička obitelj
Page 3 of 3