Suvremena obitelj
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Suvremena obitelj
pohvali joj dekoraciju, i neka keru skuha nešto, nije za pasa zdravo toliko suvogHektorović wrote:n_razbojnik wrote:aa vi se znate...privatne fotke kera i torte
Znam curu, al su fotke javne D
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
I, sta je cudno? Napravila pesu tortu jer mu je rodendan , pa sta..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
znal sam, zato sam odnetipkao komentar :)kaya wrote:I, sta je cudno? Napravila pesu tortu jer mu je rodendan , pa sta..
2014-12-30
Pa kupi onda psu nesto za rodendan i ne seri po netuHektorović wrote:n_razbojnik wrote:aa vi se znate...privatne fotke kera i torte
Znam curu, al su fotke javne D
Mozda joj se i svidis
S ovim stavom mozes dobiti kost u glavu..
2015-08-15
:)veber wrote:znal sam, zato sam odnetipkao komentar :)kaya wrote:I, sta je cudno? Napravila pesu tortu jer mu je rodendan , pa sta..
Pa neces mi ti cuda..
2015-08-15
zato rekoh, samo sam te čekao ;)kaya wrote::)veber wrote:znal sam, zato sam odnetipkao komentar :)kaya wrote:I, sta je cudno? Napravila pesu tortu jer mu je rodendan , pa sta..
Pa neces mi ti cuda..
2014-12-30
Napravi koje ne lupetaj bezveze.RayMabus wrote:Dica su skupa. Porez na tampone , skupa struja , stanivi , dičja kolica 7000 kuna komad.....pas je jeftiniji.
Ako država oće dicu neka ih i plati a ne gledat samo kako oderat porezima mlade obitelji.
Kraj rasprave.
Uopće nisu skupa to prvo. Drugo dobra su investicija ak si pametan. Što ih više imaš sigurnija ti je investicija.
Gledam od šogora mater. baba ih izrodila 13 kom, jedno je umrlo. Od 12 živih 7 radi vani na baušteli ostali se tu snalaze. Misliš da babu boli dupe kolike su penzije, kolika je cijena bilo čega?
Svi napravili kuće, al kuće ne prčvarnice bez i jedne kune kredita.
Djeca su investicija i to dobra.
Skupa su i nisu nikakva investicija. Pravi ih ti slobodno. Ja iman pametnijeg posla.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jbga, moje vrijeme prošlo. Poruka je za mlađe.RayMabus wrote:Skupa su i nisu nikakva investicija. Pravi ih ti slobodno. Ja iman pametnijeg posla.
Djeca uopće nisu skupa. Tko tvrdi drugačije, laže.
ako tako gledaš, da djeca su dobra investicija.danni1 wrote:Napravi koje ne lupetaj bezveze.RayMabus wrote:Dica su skupa. Porez na tampone , skupa struja , stanivi , dičja kolica 7000 kuna komad.....pas je jeftiniji.
Ako država oće dicu neka ih i plati a ne gledat samo kako oderat porezima mlade obitelji.
Kraj rasprave.
Uopće nisu skupa to prvo. Drugo dobra su investicija ak si pametan. Što ih više imaš sigurnija ti je investicija.
Gledam od šogora mater. baba ih izrodila 13 kom, jedno je umrlo. Od 12 živih 7 radi vani na baušteli ostali se tu snalaze. Misliš da babu boli dupe kolike su penzije, kolika je cijena bilo čega?
Svi napravili kuće, al kuće ne prčvarnice bez i jedne kune kredita.
Djeca su investicija i to dobra.
samo ja svojoj djeci želim bolje, a kako sm socijalno osjetljiv želim i njihovim majkama.
ovi tvoji na bauštelama krvao su naradili. i imaju želju vratiti se, a ja imam želju kupnje nekretnine u njemačkoj.
znači kompletno drugi sklop.
2014-12-30
tu se apsolutno slažem s tobom i mogu potpisati.danni1 wrote:Djeca uopće nisu skupa. Tko tvrdi drugačije, laže.
djeca nisu trošak.
2014-12-30
Skupa su i nisu nikakva investicija , bar ne muškima. Muški žive kraće i nemaju neke koristi od njih. Imaju od žena a one imaju koristi od djece i ako se dobro udaju ( unovče ). Muški nema.
2014-04-11
longi daj si mira.RayMabus wrote:Skupa su i nisu nikakva investicija , bar ne muškima. Muški žive kraće i nemaju neke koristi od njih. Imaju od žena a one imaju koristi od djece i ako se dobro udaju ( unovče ). Muški nema.
zagrljaj djeteta mi više vrijedi nego 584 amg s63 mercedesa.
jebena mačketina mi je bitnija od svih mojih plaća.
2014-12-30
To su emocije. Pričali smo o investicijama. Ponovit ću ; skupa su i nisu nikakva investicija za muškog štaviše trošak i obveza. Samo za žene su djeca investicija jer žene žive duže plus ako se dobro udaju dobiju i koju nekretninu na poklon.veber wrote:longi daj si mira.RayMabus wrote:Skupa su i nisu nikakva investicija , bar ne muškima. Muški žive kraće i nemaju neke koristi od njih. Imaju od žena a one imaju koristi od djece i ako se dobro udaju ( unovče ). Muški nema.
Ponovit ću opet da ne bi bilo zabune : Za muškog djeca nisu investicija i skupa su.
Emocije su neke druga stvar al to me baš netangira previše.
2014-04-11
nikad nisam klepio dijete, nikad mi nije smetalo, nikad mi nije bio problem dići se i nahraniti ga. s obzirom da je već prije objavljeno, marcu sam čuvao malu i nije mi to bio problem. i djeca me vole jer ih tretiram kao osobe, a ne bucibuci. jedino me marcova mačka ne voli jer sam rekao da bi ju na divlje napravio i ona je to ozbiljno shvatila.
2014-12-30
To je tvoja stvar. Ja nedopuštam nikome da mi priča neistine i tvrdi kako su meni muškome djeca investicija i nisu trošak i nisu mi skupa , svaki nepotrebni trošak je skup pa da je riječ i o jednoj kuni.veber wrote:nikad nisam klepio dijete, nikad mi nije smetalo, nikad mi nije bio problem dići se i nahraniti ga. s obzirom da je već prije objavljeno, marcu sam čuvao malu i nije mi to bio problem. i djeca me vole jer ih tretiram kao osobe, a ne bucibuci. jedino me marcova mačka ne voli jer sam rekao da bi ju na divlje napravio i ona je to ozbiljno shvatila.
2014-04-11
Jel da da je tako!?veber wrote:longi daj si mira.RayMabus wrote:Skupa su i nisu nikakva investicija , bar ne muškima. Muški žive kraće i nemaju neke koristi od njih. Imaju od žena a one imaju koristi od djece i ako se dobro udaju ( unovče ). Muški nema.
Djeca su neprocjenjiva. Moš ti ,bato ,napravit što god u životu al ak nemaš djece..džaba sve, profučko si život samo tako.
ona želi da se realizira ali želi i samoaktualizaciju svog psića...
a to što ga obožava pokazuje samo koliko je ona dobra i voli životinje...širokih nazora i visokog nivoa osobne slobode.
Nadam se da će se situirati i sa svojim paščetom živjeti do duboke starosti, te da nitko neće smetati njihovom odnosu.
Baš su slatki
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma jebeš ti auto, jebeš ti nekretnine, jebeš žensku.danni1 wrote:Jel da da je tako!?veber wrote:longi daj si mira.RayMabus wrote:Skupa su i nisu nikakva investicija , bar ne muškima. Muški žive kraće i nemaju neke koristi od njih. Imaju od žena a one imaju koristi od djece i ako se dobro udaju ( unovče ). Muški nema.
Djeca su neprocjenjiva. Moš ti ,bato ,napravit što god u životu al ak nemaš djece..džaba sve, profučko si život samo tako.
ali kada me kći zagrlila....nema te love.
ma jebeš lovu, kako sam ju stvorio tako ću ju potrošit. i kaj god ti rekao. mačketina me čula, legla uz mene.
2014-12-30
Nemamo svi isti stav , način gledanja na život i šta je cilj i smisao istog.danni1 wrote:Jel da da je tako!?veber wrote:longi daj si mira.RayMabus wrote:Skupa su i nisu nikakva investicija , bar ne muškima. Muški žive kraće i nemaju neke koristi od njih. Imaju od žena a one imaju koristi od djece i ako se dobro udaju ( unovče ). Muški nema.
I tvoja djeca će jednog dana umrijeti. I njihova djeca isto. I djeca njihove djece isto. I na kraju će se utopiti u masi kroz nekoliko generacija i neće značiti baš ništa u toj tvojoj ideji.
2014-04-11
Uostalom ne moram ja slušat ove prolijeve genetskih entiteta.
Tvoje dijete je super a gladno dijete iz Afrike nije. Koji ste vi cigani.
Genetski entitet = tijelo
Thethan = svijest o svijesti , duša
Iz vas progovaraju GE ( genetski entitet )
Kme kmeee kmeeeee
Tvoje dijete je super a gladno dijete iz Afrike nije. Koji ste vi cigani.
Genetski entitet = tijelo
Thethan = svijest o svijesti , duša
Iz vas progovaraju GE ( genetski entitet )
Kme kmeee kmeeeee
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Laboratoriji unistavaju obitelj
» MOJA DUGINA OBITELJ
» "Za život, obitelj i Hrvatsku"
» "Sretna" teroristička obitelj
» Laboratoriji unistavaju obitelj
» MOJA DUGINA OBITELJ
» "Za život, obitelj i Hrvatsku"
» "Sretna" teroristička obitelj
Page 2 of 3