Vjenčanja&Razvodi
Page 4 of 14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: Vjenčanja&Razvodi
hahahahaha...medication wrote:Hahaha, ulazi mi muž u sobu uzet laptop i kaže "lol, već gledaš thread o razvodima"
Guest- Guest
medication wrote:Hahaha, ulazi mi muž u sobu uzet laptop i kaže "lol, već gledaš thread o razvodima"
Haha..bolgadupe, on je već dobio na lotu uz takvu ženu!
Guest- Guest
A zasto to u braku ljudi rade?dzepna_venera wrote:Gađenje može izazvati neljudski čin, namjerno nanošenje zla.
Guest- Guest
Lotto je ipak lotto..nemojmo pretjerivati...lova je lova...dzepna_venera wrote:medication wrote:Hahaha, ulazi mi muž u sobu uzet laptop i kaže "lol, već gledaš thread o razvodima"
Guest- Guest
Ja sam dobila veći zgoditak.
On je bolji čovjek od mene.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
medication wrote:Hahaha, ulazi mi muž u sobu uzet laptop i kaže "lol, već gledaš thread o razvodima"
bogomdani wrote:Lotto je ipak lotto..nemojmo pretjerivati...lova je lova...dzepna_venera wrote:medication wrote:Hahaha, ulazi mi muž u sobu uzet laptop i kaže "lol, već gledaš thread o razvodima"
Hahaha..
Guest- Guest
Aj svaka cast ..na iskrenosti..medication wrote:Ja sam dobila veći zgoditak.
Guest- Guest
no..uvijek se sjetim one cure u Zegeju koja je dobila 118 milijuna kuna na lottu...pa tko bi tu lovu mijenjao za bilo koje Zensko ili Muško...?? nitko pametan..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Lotto je ipak lotto..nemojmo pretjerivati...lova je lova...dzepna_venera wrote:medication wrote:Hahaha, ulazi mi muž u sobu uzet laptop i kaže "lol, već gledaš thread o razvodima"
Hahaha..
Guest- Guest
medication wrote:Ja sam dobila veći zgoditak.
Aaaaa... ..zbog ovakvih ljudi ja vjerujem u brak.
Guest- Guest
bogomdani wrote:no..uvijek se sjetim one cure u Zegeju koja je dobila 118 milijuna kuna na lottu...pa tko bi tu lovu mijenjao za bilo koje Zensko ili Muško...?? nitko pametan..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Lotto je ipak lotto..nemojmo pretjerivati...lova je lova...dzepna_venera wrote:medication wrote:Hahaha, ulazi mi muž u sobu uzet laptop i kaže "lol, već gledaš thread o razvodima"
Hahaha..
Oprosti. Zaboravila sam ti javiti da sam to ja dobila!
Guest- Guest
pa necu ih cuvati dok ne krepem.,.haj,bas bih volio da nama ta cura Oparena kaze,dal bi to mijenjala na neku osobu..
Guest- Guest
super..!!! cestitke.... ..zato si potjerala dragog...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:no..uvijek se sjetim one cure u Zegeju koja je dobila 118 milijuna kuna na lottu...pa tko bi tu lovu mijenjao za bilo koje Zensko ili Muško...?? nitko pametan..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Lotto je ipak lotto..nemojmo pretjerivati...lova je lova...dzepna_venera wrote:medication wrote:Hahaha, ulazi mi muž u sobu uzet laptop i kaže "lol, već gledaš thread o razvodima"
Hahaha..
Oprosti. Zaboravila sam ti javiti da sam to ja dobila!
Guest- Guest
Pa nema skretanja teme..uzroci&razlozi,za i protiv..tu se vrtimo..to je oke
Guest- Guest
Ako glerdamo danasnje brakove kroz teskoce i rjesavanje istih,financijske probleme,ovo i ono,vidjet cemo da ima puno obostranog manipuliranja,cak izazivanja stvari,koje razvaljuju vezu ili brak..mogu jedno sa sigurnoscu reci..nedostatak love ili financijski skripac,znaju ljude jako sukobiti,posvadjati,pa i razvaliti vezu,brak..
Guest- Guest
Ja sam hrabra, ne ulazim u camac za spasavanje ako brod tone. Kamoli da tjeram kapetana. On je bio ko onaj talijanski kapetan.
S novcem se živi lakše. Novac mora bit sluga, a ne gazda u Domu.
S novcem se živi lakše. Novac mora bit sluga, a ne gazda u Domu.
Guest- Guest
Kaže mi prika odvjetnik, da je većina razvoda koje je on dobio na stol bila radi novaca posredno ili neposredno.
Ali nisu to novci kao novci. To je kriza u pogledu sigurnosti, svi pucamo kad se nema za grijanje i hranu.
Ali nisu to novci kao novci. To je kriza u pogledu sigurnosti, svi pucamo kad se nema za grijanje i hranu.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Similar topics
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
» Boris Novković se razvodi po 4 puta
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
» Boris Novković se razvodi po 4 puta