Vjenčanja&Razvodi
Page 6 of 14
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: Vjenčanja&Razvodi
A ono, zanimalo me ugrubo, ali živimo od normalnih plaća srećom, nemamo dugove, nije mi to bila lova koja me spašava od ne znam čega niti motiv za pravljenje svadbe. (mislim, nismo neki bogataši, ali ne nedostaje nam ništa) Dio troškova su pokrili moji kao poklon, pa je to bila velika stvar.
Nama ti je napetije bilo što prije otić na medeni, jer nam je kaotično bilo razdoblje na poslu, ja sam pucala po šavovima i samo sam htjela otić negdje tjedan dana, kupat se, fino jest i spavat,
Ovo što je ostalo tek moram zbrojit, pa ide na štednju za kad budemo imali dijete.
Nama ti je napetije bilo što prije otić na medeni, jer nam je kaotično bilo razdoblje na poslu, ja sam pucala po šavovima i samo sam htjela otić negdje tjedan dana, kupat se, fino jest i spavat,
Ovo što je ostalo tek moram zbrojit, pa ide na štednju za kad budemo imali dijete.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
jedna od najboljih svadbi na kojoj sam bio...
...od frenda na braču.
na plaži. starci se pokupili odmah. mi postavili aute u polukrug, upalili svijetla i ružili dva dana. još nam domaći dofurali spizu, spontano.
baš super svadba, kasnije malo jurcali otokom i vrnuli se u zegej. mladenci ostali na plaži :D
...od frenda na braču.
na plaži. starci se pokupili odmah. mi postavili aute u polukrug, upalili svijetla i ružili dva dana. još nam domaći dofurali spizu, spontano.
baš super svadba, kasnije malo jurcali otokom i vrnuli se u zegej. mladenci ostali na plaži :D
2014-12-30
jeste..jedna zaebana zenka..Lady_D wrote:Svetac jel tebi netko prsdnuo iz protesta ?
Guest- Guest
Prema Hamurabijevom zakoniku, starom oko cca 4000 god. Žena je mogla zatražiti razvod ako muž nije ispunjavao svoje obveze pa da!
Guest- Guest
E a na zeni je bilo da izmisli letvicu do nebesa,koju niti Bog ne bi mogao ispuniti..
Kakogod,Močugom po glavi,i redovno koju trisku iza usiju..tada zena spusti roge..
Kakogod,Močugom po glavi,i redovno koju trisku iza usiju..tada zena spusti roge..
Guest- Guest
Ej Svetac, jel neka tvoja članica uže obitelji jogunasta namlaćena Moćkom po frizuri? Jel to pali?
Guest- Guest
Evo opet on o triskama iza ušiju ženama...
pregadljiv si lik
pregadljiv si lik
2014-04-14
Ja mislim da treba napokon sa 50 godina u guzici rješit te vlaške komplekse koje ima.
Toliko često spominje neke ludare od žena, zajebane ženske, triske i peščurine koje su zaslužile da podviju rep i spuste roge i slično da čovjek pomisli da ipak možda nije problem u njima.
Toliko često spominje neke ludare od žena, zajebane ženske, triske i peščurine koje su zaslužile da podviju rep i spuste roge i slično da čovjek pomisli da ipak možda nije problem u njima.
2014-04-14
gut,gut...jako dobro..daj pogledaj ovo,meni je presimpa..dzepna_venera wrote:
Prava žena veže roge u kikice i trepće sa false bambi trepušama
Guest- Guest
Mma zaebajhem se..ja pokorim Zenke svojim...ma vidjela si sama ...sarmantan,gentleman i neodoljiv..dzepna_venera wrote:Ej Svetac, jel neka tvoja članica uže obitelji jogunasta namlaćena Moćkom po frizuri? Jel to pali?
Guest- Guest
medication wrote:Ja mislim da treba napokon sa 50 godina u guzici rješit te vlaške komplekse koje ima.
I nerješavanje je izbor
Guest- Guest
nemoj...lose to radis..medication wrote:Ja mislim da treba napokon sa 50 godina u guzici rješit te vlaške komplekse koje ima.
Guest- Guest
Meni dobro..Medikejsn me zamislja kao Barbarina..dzepna_venera wrote:medication wrote:Ja mislim da treba napokon sa 50 godina u guzici rješit te vlaške komplekse koje ima.
I nerješavanje je izbor
Guest- Guest
bogomdani wrote:gut,gut...jako dobro..daj pogledaj ovo,meni je presimpa..dzepna_venera wrote:
Prava žena veže roge u kikice i trepće sa false bambi trepušama
Na mobu sam sad pa ne mogu vidjeti ovaj klip.
Inace svaki Bozic gledam oba Alvina
Guest- Guest
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Similar topics
» Dosla u Beograd i razvodi se
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
» Boris Novković se razvodi po 4 puta
» Vedrana Rudan udala se za Vita Benvenutta a razvodi od Živorada Petrović
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Razvodi se Doris Pinčić Rogoznica!
» Boris Novković se razvodi po 4 puta