Božo Petrov: Obećanje da MOST neće prići ni HDZ-u ni SDP-u ovjerit ću kod javnog bilježnika
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Božo Petrov: Obećanje da MOST neće prići ni HDZ-u ni SDP-u ovjerit ću kod javnog bilježnika
za 48kn. kupio brdo glasova...HDZ ce tri srpska platit jedno 40-ak m. kuna, iz proracuna naravnoRayMabus wrote:Sviđa mi se ova ideja : ovjera kod javnog bilježnika da njegova stranka neće ući u koaliciju ni sa jednom od vodećih PARTIJA u Hr. Pošteno. Crno na bijelo. Ovjereno u javnog bilježnika.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Božo Petrov: Obećanje da MOST neće prići ni HDZ-u ni SDP-u ovjerit ću kod javnog bilježnika
Siguran sam u to. Nakon rada čovjek bolje funkcionira....nevjestin_razbojnik wrote:glas za Božu je glas za bolju forumsku raspravu, edebotoijusto wrote:imali bi vise vremena za tipkatmutava baštarda wrote:A onda :face: opet ako dobije most i otpočne se obračunavati sa uhljebima kako bi se to odrazilo na ovaj forum
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:Misliš da je nesposobniji od Karamarki i Milanovića. Meni on ne izgleda uopće loše i mislim da ću glasati za Most. Što se tiče ekonomije možda i nije neko riješenje, mada nakon raznoraznih Grčića ili Šukere pitanje je može li biti gore. Ono što on nudi je poštenje koje iako ga u politici ne treba tražiti on nosi sa sobom i koje se počelo gubiti na svim razinama. Očekujem i obračun sa kriminalcima uzdignutog čela. Nudi obračun sa uhljebima koji Sdp i Hdz neće nikada sprovest... Ja glasam za njega & Co.
Nemaju oni kapaciteta za vođenje države, ionako, da nekim čudom dobiju izbore nemaju dovoljno ljudi ni za minisarski kadar da su čemu
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Naime da bi se uspješno upravljalo državom potrebno je imati podružnicu u svakom selu, svoje ljude svugdje, a samo dvije stranke u Hrvatskoj imaju infrastrukturu za vođenje države.
Ni oni sami ne misle osvojiti više od par mandata. Možda se potajno nadaju desetak pa ako se povoljno rasplete da mogu držat vladu za jaja.
Za MOST , Živi zid i slićno glasaju ljudi koji žele ukinit dvostranački sistem vladanja i partijski uhljebizam. Nitko tu i nemsili da će ovi osvojit vlast al računaju svi da će ove ( HDZ-SDP Mafiju ) oslabit sa svojih dobro utvrđenih vodećih postolja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tzv matematika treće strane ....dvostranački sistem ....dvije vladajue partije sa svojim satelitima od 100% glasova uzimaju sve sebi ....dođe treća strana koja neće koalirat sa nikojom ....raspad sistema ako na izborima jedna od tih partija neosvoji preko 50% .......poslijedica ovoga : dvije vodeće partije ulaze u koaliciju i gube svoj smisao za biraće jer sad je pitanje u čemu je razlika između njih ....rekacija : na idućim izborima masovno gube birače.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
aBdRayMabus wrote:Tzv matematika treće strane ....dvostranački sistem ....dvije vladajue partije sa svojim satelitima od 100% glasova uzimaju sve sebi ....dođe treća strana koja neće koalirat sa nikojom ....raspad sistema ako na izborima jedna od tih partija neosvoji preko 50% .......poslijedica ovoga : dvije vodeće partije ulaze u koaliciju i gube svoj smisao za biraće jer sad je pitanje u čemu je razlika između njih ....rekacija : na idućim izborima masovno gube birače.
n_razbojnik-
2014-04-15
racionalizacija, već mi se sada sviđadebotoijusto wrote:za 48kn. kupio brdo glasova...HDZ ce tri srpska platit jedno 40-ak m. kuna, iz proracuna naravnoRayMabus wrote:Sviđa mi se ova ideja : ovjera kod javnog bilježnika da njegova stranka neće ući u koaliciju ni sa jednom od vodećih PARTIJA u Hr. Pošteno. Crno na bijelo. Ovjereno u javnog bilježnika.
n_razbojnik-
2014-04-15
Koalicija HDZ&SDP je scenarij gdje će narod svoju retardiranost potvrditi ili demantirati. Nakon takve koalcije gdje se niki qrac ne bi dogodio, te dvije stranke bi zauvijek trebale završiti na otpadu zbog 19-20 godina apsolutno ničega.
Ja sam donedavno bio spreman dati MOST-u glas, ali Stipe Petrina je baš sve sjebao. Sad ne znam što činiti.
Ja sam donedavno bio spreman dati MOST-u glas, ali Stipe Petrina je baš sve sjebao. Sad ne znam što činiti.
Guest- Guest
i ja dajem podrsku mostu na peljescu
2014-04-19
au contraire..trebali bi konacno pocet nesto radit zapravo..forum bi zamro.. :Dnevjestin_razbojnik wrote:glas za Božu je glas za bolju forumsku raspravu, edebotoijusto wrote:imali bi vise vremena za tipkatmutava baštarda wrote:A onda :face: opet ako dobije most i otpočne se obračunavati sa uhljebima kako bi se to odrazilo na ovaj forum
2014-04-12
kako tko...ja dođem s posla i pijem krv adezeovcima i ezdepeovcima :)maggie13 wrote:au contraire..trebali bi konacno pocet nesto radit zapravo..forum bi zamro.. :Dnevjestin_razbojnik wrote:glas za Božu je glas za bolju forumsku raspravu, edebotoijusto wrote:imali bi vise vremena za tipkatmutava baštarda wrote:A onda :face: opet ako dobije most i otpočne se obračunavati sa uhljebima kako bi se to odrazilo na ovaj forum
n_razbojnik-
2014-04-15
to je preduvijet za krast jedino mi se čini, nevidim razloga zašto nebi mogao u teoriji B.Petrov voditi državu. izabrat će javnim natječajom ako treba japance i njemce za ministre, bolje nego HDZova ekipa koja prepisuje diplomske, ili SDPovi ministri u čijim CVima je služenje civilnog vojnog roka i pravljenje kave na partijskim sastancima ili PTSPovac Matić..marcellus wrote:Naime da bi se uspješno upravljalo državom potrebno je imati podružnicu u svakom selu, svoje ljude svugdje, a samo dvije stranke u Hrvatskoj imaju infrastrukturu za vođenje države.
ako takva ekipa vodi državu, onda isusami svatko može
e
Guest- Guest
bjezi Bozo ubosce te nozo
2014-04-19
e,ti,kad si navikao radit..zamisli soka kod njih kad pocnu..:Pnevjestin_razbojnik wrote:kako tko...ja dođem s posla i pijem krv adezeovcima i ezdepeovcima :)maggie13 wrote:au contraire..trebali bi konacno pocet nesto radit zapravo..forum bi zamro.. :Dnevjestin_razbojnik wrote:glas za Božu je glas za bolju forumsku raspravu, edebotoijusto wrote:imali bi vise vremena za tipkatmutava baštarda wrote:A onda :face: opet ako dobije most i otpočne se obračunavati sa uhljebima kako bi se to odrazilo na ovaj forum
2014-04-12
priča'će o muskulfiberu na forumu, nije problem...ima podforum Zdravlje :)maggie13 wrote:e,ti,kad si navikao radit..zamisli soka kod njih kad pocnu..:Pnevjestin_razbojnik wrote:kako tko...ja dođem s posla i pijem krv adezeovcima i ezdepeovcima :)maggie13 wrote:au contraire..trebali bi konacno pocet nesto radit zapravo..forum bi zamro.. :Dnevjestin_razbojnik wrote:glas za Božu je glas za bolju forumsku raspravu, edebotoijusto wrote:imali bi vise vremena za tipkatmutava baštarda wrote:A onda :face: opet ako dobije most i otpočne se obračunavati sa uhljebima kako bi se to odrazilo na ovaj forum
n_razbojnik-
2014-04-15
he he dobarnevjestin_razbojnik wrote:priča'će o muskulfiberu na forumu, nije problem...ima podforum Zdravlje :)maggie13 wrote:e,ti,kad si navikao radit..zamisli soka kod njih kad pocnu..:Pnevjestin_razbojnik wrote:kako tko...ja dođem s posla i pijem krv adezeovcima i ezdepeovcima :)maggie13 wrote:au contraire..trebali bi konacno pocet nesto radit zapravo..forum bi zamro.. :Dnevjestin_razbojnik wrote:glas za Božu je glas za bolju forumsku raspravu, edebotoijusto wrote:imali bi vise vremena za tipkatmutava baštarda wrote:A onda :face: opet ako dobije most i otpočne se obračunavati sa uhljebima kako bi se to odrazilo na ovaj forum
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
treba otvorit i novi Pdf..Posao po stare dane.;Dnevjestin_razbojnik wrote:priča'će o muskulfiberu na forumu, nije problem...ima podforum Zdravlje :)maggie13 wrote:e,ti,kad si navikao radit..zamisli soka kod njih kad pocnu..:Pnevjestin_razbojnik wrote:kako tko...ja dođem s posla i pijem krv adezeovcima i ezdepeovcima :)maggie13 wrote:au contraire..trebali bi konacno pocet nesto radit zapravo..forum bi zamro.. :Dnevjestin_razbojnik wrote:glas za Božu je glas za bolju forumsku raspravu, edebotoijusto wrote:imali bi vise vremena za tipkatmutava baštarda wrote:A onda :face: opet ako dobije most i otpočne se obračunavati sa uhljebima kako bi se to odrazilo na ovaj forum
2014-04-12
mutava baštarda wrote:Ni oni sami ne misle osvojiti više od par mandata. Možda se potajno nadaju desetak pa ako se povoljno rasplete da mogu držat vladu za jaja.
pa to su već najavili, to je jedna mala prljava ucjenjivačka banditska družina a ne ozbiljna politička stranka koja se bori za vlast. Prgomet je ispao totalni šupak, Petrina je neodgojeni redikul, a Petrov je mlad i lep i koje još kvalitetet ima?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Dobro je on rekao, treba imati ljude svugdje, ali eto... 15 zadnjih godina govori kako to apsolutno ništa ne predstavlja i ne pomaže(već odmaže) što ih imaš svugdje kad se sve svodi na ovo što si ti @yoda rekao plus rast duga s 10 mild. € iz 90-ih na 50 mil. €.neoliberalni_placenik wrote:to je preduvijet za krast jedino mi se čini, nevidim razloga zašto nebi mogao u teoriji B.Petrov voditi državu. izabrat će javnim natječajom ako treba japance i njemce za ministre, bolje nego HDZova ekipa koja prepisuje diplomske, ili SDPovi ministri u čijim CVima je služenje civilnog vojnog roka i pravljenje kave na partijskim sastancima ili PTSPovac Matić..marcellus wrote:Naime da bi se uspješno upravljalo državom potrebno je imati podružnicu u svakom selu, svoje ljude svugdje, a samo dvije stranke u Hrvatskoj imaju infrastrukturu za vođenje države.
ako takva ekipa vodi državu, onda isusami svatko može
e
Svi ti brojevi su za nas jedino mjerilo; ekonomski, gospodarski, demografski a između ostaloga i vizualni ako u jednoj sredini živiš preko 15 godina i ne vidiš značajne promjene u okolini. To je sve nakon rata crvena zona i mijenja samo kontrast u tamnije. I taj kontrast crvene ima svoj kraj - crna ili ti ga smrt.
15 godina se 'reformira' ili bolje rečeno "reformira" javna uprava i toj reformi nikad kraja. Ono što neki u godinu dana naprave, Hrvati nisu u više od 15 godina. To kao da je netko pod reformom napisao "limes kada n teži u beskonačno".
Guest- Guest
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
» Božo Petrov(pozer i lažnjak)
» Božo Petrov: Vidimo se na izborima
» Ivo Banac se na bošnjačkom kaže Božo Petrov
» Bozo Petrov protiv Istambulske konvencije
» Božo Petrov(pozer i lažnjak)
» Božo Petrov: Vidimo se na izborima
» Ivo Banac se na bošnjačkom kaže Božo Petrov
» Bozo Petrov protiv Istambulske konvencije
Page 2 of 10