Bozo Petrov protiv Istambulske konvencije
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Bozo Petrov protiv Istambulske konvencije
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1028932
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bozo Petrov protiv Istambulske konvencije
Amen za koaliciju sa sdp-om..tssss...ludnica
2015-09-08
Sef bozanic ne da...da vidimsad potez bernija kad su se iz sdp-a cvrsto izjasnili za istambulsku konvenciju..ode sdp u koaliciju sa kaptolom tsssss..
2015-09-08
Šandor Winnetou-
2017-12-31
"Što se tiče Istanbulske konvencije, ajmo razdvojiti dvije stvari. Ona se bori protiv nasilja, ali je isto tako u ovom trenutku kontaminirana u javnosti s rodnom ideologijom. Mene zanimaju argumenti u saboru je li Istanbulska konvencija alat za borbu protiv nasilja ili su to stražnja vrata za rodnu ideologiju. Ne volim kada mi se pokušava uvaliti nešto sa strane", rekao je Petrov.
"Ajmo maksimalno postrožiti zakone protiv nasilja i onemogućiti bilo kakvo nasilje i riješili smo Istanbulsku konvenciju. S druge strane, mislim da to nije cijela priča i s obzirom da ne želim tako djelovati, ja ću reagirati u trenutku kada čujem raspravu, ali na ovakav način ja neću biti za Istanbulsku konvenciju ako se pokažu ovakvi argumenti", rekao Petrov.
Ovo je inače klasična argumentacija protiv Istanbulske svinjarije i rodne govnarije.
Ako se želite boriti protiv nasilja prema ženama što navodno nudi I. idiotarija, donesite strože zakone u tom smislu i onda uz taj dio I. pizdarije nećete biri prisiljeni popušiti rodnu boleščinu.
Alkar Petrov u sridu, a deboto na aparatima.
"Ajmo maksimalno postrožiti zakone protiv nasilja i onemogućiti bilo kakvo nasilje i riješili smo Istanbulsku konvenciju. S druge strane, mislim da to nije cijela priča i s obzirom da ne želim tako djelovati, ja ću reagirati u trenutku kada čujem raspravu, ali na ovakav način ja neću biti za Istanbulsku konvenciju ako se pokažu ovakvi argumenti", rekao Petrov.
Ovo je inače klasična argumentacija protiv Istanbulske svinjarije i rodne govnarije.
Ako se želite boriti protiv nasilja prema ženama što navodno nudi I. idiotarija, donesite strože zakone u tom smislu i onda uz taj dio I. pizdarije nećete biri prisiljeni popušiti rodnu boleščinu.
Alkar Petrov u sridu, a deboto na aparatima.
Guest- Guest
Ukratko, ratifikacija I. boleščine u Saboru sada nema ama baš nikakvih šansi, na veliku žalost SDP-a, Beljka i sličnih u Saboru, uključujući tu i HNS u vladajućoj koaliciji.
Guest- Guest
Istanbulska konvencija je nasilje nad muškarcima u vezi
To je teror koji vrši matrijaharna imperija nad muškim spolom
To je teror koji vrši matrijaharna imperija nad muškim spolom
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Svaka diskriminacija je loša tako i ova gdje društvo Amazonki želi muški spol ovim proglasiti nasilnicima
Zato jedva čekam novi napad u Evropi i porast desnice koja je konzervativna kao protuteža sekti Amazonki
Zato jedva čekam novi napad u Evropi i porast desnice koja je konzervativna kao protuteža sekti Amazonki
2014-04-11
HDZ bude stavio otisak prsta na kartusu tako da bozo nece imati problema pred svojim stovateljima u haljinama
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Vi liberali ste propuvali u toj svojoj bolesnoj mržnji
2014-04-11
naravno, samo problem je sto ljevica ne podnosi istinuRayMabus wrote:Svaka diskriminacija je loša tako i ova gdje društvo Amazonki želi muški spol ovim proglasiti nasilnicima
istinom gube argumente
2014-04-19
nije on liberal, bar ne onaj klasicniRayMabus wrote:Vi liberali ste propuvali u toj svojoj bolesnoj mržnji
on je lijevo supketalo koje je jednu religiju zamijenilo drugom
ali sljepilo je zadrzo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
RayMabus wrote:Vi liberali ste propuvali u toj svojoj bolesnoj mržnji
ne znam za liberale mogu samo u svoje ime reci
puno je tu teksta s mogucim raznim iscitavanjem i cinjenica da nije radjen za "zapadni" civilizacijski krug , kojem i mi pripadamo , vec zemlje tkz. treceg svijeta da prihvate standarde modernog drustva
kao sto nekada prihvacena zabrana ropstva ili drustveni dogovor oko sex/djeca iako te pojave bile sporadicne i vec drustveno neprihvatljive u vecini svijeta
nista se nece dogoditi s otiskom prsta kod nas no hoce u dalekim bananistanima s vremenom , to smisao ove kartuse
2014-04-12
standardi modernog drustva moraju bit bazirani na faktima I istini a ne ljevicarskim ublehama I ideoloskim principima u koji je zapad danas zaglaviodebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Vi liberali ste propuvali u toj svojoj bolesnoj mržnji
puno je tu teksta s mogucim raznim iscitavanjem i cinjenica da nije radjen za "zapadni" civilizacijski krug , kojem i mi pripadamo , vec zemlje tkz. treceg svijeta da prihvate standarde modernog drustva
kao sto nekada prihvacena zabrana ropstva ili drustveni dogovor oko sex/djeca iako te pojave bile sporadicne i vec drustveno neprihvatljive u vecini svijeta
nista se nece dogoditi s otiskom prsta kod nas no hoce u dalekim bananistanima s vremenom , to smisao ove kartuse
tako da ti te standarde zabij sebi znas di
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:standardi modernog drustva moraju bit bazirani na faktima I istini a ne ljevicarskim ublehama I ideoloskim principima u koji je zapad danas zaglaviodebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Vi liberali ste propuvali u toj svojoj bolesnoj mržnji
istini ?
istina je istina da je kupus listina
2014-04-12
Šarena laža za čardak referente i NGO drkađije, da skraćuju vrijeme dok ništa ne rade
Kermit-
2014-04-17
ma na vjeridebotoijusto wrote:prckov wrote:standardi modernog drustva moraju bit bazirani na faktima I istini a ne ljevicarskim ublehama I ideoloskim principima u koji je zapad danas zaglaviodebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Vi liberali ste propuvali u toj svojoj bolesnoj mržnji
istini ?
to je tebi blize
bitno da se osjecas da si konacno zajaho pravog "konja"
ti u biti trebas sadit krompir I pec rakiju ali ne da ti dava mira
2014-04-19
prckov wrote:ma na vjeridebotoijusto wrote:prckov wrote:standardi modernog drustva moraju bit bazirani na faktima I istini a ne ljevicarskim ublehama I ideoloskim principima u koji je zapad danas zaglaviodebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Vi liberali ste propuvali u toj svojoj bolesnoj mržnji
istini ?
to je tebi blize
bitno da se osjecas da si konacno zajaho pravog "konja"
ti u biti trebas sadit krompir I pec rakiju ali ne da ti dava mira
kad odem u mirovinu sadit cu travu i krompir , rakija je precijenjena jedina prednost drustvena prihvatljivost
e da , i kartusa bude potpisana /zaboravljena a nadju se drugi izgovori za strah od nepoznatog
2014-04-12
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Božo Petrov: “Karamarkov prijatelj Jozo Petrović radi za MOL, protiv Hrvatske”
» Božo Petrov: Vidimo se na izborima
» Božo Petrov(pozer i lažnjak)
» Ivo Banac se na bošnjačkom kaže Božo Petrov
» SPLIT 12.4. PROSVJED PROTIV RATIFIKACIJE ISTAMBULSKE KONVENCIJE
» Božo Petrov: Vidimo se na izborima
» Božo Petrov(pozer i lažnjak)
» Ivo Banac se na bošnjačkom kaže Božo Petrov
» SPLIT 12.4. PROSVJED PROTIV RATIFIKACIJE ISTAMBULSKE KONVENCIJE
Page 1 of 3