Božo Petrov: Obećanje da MOST neće prići ni HDZ-u ni SDP-u ovjerit ću kod javnog bilježnika
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Božo Petrov: Obećanje da MOST neće prići ni HDZ-u ni SDP-u ovjerit ću kod javnog bilježnika
moja potrošnja je tvoja plaća, moja plaća je tvoja potrošnja
isto vrijedi i za privatni i javni sektor + izvoz (potrošnja onih kojima izvozimo)
u globalnoj recesiji ne mogu svi sudionici svoje probleme rješiti izvozom, bar 50% ih mora uvoziti da bi ostalih 50% moglo izvoziti, a i udio izvoza u ukupnoj bilanci i kod najvećih izvoznika iznosi mršavih 2-3%
ostaje ti stoga balans potrošnje privatnog i javnog sektora koji se nadopunjuju
a Hrvatska će bankrotirati isko kao što je i Grčka bankrotirala ovo ljeto
EU je svoje probleme odlučila rješiti tako što će Njemačka postati skupa kao Švicarska, pa će se na taj način porasti konkurentnost periferije koja će biti jeftinija 20-30%.
isto vrijedi i za privatni i javni sektor + izvoz (potrošnja onih kojima izvozimo)
u globalnoj recesiji ne mogu svi sudionici svoje probleme rješiti izvozom, bar 50% ih mora uvoziti da bi ostalih 50% moglo izvoziti, a i udio izvoza u ukupnoj bilanci i kod najvećih izvoznika iznosi mršavih 2-3%
ostaje ti stoga balans potrošnje privatnog i javnog sektora koji se nadopunjuju
a Hrvatska će bankrotirati isko kao što je i Grčka bankrotirala ovo ljeto
EU je svoje probleme odlučila rješiti tako što će Njemačka postati skupa kao Švicarska, pa će se na taj način porasti konkurentnost periferije koja će biti jeftinija 20-30%.
Guest- Guest
Re: Božo Petrov: Obećanje da MOST neće prići ni HDZ-u ni SDP-u ovjerit ću kod javnog bilježnika
Ovim budalama jedino Dalmatinci mogu dati glas..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Valjda su onda Dalmatinci i za ove trenutne dali glas?kaja_333 wrote:Ovim budalama jedino Dalmatinci mogu dati glas..
Guest- Guest
jebote starhi bižmoo odavle:
1. ne valja im situacija u državi
2. most su im demagozi
3. živi zid djeca koja se igraju politike
ništa nek vladaju ove dvije najveće stranke koje su i do sada držale uzde i dovele do situacije pod toč.1
2. most su im demagozi
ništa nek vladaju ove dvije najveće stranke koje su i do sada držale uzde i dovele do situacije pod toč.1
Čemu demokracija kad ljudi ne znaju što bi s njom, ukratko...kic wrote:jebote starhi bižmoo odavle:
2. most su im demagozi
Guest- Guest
tocno..kao boje se goreg..izlika u pokusaju..:Skic wrote:jebote starhi bižmoo odavle:
2. most su im demagozi
2014-04-12
Demagogija über alles
2014-04-15
Najizglednije,i premijer ce bit Dalmatinac..:Dkaja_333 wrote:Ovim budalama jedino Dalmatinci mogu dati glas..
2014-04-12
Uvijek se mogu i po dva zaokružiti i/ili lijepo dodati na listiće nekakve kreativne stvari i kandidate.debotoijusto wrote:tako nekako...ako odbacim suplje-prazno ostaje mogucnost dati glas nekome od 0.2% ili trecoj opciji koja ima najvise sanse pritisnuti HDZ naredne 4g....okusam se s mostom ovom prigodomvili40 wrote:ako izađem na glasanje radije moj glas tom mostu nego Milanoviću ili Karamarku.Stvar ipak nije toliko komplicirana.
Guest- Guest
'ebiga... Bilo bi dobro da za promjenu bude Slavonac, Hercegovac, Bosanac, Ličanin, ali nema takvih. Slavonija opet treba biti grobnica, skladište, veliki Jakuševac i sl. Dođe neki novi Šeki Vlado aka Kralj LavovA u IV. izbornu jedinicu svake 4 godine i tako onda pozdrav do idućeg puta.maggie13 wrote:Najizglednije,i premijer ce bit Dalmatinac..:Dkaja_333 wrote:Ovim budalama jedino Dalmatinci mogu dati glas..
Ja sam već nakon prve godine Kukuriku govorio kako već poslije druge je trebalo raspisati prijevremene izbore pa s vremenom je postalo besmisleno govoriti. Kod nas nema smisla imati vlast više od 2 godine kad retardi i lopovi ne rade ništa što trebaju čim dođu.
Ako se tako može zadnjih 15 godina, onda može i MOST i bilo koje druge bekrije.
Guest- Guest
Najbolje ponavljat izbore tako dugo dok ne pobijedi onaj koga to ne zanima....idealan premijer...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
To je već više prikladno hrvatskom pravosuđu i pravnoj državi - ponavljaj sudske procese dok god ne osudiš čovjeka koji je već osuđen u javnosti prije suđenja.v_vlado wrote:Najbolje ponavljat izbore tako dugo dok ne pobijedi onaj koga to ne zanima....idealan premijer...
Guest- Guest
pa dajte neku normalnu opciju, jedino što se nudi su cirkusanti i lopoviStarhemberg wrote:Čemu demokracija kad ljudi ne znaju što bi s njom, ukratko...kic wrote:jebote starhi bižmoo odavle:
2. most su im demagozi
zar je izbor glasati za Vilibora?
Guest- Guest
Daj ti.ostrakon wrote:pa dajte neku normalnu opciju, jedino što se nudi su cirkusanti i lopoviStarhemberg wrote:Čemu demokracija kad ljudi ne znaju što bi s njom, ukratko...kic wrote:jebote starhi bižmoo odavle:
2. most su im demagozi
Guest- Guest
Zoka i Čmarko.Starhemberg wrote:Daj ti.ostrakon wrote:pa dajte neku normalnu opciju, jedino što se nudi su cirkusanti i lopoviStarhemberg wrote:Čemu demokracija kad ljudi ne znaju što bi s njom, ukratko...kic wrote:jebote starhi bižmoo odavle:
2. most su im demagozi
Briga me,vazne su mi samo dalmatinkemaggie13 wrote:Najizglednije,i premijer ce bit Dalmatinac..:Dkaja_333 wrote:Ovim budalama jedino Dalmatinci mogu dati glas..
dijagram-
2015-08-09
Trece opcije jednostavno nema.
Most poistovjecuju s ovim Bozom, ali tko su ostali igraci, onaj Petrina i slicni,... strava.
Vilibor i njegovi su osvjezenje,ali neozbiljni i premali za nesto uciniti.
Treca opcija morala bi imati u timu intelektualce, strucnjake, neokaljane ljude koji se nisu zaprljali politikom, ekonomiste, a uz to i sasvim drukcije ideje i program koji bi biraci jasno prepoznali i eventualno birali.
Za nesto takvo treba pokretacka snaga, novac, puno pametnih casnih ljudi sloznih oko izradjenog programa.
Mi to nemamo.
Most poistovjecuju s ovim Bozom, ali tko su ostali igraci, onaj Petrina i slicni,... strava.
Vilibor i njegovi su osvjezenje,ali neozbiljni i premali za nesto uciniti.
Treca opcija morala bi imati u timu intelektualce, strucnjake, neokaljane ljude koji se nisu zaprljali politikom, ekonomiste, a uz to i sasvim drukcije ideje i program koji bi biraci jasno prepoznali i eventualno birali.
Za nesto takvo treba pokretacka snaga, novac, puno pametnih casnih ljudi sloznih oko izradjenog programa.
Mi to nemamo.
dijagram-
2015-08-09
ja se još mislim između MOSTa i ŽZ.. ŽZ su za razjebati sustav idealni, MOST je lagana evolucija, a ono, mislim se između evolucije ili anarhije :D
Guest- Guest
Da sam ispod 20, onda za ŽZ, ovako MOst :) No, svaka alternativa ovoj kaljuži je dobrodošla.neoliberalni_placenik wrote:ja se još mislim između MOSTa i ŽZ.. ŽZ su za razjebati sustav idealni, MOST je lagana evolucija, a ono, mislim se između evolucije ili anarhije :D
Guest- Guest
podržavam
Tony Soprano-
2015-08-15
to je slucajnost..i Milanovic,Karamarko,Petrov..inace,i sama sam za promjene :)Fénix wrote:'ebiga... Bilo bi dobro da za promjenu bude Slavonac, Hercegovac, Bosanac, Ličanin, ali nema takvih. Slavonija opet treba biti grobnica, skladište, veliki Jakuševac i sl. Dođe neki novi Šeki Vlado aka Kralj LavovA u IV. izbornu jedinicu svake 4 godine i tako onda pozdrav do idućeg puta.maggie13 wrote:Najizglednije,i premijer ce bit Dalmatinac..:Dkaja_333 wrote:Ovim budalama jedino Dalmatinci mogu dati glas..
Ja sam već nakon prve godine Kukuriku govorio kako već poslije druge je trebalo raspisati prijevremene izbore pa s vremenom je postalo besmisleno govoriti. Kod nas nema smisla imati vlast više od 2 godine kad retardi i lopovi ne rade ništa što trebaju čim dođu.
Ako se tako može zadnjih 15 godina, onda može i MOST i bilo koje druge bekrije.
2014-04-12
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
» Božo Petrov(pozer i lažnjak)
» Božo Petrov: Vidimo se na izborima
» Ivo Banac se na bošnjačkom kaže Božo Petrov
» Bozo Petrov protiv Istambulske konvencije
» Božo Petrov(pozer i lažnjak)
» Božo Petrov: Vidimo se na izborima
» Ivo Banac se na bošnjačkom kaže Božo Petrov
» Bozo Petrov protiv Istambulske konvencije
Page 6 of 10