Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu
Page 5 of 14
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Re: Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu
a sta oni stob se reklo raduLeteca Pegla wrote:ma luciferijani ovi neki. Tu ti spadaju i ti rotshiti tako da ti to isti rot shit. To je sve trebalo napucat vec odavno, ali eto, bolje ikad nego nikad stono bi se reklo...prckov wrote:nego koji su to osim rothshild-ovih koji napadaju naseg iknara
hocu rec tvog iknara
nemoremo ljde na pravdi upastetit
prckov- Posts : 34561
2014-04-18
pa nije na prvu, na poprilcno n-tu je to vec. Uostalom, ionako Tamni o tome odlucuje, ja samo kokice u ruke...prckov wrote:a sta oni stob se reklo raduLeteca Pegla wrote:ma luciferijani ovi neki. Tu ti spadaju i ti rotshiti tako da ti to isti rot shit. To je sve trebalo napucat vec odavno, ali eto, bolje ikad nego nikad stono bi se reklo...prckov wrote:nego koji su to osim rothshild-ovih koji napadaju naseg iknara
hocu rec tvog iknara
uostalom, znas li ti koliko je to veliki crv? Ima tonu pastete najmanje da se napravi od toga, imat ces cajne pastete za jest svaki dan iducih 5 godina minimalno. Eto jos nahranimo i siromasni i gladne, a taj crv ionako nicem ne sluzi vise...
Guest- Guest
kako sad toLeteca Pegla wrote:pa nije na prvu, na poprilcno n-tu je to vec. Uostalom, ionako Tamni o tome odlucuje, ja samo kokice u ruke...prckov wrote:a sta oni stob se reklo raduLeteca Pegla wrote:ma luciferijani ovi neki. Tu ti spadaju i ti rotshiti tako da ti to isti rot shit. To je sve trebalo napucat vec odavno, ali eto, bolje ikad nego nikad stono bi se reklo...prckov wrote:nego koji su to osim rothshild-ovih koji napadaju naseg iknara
hocu rec tvog iknara
sto bi tamni upastetili luciferijane
valjda to treba iknar sredit
2014-04-18
zato sto su se ogrijesili o Tamnog, i to jako. Iknar je tu da spasava sto se spasit da, al budale izdale Iknara, svoju jedinu kartu za spas od kaosa. I sad Tamni dolazi naplatit svoje racune. Sta cu ja budalama kad su budale...prckov wrote:
kako sad to
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:zato sto su se ogrijesili o Tamnog, i to jako. Iknar je tu da spasava sto se spasit da, al budale izdale Iknara, svoju jedinu kartu za spas od kaosa. I sad Tamni dolazi naplatit svoje racune. Sta cu ja budalama kad su budale...prckov wrote:
kako sad to
a more li se od tebe vise informacija dobit o cijeloj toj stvari
vako tapkam u mraku
2014-04-18
a pisem zbirku pjesama o tome, kad bude gotova posaljem ti jedan primjerak u australiju...prckov wrote:
vako tapkam u mraku
Guest- Guest
jesul u desetercu da mi ih je lakse svaritLeteca Pegla wrote:a pisem zbirku pjesama o tome, kad bude gotova posaljem ti jedan primjerak u australiju...prckov wrote:
vako tapkam u mraku
2014-04-18
kontam sigurno se slazemo u necem
samo nikako da u mraku napipam u cemu
a slobodan stih, daleko sam ja od deseteraca i to, ali pitko je jako, ne brini nece biti problema sa probavom. Za cajnu pastetu ne garantiram...prckov wrote:jesul u desetercu da mi ih je lakse svaritLeteca Pegla wrote:a pisem zbirku pjesama o tome, kad bude gotova posaljem ti jedan primjerak u australiju...prckov wrote:
vako tapkam u mraku
Guest- Guest
pa uvijek ostaje suncanje i kupanje na moru, to tesko da se necemo slozit oko toga....prckov wrote:kontam sigurno se slazemo u necem
Guest- Guest
hahaha ne briniLeteca Pegla wrote:a slobodan stih, daleko sam ja od deseteraca i to, ali pitko je jako, ne brini nece biti problema sa probavom. Za cajnu pastetu ne garantiram...prckov wrote:jesul u desetercu da mi ih je lakse svaritLeteca Pegla wrote:a pisem zbirku pjesama o tome, kad bude gotova posaljem ti jedan primjerak u australiju...prckov wrote:
vako tapkam u mraku
ne jedem sirotinjsku hranu
nego kolko ce vremena uzet stvaranje tog djela
a bude do kraja godine valjda gotovo, ak ne bude, posaljem ti sto bude do tad....prckov wrote:
hahaha ne brini
Guest- Guest
etoLeteca Pegla wrote:pa uvijek ostaje suncanje i kupanje na moru, to tesko da se necemo slozit oko toga....prckov wrote:kontam sigurno se slazemo u necem
znao sam
sad sam siguran da ce ti I pjesme bit dobre
samo nemoj da prepisujes od one najbolje se kupat go I papat so
ok, ja cu ti bit kriticarLeteca Pegla wrote:a bude do kraja godine valjda gotovo, ak ne bude, posaljem ti sto bude do tad....prckov wrote:
hahaha ne brini
ako se ne slazemo bome najebala si
2014-04-18
pa ja rado primim kritike na racun mog literarnog djela i ispravim po potrebi, za australsko trziste!prckov wrote:ok, ja cu ti bit kriticarLeteca Pegla wrote:a bude do kraja godine valjda gotovo, ak ne bude, posaljem ti sto bude do tad....prckov wrote:
hahaha ne brini
Guest- Guest
samo u mene kad je Kritika negativna potucem stvaraoca do koljenaLeteca Pegla wrote:pa ja rado primim kritike na racun mog literarnog djela i ispravim po potrebi, za australsko trziste!prckov wrote:ok, ja cu ti bit kriticarLeteca Pegla wrote:a bude do kraja godine valjda gotovo, ak ne bude, posaljem ti sto bude do tad....prckov wrote:
hahaha ne brini
2014-04-18
snaci cu se nebrini, ako zatreba pomoc pozovem Soru...prckov wrote:
samo u mene kad je Kritika negativna potucem stvaraoca do koljena
Guest- Guest
znas sta ja mislim peglo
da ni ti nisi sigurna u svoje teorije
Leteca Pegla wrote:snaci cu se nebrini, ako zatreba pomoc pozovem Soru...prckov wrote:
nemoj mjesat sebe I soru
cak ni u istu recenicu
uostalom slaba bi ti I ona pomoc bila
nemere ti niko pomoc
2014-04-18
ma jesam, sad poprilicno znam tko je sta. A ako sam i u krivu u necem, opet nista strasno, nebrini ne odlucujem ja ionako o tome ko ide u pastetu a ko ne pa nije ni bitno ako ja pogrjesim...prckov wrote:znas sta ja mislim peglo
Guest- Guest
ma ne, meni smjesno gledat kad se vi pohvatate tu po forumu. Dalje me ne interesira gledat u to sam poprilicno ziher..prckov wrote:Leteca Pegla wrote:snaci cu se nebrini, ako zatreba pomoc pozovem Soru...prckov wrote:
nemoj mjesat sebe I soru
cak ni u istu recenicu
uostalom slaba bi ti I ona pomoc bila
nemere ti niko pomoc
Guest- Guest
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Similar topics
» Venezuela part 66666. Kolju pse na ulici, da bi ljudi imali šta jest
» Frankfurt : Muškarac nožem ubadao ljude na ulici
» Crnac sa sjekirom u ruci hvatao ljude po ulici u Italiji
» branitelji napadaju nacionalističke tučare za manjak patriotizma, a ljudi koji mlate po ulici ljude braniteljima drže uzornu lekciju iz ustavnog legalizma. Što nije stvarno krasna ta Dalmacija?
» U Vrginmostu Srbi skidaju šahovnice sa registarcija-Policija ne reagira
» Frankfurt : Muškarac nožem ubadao ljude na ulici
» Crnac sa sjekirom u ruci hvatao ljude po ulici u Italiji
» branitelji napadaju nacionalističke tučare za manjak patriotizma, a ljudi koji mlate po ulici ljude braniteljima drže uzornu lekciju iz ustavnog legalizma. Što nije stvarno krasna ta Dalmacija?
» U Vrginmostu Srbi skidaju šahovnice sa registarcija-Policija ne reagira
Page 5 of 14