ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu

Page 6 of 14 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Go down

Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 6 Empty Re: Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu

Post by Guest 12/4/2019, 13:27

prckov wrote:
Leteca Pegla wrote:
prckov wrote:
samo u mene kad je Kritika negativna potucem stvaraoca do koljena  :D
snaci cu se nebrini, ako zatreba pomoc pozovem Soru... lol!
:^0 

nemoj mjesat sebe I soru
cak ni u istu recenicu
uostalom slaba bi ti I ona pomoc bila
nemere ti niko pomoc  :D
ma ne, meni smjesno gledat kad se vi pohvatate tu po forumu. Dalje me ne interesira gledat u to sam poprilicno ziher.. lol!

Guest
Guest

Back to top Go down

Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 6 Empty Re: Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu

Post by prckov 12/4/2019, 13:27

prckov wrote:
Leteca Pegla wrote:
prckov wrote:

nemoj mjesat sebe I soru
cak ni u istu recenicu
ostaje ti da se nadas da se slazemo
bar 90%  :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2019, 13:31

prckov wrote:
prckov wrote:
Leteca Pegla wrote:
prckov wrote:

nemoj mjesat sebe I soru
cak ni u istu recenicu
ma ne brini, svidjece ti se pjesmice. A neke ce ti biti i zanimljive jako, u to sam sigurnjak.. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 12/4/2019, 13:31

Leteca Pegla wrote:
prckov wrote:znas sta ja mislim peglo
da ni ti nisi sigurna u svoje teorije  :P
ma jesam, sad poprilicno znam tko je sta. A ako sam i u krivu u necem, opet nista strasno, nebrini ne odlucujem ja ionako o tome ko ide u pastetu a ko ne pa nije ni bitno ako ja pogrjesim... cheers
ne odlucujes o razvoju dogadaja
ali odlucujes o svojim stavovima na to  :P

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 12/4/2019, 13:32

Leteca Pegla wrote:
prckov wrote:
prckov wrote:
Leteca Pegla wrote:
prckov wrote:

nemoj mjesat sebe I soru
cak ni u istu recenicu
ma ne brini, svidjece ti se pjesmice. A neke ce ti biti i zanimljive jako, u to sam sigurnjak.. lol!
dobro
I ja mislim da hoce
mislim, nadam se  :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2019, 13:35

prckov wrote:
Leteca Pegla wrote:
ma jesam, sad poprilicno znam tko je sta. A ako sam i u krivu u necem, opet nista strasno, nebrini ne odlucujem ja ionako o tome ko ide u pastetu a ko ne pa nije ni bitno ako ja pogrjesim... cheers
a cemu imat ovo drugo ako nema utjecaja na ovo prvo? Jedino za prepucavat se preko neta ili dobit cir na zelucu ako ti je to bas toliko potrebno. Tako da imam naravno svoje misljenje o tima nekima stvarima, ali da cu se uzrujavat oko toga ako pogrijesim ili nesto, necu... cheers

a u slucaju ovoga americkoga crva, to ne grijesim...
:aw
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 12/4/2019, 13:38

Leteca Pegla wrote:
prckov wrote:
Leteca Pegla wrote:
a cemu imat ovo drugo ako nema utjecaja na ovo prvo? Jedino za prepucavat se preko neta ili dobit cir na zelucu ako ti je to bas toliko potrebno. Tako da imam naravno svoje misljenje o tima nekima stvarima, ali da cu se uzrujavat oko toga ako pogrijesim ili nesto, necu... cheers

a u slucaju ovoga americkoga crva ne grijesim...
pa imat prvo ima uticaja na drugo za tebe,
 a ako se prosiri i za druge
a ne Kazem nista za prepucavanje, al ako si nekad dokona zasto ne I to  :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 12/4/2019, 13:42

de mi sapni kako se taj crv zove  ;)

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2019, 13:52

prckov wrote:de mi sapni kako se taj crv zove  ;)
To ti je onaj za kojeg kazu da je ziv, a mrtav je. Raspadnut na komade od kojih mnogi vec leze u smrti. To ti je taj, gadno poprilicno, ali ako se bavis gadostima zavrsis...gadno lol!

a i nece ti biti tesko skuzit ime tog usmrdjenog generala, na zemlji. Evo ti hint, proveo je dobar dio vremena kao izaslanik nekakav u saudijskoj arabiji za vrijeme obanana administracije. Da je kilarija kojim slucajem dosla na vlast, razmahao bi se taj crv, govna bi letila na sve strane, al jbg, nista od tog scenarija nego ide pasteta. Joy!... cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 12/4/2019, 13:56

Leteca Pegla wrote:
prckov wrote:de mi sapni kako se taj crv zove  ;)
To ti je onaj za kojeg kazu da je ziv, a mrtav je. Raspadnut na komade od kojih mnogi vec leze u smrti. To ti je taj, gadno poprilicno, ali ako se bavis gadostima zavrsis...gadno lol!

a i nece ti biti tesko skuzit ime tog usmrdjenog generala, na zemlji. Evo ti hint, proveo je dobar dio vremena kao izaslanik nekakav u saudijskoj arabiji za vrijeme obanana administracije. Da je kilarija kojim slucajem dosla na vlast, razmahao bi se taj crv, govna bi letila na sve strane, al jbg, nista od tog scenarija nego ide pasteta. Joy!... cheers
o
pa mi se slazemo I osim sunca I mora
izgleda da ce Kritika bit dobra  :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2019, 21:29

prckov wrote:
o
ma znas, to ti bilo izuzetno zabavno, zato me nije bilo tako dugo na forumu. Znas, cak sam maznula crvu i nekakav svemirski brod. To je bilo zabavno. Tako da sam ti sad valjda nesto kao kapetanica Janeway. Doduse ne jos, jerbo jos nisam djir napravila sa tim brodom, za sada samo stoji tamo negdje, ja znam di... tako da bi bilo tocnije nazvati se Ana 4 pistolja....  Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 6 1f602 

E zamisli ti koji je to jadni crv kukavica. Netrebaju cak ni ovi neki mocni(ji) crni i ini da bi se crvu ukrao svemirski brod, dovoljna ti samo tamo neka Ana 4 pistolja i par padobranaca, mos cijelu svemirsku stanicu poharat i jos im izvozat flotu, eto koliki su to padobranci. Mene bi bilo sram da sam taj crv, ono cekam li ga cekam odgovor a ono nista. Crv se ustrtario toliko Tamnog da mu svaka budala sad moze maznut stagod. Neznas ko je veca budala taj crv ili ovi njegovi sluge nekakvi, pa to ti je pis zivi. Crv huska budale da za njega ginu jer uvjerio budale da je mocan, a ono svaka susa mu ukrade svemirski brod.... lol!

Taj crv ti stvarno nije za nista, govna ulaze na jedan otvor, govna izlaze na drugi a izmedju crijevo za preradu govana. Ili mozda tocnije ima vise ulazno/izlaznih otvora iz kojih svih ulazno izlaze govna, posto je tu rijec valjda o nekakvom crvu demonu. Dakle uskoro poznatom kao galakticki general za preradjivnje govana. Mislim ono, svemirski brod... Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 6 1f602 

Dakle da rezimiramo post, ja bih htjela se igrat malo kapetanice Janeway, pa mozda napravim koji djir oko zemlje. Neznam sta mislis, da pokusam postaviti i zastavu Venezuele gore dok vozam to okolo, to bi moglo bit zabavno. Mislim cekam li ga cekam odgovor od crva, mislim da cu prije posijedit skroz negoli ga docekat. A nist, onda bum to predala princu tamnih iz juzne amerike, mislim da ce imati vise stofa za zabavu od mene sa tim brodom,  ja to vec ispucala. Dakle ako os djir sa mnom na (jos uvijek mom) svemirskom brodu, sa menom u ulozi kapetanice Janeway, mos slobodno se doc prikljucit, mozda ti se cak venecuela bude pocela svidjat kad vidis taj nepresusni potencijal za trolanje americkih crva, generala i ostalih budala.... lol! lol!

Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 6 Ana10

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 13/4/2019, 14:07

Leteca Pegla wrote:
prckov wrote:
o
ma znas, to ti bilo izuzetno zabavno, zato me nije bilo tako dugo na forumu. Znas, cak sam maznula crvu i nekakav svemirski brod. To je bilo zabavno. Tako da sam ti sad valjda nesto kao kapetanica Janeway. Doduse ne jos, jerbo jos nisam djir napravila sa tim brodom, za sada samo stoji tamo negdje, ja znam di... tako da bi bilo tocnije nazvati se Ana 4 pistolja....  Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 6 1f602 

E zamisli ti koji je to jadni crv kukavica. Netrebaju cak ni ovi neki mocni(ji) crni i ini da bi se crvu ukrao svemirski brod, dovoljna ti samo tamo neka Ana 4 pistolja i par padobranaca, mos cijelu svemirsku stanicu poharat i jos im izvozat flotu, eto koliki su to padobranci. Mene bi bilo sram da sam taj crv, ono cekam li ga cekam odgovor a ono nista. Crv se ustrtario toliko Tamnog da mu svaka budala sad moze maznut stagod. Neznas ko je veca budala taj crv ili ovi njegovi sluge nekakvi, pa to ti je pis zivi. Crv huska budale da za njega ginu jer uvjerio budale da je mocan, a ono svaka susa mu ukrade svemirski brod.... lol!

Taj crv ti stvarno nije za nista, govna ulaze na jedan otvor, govna izlaze na drugi a izmedju crijevo za preradu govana. Ili mozda tocnije ima vise ulazno/izlaznih otvora iz kojih svih ulazno izlaze govna, posto je tu rijec valjda o nekakvom crvu demonu. Dakle uskoro poznatom kao galakticki general za preradjivnje govana. Mislim ono, svemirski brod... Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 6 1f602 

Dakle da rezimiramo post, ja bih htjela se igrat malo kapetanice Janeway, pa mozda napravim koji djir oko zemlje. Neznam sta mislis, da pokusam postaviti i zastavu Venezuele gore dok vozam to okolo, to bi moglo bit zabavno. Mislim cekam li ga cekam odgovor od crva, mislim da cu prije posijedit skroz negoli ga docekat. A nist, onda bum to predala princu tamnih iz juzne amerike, mislim da ce imati vise stofa za zabavu od mene sa tim brodom,  ja to vec ispucala. Dakle ako os djir sa mnom na (jos uvijek mom) svemirskom brodu, sa menom u ulozi kapetanice Janeway, mos slobodno se doc prikljucit, mozda ti se cak venecuela bude pocela svidjat kad vidis taj nepresusni potencijal za trolanje americkih crva, generala i ostalih budala.... lol! lol!

Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 6 Ana10

dakle anni maznula si svemirski brod i idemo se provozat
trebam li se drzat za nesto kad budemo polijetali  :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 13/4/2019, 23:11

prckov wrote:
dakle anni maznula si svemirski brod i idemo se provozat
trebam li se drzat za nesto kad budemo polijetali  :D
a cuj, neznam ti ja upravljat svemirskim brodom bas nesto, al kontam nemas se u sto zaletit u svemiru, samo trebas pazit ne drito u Zemlju, ostalo se mozemo glupirat do mile volje, to jest dokle god bude goriva onda to predajemo ovima tamnima iz juzne amerike. Mislim ono, gdje da ja nabavim gorivo za svemirski brod? Ja proplacem svaki put kad treba ulit goriva u auto, a kamoli svemirski brod, tako da eto, dok traje traje... lol!

Al mislim stvarno, koji je to jadnik taj crv. Zamisli da neko npr. proba Sotoni ukrasti svemirski brod. Pa taj bi najebo ko zuti, cak i da kojim cudom uspije, ne bi dugo trajalo, ulovio bi to ovaj prije nego poslje pa da si otiso na drugi kraj galaktike, a ne da ti se presetava neki padobranac tvojim brodom isprednosa. A onda bi morao ljubit noge ovome svaki dan iducih 666 godina ili nesto. Zato mi nije ni palo na pamet krast od toga nekog sotone, nego od ove nesposobne pisurije od crva. On samo moze izbacivat raznorazna govna kroz raznorazne otvore, za drugo nista nije. A mislim sramote, neznam ko  je veca sramota crv, ili ovi ispod sto se nisu pobunili vec i uklonili tu beskorisnu budalu. lol!

a mislim sramote, da jednom generalu tamne imperije neka susa ukrade svemirski brod kojim je planirao pobjeci i ostaviti svoje suborce da poginu ko sta je ante pavelic ostavio ove neke ustase po razno raznim blajburzima i hudim jamama. Pa brate mili, to general tamne imperije? Cek da to doznaju ovi drugi sustavi, pa da vidis bruke onda... lol!

etoc, ako nista drugo, ne mos reci da nije zabavnije ovo citat nego traktate o wc papiru, iako me ne cudi da je to poprilicno bitna stvar nekome ko sljedi ovoga crva sto izbacuje govna na sve strane. Dodje ti valjda ko zivotno potrebni rekvizit ili nesto. Eto pusa:  Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 6 1f619  

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 13/4/2019, 23:15

Pompeo ljut na Kinu i Rusiju jer zbog njih još nisu uspjeli srušiti Madura s vlasti

Američki državni tajnik Mike Pompeo nalazi se na turneji po Latinskoj Americi gdje aktivno promovira smjenu režima u Venezueli. Pritom se oštro obrušio na dva aktera zbog kojih prema njemu Maduro još nije pao s vlasti - Rusiju i Kinu. Ističe kako Kina financijski podupire Madura i venezuelansku ekonomiju dok mu pak Rusija šalje vojsku da bi se osjećao jači.

"Kina i drugi su licemjeri kada pozivaju protiv intervencije u unutarnja pitanja Venezuele. Njihove financijske intervencije su pridonijele uništenju ove zemlje", poručio je Pompeo jučer u glavnom gradu Čilea.
Podjednako oštro osudio je dolazak ruske vojske u Venezuelu te je istaknuo kako Rusija u isto vrijeme financira obuku policije u Nikaragvi gdje postavlja svoje satelite.
Najavio je kako SAD neće odustati od smjene režima u Venezueli te je najavio još i žešće sankcije.

Izvori:

foxnews.com | Reuters

2015-09-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 13/4/2019, 23:17

Triba Pompeo čitat komentare na ex-iskonu. Naime, po tumaču ovdašnjih maduromrzaca, Maduro je već odavno stvar prošlosti, a Kina i Rusija su ispale najveći luzeri.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Yehudim 13/4/2019, 23:26

AlfaOmega wrote:
Pompeo ljut na Kinu i Rusiju jer zbog njih još nisu uspjeli srušiti Madura s vlasti

Američki državni tajnik Mike Pompeo nalazi se na turneji po Latinskoj Americi gdje aktivno promovira smjenu režima u Venezueli. Pritom se oštro obrušio na dva aktera zbog kojih prema njemu Maduro još nije pao s vlasti - Rusiju i Kinu. Ističe kako Kina financijski podupire Madura i venezuelansku ekonomiju dok mu pak Rusija šalje vojsku da bi se osjećao jači.

"Kina i drugi su licemjeri kada pozivaju protiv intervencije u unutarnja pitanja Venezuele. 
Najavio je kako SAD neće odustati od smjene režima u Venezueli te je najavio još i žešće sankcije.

Izvori:

foxnews.com | Reuters

A oni plijene zlato i novac Venecuele i još pojačavaju sankcije i nasilno heće 

smijeniti vladu. drunken

2018-03-06

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 14/4/2019, 00:52

AlfaOmega wrote:Triba Pompeo čitat komentare na ex-iskonu. Naime, po tumaču ovdašnjih maduromrzaca, Maduro je već odavno stvar prošlosti, a Kina i Rusija su ispale najveći luzeri.
Pa nisu ispali, nitko još ovdje nije izgubio, osim Venezuele...kad se naplate i Rusi i Kinezi će dići sidro...eto su tamo od silne brige za ljude ili da ovi majmuni ne dignu rafinerije u zrak koliko su sposobni

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 14/4/2019, 01:26

+12
DarioT
Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 6 Thumbs
Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 6 Thumbs
Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 6 Reply
19:2213.04.
Da, Rusijo i Kino! Može vas bit sramota što nama kao jedinom svjetskom carstvu ne date da pošteno kršimo međunarodno pravo i rušimo demokratski izabirane vlasti i na njihovo mjesto stavljamo svoje činovnike! I što nam negirate pravo na izuzetnost, za koju si volimo tepati da je u svjetskim razmjerima posjedujemo, i time nam izazivate ogromnu duševnu bol.

:)

2015-09-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 14/4/2019, 02:46

AlfaOmega wrote:Triba Pompeo čitat komentare na ex-iskonu. Naime, po tumaču ovdašnjih maduromrzaca, Maduro je već odavno stvar prošlosti, a Kina i Rusija su ispale najveći luzeri.
Nitko ovdje ne tumači kada će ovaj as sa vlasti, može as biti na vlasti idućih 20godina . Ne fali meni wc papira nego Venezuleqncima, ima i pitke vode i struje i dovoljno hrane u RH . Ne moramo jesti mačke i pase  da bi unijeli 2000 kalorija dnevno. E sada ne jebe Maduro, Kinezi i Putin - Trumpa (realno boli Trumpa kurcina ) najviše jebu 30milijuna Venezuelanaca . Aj par milijuna čavista uhljeba možda čak i živi OK(to jest ne žive OK ne moraju jesti kućne ljubimce i struja u njihovom kvartu se prije popravi .. kao kod nas Hdzovci i nekada članovi KPJ ... Ali ostatak populacije guze Maduro i Putin... I tako "prkose" Amerima... Ždrijebe jebe kraljević Marko ne zato jer je pičke žedan nego da mu se osveti
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 14/4/2019, 09:39

AssadNaPodmornici wrote:
Nitko ovdje ne tumači kada će ovaj as sa vlasti, može as biti na vlasti idućih 20godina . Ne fali meni wc papira nego Venezuleqncima, ima i pitke vode i struje i dovoljno hrane u RH . Ne moramo jesti mačke i pase  da bi unijeli 2000 kalorija dnevno. E sada ne jebe Maduro, Kinezi i Putin - Trumpa (realno boli Trumpa kurcina ) najviše jebu 30milijuna Venezuelanaca . Aj par milijuna čavista uhljeba možda čak i živi OK(to jest ne žive OK ne moraju jesti kućne ljubimce i struja u njihovom kvartu se prije popravi .. kao kod nas Hdzovci i nekada članovi KPJ ... Ali ostatak populacije guze Maduro i Putin... I tako "prkose" Amerima... Ždrijebe jebe kraljević Marko ne zato jer je pičke žedan nego da mu se osveti
Venezuela je pod sankcijama, opsadom kakva se može usporediti s opsadom utvrđenih gradova kroz povijest. ok, imaju još gori čardak od nas, ali se dobro drže. zamisli da su pernar, bernardić, hasan ( nevedeni samo kao iznimni kapaciteti za biti na čelu države ) na vlasti, a mi pod sankcijama kakve ima venezuela. čime bi brisali guzice, ili još bolje, što bi jeli...
podrška venezueli

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Yehudim 14/4/2019, 10:58

Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu - Page 6 1062102420

"The problem with American oil, 

is that it happens to be in the wrong countries "

drunken

"Još jednom, naše nacionalne bolivarske oružane snage ... privele su malu grupu razbojnika i izdajnika u domovinu, koja je ukrala oružje kako bi nastavila nasilje i potakla zabrinutost među ljudima. Pobijedit ćemo", rekao je Cabello na Twitteru.
Venecuelanske sigurnosne snage navodno su koristile suzavac protiv prosvjednika.
Portal Vivoplay kasnije je izvijestio da je ukupno 40 pripadnika oružanih snaga zatočeno i potom dovedeno pred sud u Caracasu.
------------------------------------

Inače to Ameri obavljaju uplatama visokim časnicima
od po par milijuna. Bice su mislili da će ovaj put proći bez tog
troška.

2018-03-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 14 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Back to top

- Similar topics