Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu
Page 3 of 14
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu
jel smiju radit reportaze ili prvo moraju pitat dozvolu od tebeepikur37 wrote:prckov wrote:treba se samo ne mjesat I onda ce se oni jos vise obogatit
Ma trebaju se ameri umiješati...pogle sreće u siriji, libiji, ukrajini :D
pa ko se mjesa, tramp sigurno nece
osim turit pokoju preko twitera
a putin se zaletio, na ispruzenu ruku je pljuno
sledece sahovski potez mu je da navija da tramp dobije sledece izbore
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
očito je da s tuđim kurcem nikada nije bilo problema da se gloginje mlateprckov wrote:ako je tih 60 milijuna maloepikur37 wrote:prckov wrote:a prije toga im se poklonilo oko 60 milijuna kinezaepikur37 wrote:Kako pa evo kod nas se svi klanjaju komunitičkoj Kini :)tre wrote:
a ti ne bi volio bilo koga samo da zamjeni postojeće da si na njihovom mjestu? Polazite od pretpostavke da su ameri loši i zato štitite ove komunističke bandite iako znate da komunizam nikada nijednom narodu ništa dobro nije donio.
Kaj se tiče venezuele, da ameri su šupci i hegemon koji se uvaljuje drugima u države i stalno spletkari.Te po potrebi podržava i najgore koljače.
Maduro je seljačina ali svjedno sam protiv američkih brojlera.
I jos se nisu ispravili
jebeni diktatori
:D
onda nisu
kakob ih ti zvao da da je neko tvoj izmedu tih sto su se "poklonili"
tre wrote:to što su ameri dobri ili loši nema veze s tim što su u venecueli na vlasti totalni komunistički debili i razbojnici. Samo naprijed, pola zlatnih rezervi su prodali, inflacija je onako baš niska od jedno 1000000 %, valuta im delvalvirala koliko puta, upucanoj ženi i gaće otimaju... ali ameri su zli i zato treba podržati idiota madura, stvarno super razmišljanjeepikur37 wrote:Kako pa evo kod nas se svi klanjaju komunitičkoj Kini :)tre wrote:a ti ne bi volio bilo koga samo da zamjeni postojeće da si na njihovom mjestu? Polazite od pretpostavke da su ameri loši i zato štitite ove komunističke bandite iako znate da komunizam nikada nijednom narodu ništa dobro nije donio.epikur37 wrote:Točno se vidid a su željni slobode i demokracije, vapiju za Guaidom i amerikancima :D
Kaj se tiče venezuele, da ameri su šupci i hegemon koji se uvaljuje drugima u države i stalno spletkari.Te po potrebi podržava i najgore koljače.
Ima tu puno propagande i ove gluposti koje se prenose preko medija.
U glavnom, ameri jesu zli kao i svaki hegemon. Venezuela jeste u kurcu što zbog nesposobnog madura što zbog sankcija i sl.
Puno više mi se povraća na američke brojlere i širitelje demokracije nego na tog seljaka.
Venecuelci nek se sami riješe, svakako bez američke šuge.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
opet ameri
sta fali zemljani
koja je razlika
I ameri su zemljani
sta fali zemljani
koja je razlika
I ameri su zemljani
tre wrote:očito je da s tuđim kurcem nikada nije bilo problema da se gloginje mlateprckov wrote:ako je tih 60 milijuna maloepikur37 wrote:prckov wrote:a prije toga im se poklonilo oko 60 milijuna kinezaepikur37 wrote:
Kako pa evo kod nas se svi klanjaju komunitičkoj Kini :)
I jos se nisu ispravili
jebeni diktatori
onda nisu
Posve očito...vi bi rušili amdura tuđim kurcem.
2015-08-06
ma to se malo otelo humanizmu I renesansitre wrote:očito je da s tuđim kurcem nikada nije bilo problema da se gloginje mlateprckov wrote:ako je tih 60 milijuna maloepikur37 wrote:prckov wrote:a prije toga im se poklonilo oko 60 milijuna kinezaepikur37 wrote:
Kako pa evo kod nas se svi klanjaju komunitičkoj Kini :)
I jos se nisu ispravili
jebeni diktatori
onda nisu
kakvi diktatori
humanisti jebo te cevap
2014-04-19
recimo ovako Tre...jel nije bolje da Venecuelanci sami odluce sto ce..?Rusi su tamo radi svojih investicija..to se moze razumiti..ameri pusu,jerbo su mnoge njihove stvari nacionalizirane..hipoteticki,da se obi povuku,i prepuste Venecuelancima samima da odluce,ne bi li bilo najbolje?tre wrote:to što su ameri dobri ili loši nema veze s tim što su u venecueli na vlasti totalni komunistički debili i razbojnici. Samo naprijed, pola zlatnih rezervi su prodali, inflacija je onako baš niska od jedno 1000000 %, valuta im delvalvirala koliko puta, upucanoj ženi i gaće otimaju... ali ameri su zli i zato treba podržati idiota madura, stvarno super razmišljanjeepikur37 wrote:Kako pa evo kod nas se svi klanjaju komunitičkoj Kini :)tre wrote:a ti ne bi volio bilo koga samo da zamjeni postojeće da si na njihovom mjestu? Polazite od pretpostavke da su ameri loši i zato štitite ove komunističke bandite iako znate da komunizam nikada nijednom narodu ništa dobro nije donio.epikur37 wrote:Točno se vidid a su željni slobode i demokracije, vapiju za Guaidom i amerikancima :D
ako stvarno se zeli dobro venecuelanskom narodu..?
Ja iskreno receno ne vjerujem u taj video da je autentican..mozda jeste,mozda i nije...
Pogledaj hrpu videa na tjubu..cisti hoax,privid,naruceni scenarij..
primjer vidjet ces video ,gdje lik praviu selfie na obali rijeke,a iza njega iskace krokodil i prozdire ga...na kraju vide lika zivog i zdravog..
O tome je rijec,o propagandi,a jemeri su tu predobri..
ne znam,da sam toliko involviran i nemam pametnija posla,mozda bih i sam zapucao tamo da vidim sto je istina..ovo snimljeno moze biti u bilo kojoj latinoamerckoj drzavi,prije u Kolumbiji ili Brazilu..
Imali smo nekog naseg forumasa koj ije zivio u venecueli,chavez ili tako nesto nick..steta da ga nema vec nesh godina..
Guest- Guest
okrećeš pilu naopako i bježiš od istine koja kaže da zbog mržnje spram amera podržavaš jednog usranog madura a ko mlati gloginje tuđim kurcem je jasno kada se vidi tko što priča o ubijenim ljudimaepikur37 wrote:tre wrote:očito je da s tuđim kurcem nikada nije bilo problema da se gloginje mlateprckov wrote:ako je tih 60 milijuna maloepikur37 wrote:prckov wrote:
a prije toga im se poklonilo oko 60 milijuna kineza
I jos se nisu ispravili
jebeni diktatori
onda nisu
a..jesu..hodaju zemljom..kotrljaju se..trce...prckov wrote:opet ameri
sta fali zemljani
koja je razlika
I ameri su zemljani
Guest- Guest
cuj ameriepikur37 wrote:tre wrote:to što su ameri dobri ili loši nema veze s tim što su u venecueli na vlasti totalni komunistički debili i razbojnici. Samo naprijed, pola zlatnih rezervi su prodali, inflacija je onako baš niska od jedno 1000000 %, valuta im delvalvirala koliko puta, upucanoj ženi i gaće otimaju... ali ameri su zli i zato treba podržati idiota madura, stvarno super razmišljanjeepikur37 wrote:Kako pa evo kod nas se svi klanjaju komunitičkoj Kini :)tre wrote:a ti ne bi volio bilo koga samo da zamjeni postojeće da si na njihovom mjestu? Polazite od pretpostavke da su ameri loši i zato štitite ove komunističke bandite iako znate da komunizam nikada nijednom narodu ništa dobro nije donio.epikur37 wrote:Točno se vidid a su željni slobode i demokracije, vapiju za Guaidom i amerikancima :D
Ima tu puno propagande i ove gluposti koje se prenose preko medija.
U glavnom, ameri jesu zli kao i svaki hegemon. Venezuela jeste u kurcu što zbog nesposobnog madura što zbog sankcija i sl.
Puno više mi se povraća na američke brojlere i širitelje demokracije nego na tog seljaka.
Venecuelci nek se sami riješe, svakako bez američke šuge.
zemljani bolan
kako će odlučiti kad je pohapsio oporbu, raspustio parlament i postavio svoje odane pristaše na sva moguća mjesta? jebote milijuni su mu pobjegli iz zemlje ko rakova djeca, vojska mu bježi iz zemlje, prosvjedi svakodnevni, nestaica svega, za vrijeme nestanka struje dođe madurova banda i odnese 8 tona zlata... mislim ono koga se tu pokušava zavarati?pismejker wrote:recimo ovako Tre...jel nije bolje da Venecuelanci sami odluce sto ce..?Rusi su tamo radi svojih investicija..to se moze razumiti..ameri pusu,jerbo su mnoge njihove stvari nacionalizirane..hipoteticki,da se obi povuku,i prepuste Venecuelancima samima da odluce,ne bi li bilo najbolje?tre wrote:to što su ameri dobri ili loši nema veze s tim što su u venecueli na vlasti totalni komunistički debili i razbojnici. Samo naprijed, pola zlatnih rezervi su prodali, inflacija je onako baš niska od jedno 1000000 %, valuta im delvalvirala koliko puta, upucanoj ženi i gaće otimaju... ali ameri su zli i zato treba podržati idiota madura, stvarno super razmišljanjeepikur37 wrote:Kako pa evo kod nas se svi klanjaju komunitičkoj Kini :)tre wrote:a ti ne bi volio bilo koga samo da zamjeni postojeće da si na njihovom mjestu? Polazite od pretpostavke da su ameri loši i zato štitite ove komunističke bandite iako znate da komunizam nikada nijednom narodu ništa dobro nije donio.epikur37 wrote:Točno se vidid a su željni slobode i demokracije, vapiju za Guaidom i amerikancima :D
ako stvarno se zeli dobro venecuelanskom narodu..?
Ja iskreno receno ne vjerujem u taj video da je autentican..mozda jeste,mozda i nije...
Pogledaj hrpu videa na tjubu..cisti hoax,privid,naruceni scenarij..
primjer vidjet ces video ,gdje lik praviu selfie na obali rijeke,a iza njega iskace krokodil i prozdire ga...na kraju vide lika zivog i zdravog..
O tome je rijec,o propagandi,a jemeri su tu predobri..
ne znam,da sam toliko involviran i nemam pametnija posla,mozda bih i sam zapucao tamo da vidim sto je istina..ovo snimljeno moze biti u bilo kojoj latinoamerckoj drzavi,prije u Kolumbiji ili Brazilu..
Imali smo nekog naseg forumasa koj ije zivio u venecueli,chavez ili tako nesto nick..steta da ga nema vec nesh godina..
jes vala nema većih :Dprckov wrote:ma to se malo otelo humanizmu I renesansitre wrote:očito je da s tuđim kurcem nikada nije bilo problema da se gloginje mlateprckov wrote:ako je tih 60 milijuna maloepikur37 wrote:prckov wrote:
I jos se nisu ispravili
jebeni diktatori
onda nisu
kakvi diktatori
humanisti jebo te cevap
koepikur37 wrote:tre wrote:očito je da s tuđim kurcem nikada nije bilo problema da se gloginje mlateprckov wrote:ako je tih 60 milijuna maloepikur37 wrote:prckov wrote:
I jos se nisu ispravili
jebeni diktatori
onda nisu
jel ti vidis ovdje nekog da nesto rusi
sami se ruse, ja sam za to da samo pratimo uz I ponovo se uvjerimo kako je socijalizam dobar ko kru (in your face capitalists)
kako mi tako I tramp
a ti si da to rusi I kinezi tamo dotjeraju do utopije
nije ni to lose, bas me interesira sta bi moglo poc po zlu
2014-04-19
prckov wrote:koepikur37 wrote:tre wrote:očito je da s tuđim kurcem nikada nije bilo problema da se gloginje mlateprckov wrote:ako je tih 60 milijuna maloepikur37 wrote:
jebeni diktatori
onda nisu
sami se ruse, ja sam za to da samo pratimo uz
slazem se mirno pratimo...
2015-08-06
pa da, zanimljivi ovi zemljaniepikur37 wrote:prckov wrote:koepikur37 wrote:tre wrote:očito je da s tuđim kurcem nikada nije bilo problema da se gloginje mlateprckov wrote:
ako je tih 60 milijuna malo
onda nisu
sami se ruse, ja sam za to da samo pratimo uz
slazem se mirno pratimo...
2014-04-19
U medjuvremenu di je Guaido. Nije mu uspjela revolucija na ho-ruk...
2015-08-06
samo da on ne dode na vlastepikur37 wrote:U medjuvremenu di je Guaido. Nije mu uspjela revolucija na ho-ruk...
sve ce bit dobro
2014-04-19
Au, sve gore.
Kmece venezeluanci, a kmece i forumasi:)
dijagram-
2015-08-09
ja ne kmecim nego navijam za Maduradijagram wrote:Au, sve gore.
treba covjeku dat sansu
samo da se zemljani ne petljaju dok im putin I kinez pomazu
2014-04-19
treba sjebati brazil i kolumbiju, onda bi ovima u venezueli odmah bilo lakseprckov wrote:ja ne kmecim nego navijam za Maduradijagram wrote:Au, sve gore.
treba covjeku dat sansu
a ovako, zavist i ljubomora
dijagram-
2015-08-09
ma da nije ovih zemljana oni bi do sad bili..dijagram wrote:treba sjebati brazil i kolumbiju, onda bi ovima u venezueli odmah bilo lakseprckov wrote:ja ne kmecim nego navijam za Maduradijagram wrote:Au, sve gore.
treba covjeku dat sansu
a ovako, zavist i ljubomora
ma sta da ti Kazem
2014-04-19
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» Venezuela part 66666. Kolju pse na ulici, da bi ljudi imali šta jest
» Frankfurt : Muškarac nožem ubadao ljude na ulici
» Crnac sa sjekirom u ruci hvatao ljude po ulici u Italiji
» branitelji napadaju nacionalističke tučare za manjak patriotizma, a ljudi koji mlate po ulici ljude braniteljima drže uzornu lekciju iz ustavnog legalizma. Što nije stvarno krasna ta Dalmacija?
» U Vrginmostu Srbi skidaju šahovnice sa registarcija-Policija ne reagira
» Frankfurt : Muškarac nožem ubadao ljude na ulici
» Crnac sa sjekirom u ruci hvatao ljude po ulici u Italiji
» branitelji napadaju nacionalističke tučare za manjak patriotizma, a ljudi koji mlate po ulici ljude braniteljima drže uzornu lekciju iz ustavnog legalizma. Što nije stvarno krasna ta Dalmacija?
» U Vrginmostu Srbi skidaju šahovnice sa registarcija-Policija ne reagira
Page 3 of 14