Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu
Page 9 of 14
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: Venezuela - ljude likvidiraju na ulici pa im skidaju -robu
Dobro, ukupno mnogo manje sirotinje nego u sjevernih susjeda...AssadNaPodmornici wrote:ne sekiram se i ja , komentiram.. a oni se sekiraju.. barem 3/4 stanovništva
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ringo10 wrote:PA on isto ko da mu je MAduro jebo ženu, toliko ga mrzi ...epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:može taj as biti na vlasti idućih 20godina, jebe se mene, ja nemoran loviti susjedovog pasa sa sjekirom da bi zadovoljio dnevni unos proteina i kalorija
ako se oni ne sikiraju toliko, šta si ti zapeo...
ideološka ostrašćenost
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma jaepikur37 wrote:Ringo10 wrote:PA on isto ko da mu je MAduro jebo ženu, toliko ga mrzi ...epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:može taj as biti na vlasti idućih 20godina, jebe se mene, ja nemoran loviti susjedovog pasa sa sjekirom da bi zadovoljio dnevni unos proteina i kalorija
ideološka ostrašćenost
ne znam sto mrzi ljevicare
evo I ovaj svedanin ima nesto protiv
na proslim izborima u sveckoj su svecki demokrati (koji su u stvari centar-desno, a za svecke medije I tvoju ljevicu oni su ekstremna naci krajnja desnica zato sto hoce smanjit imigraciju ) I 4 centristicke partije osvojili 59% glasova
medutim, dvije od centristickih partija koje su osvojile glasove popustile su medijskom pritisku, odustali od svog udijela u vlasti I dogovorili se sa bivsom komunistickom partijom, I tako dopustili socijalnoj koaliciji da preuzme vlast nazad
iako su socijalisti osvojili samo 33% glasova. Inace ta socijalisticka koalicija je poznata po dobrocinstvu prema migrantima I sto vecem trpanju I odustajanju od nacionalne drzave, a bome kako su izjavili I svecke culture koja, kako vele, ne postoji nego je tek sad imigranti stvaraju
btw epi to su tvoji socijalisti, evo nek mi ovaj svedanin ne da lagat
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
krscanski demokrati predlozili da se gender equality fund preusmjeri u policijsku I druge resurse za prevenciju silovanja zena, medutim socijalisti su to zaustavili I proglasili krscanske demokrate kao anti feministicku partijuprckov wrote:ma jaepikur37 wrote:Ringo10 wrote:PA on isto ko da mu je MAduro jebo ženu, toliko ga mrzi ...epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:može taj as biti na vlasti idućih 20godina, jebe se mene, ja nemoran loviti susjedovog pasa sa sjekirom da bi zadovoljio dnevni unos proteina i kalorija
ideološka ostrašćenost
ne znam sto mrzi ljevicare
evo I ovaj svedanin ima nesto protiv
na proslim izborima u sveckoj su svecki demokrati (koji su u stvari centar-desno, a za svecke medije I tvoju ljevicu oni su ekstremna naci krajnja desnica zato sto hoce smanjit imigraciju ) I 4 centristicke partije osvojili 59% glasova
medutim, dvije od centristickih partija koje su osvojile glasove popustile su medijskom pritisku, odustali od svog udijela u vlasti I dogovorili se sa bivsom komunistickom partijom, I tako dopustili socijalnoj koaliciji da preuzme vlast nazad
iako su socijalisti osvojili samo 33% glasova. Inace ta socijalisticka koalicija je poznata po dobrocinstvu prema migrantima I sto vecem trpanju I odustajanju od nacionalne drzave, a bome kako su izjavili I svecke culture koja, kako vele, ne postoji nego je tek sad imigranti stvaraju
btw epi to su tvoji socijalisti, evo nek mi ovaj svedanin ne da lagat
samo zato sto su to predlozili
2014-04-19
istovremeno u tom mjestu odakle je liderica te demokrscanske partije vlasti savjetuju da zene ne izlaze napolje same
socijalisti I feministice su za zastitu zena
brane zene od ovih desnih zaostalih katolibanskih ognjistara I bore se za spolnu jednakost, sta god to danas znacilo
socijalisti I feministice su za zastitu zena
brane zene od ovih desnih zaostalih katolibanskih ognjistara I bore se za spolnu jednakost, sta god to danas znacilo
Zaljubljen je u Trumpa, gotivi ga ono pravo. Pa kad Trump kaže da Maduro mora pasti, a onda Rusi i Kinezi kažu da ne mora, i on ne padne umisto da padne, Yoda je dakak ljut.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:PA on isto ko da mu je MAduro jebo ženu, toliko ga mrzi ...epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:može taj as biti na vlasti idućih 20godina, jebe se mene, ja nemoran loviti susjedovog pasa sa sjekirom da bi zadovoljio dnevni unos proteina i kalorija
ideološka ostrašćenost
Već je nevoljko prihvatija to što je mora počet navijat za Assada, ali još i to da moradne navijati za Madura... mislim da će pri pobić sa foruma, neg to. A opet, gdi će, ovdi mu je ipak lipo.
Tak da ga to jebe
ma kuzis, lako bi bilo da je on zagubio brod, nego sam ti ja to njemu maznula, i to njemu isprednosa iz te neke svemirske stanice/brodogradilista kurca palca, i jos izvozala vamo tamo pol flote tamnih a kda su dosli ono corak, nema 4 pistolja nema broda. Taj brod ti je novogradnja stono bi se reklo, malo mu je falilo da bude zgotovljen, e al jebiga ja to maznula... .prckov wrote:
pa dobro, desi se to da se izgubi nesto
i pepeljuga je izgubila cipelicu pa sto ne bi on brod
jos je njoj cipelica bila na nozi
i to nije obicna borovo ili peko cipelica
al kod nje je sreca ispala pa tu cipelicu naso neki coek sto je navodno dobar, pa joj vratio,
al da je ona general tamne flote sigurno ni on ne bi vratio cipelicu nego bi je natuko na svoju nogu i malo se provozo, mislim, dva tri dira po rivi
a I da je mislio vratit prvo bi je skenjo, mislim cipelicu
tako da je meni skroz razumljivo kad neko izgubi sta ja znam, svemirski brod, jer mu nije ni na nogama
sto se tice velicine tog vojadzera nakon duzeg razmisljanja zakljucio sam da nam nece bit vruce, mada ne znam sad jel to u stvari dobro ili lose, ali je steta ako nema pucu, jer sam ja oduvjek volio raspalit po necemu, a uglavnom po "progresivcima"
a taj morski pas sto ti je reko za tog coeka sto ima brod, pa nije ti bona to morski pas, to ti je morski vuk, jer mi sa kopna kontamo vako - morski pas je pod vodom a morski vuk je neki coek sto se ufuro da je vuk ali nije pod vodom i zna govorit covjecijim jezikom, a morski pas ne zna govorit covjecijim jezikom
al to nista nije bitno, vazno je da papir ne zaboravimo
E da znas koji je to tukac od generala, lol, svidio bi ti se jako, onako progresivac progresivni koji je zario i palio sa raznoraznim transgenderima i inima za vrijeme obanane. I to cak ne bi bilo ni za upastetit ga, al to je tolika kukavna kukavelj, i taj general i ovi pomocnici seprtlje njegovi nekakvi pa to je za ne povjerovat.
Znas nije ti to samo taj crv sto izbacuje govna na sve strane, stvar je u tome da je Tamni vec poduze vani. Vise od 20 godina. 24 da budemo tocni, jer je on oslobodjen, od tamo gdje je bio, 1995te, a to 24 godine negdi, a to pazi sad ovo, to je visekratnik od broja 6 (6666) i pazi sad, ja moram napisat pjesmu o tom tupavom generalu crvu koja ce ici u moju zbirku, i pazi sad, ta pjesma je pod rednim brojem 24. Dakle vec imam prvu polovicu u glavi, cekam drugu samo, ovu di budala ide u pastetu. A nisam se ni trudila ovo nariktat, lol, koje li slucajnosti pa to je nesto za ne povjerovat...
a nemozes ni povjerovat sto je ta nesposobna sroljava kukavelj sve izasrala u tih 24 godine i to pred svevidecim ocicama Tamnog....
dakle u biti, trebas mi zato jer em si mi drag i ovo sa ovim brodom je poslastica nevidjenih razmjera pa se treba podijeliti sa onima koji to znaju cijeniti, em mi treba neko strucan u sroljenju, mislim ide i meni ocito, ali ti mozes sroljit i na nacin na koji ja ne mogu a trebat cemo dobar performans napravit i to pustit po cijeloj tamnoj imperiji da ih toliko iziritiramo da svi sustavi posalju lovce vamo, ono sveopci lov na crveni voyager.
E vidis jednu stvar, ovi drugi jos neznaju da je Tamni ovdje, pa je vrijeme da doznaju a kako bolje nego ovako da napravimo jedan dobar cirkus. Ipak je Tamni njihov Car, i oni ga vole pa je red da saznaju da je ovdje, a usput mogu pitati i onu budalu od lucifera (dakle ne ovo kenjalo od crva, taj moze samo nesuvislo kenjat) zasto nije javio ostalima da je Car Tame na slobodi, jerbo to ti on zna od 1995te isto ko i ja
tako da bit ce tu podosta stofa za kokice i to, hehe jedva cekam.
i da tehnicki to nije morski pas nego gospodar mora Levijatan, ali ja ga tako zovem, morski pas...
Guest- Guest
nego, jesu li stigle banane
"Talibani su pobjednici",
kaže umirovljeni američki brigad. Don Bolduc,
koji je vidio 69 svojih vojnika ubijenih u Afganistanu.
"Jednostavno to još nismo shvatili."
Umirovljeni časnik specijalnih snaga kaže da ima oznake svih 69 svojih vojnika koji su izgubili živote tijekom pet godina u Afganistanu, da ga podsjete na
"cijenu za lošu politiku i strategiju".
Umirovljeni general-bojnik američke vojske Jeff Schloesser,
koji je od početka 2008. do sredine 2009. godine zapovijedao 101. zrakoplovnom divizijom u Afganistanu, kaže da je tamo izgubio 184 vojnika.
U slučaju da su SAD prihvatile predaju talibana krajem 2001. godine, " ta bi predaja bila pod američkim uvjetima ", kaže Bolduc. "Sada to zaključujemo pod uvjetima Talibana."
Ovog tjedna talibanski i afganistanski dužnosnici održali su mirovne pregovore u Moskvi u organizaciji afganistanske skupine dijaspore u ruskom glavnom gradu. Na unutarafganskim konzultacijama, Abdul Salam Hanafi, zamjenik šefa talibanskog političkog ureda u Dohi, Katar, izjavio je za Sputnik News: " Da, Amerikanci su nam rekli da će polovina njihovih vojnika biti povučena početkom veljače ili krajem travnja . "
--------------------------------------
Znači teški pushing - Ameri izgubili rat u Afganistanu nakon 17 god.
i to od kebaba u sandalama.
A oni bi kao ratovali protiv Rusije
a ti si to njemu maznulaLeteca Pegla wrote:ma kuzis, lako bi bilo da je on zagubio brod, nego sam ti ja to njemu maznula, i to njemu isprednosa iz te neke svemirske stanice/brodogradilista kurca palca, i jos izvozala vamo tamo pol flote tamnih a kda su dosli ono corak, nema 4 pistolja nema broda. Taj brod ti je novogradnja stono bi se reklo, malo mu je falilo da bude zgotovljen, e al jebiga ja to maznula... .prckov wrote:
pa dobro, desi se to da se izgubi nesto
i pepeljuga je izgubila cipelicu pa sto ne bi on brod
jos je njoj cipelica bila na nozi
i to nije obicna borovo ili peko cipelica
al kod nje je sreca ispala pa tu cipelicu naso neki coek sto je navodno dobar, pa joj vratio,
al da je ona general tamne flote sigurno ni on ne bi vratio cipelicu nego bi je natuko na svoju nogu i malo se provozo, mislim, dva tri dira po rivi
a I da je mislio vratit prvo bi je skenjo, mislim cipelicu
tako da je meni skroz razumljivo kad neko izgubi sta ja znam, svemirski brod, jer mu nije ni na nogama
sto se tice velicine tog vojadzera nakon duzeg razmisljanja zakljucio sam da nam nece bit vruce, mada ne znam sad jel to u stvari dobro ili lose, ali je steta ako nema pucu, jer sam ja oduvjek volio raspalit po necemu, a uglavnom po "progresivcima"
a taj morski pas sto ti je reko za tog coeka sto ima brod, pa nije ti bona to morski pas, to ti je morski vuk, jer mi sa kopna kontamo vako - morski pas je pod vodom a morski vuk je neki coek sto se ufuro da je vuk ali nije pod vodom i zna govorit covjecijim jezikom, a morski pas ne zna govorit covjecijim jezikom
al to nista nije bitno, vazno je da papir ne zaboravimo
E da znas koji je to tukac od generala, lol, svidio bi ti se jako, onako progresivac progresivni koji je zario i palio sa raznoraznim transgenderima i inima za vrijeme obanane. I to cak ne bi bilo ni za upastetit ga, al to je tolika kukavna kukavelj, i taj general i ovi pomocnici seprtlje njegovi nekakvi pa to je za ne povjerovat.
Znas nije ti to samo taj crv sto izbacuje govna na sve strane, stvar je u tome da je Tamni vec poduze vani. Vise od 20 godina. 24 da budemo tocni, jer je on oslobodjen, od tamo gdje je bio, 1995te, a to 24 godine negdi, a to pazi sad ovo, to je visekratnik od broja 6 (6666) i pazi sad, ja moram napisat pjesmu o tom tupavom generalu crvu koja ce ici u moju zbirku, i pazi sad, ta pjesma je pod rednim brojem 24. Dakle vec imam prvu polovicu u glavi, cekam drugu samo, ovu di budala ide u pastetu. A nisam se ni trudila ovo nariktat, lol, koje li slucajnosti pa to je nesto za ne povjerovat...
a nemozes ni povjerovat sto je ta nesposobna sroljava kukavelj sve izasrala u tih 24 godine i to pred svevidecim ocicama Tamnog....
dakle u biti, trebas mi zato jer em si mi drag i ovo sa ovim brodom je poslastica nevidjenih razmjera pa se treba podijeliti sa onima koji to znaju cijeniti, em mi treba neko strucan u sroljenju, mislim ide i meni ocito, ali ti mozes sroljit i na nacin na koji ja ne mogu a trebat cemo dobar performans napravit i to pustit po cijeloj tamnoj imperiji da ih toliko iziritiramo da svi sustavi posalju lovce vamo, ono sveopci lov na crveni voyager.
E vidis jednu stvar, ovi drugi jos neznaju da je Tamni ovdje, pa je vrijeme da doznaju a kako bolje nego ovako da napravimo jedan dobar cirkus. Ipak je Tamni njihov Car, i oni ga vole pa je red da saznaju da je ovdje, a usput mogu pitati i onu budalu od lucifera (dakle ne ovo kenjalo od crva, taj moze samo nesuvislo kenjat) zasto nije javio ostalima da je Car Tame na slobodi, jerbo to ti on zna od 1995te isto ko i ja
tako da bit ce tu podosta stofa za kokice i to, hehe jedva cekam.
i da tehnicki to nije morski pas nego gospodar mora Levijatan, ali ja ga tako zovem, morski pas...
a lopove jedan
uglavnom ja sam za bez obzira o cemu je zapravo rijec
zvuci mi izazovno a u meni jos avanturizma ima sigurno dvije kile
zive vage
samo moracu promjenit naziv nac neki atraktivniji, nije prckov bas nesto ono znas
mislim ko ce nekog sa takvim nazivom ozbiljno shvatit
btw zna san ja da ti morski pas nije riba
2014-04-19
Sve pet što veliš, osim što si smetnuo sankcije državnoj nafnoj tvrtci u državi koja živi od nafte, da ne ulazimo dublje u njihovu ververziju lexagrokora pdvsa/citgo/rosneft..marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:U isto vrijeme smo na forumu , sam hrpu puta pohvalio Ruse.
Inače Rusi su imali sankcije i od EU i USA, tamo kada su napali Ukrainu, -2014godine, tada Venezuela nije imala nikakve, baš nikakve sankcije. (tek ih ima od 2mjeseca 2019).
Rusji je isto krenula devalvacija, pojačala se inflacija, smrdilo je sve da bi Rusija mogla završiti kao Venezuela.
međutim Putin je tada radio totalno suprotno od ovoga kamiondžije
1)centralna banka je dignula kamatne stope brutalno- jest da to usporava rast ekonomije, smrzava kreditiranje i stvaranje monetarnog novca, usporava ili zamrzava rast ekonomije, ali odmah je dovelo do stabiliziranja inflaicije i pada rublje. u Venezeuli su kao odgovor na inflaciju -radili totalno suprotno, radili su monetarnu ekspanziju i napravili još veće sranje. Putin slušao stručnjake iz svoje centralne banke i eto. obuzda inflaciju (iako i dalje je nekoliko % veća nego što bi trebala biti u idealnoj situaciji, a i kamante stope su nekoliko x veće, ali ne divlja hiperinflacija.
2)Zatim je proveo fiskalnu konsolidaciju, zmarznuo je rast potrošnje Ruske države, uveo mjere štednje. Da, to je dovelo do pada standarda, i zamrzavanja ekonomskog rasta, ali i to pomaže obuzdati inflaciju, plus država ne upada u dužnička sranja - sve suprotno što rade ovi indijanci izVenezuele.
3)i Putin je krenuo u veliku liberalizaciju ekonomije i pokrenuo je privatizaciju tisuća državnih poduzeća. Recimo privatizirao je firmu kalašnikov, koja je prije privatizacije bila u gubicima, a sada već izbacuje dronove i razne druge gluposti. ovi dolje klošari , pokrenuli obrnuto nacionalizaciju.
eto zašto je Rusija preživjela pun kurac gore sankcije i ostala stabilna funkcionalna ekonomija, standard Rusa jest na razini Hrvatske, ali nije kolabrirala, dok ovi u Venezueli jedu mačke i pase.
Eto recite svojim frendovima iz logično.com, ja ću im za 300kn detaljno napisati razliku između Rusije i Venezuele, za još 200kn , ću proučiti i spektar sankcija koje je i Rusija i Venezuela dobili, itd
da ne valjaju gluposti """trebaju im strane devize da pokrenu proizvodnju hahaha"""? proizvodnja čega? wc papira? :D
dodajmo da su do prije par mjeseci sankcije protiv venezuele bile zapravo sprdačina i uperene samo na blokadu osobnih računa vrha partije u inozemstvu, makar su oni tolko love namlatili da je to strava
nisu njima američke sankcije sjebale lovu nego domaća korupcija, koja je požderala stotine milijardi dolara u ovih 20 godina
Mene sam interesira zakaj taj nezadovoljni narod Venecuele još nije svrgnuo tog zlog Madura? :)
U međuvrimenu, Kinezi vele da je Pompeo totalno pobudalija...
[size=34]‘Pompeo lost his mind’: Chinese diplomat hits back at US attacks on Beijing’s investments in Chile[/size]
https://www.rt.com/news/456660-pompeo-lost-mind-china-diplomat/
[size=34]‘Pompeo lost his mind’: Chinese diplomat hits back at US attacks on Beijing’s investments in Chile[/size]
https://www.rt.com/news/456660-pompeo-lost-mind-china-diplomat/
a ja ti sigurno ne mogu nista prigovorit na nick, moj je leteca pegla...prckov wrote:
a ti si to njemu maznula
a lopove jedan
zive vage
samo moracu promjenit naziv nac neki atraktivniji, nije prckov bas nesto ono znas
Guest- Guest
pa to je dobroLeteca Pegla wrote:a ja ti sigurno ne mogu nista prigovorit na nick, moj je leteca pegla...prckov wrote:
a ti si to njemu maznula
a lopove jedan
zive vage
implicira da vec imas nekakvog iskustva se letenjem
inace bi me bilo stra s tobom u svemirski brod
nego, jesi sigurna da se ne trebam nizasto drzat kad budemo polijetali
2014-04-19
ma nece bit problema oko poljetanja i to mislim, al ako nas neko bu poceo proganjat onda bi mozda i trebalo to ono nesto se malo drzat, neznam ja jel ima taj brod ono nekakve amortizere ili sta ja znam stabilizatore nekakve, a vidit cemo po potrebi ali ispraksiraj to nekakvo drzanje za svaki slucaj...prckov wrote:
pa to je dobro
inace gle ovu budalu, to ti je jedan od tih nekih sluga od toga crva burzuma iz pentagona sta sere govna na sve strane. Ma pogle ti samo tu facu i tu celjust, bas ko crv:
Pogle ti naseg astronauta crva & ekipu, mi mislili oni seru, a oni, uz to sto seru, gradili svemirski brod i to pravi kojim su htjeli pobjeci, sta ja znam, bice ipak nesto malo dalje od marsa ko sta ono nesto govore da zele. Ipak ne mogu valjda reci istinu i to. Pa eto, sad vise nemaju taj svemirski brod, nego ga ja imam. Bas me zanima kakvu je grimasu poprimila ta nekakva celjust kad je skuzila da nece vidit ni m od marsa a kamoli nesto dalje...
inace ta sluga budala od crva vec popusila jednom, se sjeceas uragana Irma od pred koju godinu? E pa uragan opalio po njegovom privatnom otoku i potaracao mu sve, ali taj crv sluga od crva isto bice ima ta neka govna u tomu necemu sto valjda slici na glavu, tako da ocito nije shvatio poruku prvi put. Inace koliko znam izgradio ponovno valjda nekakve zgrade na tom svom otoku, pa mozda dobi uragan reprizu kad pocme sezona. Neznam, treba pogledat imena uragana za ovu godinu, pa organizirat nekakvu nagradnu igru, ak uragan strefi otok od ovoga crva budale, i ko pogodi ime dobi, recimo, pjesmu od mene.
Doduse za sredit taj neki mali otok cak netreba ni uragan. Znas preksinoc bice, me posjetio neki Tornado, neznam zasto, bice me dosao pozdravit. I sad nije mi bilo u pocetku jasno o cem se radi, al ujutro otvorim ja neki tamo portal i citam tornado udario po teksasu! Ko da je pala bomba! Zgrade lete na sve strane. Tako da ide tom Tornadu to neko fijukanje tih nekih zgrada u nebo. Tako da evo Tornado, ak razbucas ovoj budali otok, napisem ti i posvetim pjesmicu!
ko prvi njegova pjesma!
A ako nema kandidata opet bude pjesma!
Ali o necemu drugomu!
Guest- Guest
https://twitter.com/i/status/1118491837856141312
Evo malo đodinih Ukra. Pucaju po pro-ruskim snagama. Svaka koincidencija sa povišću je... pa koincidencija.
Evo malo đodinih Ukra. Pucaju po pro-ruskim snagama. Svaka koincidencija sa povišću je... pa koincidencija.
vidis zaboravio sam na amortizere i stabilizatore, mozda se ipak necu morat ni zasto drzat, al opet kontam mozda si ti ko pilot ipak strucnija u toj procjeni iako ni ti nisi bas sigurna u vezi te cijele situacije I zavrzlameLeteca Pegla wrote:ma nece bit problema oko poljetanja i to mislim, al ako nas neko bu poceo proganjat onda bi mozda i trebalo to ono nesto se malo drzat, neznam ja jel ima taj brod ono nekakve amortizere ili sta ja znam stabilizatore nekakve, a vidit cemo po potrebi ali ispraksiraj to nekakvo drzanje za svaki slucaj...prckov wrote:
pa to je dobro
inace gle ovu budalu, to ti je jedan od tih nekih sluga od toga crva burzuma iz pentagona sta sere govna na sve strane. Ma pogle ti samo tu facu i tu celjust, bas ko crv:
Pogle ti naseg astronauta crva & ekipu, mi mislili oni seru, a oni, uz to sto seru, gradili svemirski brod i to pravi kojim su htjeli pobjeci, sta ja znam, bice ipak nesto malo dalje od marsa ko sta ono nesto govore da zele. Ipak ne mogu valjda reci istinu i to. Pa eto, sad vise nemaju taj svemirski brod, nego ga ja imam. Bas me zanima kakvu je grimasu poprimila ta nekakva celjust kad je skuzila da nece vidit ni m od marsa a kamoli nesto dalje...
inace ta sluga budala od crva vec popusila jednom, se sjeceas uragana Irma od pred koju godinu? E pa uragan opalio po njegovom privatnom otoku i potaracao mu sve, ali taj crv sluga od crva isto bice ima ta neka govna u tomu necemu sto valjda slici na glavu, tako da ocito nije shvatio poruku prvi put. Inace koliko znam izgradio ponovno valjda nekakve zgrade na tom svom otoku, pa mozda dobi uragan reprizu kad pocme sezona. Neznam, treba pogledat imena uragana za ovu godinu, pa organizirat nekakvu nagradnu igru, ak uragan strefi otok od ovoga crva budale, i ko pogodi ime dobi, recimo, pjesmu od mene.
Doduse za sredit taj neki mali otok cak netreba ni uragan. Znas preksinoc bice, me posjetio neki Tornado, neznam zasto, bice me dosao pozdravit. I sad nije mi bilo u pocetku jasno o cem se radi, al ujutro otvorim ja neki tamo portal i citam tornado udario po teksasu! Ko da je pala bomba! Zgrade lete na sve strane. Tako da ide tom Tornadu to neko fijukanje tih nekih zgrada u nebo. Tako da evo Tornado, ak razbucas ovoj budali otok, napisem ti i posvetim pjesmicu!
ko prvi njegova pjesma!
A ako nema kandidata opet bude pjesma!
Ali o necemu drugomu!
sad za sad meni je bitno da imamo dovoljno svega a pogotovo hrane I papira
takode razmisljam da kupim neki teleskop ovdje kod mene, gledo sam kroz izlog imaju ih svakakvih, pa reko kad se parkiramo kraj neke planete da malo gledamo I zvijezde, mislim..romanticno je, sta ja znam kazem nako
moderni ti brodovi a ja jos uvjek staromodan pa pitam svasta ko da sam iz 20-og stoljeca
a taj virgin crv je cini mi se nesto bio najebo samo se sad ne sjecam sta jer ne citam te neke vijesti sto su bezveze
samo znam da sam video negdje neku fotku sa njegovom sjebanom facom
mislili su utec na mars al sad je brod kod nas
ima da ih skenjamo da se vise nikad ne operu a ako su nesto sklepali vikendica na marsu, ili tuda negdje, to cemo im sve zapalit
2014-04-19
Eto vidis, znala sam ja da meni treba prvi oficir Cakotej!prckov wrote:
vidis zaboravio sam na amortizere i stabilizatore, mozda se ipak necu morat ni zasto drzat, al opet kontam mozda si ti ko pilot ipak strucnija u toj procjeni iako ni ti nisi bas sigurna u vezi te cijele situacije I zavrzlame
sad za sad meni je bitno da imamo dovoljno svega a pogotovo hrane I papira
takode razmisljam da kupim neki teleskop ovdje kod mene, gledo sam kroz izlog imaju ih svakakvih, pa reko kad se parkiramo kraj neke planete da malo gledamo I zvijezde, mislim..romanticno je, sta ja znam kazem nako
moderni ti brodovi a ja jos uvjek staromodan pa pitam svasta ko da sam iz 20-og stoljeca
a taj virgin crv je cini mi se nesto bio najebo samo se sad ne sjecam sta jer ne citam te neke vijesti sto su bezveze
samo znam da sam video negdje neku fotku sa njegovom sjebanom facom
mislili su utec na mars al sad je brod kod nas
ima da ih skenjamo da se vise nikad ne operu a ako su nesto sklepali vikendica na marsu, ili tuda negdje, to cemo im sve zapalit
Vidis, znas, to je bilo za proplakat od muke. Zamisli imas taj neki svemirski brod sa tima nekima pucaljkama, koje ne smijemo ispalljivati tu blizu, oko & u Zemlju, ali eto, mogli bi skoknut do marsa, Pogledat cu malo po ovima nekima racunalima valjda sto ih ima brod, pa cemo vidit ima li crv kakvu vikendicu na marsu i tocno di se nalazi. Znas ja sam ti izgleda jako dobar haker. Tako sam i maznula ovaj brod, ovaj govnasti crv je imao samo ljudsku posadu na tom nekakvom brodogradilistu, nije bilo niti jednog od tamnih tamo ili koga god, pa ti je to bilo jednostavno jako za napravit. Samo iskljucis sutav za odrzavanje zivota, a to mi bilo strasno lako haknit, i u strci maznes brod u manje od 7 minuta...
Taj moj svemirski brod, je skoro pa dovrsen, fali mu navigacijski sustav, al sva sreca pa sam ja neka vrsta navigatora i ne treba mi to sranje za kretat se prostorom izmedju prostora pa mozemo skoknut do marsa imal il nemal tamo vikendica, pa cemo malo isprobat puce. Imat cemo mislim cak i dovoljno goriva za par skokova napravit, vidit cemo, ali tamo i opet natrag sigurnjak bude...
Zamisli ti u kojoj sam bila muci, imati puce a nemoc ih ispalit, a eto imamo sad i misiju jos dodatnu uz sroljenje po mrezi tamnog imperija! Evo ti ko prvi oficir ces imati cast zabavljat se sa pucama, znas iznenadjujuce je lagano upravljati tim svemirskim brodom. Al kad malo bolje razmislim, ima logike, dizajniran je da i neko ko ima govno u glavi, kao sto je taj crv, moze upravljati time, pa eto nije bitno sto nemamo pojma sto radimo, dovoljno je znati donekle i brod odradi ostalo. Tako da ces se snac sa pucaljkama sigurno. Eto idemo na mars skenjat crvu vikendicu i isprobat pucaljke...
inace ima ti taj brod i svakakve nekakve senzore al ponesi ti i taj teleskop. Ja bum i svoj kineski jeftinjak od mobitela, navodno mos radit fotke i u svemiru mobitelom, i skroz dobro ispadaju, pa ako ne uspijemo skuznit kako fotkat i prebacit slike iz racunala od broda, uvijek mozemo zavezati mobitel, sta ja znam, konopom i opalit par slija tako...
al inace koja ti je to kukavna kukavelj, to ko onaj glupi daruvarac, hrabri su samo kad treba prebit neku curicu i to samo u vlastitom kaficu u okruzenju drugih skenjanih imbecila koji seru govna, i jos kad u zaledju imas skenjanog velikog imbecila sa isto tako nekakvim govnom u glavi koji drzi pravni sustav na lancu. Al cim se naleti na nekog ko moze mrvicu nekakvu ogrebat nesto malo, ta kukavna kukavelj odma pobjegne u rupu i pocme izbacivati govna od straha na sve strane. Pa to je toliko degutantno,nemos to ni na razanj stavit pa ispec, jer ko bi jeo ispecenog posranog crva punog govana, pa mislim ono fuj...
ono trazis li ga trazis bar jednu stvar koja nije govno. Znas, da ima mrvu necega, Tamni bi mozda cak i pustio ih da zbrisu, al ono govno bez granica. Imas primarnu emisiju govana, pa sekundarnu, pa tercijarnu, pa tako jedan val za drugim, proljev bes kraja, samo govna. Ono spada u rubriku vjerovali ili ne stono bi se reklo...
a ovo ti je dobro:
"mislili su utec na mars al sad je brod kod nas"
probat cu uvrstit to ko stih u pjesmu o crvu kad ju napisem, al ako ne budem mogla nikako, ima ta moja zbirka odredjeni ton, ne mogu bas odjednom pocet o govnima i pastetama tamo pisat, napisat cu posebnu verziju samo za tebe i to zaljepit tu na ovoj ili tamo nekoj temi, eto s posvetom....
Guest- Guest
eo javljaju da su stigle banane u venezuelu
i kinezi poslali tekstila da ne moraju mrtve skidat :)
i kinezi poslali tekstila da ne moraju mrtve skidat :)
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Similar topics
» Venezuela part 66666. Kolju pse na ulici, da bi ljudi imali šta jest
» Frankfurt : Muškarac nožem ubadao ljude na ulici
» Crnac sa sjekirom u ruci hvatao ljude po ulici u Italiji
» branitelji napadaju nacionalističke tučare za manjak patriotizma, a ljudi koji mlate po ulici ljude braniteljima drže uzornu lekciju iz ustavnog legalizma. Što nije stvarno krasna ta Dalmacija?
» U Vrginmostu Srbi skidaju šahovnice sa registarcija-Policija ne reagira
» Frankfurt : Muškarac nožem ubadao ljude na ulici
» Crnac sa sjekirom u ruci hvatao ljude po ulici u Italiji
» branitelji napadaju nacionalističke tučare za manjak patriotizma, a ljudi koji mlate po ulici ljude braniteljima drže uzornu lekciju iz ustavnog legalizma. Što nije stvarno krasna ta Dalmacija?
» U Vrginmostu Srbi skidaju šahovnice sa registarcija-Policija ne reagira
Page 9 of 14