Počela kuknjava zbog pada cijene noćenja u Hrvatskoj
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Počela kuknjava zbog pada cijene noćenja u Hrvatskoj
Pa to će ti 30 eura doć i bit će sritan ako i za toliko iznajmiš ( osim ako nije vila s bazenom al oni su imali veća ulaganja pa ni njima neodgovara pad cijena jer će i njima past samo ne na 30 eura nego šta ja znam 40€ ).epikur37 wrote:RayMabus wrote:Od turizma ima zaradaRayMabus wrote:Turizam koji traje 100 dana je kurac na biciklu. Sad fino 30 eura apartman ako i toliko ( osim ovih šta su vila s bazenom ) pa kome se isplati iznajmljivat će a kome ne neće ....i onda će ti svu zaradu odnit političari novim nametima pa će porast broj ljudi koji glasaju za MOST i ŽZ.
Država i općina
Ugostitelji
Iznajmljivaći
Građevinski sektor
- Primarni sektor (poljoprivreda, vinarstvo)
- Sutni obrti
- Sezonski radnici
Turizam nam je najjača grana privrede...a naravno da je manje više bilo koji apartman za 30 jeftinoća teška.
Zadar , Makarska , Split....to ti je teška apartmanizacija.
Nema šanse da ti tu cijena bude veća od 30 eura.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/597959/pogledajte-simulaciju-ovako-ce-izgledati-39split-539-kvart-na-pola-milijuna-kvadrata-izmeu-skvera-i-brda-koji-ce-zadovoljiti-sve-zahtjeve-modernog-urbanog-zivljenja
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tko tebe šta pita ? Dok je god iznad 30 eura ljudima se isplati gradit zgrade jer kontaju kupit ću stan pa ču ga liti iznajmljivat da oplatin kredit.
Sad če tebe netko pita šta tebi paše ? Boli kurac koga za tebe i šta bi ti da ostane 50 eura nočenje.
Samo lipo zgradice i Bog te veslija.
Sad če tebe netko pita šta tebi paše ? Boli kurac koga za tebe i šta bi ti da ostane 50 eura nočenje.
Samo lipo zgradice i Bog te veslija.
2014-04-11
30 eurov po glovi je odlična cijena
2014-04-16
Po apartmanuaben wrote:30 eurov po glovi je odlična cijena
Normalno da ovima ka šta je ovaj :
https://www.njuskalo.hr/privatni-smjestaj/duce-apartman-omis-iznajmljivanje-oglas-19089199
...to ne paše , 80 kvadrata , tri sobe , 50 metara od mora , šest osoba , 75 - 85 eura.
U biti pajdo iznajmljuje ovo z 40 eura pošto od ovakvog stana netko napravi dva od 40-ak kvadrata.
Jel skup ? Pa eto tržište će odredit.
2014-04-11
80€ 6osoba, po glavi manje od 15€ .. vrhRayMabus wrote:Po apartmanuaben wrote:30 eurov po glovi je odlična cijena
https://www.njuskalo.hr/privatni-smjestaj/duce-apartman-omis-iznajmljivanje-oglas-19089199
...to ne paše , 80 kvadrata , tri sobe , 50 metara od mora , šest osoba , 75 - 85 eura.
U biti pajdo iznajmljuje ovo z 40 eura pošto od ovakvog stana netko napravi dva od 40-ak kvadrata.
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
E pa to ti je 30 eura apartman jednosoban ili dvosoban ( dica tu spavaju ).AssadNaPodmornici wrote:80€ 6osoba, po glavi manje od 15€ .. vrhRayMabus wrote:Po apartmanuaben wrote:30 eurov po glovi je odlična cijena
To ti je to. On iznajmi kat kuće., dođe njih šest i jebe ga se.
Momak + cura ili muž + žena i dvoje dice to ti je 30 do 40 eura apartman.
2014-04-11
aben wrote:30 eurov po glovi je odlična cijena
Tako nekako.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nije to po glavi. To ti je garsonjera ili jednosoban stan. Ono momak i cura garsonjera. To meni mater liti iznajmljuje pošto ima svoju garsonjeru tri kilometra od mene. Živi san ja jedno vrime tu al mi dopizdilo pa nju potira tamo a sebe u kući. Fino razvućeš kauč , ima balkon , mala kuhinja , wc , sve , šta će ti više.epikur37 wrote:aben wrote:30 eurov po glovi je odlična cijena
Tako nekako.
Vamo 500 metara od kuće iman još dva stana , sto kvadrata , ovi veći di mi stari prispava je ogroman , ima 55 kvadrata , balkon i parking ispod.
Ima dnevni boravak , moš igrat nogomet.
To kad se oženin onda ću tu živit.
2014-04-11
To se ništa ne isplati zajebavati s time. Oženiš neku koja ima dobar posal, jake veze , daš još stan pa nek plaća režije i jebe te se.
Dogoviš se. Daš joj stan i ona plaća režije.
Dogoviš se. Daš joj stan i ona plaća režije.
2014-04-11
Meni se ne radi ništa. Samo ležat , kava , internet i nešto pojist. Eto plati režije i boli me kurac. Najbolje da ću ti ja još to plaćat.
To se tako radi. Mora neke koristi bit od te ženske.
To se tako radi. Mora neke koristi bit od te ženske.
2014-04-11
apartman je sranje..treba jos i kuhati..ako su oko tebe konfekcijski restorani,mosh se jebati...a ako su u kotelima restorani mizerni,onda propao odmor..
Guest- Guest
Neisplati se ništa ako ti moraš cili život radit za to nešto ; dica , krediti , žene , režije , nameti....to ti se ništa neisplati , bolje ti je ležat ovako ko i ja doma i boli te kurac za sve živo.pismejker wrote:apartman je sranje..treba jos i kuhati..ako su oko tebe konfekcijski restorani,mosh se jebati...a ako su u kotelima restorani mizerni,onda propao odmor..
Kad ti triba love odeš radit pa radiš dok ti paše a kad više nepaše digneš sidro i vratiš se u pećinu.
2014-04-11
zašto bi apartman bio sranje?pismejker wrote:apartman je sranje..treba jos i kuhati..ako su oko tebe konfekcijski restorani,mosh se jebati...a ako su u kotelima restorani mizerni,onda propao odmor..
dogovoriš da ti dovezu klopu.
s druge strane ako noćiš u hotelu imaš obroke, što fali? naravno da u hotelu od 30€/noć nemreš očekivat ne znam kakvu kuhinju. u hotelu od 100 pa gore imaš sve. znači stvar je u cijeni i kupcu. koliko si platio toliko si dobio.
veber-
2014-12-30
Nit jedna nekretnina nije sranje ako nemoraš rintat za nju cili život ili par desetljeća. Kod mene je bilo ključ u ruke. Zemlja tj parcela za stanove. Nema nikakvih kredita i ti priča.
Ova se zadužila za taj apartman i sad joj je 30 eura malo. E. A tko te jebe. Žali se Plenkovicu.
Ova se zadužila za taj apartman i sad joj je 30 eura malo. E. A tko te jebe. Žali se Plenkovicu.
2014-04-11
To su ti isto ko i oni auto na kredit. Kao on/ona ima auto samo svaki misec rata kredita. Tako i ovi za te stanove. Liti ih iznajme a ostatak godine žive u njima. E sad nema zarade. A triba platit kredu. E to ti je to i onda je njoj normalno 30 eura malo.
Meni nije malo. To je taman kako triba bit. Apartmančič garsonjera 30 eura a ako ima sobu za dicu onda moš 40 eura....a ako nema turista onda i to spustiš na 30 eura i ispod toga se ne ide.
Meni nije malo. To je taman kako triba bit. Apartmančič garsonjera 30 eura a ako ima sobu za dicu onda moš 40 eura....a ako nema turista onda i to spustiš na 30 eura i ispod toga se ne ide.
2014-04-11
Ja iman stariju gospođu u ovon manjen stanu , 1200 kuna misečno cilu godinu. Šta će meni to 100 dana pa traži vataj a dođe mi na isto i neman nikakvih problema , žena početkon miseca to uredno plati a stan održava jer je starija gospođa. Dobro njoj dobro meni. A ne trčat tu za turistima za kunu više.
Pa u Sarajevu je kvadrat 1500 eura i šta sad misliš da će to sad ode oko Splita bit nemoguća misija radit zgrade dok ima kupaca....a ima.
Pa u Sarajevu je kvadrat 1500 eura i šta sad misliš da će to sad ode oko Splita bit nemoguća misija radit zgrade dok ima kupaca....a ima.
2014-04-11
Tako su dizali i one kredite u francima. Onda na kraju kriva država. Krivi svi. I onda kenjkaj da in se posuši.
A zinila guzica više nego šta more progutat.
Tako i ova. Kuke lele 30 eura , tko će otplaćivat kredit idući dvajst godina.
A jebi gospu.
A zinila guzica više nego šta more progutat.
Tako i ova. Kuke lele 30 eura , tko će otplaćivat kredit idući dvajst godina.
A jebi gospu.
2014-04-11
30 eura je malo, kod mene je obicna soba 50-60
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma da. A vidi ode soba :epikur37 wrote:30 eura je malo, kod mene je obicna soba 50-60
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/542613/sansa-za-podstanare-na-kili-kod-pos-ovih-zgrada-gradi-se-90-novih-stanova-cijena-vec-od-1700-eura-po-kvadratu
2014-04-11
longi sereš ko grlica. zemlja nije tvoja već od tvojih predaka.
drugo kaj se auta tiče kod nas je bolest imat mercedes pa ekipa jede paštetu kako bi mercedes bio u garaži.
ovdje u njemačkoj je sistem malo drugačiji, malčice skuplji nego da ga kupim za keš, ali ja u biti iznajmljujem auto. slijedeći mjesec nemam 900€ za ratu, vratim auto. u gubitku sam 900€. autokuća se mora pobrinuti dalje za vozilo.
nakon 5 godina ili 3 mogu ga otkupit, ali to je bezveze kada mogu opet uzet novi.
mada se bavim mišlju nakon godinu dana ga otkupi i prodat u hrvatskoj.
drugo kaj se auta tiče kod nas je bolest imat mercedes pa ekipa jede paštetu kako bi mercedes bio u garaži.
ovdje u njemačkoj je sistem malo drugačiji, malčice skuplji nego da ga kupim za keš, ali ja u biti iznajmljujem auto. slijedeći mjesec nemam 900€ za ratu, vratim auto. u gubitku sam 900€. autokuća se mora pobrinuti dalje za vozilo.
nakon 5 godina ili 3 mogu ga otkupit, ali to je bezveze kada mogu opet uzet novi.
mada se bavim mišlju nakon godinu dana ga otkupi i prodat u hrvatskoj.
2014-12-30
Ne sren ja ništa : Makarska , Split i Zadar , to ti je apartmanizacija koja se neće zaustavit sve dok je noćenje iznad 30 eura.
To ti je tako. To ja znam odavno a sad van je to počelo da padaju cijene.
To ti je tako. To ja znam odavno a sad van je to počelo da padaju cijene.
2014-04-11
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» U Saudijskoj Arabiji povećane cijene cigareta i energetskih napitaka zbog pada prihoda od nafte
» Sada je i službeno : Sezona je loše počela , broj noćenja u srpnju je manji nego lani
» Pada Rijeka, posljednji bastion komunizma u Hrvatskoj
» Zaposlenost u Hrvatskoj pada, a u Europskoj uniji je na rekordnoj razini
» Prosvjed autoprijevoznika u Sarajevu zbog visoke cijene goriva
» Sada je i službeno : Sezona je loše počela , broj noćenja u srpnju je manji nego lani
» Pada Rijeka, posljednji bastion komunizma u Hrvatskoj
» Zaposlenost u Hrvatskoj pada, a u Europskoj uniji je na rekordnoj razini
» Prosvjed autoprijevoznika u Sarajevu zbog visoke cijene goriva
Page 5 of 7