Počela kuknjava zbog pada cijene noćenja u Hrvatskoj
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Počela kuknjava zbog pada cijene noćenja u Hrvatskoj
Ne sren ja ništa : Makarska , Split i Zadar , to ti je apartmanizacija koja se neće zaustavit sve dok je noćenje iznad 30 eura.
To ti je tako. To ja znam odavno a sad van je to počelo da padaju cijene.
To ti je tako. To ja znam odavno a sad van je to počelo da padaju cijene.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
u njemačkoj za običnu sobu s doručkom platiš 35€epikur37 wrote:30 eura je malo, kod mene je obicna soba 50-60
a jebena razlika je njemačka i hrvatska.
neki iz moje firme spavaju za 15€/noć soba ima friđ, normalnu kupaonicu, zajedničku kuhinju. dogovore s gazdom da im piše 40-50.
sami si kuhaju, peru.
ja sam gotovan pa koristim maximum. jebe mi se za tih 30ak eura dnevno, kao uštede.
ujutro imam doručak, svaki dan nova posteljina, ručnici, šamponi. preko dana ručak. ne mislim o ničem osim o autu
veber-
2014-12-30
imam stan malo veći u centru zg, ovo malo veći uzmi s rezervom. cijeli kat. svi me nagovaraju da si napravim stan za život i ostalo pretvorim u sobe za inajmljivanje.
s jedne strane ok, ali s druge. zajebi. pa ne bum plahte mijenjal i prao posteljinu. to ionako sada drugi rade za mene.
jebeš to
s jedne strane ok, ali s druge. zajebi. pa ne bum plahte mijenjal i prao posteljinu. to ionako sada drugi rade za mene.
jebeš to
2014-12-30
veber wrote:imam stan malo veći u centru zg, ovo malo veći uzmi s rezervom. cijeli kat. svi me nagovaraju da si napravim stan za život i ostalo pretvorim u sobe za inajmljivanje.
jebeš to
a nemam pojma najbolje zaposliti nekog...
ma u principu treba se baviti poslom koji ti najbolje leži i od kojeg možeš fino živjeti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Unajmi neku od 65-70 koja je u penziji da ti bude domaćica... ne moraš je previše niti plaćati...veber wrote:imam stan malo veći u centru zg, ovo malo veći uzmi s rezervom. cijeli kat. svi me nagovaraju da si napravim stan za život i ostalo pretvorim u sobe za inajmljivanje.
jebeš to
A ti ionako sebi uzmi nešto van ZG, recimo u okolici.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
čuj, krenuo sam kupit novi auto. u hr bi mi bio jeftiniji zbog rege i sl, ali tražio sam njemačke tablice. samo osiguranje mi je skuplje 1000€Hektorović wrote:Unajmi neku od 65-70 koja je u penziji da ti bude domaćica... ne moraš je previše niti plaćati...veber wrote:imam stan malo veći u centru zg, ovo malo veći uzmi s rezervom. cijeli kat. svi me nagovaraju da si napravim stan za život i ostalo pretvorim u sobe za inajmljivanje.
jebeš to
a, zakaj? odlučio sam natavit živjet u njemačkoj, kći mi planira doći studirat u njemačku. za stan u zg mogu dobit oko 700k€ s tom lovom mogu kupiti kuću ovdje, realno 40ak km od minhena ili stan od 80ak kvadrata.
nemam nekih ambicija vraćati se u hrvatsku. pogotovo ne ako mi kći dođe ovdje.
vidjet ćemo. tu sam tek par mjeseci. kćeri do faxa treba još 1,5g
veber-
2014-12-30
I onda ti država na litru goriva koja dođe 10 kuna uzme 6 kuna.epikur37 wrote:
ma u principu treba se baviti poslom koji ti najbolje leži i od kojeg možeš fino živjeti.
Pa nije država glupa. Moš ti radit koliko oćeš al ćete ona oderat čin vidi da može.
Netriba ništa. Samo spavaj doma i gledaj ovo kako nestaje pa čemo vidit čija majka crnu vunu prede.
Ti ćeš radit a oni ćete oporezivat. Aha kako da nećeš
https://shop.skolskaknjiga.hr/iseljavanje-hrvata-u-njemacku-gubimo-li-hrvatsku.html
2014-04-11
Iznajmi taj stan u Zagrebu i od tog podstanarstva plaćaj sebi podstanarstvo u Njemačkoj.veber wrote:čuj, krenuo sam kupit novi auto. u hr bi mi bio jeftiniji zbog rege i sl, ali tražio sam njemačke tablice. samo osiguranje mi je skuplje 1000€Hektorović wrote:Unajmi neku od 65-70 koja je u penziji da ti bude domaćica... ne moraš je previše niti plaćati...veber wrote:imam stan malo veći u centru zg, ovo malo veći uzmi s rezervom. cijeli kat. svi me nagovaraju da si napravim stan za život i ostalo pretvorim u sobe za inajmljivanje.
jebeš to
a, zakaj? odlučio sam natavit živjet u njemačkoj, kći mi planira doći studirat u njemačku. za stan u zg mogu dobit oko 700k€ s tom lovom mogu kupiti kuću ovdje, realno 40ak km od minhena ili stan od 80ak kvadrata.
Sad si tu 40 km od Minhena a za tri godine moš bit u Hamburgu poslom. Ne isplati ti se kupovat i prodavat stanove po Njemačkoj kad moš ovako pa ideš poslon kako oćeš.
2014-04-11
Sad si u Minhenu a sutra moš bit u Stugartu i uzmeš li kuću tu onda si najeba jer si sebe ograničija.
Fino iznajmiš u Zagrebu i od tog najma plaćaš sebi podstanarstvo u Njemačkoj.
A uzmeš li kuću pa za pet godina poslon mora ić u drugi kraj Njemačke omda si najeba. Morat ćeš plačat porez kupoprodajni svaki put.
Fino iznajmiš u Zagrebu i od tog najma plaćaš sebi podstanarstvo u Njemačkoj.
A uzmeš li kuću pa za pet godina poslon mora ić u drugi kraj Njemačke omda si najeba. Morat ćeš plačat porez kupoprodajni svaki put.
2014-04-11
To je meni jedan od planova samo ne sad jer živin sa ocen tj ja san sad u kući a on je većeras u stanu 500 metara poviše pa onda danas sutra ostanen sam , s materon nepričan , iznjamit stanove i onda od podstanarstva sebi plaćat stanarinu vanka i radit.
Tako mi se isplati radit i nisan opterećen.
I onda se gori oženit i boli me kurac. Nema od posla ode ništa a šta ima sve je ništa ako se misliš ženit i imat familiju.
Tako mi se isplati radit i nisan opterećen.
I onda se gori oženit i boli me kurac. Nema od posla ode ništa a šta ima sve je ništa ako se misliš ženit i imat familiju.
2014-04-11
sve je to u zraku. možda odem u američku podružnicu. djeca su mi velika, novčano sam osiguran. nisam vezan uz mjesto.RayMabus wrote:Iznajmi taj stan u Zagrebu i od tog podstanarstva plaćaj sebi podstanarstvo u Njemačkoj.veber wrote:čuj, krenuo sam kupit novi auto. u hr bi mi bio jeftiniji zbog rege i sl, ali tražio sam njemačke tablice. samo osiguranje mi je skuplje 1000€Hektorović wrote:Unajmi neku od 65-70 koja je u penziji da ti bude domaćica... ne moraš je previše niti plaćati...veber wrote:imam stan malo veći u centru zg, ovo malo veći uzmi s rezervom. cijeli kat. svi me nagovaraju da si napravim stan za život i ostalo pretvorim u sobe za inajmljivanje.
jebeš to
Sad si tu 40 km od Minhena a za tri godine moš bit u Hamburgu poslom. Ne isplati ti se kupovat i prodavat stanove po Njemačkoj kad moš ovako pa ideš poslon kako oćeš.
možda se kao joo iz gruda vrnem vu agram jer u njemčku morm arbajz a u zg ne, zajebavam kolegu forumaša.
veber-
2014-12-30
Pa govori ti to pošto iman položeno za agenta za nekretnien. To je nekretnina kojoj cijena neće padat , može samo rast jer je u centru grada. Svaki put kad prodaš kupiš imaš platit porez. Sad tu uzmeš u Minhenu i šta sad za tri godine otvoriti ti se prilika u Irskoj ili Hambuegu i onda ćeš to opet prodavat , plaćat porez a imaš vamo nekrerninu s kojon moš plaćat podstanrstvo u. Njemačkoj i neopterećen si.
2014-04-11
i to kaj govoriš, pišeš. 2000€ bi dobio da ga jebeš, 170m2 terasa i balkon. dva wc, kupaonica+wc i tuš.
2014-12-30
epikur37 wrote:Keramičari i vodoinstalateri...suhe pare.
Radim i jedno i drugo ......i treće
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
veber wrote:čuj, krenuo sam kupit novi auto. u hr bi mi bio jeftiniji zbog rege i sl, ali tražio sam njemačke tablice. samo osiguranje mi je skuplje 1000€Hektorović wrote:Unajmi neku od 65-70 koja je u penziji da ti bude domaćica... ne moraš je previše niti plaćati...veber wrote:imam stan malo veći u centru zg, ovo malo veći uzmi s rezervom. cijeli kat. svi me nagovaraju da si napravim stan za život i ostalo pretvorim u sobe za inajmljivanje.
jebeš to
Stan ili kuću tamo uvik moreš iznajmljivati ako ikad
odlučiš vratiti se u RH.
nemoj prodavati nekretnine ako ti baš nije od glavu. a nije ti
To je investicijska zamisao.
Faktički mijenja nerentabilnu nekretninu za onu koja
će mu nositi zaradu.
Faktički mijenja nerentabilnu nekretninu za onu koja
će mu nositi zaradu.
nekretnina u RH tesko da nesto vrijedi po pitanju profita..ajd nes na Obali...
U svabiji,u stvari najbogatiji ljudi posjeduju citave kvartove zgrada,a profit od njih je basnoslovan..
Samo treba pametno to voditi,i rizika nema..
Puno njih pokupuje hrpu starih i vremesnih kuca,uredi,i iznajmljuje po paprenoj cijeni..
U svabiji je iznajmljivanje kuca i stanova opaki biznis..recimo u austriji nije..u Austriji u centru Beča,iznajmis stan dvosobni za 300 ojrova..ajd ti u berlinu iznajmi to za te pare..mauna..!!!
Odlican posao je naci neke svapske bogatune pred mirovinu,i nagovoriti ih da kupe kucu,stan u RH..
sad Zagreb ne znam bas,ali na primmorju i i uistri su Svabi pokupovali one lijepe kamene kuce i zemlje oko njih..a bisvi vlasnici su zadovoljno trljali ruke..
U svabiji,u stvari najbogatiji ljudi posjeduju citave kvartove zgrada,a profit od njih je basnoslovan..
Samo treba pametno to voditi,i rizika nema..
Puno njih pokupuje hrpu starih i vremesnih kuca,uredi,i iznajmljuje po paprenoj cijeni..
U svabiji je iznajmljivanje kuca i stanova opaki biznis..recimo u austriji nije..u Austriji u centru Beča,iznajmis stan dvosobni za 300 ojrova..ajd ti u berlinu iznajmi to za te pare..mauna..!!!
Odlican posao je naci neke svapske bogatune pred mirovinu,i nagovoriti ih da kupe kucu,stan u RH..
sad Zagreb ne znam bas,ali na primmorju i i uistri su Svabi pokupovali one lijepe kamene kuce i zemlje oko njih..a bisvi vlasnici su zadovoljno trljali ruke..
Guest- Guest
aben wrote:Dokle god morin biti uhljeb, ne isploti mi se roditi zapravo
:D
darth_vader-
2014-04-17
Hektorović wrote:Afrika sa strujomT. wrote:bilo je i vrijeme...
turizam je od ljudi uradio debile...
nitko ni o čemu ne zna razgovarati nego o apartmanima, popunjenosti, bazenima, ku*cima-palcima...
pa su zavidni jedni na druge, tuku se radi gosta, rade inate, okreću glave jedni od drugih, prijavljuju se međusobno inspekcijama, policiji...
prezadužuju se, grade velebne vile 'veće od susjedovih', natiskali se ko u favelama rio de janeira...
zure jedni drugima u tanjur, gledaju u zidove kuća ispred sebe, bez zraka, vidika i svjetlosti...
pa se onda čude što popunjenost opada...
Preko lita bez struje najčešče, zapravo... jer lokalna mafija podili građevinske dozvole bez prethodnog ulaganja u elementarnu infrastrukturu. Onda lagano neslužbene redukcije cilo lito. Ko 1991-1993...s time da je rat bio humaniji za život od prosječne turističke sezone...
darth_vader-
2014-04-17
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» U Saudijskoj Arabiji povećane cijene cigareta i energetskih napitaka zbog pada prihoda od nafte
» Sada je i službeno : Sezona je loše počela , broj noćenja u srpnju je manji nego lani
» Pada Rijeka, posljednji bastion komunizma u Hrvatskoj
» Zaposlenost u Hrvatskoj pada, a u Europskoj uniji je na rekordnoj razini
» Prosvjed autoprijevoznika u Sarajevu zbog visoke cijene goriva
» Sada je i službeno : Sezona je loše počela , broj noćenja u srpnju je manji nego lani
» Pada Rijeka, posljednji bastion komunizma u Hrvatskoj
» Zaposlenost u Hrvatskoj pada, a u Europskoj uniji je na rekordnoj razini
» Prosvjed autoprijevoznika u Sarajevu zbog visoke cijene goriva
Page 6 of 7