Počela kuknjava zbog pada cijene noćenja u Hrvatskoj
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Počela kuknjava zbog pada cijene noćenja u Hrvatskoj
Cista ljubomora i zavist, poznati hrvatski jal.epikur37 wrote:dijagram wrote:Al se trci pred rudu.
Na kraju se novcici broje.
Samo lupetanje radi lupetanja.
Lijenih bitangi na sve strane.
imenjak zna
Nemam apartman niti me zanima imati, ali tako vidim stvari ovdje.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Država tribo subvencijonirati kermičare i krovare
2014-04-16
zanimljivo iman frenda nazvao dvije firme, ponudio se da ga obuče za keramičara, da mu daju par tisuća kn mjesečno dok ne nauči posao(a raditi će , samo ne produktivno kao netko sa iskustvom) ovi ga odjebali. a ista firma kuka da im fali keramičara, a nebi uložili niti kune da recimo uzmu par nezaposlenih(ili iz drugih branši) i da ih majstori 2-3 mjeseca nadgledaju dok ovi ne uhvate ruku i ne postanu sami brzi..Noor wrote:i bome i keramičari...njih slobodnih nema ni za lijek, svi imaju posla cijelu godinuaben wrote:Krovopokrivoči su se nojviše okoristili apartmanizacijon
a ja trebam 20 njih, za 10 000 m2 keramike
otić će cijena i na 250 kn/m2
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Keramičari i vodoinstalateri...suhe pare.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
da , ali za keramičara treba 2-3 mjeseca obuka.epikur37 wrote:Keramičari i vodoinstalateri...suhe pare.
nazoveš firmu oni kažu.. "nemamo mi živaca tebe tu obučavati 2-3mjeseca" "trebamo odmah, sada odmah".. a to odmah ne dolazi..
2018-06-14
kako bi ga obucili kad nemaju keramicareAssadNaPodmornici wrote:zanimljivo iman frenda nazvao dvije firme, ponudio se da ga obuče za keramičara, da mu daju par tisuća kn mjesečno dok ne nauči posao(a raditi će , samo ne produktivno kao netko sa iskustvom) ovi ga odjebali. a ista firma kuka da im fali keramičara, a nebi uložili niti kune da recimo uzmu par nezaposlenih(ili iz drugih branši) i da ih majstori 2-3 mjeseca nadgledaju dok ovi ne uhvate ruku i ne postanu sami brzi..Noor wrote:i bome i keramičari...njih slobodnih nema ni za lijek, svi imaju posla cijelu godinuaben wrote:Krovopokrivoči su se nojviše okoristili apartmanizacijon
zato traze slobodne da obave posao i noga
neka nadje konkretno keramicara, taj ga moze uzeti
dijagram-
2015-08-09
Nek se jebu onda.AssadNaPodmornici wrote:da , ali za keramičara treba 2-3 mjeseca obuka.epikur37 wrote:Keramičari i vodoinstalateri...suhe pare.
nazoveš firmu oni kažu.. "nemamo mi živaca tebe tu obučavati 2-3mjeseca" "trebamo odmah, sada odmah".. a to odmah ne dolazi..
Ovaj lik što jemeni radio, na kraju povukao sina iz sigurnog posla neka firma u benkovcu, al plaća mizerija.
I sad s njim lupa keramiku...zarade mjesečno i do 4-5000 eura.
Pametno napravio. Kod mene je zaradio 3000 eur.
2015-08-06
Al ima i druga strana puno mularije neće uopće da radi ...posla ima.-
2015-08-06
yodu i abena prekvalificirat, nek dobro zaradeepikur37 wrote:Al ima i druga strana puno mularije neće uopće da radi ...posla ima.-
dosta vise kmecanja po forumu:)
dijagram-
2015-08-09
yoda, nema se vremena za obučavanje novih, firme trebaju gotove majstore, koji će ispuniti normu i od ugovorene sume za radove ostaviti i neku dobit.AssadNaPodmornici wrote:zanimljivo iman frenda nazvao dvije firme, ponudio se da ga obuče za keramičara, da mu daju par tisuća kn mjesečno dok ne nauči posao(a raditi će , samo ne produktivno kao netko sa iskustvom) ovi ga odjebali. a ista firma kuka da im fali keramičara, a nebi uložili niti kune da recimo uzmu par nezaposlenih(ili iz drugih branši) i da ih majstori 2-3 mjeseca nadgledaju dok ovi ne uhvate ruku i ne postanu sami brzi..Noor wrote:i bome i keramičari...njih slobodnih nema ni za lijek, svi imaju posla cijelu godinuaben wrote:Krovopokrivoči su se nojviše okoristili apartmanizacijon
za obuku služe škole, tečajevi....ili naučiš uz nekog po fuševima (toga bar ima i uvijek će biti), pa se javiš u neku firmu i pokažeš im da znaš.
dijagram wrote:yodu i abena prekvalificirat, nek dobro zaradeepikur37 wrote:Al ima i druga strana puno mularije neće uopće da radi ...posla ima.-
dosta vise kmecanja po forumu:)
Prave narikače :D
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:da , ali za keramičara treba 2-3 mjeseca obuka.epikur37 wrote:Keramičari i vodoinstalateri...suhe pare.
neka Doma povadi plocice u kupatilu, pripremi zid (ima na Youtubu kako i sa cime) neka polijepi nove plocice, pa ako je zadovoljan nek ide u biznis. ako nije, opet ispocetka dok ne bude zadovoljan.
neka radi najprije besplatno par kupatila i kuhinja u susjedstvu, pa onda na preporuku neka trazi pare...za 6 mjeseci prakse, bit ce majstor.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:AssadNaPodmornici wrote:da , ali za keramičara treba 2-3 mjeseca obuka.epikur37 wrote:Keramičari i vodoinstalateri...suhe pare.
neka Doma povadi plocice u kupatilu, pripremi zid (ima na Youtubu kako i sa cime) neka polijepi nove plocice, pa ako je zadovoljan nek ide u biznis. ako nije, opet ispocetka dok ne bude zadovoljan.
neka radi najprije besplatno par kupatila i kuhinja u susjedstvu, pa onda na preporuku neka trazi pare...za 6 mjeseci prakse, bit ce majstor.
e al lakše je mali makijato na terasu kafića i njurgat...jebeni hdz, jebeni bosanci...netko ih sabotira.
2015-08-06
moraš nači nekoga u fušu da te obučava, obično "ajme neman ti vremena, nemogu ovo ono" - u ostalom zašto da ti majstori sebi stvaraju konkurenciju?Noor wrote:yoda, nema se vremena za obučavanje novih, firme trebaju gotove majstore, koji će ispuniti normu i od ugovorene sume za radove ostaviti i neku dobit.AssadNaPodmornici wrote:zanimljivo iman frenda nazvao dvije firme, ponudio se da ga obuče za keramičara, da mu daju par tisuća kn mjesečno dok ne nauči posao(a raditi će , samo ne produktivno kao netko sa iskustvom) ovi ga odjebali. a ista firma kuka da im fali keramičara, a nebi uložili niti kune da recimo uzmu par nezaposlenih(ili iz drugih branši) i da ih majstori 2-3 mjeseca nadgledaju dok ovi ne uhvate ruku i ne postanu sami brzi..Noor wrote:i bome i keramičari...njih slobodnih nema ni za lijek, svi imaju posla cijelu godinuaben wrote:Krovopokrivoči su se nojviše okoristili apartmanizacijon
za obuku služe škole, tečajevi....ili naučiš uz nekog po fuševima (toga bar ima i uvijek će biti), pa se javiš u neku firmu i pokažeš im da znaš.
, nemaš nikoji tečaj, recimo ja sam isto tako ove zime , država organizirala besplatno preškolovanje za neku isto deficitarnu vještinu, u cilom splitu nije se moglo skupiti dovoljno ljudi, a kada bi se skupilo, ove birokrate bolio kurac dok bi oni sve organizirali , i propalo sve to... šteta
ja se trenutno bavim poslom, da bi zimi imao vremena da bi mogao zarađivati..
a privatne firme nezainteresirane, državna birokracija nezainteresirana..
a ništa, uhvatio se osim učenja njemačkog i učim programiranje, štaš.. barem je dobra stvar, dogovorio sam sezonu, liti ću biti non stop na terenu, ali ću imati praznog prostora, kupit mali laptop i u slobodno vrime kucati .. naći će se dnevno 2-3 ure
tako je, neka sam uloži u sebe, zašto bi to trebala neka firma, ne kužim :)flumen wrote:AssadNaPodmornici wrote:da , ali za keramičara treba 2-3 mjeseca obuka.epikur37 wrote:Keramičari i vodoinstalateri...suhe pare.
pa što vi bosanci ne date otkaz sa državnih firmi gdje ste se uvalili preko veze i ne uhvatite se keramrike?
AssadNaPodmornici wrote:moraš nači nekoga u fušu da te obučava, obično "ajme neman ti vremena, nemogu ovo ono" - u ostalom zašto da ti majstori sebi stvaraju konkurenciju?Noor wrote:yoda, nema se vremena za obučavanje novih, firme trebaju gotove majstore, koji će ispuniti normu i od ugovorene sume za radove ostaviti i neku dobit.AssadNaPodmornici wrote:zanimljivo iman frenda nazvao dvije firme, ponudio se da ga obuče za keramičara, da mu daju par tisuća kn mjesečno dok ne nauči posao(a raditi će , samo ne produktivno kao netko sa iskustvom) ovi ga odjebali. a ista firma kuka da im fali keramičara, a nebi uložili niti kune da recimo uzmu par nezaposlenih(ili iz drugih branši) i da ih majstori 2-3 mjeseca nadgledaju dok ovi ne uhvate ruku i ne postanu sami brzi..Noor wrote:i bome i keramičari...njih slobodnih nema ni za lijek, svi imaju posla cijelu godinuaben wrote:Krovopokrivoči su se nojviše okoristili apartmanizacijon
, nemaš nikoji tečaj, recimo ja sam isto tako ove zime , država organizirala besplatno preškolovanje za neku isto deficitarnu vještinu, u cilom splitu nije se moglo skupiti dovoljno ljudi, a kada bi se skupilo, ove birokrate bolio kurac dok bi oni sve organizirali , i propalo sve to... šteta
ja se trenutno bavim poslom, da bi zimi imao vremena da bi mogao zarađivati..
a privatne firme nezainteresirane, državna birokracija nezainteresirana..
a ništa, uhvatio se osim učenja njemačkog i učim programiranje, štaš.. barem je dobra stvar, dogovorio sam sezonu, liti ću biti non stop na terenu, ali ću imati praznog prostora, kupit mali laptop i u slobodno vrime kucati .. naći će se dnevno 2-3 ure
ae, baš sam kod tebe u ST našla, jel na te misliš? :)
http://poubozic.com/keramicar_oblagac/
AssadNaPodmornici wrote:pa što vi bosanci ne date otkaz sa državnih firmi gdje ste se uvalili preko veze i ne uhvatite se keramrike?
Meni ne treba keramika, ja sam se osigurao. Od jeseni idem na pola radnog vremena (2 dana u tjednu) i lagano: malo vrt, malo kavica, trčanje...oko imanja i đirat vanka.
Ti lepi pljuni u šake, stalno njurgaš.
2015-08-06
Ekononija države koja se bazira na retnanju je qrac od ekonomije a i država je takova.
AssadNaPodmornici wrote:pa što vi bosanci ne date otkaz sa državnih firmi gdje ste se uvalili preko veze i ne uhvatite se keramrike?
Zato je bi morali raditi umisto parazitiranja.
catabbath-
2015-08-22
epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa što vi bosanci ne date otkaz sa državnih firmi gdje ste se uvalili preko veze i ne uhvatite se keramrike?
Meni ne treba keramika, ja sam se osigurao. Od jeseni idem na pola radnog vremena (2 dana u tjednu) i lagano: malo vrt, malo kavica, trčanje...oko imanja i đirat vanka.
Ti lepi pljuni u šake, stalno njurgaš.
ja ne njurgam.
iman završen faks, iman sezonski posao od 1.5-1.10 gdje zaradim lijepu lovu, a branša je takva da sam uložio 20 000kn u prekvalifikacije i , ova sezona prva uspješna završema -sada me čeka druga sezona veća lova, veća odgovornost, totalna branša nevezana za faks... , ovu zimu sam trenirao 6puta tjedno, radio sam na crno dva 3 posla u fušu kada bi me zvali(10-15dana mjesečno u prosjeku), i u slobodno vrijeme položio 3 stupa njemačkog a2.1, a2.2 i b1.1 i uhvatio se učenja programiranja. još i keramirku. nestignem sve. ili se nisam sitija sve. možda sam i moga.
plus ostalo mi dosta love od prije , businessom online kojim sam se bavio zadnje 3-4godine, radio sam to plus radio za RH klošare poduzetnike za 3000kn.
2018-06-14
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» U Saudijskoj Arabiji povećane cijene cigareta i energetskih napitaka zbog pada prihoda od nafte
» Sada je i službeno : Sezona je loše počela , broj noćenja u srpnju je manji nego lani
» Pada Rijeka, posljednji bastion komunizma u Hrvatskoj
» Zaposlenost u Hrvatskoj pada, a u Europskoj uniji je na rekordnoj razini
» Prosvjed autoprijevoznika u Sarajevu zbog visoke cijene goriva
» Sada je i službeno : Sezona je loše počela , broj noćenja u srpnju je manji nego lani
» Pada Rijeka, posljednji bastion komunizma u Hrvatskoj
» Zaposlenost u Hrvatskoj pada, a u Europskoj uniji je na rekordnoj razini
» Prosvjed autoprijevoznika u Sarajevu zbog visoke cijene goriva
Page 2 of 7