Počela kuknjava zbog pada cijene noćenja u Hrvatskoj
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Počela kuknjava zbog pada cijene noćenja u Hrvatskoj
epikur37 wrote:Pa šta onda pizdiš da ništa ne valja da bosanci, hdz, vlaji...čkomi i radi.
ako hoćeš dođi kod nas u hdz kad ti je već tako dobro.
Yoda je iz Imotskog, imao bi šanse napredovat u partiji
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
rekao sam zašto ne partija, jer partija mi može omogućiiti možda 5000-6000 za par godina 7000kn, (koliko je to godišnje max do 11-12 000€ ) neka pozicija. a to mi je malo.. toliko se može zaraditi u 4 mjeseca ljeti , a ostatak godine laditi jaja .. a za tu jadnu lovu bi morao slaviti jadronkovića , slušati onoga Kotaraca, Žalac, i Obradovićku i ulizivati se takvim bosancima koji su gluplji i i ružniji i nesposobniji od mene i imaju 30 000 kn brutto mjesečno samo legano.Hektorović wrote:epikur37 wrote:Pa šta onda pizdiš da ništa ne valja da bosanci, hdz, vlaji...čkomi i radi.
ako hoćeš dođi kod nas u hdz kad ti je već tako dobro.
Yoda je iz Imotskog, imao bi šanse napredovat u partiji
za veću poziciju gdje bi bio neznam direktor neke agencije, ili za početak zamjenik direktora, sigurno me neće uzeti, jer neman toliko jaku vezu u HDZu. plus moji imoćani začudo su svi u pirivatnom sektoru, .
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
netreba i meni, ako treba naučit ću, tak da mi nije jasno zašto svi uhvatili djeliti savjete "uči ljepiti pločice" a nitko od tih savjetnika niti to zna, ili ne žele djecu poslati da uče.. pa okprckov wrote:meni ne trebaAssadNaPodmornici wrote:nauči ti to .. svi na forumu govorite drugima a nitko da se nauči
ako zatreba naucicu
Kazem ti covjek nikad nije radio a poljepio parvo dobro cijelu kuhinju
I pod I zidne plocice
2018-06-14
Yoda to se radi sa nekim majistorom na terenu , tako san ja naučija osnove. Nisan majistor al ono kome triba manoval da zna sam polipit pločice koje netriba kidat ( rizat ) to znam i tako ga ubrzan i zajedno napravimo duplo više posla.
Mislin znan i rizat samo šta ću ti onda potrošit puno zdravih pločica jer neman još ruku ka majistor.
Nije to ništa problem samo triba volja i praksa.
Mislin znan i rizat samo šta ću ti onda potrošit puno zdravih pločica jer neman još ruku ka majistor.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
čestitam,
AssadNaPodmornici wrote:
za veću poziciju gdje bi bio neznam direktor neke agencije, ili za početak zamjenik direktora, sigurno me neće uzeti,
I to ti je život, jeben te živote...a tamo neki bosanac iz hdz jest...
:D
dajte yodi još jedan mali s toplim :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa naravnoepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:
za veću poziciju gdje bi bio neznam direktor neke agencije, ili za početak zamjenik direktora, sigurno me neće uzeti,
evo onaj Kotarac u Makarskoj.
Završio baltazar fakultet. da fakultet se zove baltazar. privatni fakultet baltazar. završia i odmah postao dikrektor 30 000kn brutto plaća. prvo radno iskustvo. ako mi HDz ne nudi zamjenika direktora, a pametniji sam i od žalac i od kotarca i culeja i đakića , onda nemamo o čemu pričati.
2018-06-14
Aj malo su vas digli apartmani , sad će cijene se fiksirati na 30 eura ako nije neka vila s bazenom a 90% toga nije. Kome se isplati iznajmivat će a kome ne ništa no prazan apartman je najveći gubitak.
Meni to stara nešto liti svoj i babin stan iznajmljuje pa tila nešto ove očeve pa je stari odjeba isto ka i ja. Nema ti tu budućnosti. To je sve kurac na biciklu.
Meni to stara nešto liti svoj i babin stan iznajmljuje pa tila nešto ove očeve pa je stari odjeba isto ka i ja. Nema ti tu budućnosti. To je sve kurac na biciklu.
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:pa naravnoepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:
evo onaj Kotarac u Makarskoj.
Završio baltazar fakultet. da fakultet se zove baltazar. privatni fakultet baltazar. završia i odmah postao dikrektor 30 000kn brutto plaća. prvo radno iskustvo. ako mi HDz ne nudi zamjenika direktora, a pametniji sam i od žalac i od kotarca i culeja i đakića , onda nemamo o čemu pričati.
Život nije fer, jednostavno nije. To treba reći ovim iz HDZ-a...nekako su te trebali primijetiti, kao da namjerno izbjegavaju.
2015-08-06
Turizam koji traje 100 dana je kurac na biciklu. Sad fino 30 eura apartman ako i toliko ( osim ovih šta su vila s bazenom ) pa kome se isplati iznajmljivat će a kome ne neće ....i onda će ti svu zaradu odnit političari novim nametima pa će porast broj ljudi koji glasaju za MOST i ŽZ.
2014-04-11
Oli ti samo zenskima lipis plocice ili oces i muskima?RayMabus wrote:Yoda to se radi sa nekim majistorom na terenu , tako san ja naučija osnove. Nisan majistor al ono kome triba manoval da zna sam polipit pločice koje netriba kidat ( rizat ) to znam i tako ga ubrzan i zajedno napravimo duplo više posla.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
znaci nema dovoljno interesa, rađe odose van konobarit i ribat zahodeAssadNaPodmornici wrote:zva sam ovo, oni nude "papir" za 1500kn, što je super, ali nemogu riješiti praksu, da bi riješili praksu trebalo bi skupiti grupu od 15ljudi, a to je nemoguće, jedina opcija je da te poslodavc uzme i obučava 2mjeseca, a poslodavce to ne interesira čak i da ti neplaća ništa. nakon toga ovi ti riješe papir koji vrijedi u cijeloj EU .AssadNaPodmornici wrote:Noor wrote:
ae, baš sam kod tebe u ST našla, jel na te misliš? :)
http://poubozic.com/keramicar_oblagac/
eto ako koga zanima :D
Ne lipin ja ništa. Ležin doma i čekan da sve iseli.kaya wrote:Oli ti samo zenskima lipis plocice ili oces i muskima?RayMabus wrote:Yoda to se radi sa nekim majistorom na terenu , tako san ja naučija osnove. Nisan majistor al ono kome triba manoval da zna sam polipit pločice koje netriba kidat ( rizat ) to znam i tako ga ubrzan i zajedno napravimo duplo više posla.
Ja san ti iz onog vica kad pita radnik poslodavca Kolika je plaća ? Pa onda ovaj kaže : U početku manja a posli veća pa ti ja kažen : Dobro , doć ću ja posli.
2014-04-11
konobarenje je ljeti zarada minimalno 10k kunaa, a ide i do 30 000kn , .. prosjek 15 000 - 20 000kn tko ima 3-4godine staža i iskustva kao konobar da se može ubaciti za bolji restoran.Noor wrote:znaci nema dovoljno interesa, rađe odose van konobarit i ribat zahodeAssadNaPodmornici wrote:zva sam ovo, oni nude "papir" za 1500kn, što je super, ali nemogu riješiti praksu, da bi riješili praksu trebalo bi skupiti grupu od 15ljudi, a to je nemoguće, jedina opcija je da te poslodavc uzme i obučava 2mjeseca, a poslodavce to ne interesira čak i da ti neplaća ništa. nakon toga ovi ti riješe papir koji vrijedi u cijeloj EU .AssadNaPodmornici wrote:Noor wrote:
zahode ribaju ženske, a ženske nemogu stavljati pločice
2018-06-14
Ja ne radin po principu po kojen vi radite a to je trčanje za lovon , ja iman par staniva , meni to ne znači ništa jel dnevnica 300 kuna ili 150.
Ja san najeftiniji radnik koji postoji , donesi pive odvrni muziku i boli me kurac , a i ne radi mi se svaki dan šta ovima i paše jer nekad imaju posla a neka ne.
Ja samo čekam treći svijetski rat a ovo je đeparqc u međuvremenu.
Ja san najeftiniji radnik koji postoji , donesi pive odvrni muziku i boli me kurac , a i ne radi mi se svaki dan šta ovima i paše jer nekad imaju posla a neka ne.
Ja samo čekam treći svijetski rat a ovo je đeparqc u međuvremenu.
2014-04-11
Od turizma ima zaradaRayMabus wrote:Turizam koji traje 100 dana je kurac na biciklu. Sad fino 30 eura apartman ako i toliko ( osim ovih šta su vila s bazenom ) pa kome se isplati iznajmljivat će a kome ne neće ....i onda će ti svu zaradu odnit političari novim nametima pa će porast broj ljudi koji glasaju za MOST i ŽZ.
Država i općina
Ugostitelji
Iznajmljivaći
Građevinski sektor
Sad kad padne cijena iznajmljivanja doći će do sukoba iznajmljivaća i države / općine zbog velikih nameta
Koliki je rejting HDZ ?
28%
Ima dvi sezone do idućih izbora , bude to 24% rejting do tada.
Pa pa
2014-04-11
mogu bar fugiratiAssadNaPodmornici wrote:konobarenje je ljeti zarada minimalno 10k kunaa, a ide i do 30 000kn , .. prosjek 15 000 - 20 000kn tko ima 3-4godine staža i iskustva kao konobar da se može ubaciti za bolji restoran.Noor wrote:znaci nema dovoljno interesa, rađe odose van konobarit i ribat zahodeAssadNaPodmornici wrote:zva sam ovo, oni nude "papir" za 1500kn, što je super, ali nemogu riješiti praksu, da bi riješili praksu trebalo bi skupiti grupu od 15ljudi, a to je nemoguće, jedina opcija je da te poslodavc uzme i obučava 2mjeseca, a poslodavce to ne interesira čak i da ti neplaća ništa. nakon toga ovi ti riješe papir koji vrijedi u cijeloj EU .AssadNaPodmornici wrote:Noor wrote:
zahode ribaju ženske, a ženske nemogu stavljati pločice
Žene ne rade bauštelu , neće a i nekad triba nešto mištat da se ciment nestvrdne ( pod kad nalivaš ) i onda nema dvi tri ure stajanja nego mišalica , kariola i sići nosi na ruke i iskreni.
Za to moraš bit malo jači ovaka ka ja pa onda to radiš bez problema , malo ti ruke otpadnu al to se tako radi jer inače će stvrdnit beton a triba ga poravnat.
Nisu pločice samo pločice , triba pripremit površinu.
Ako nisi komad budale nemoš taj posal radit.
Za to moraš bit malo jači ovaka ka ja pa onda to radiš bez problema , malo ti ruke otpadnu al to se tako radi jer inače će stvrdnit beton a triba ga poravnat.
Nisu pločice samo pločice , triba pripremit površinu.
Ako nisi komad budale nemoš taj posal radit.
2014-04-11
RayMabus wrote:Od turizma ima zaradaRayMabus wrote:Turizam koji traje 100 dana je kurac na biciklu. Sad fino 30 eura apartman ako i toliko ( osim ovih šta su vila s bazenom ) pa kome se isplati iznajmljivat će a kome ne neće ....i onda će ti svu zaradu odnit političari novim nametima pa će porast broj ljudi koji glasaju za MOST i ŽZ.
Država i općina
Ugostitelji
Iznajmljivaći
Građevinski sektor
- Primarni sektor (poljoprivreda, vinarstvo)
- Sutni obrti
- Sezonski radnici
Turizam nam je najjača grana privrede...a naravno da je manje više bilo koji apartman za 30 jeftinoća teška.
2015-08-06
Tribaš sve izravnat , pripremit teren , livel sve , pod , zidovi , gledaš di je struja voda , kako gazda oće , koje pločice i šta i onda kad ti kaže šta oće onda radiš.
Zato se meni ne da bit majistor tu , eto dogovori se čovikon i zovi me ono , šta ću ja sad razmišljat o tome kako ćete se vi pogodit i kako to mora izgledat.
Boli mene kurac za to , donesi pivu i reci šta triba.
Zato se meni ne da bit majistor tu , eto dogovori se čovikon i zovi me ono , šta ću ja sad razmišljat o tome kako ćete se vi pogodit i kako to mora izgledat.
Boli mene kurac za to , donesi pivu i reci šta triba.
2014-04-11
Pa to će ti 30 eura doć i bit će sritan ako i za toliko iznajmiš ( osim ako nije vila s bazenom al oni su imali veća ulaganja pa ni njima neodgovara pad cijena jer će i njima past samo ne na 30 eura nego šta ja znam 40€ ).epikur37 wrote:RayMabus wrote:Od turizma ima zaradaRayMabus wrote:Turizam koji traje 100 dana je kurac na biciklu. Sad fino 30 eura apartman ako i toliko ( osim ovih šta su vila s bazenom ) pa kome se isplati iznajmljivat će a kome ne neće ....i onda će ti svu zaradu odnit političari novim nametima pa će porast broj ljudi koji glasaju za MOST i ŽZ.
Država i općina
Ugostitelji
Iznajmljivaći
Građevinski sektor
- Primarni sektor (poljoprivreda, vinarstvo)
- Sutni obrti
- Sezonski radnici
Turizam nam je najjača grana privrede...a naravno da je manje više bilo koji apartman za 30 jeftinoća teška.
Zadar , Makarska , Split....to ti je teška apartmanizacija.
Nema šanse da ti tu cijena bude veća od 30 eura.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/597959/pogledajte-simulaciju-ovako-ce-izgledati-39split-539-kvart-na-pola-milijuna-kvadrata-izmeu-skvera-i-brda-koji-ce-zadovoljiti-sve-zahtjeve-modernog-urbanog-zivljenja
2014-04-11
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» U Saudijskoj Arabiji povećane cijene cigareta i energetskih napitaka zbog pada prihoda od nafte
» Sada je i službeno : Sezona je loše počela , broj noćenja u srpnju je manji nego lani
» Pada Rijeka, posljednji bastion komunizma u Hrvatskoj
» Zaposlenost u Hrvatskoj pada, a u Europskoj uniji je na rekordnoj razini
» Prosvjed autoprijevoznika u Sarajevu zbog visoke cijene goriva
» Sada je i službeno : Sezona je loše počela , broj noćenja u srpnju je manji nego lani
» Pada Rijeka, posljednji bastion komunizma u Hrvatskoj
» Zaposlenost u Hrvatskoj pada, a u Europskoj uniji je na rekordnoj razini
» Prosvjed autoprijevoznika u Sarajevu zbog visoke cijene goriva
Page 4 of 7