SRAMOTA U MOSTARU ... Zdravko Mamic
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: SRAMOTA U MOSTARU ... Zdravko Mamic
PABLO ESCOBAR wrote:Jben ti majku sa forumom di ja pisem majku vam jebem
End- Posts : 21177
2015-08-25
Izdrkotina bi da se piše i otvaraju teme samo o onome o čem on želi pričati, a kad se dirneš u gazdu postaje posebno osjetljiv i nervozan.PABLO ESCOBAR wrote:Sta tebe boli kurac kome cu ja otvarat temu. Ocu da svako vidi koje je udbasko usrano lopovsko govno ovaj mamic. Jebo mu ja materRoland Deschain wrote:Koga boli kurac s kim se taj kriminalac rukuje i ljubi. I da krepa sutra bilo bi mi isto tako svejedno. Ne znam koju PM mu uopće daješ pažnju i otvaraš posebnu temu?
Guest- Guest
Mišu, ne cijuči, nego bjež nazad u rupu.
Last edited by Roland Deschain on 10/4/2019, 00:20; edited 1 time in total (Reason for editing : N)
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
nu tebe.PABLO ESCOBAR wrote:Jeboti budala mater idi smrade priseli u beograd i narici po kuci cveca za svojim krepanin mrtvin lesinarom. Tribali smo vas 1995 sve pobiti majku vam komunisticku jebem.sitting_bull wrote:budala projicira svoje frustracije.skripar wrote:Jedi i ti govna kopile iz mjesanog braka,takvih vas je vise od pola u hrvatskoj, najmanje je pravih hrvata upravo u samoj hrvatskoj kao sto je i ante nedavno napisao, sve sto valja tamo je doselilo iz bosne
malo si se zabunio u opisu: svi veliki hrvati i još veći lopovi u hrvatskoj su dotepenci iz dijaspore i bosne koji nemaju niti jednu domovinu na ovome svijetu.
bosnu ne priznajete, hrvatsku također je se u njoj osjećate kao strano tijelo na privremenom radu, ali vam je u hrvatskoj lakše jer zbog razumijevanja jezika ne morate ostati izolirani u svojim gastarbajterskim enklavama kao u dojčlandu i slično.
zbog bosanske bandić-vaso-glasnović pameti je hrvatska tu gdje je.
Jebem mater i luburicu sto u jasenovcu nije masovno tribija komunisticku stoku
veliki hrvat, katolik zablistao u punom sjaju vlastite bijede pa demonstrira kako to on zamišlja ljubav Kristovu.
tek kad takvima malo zagrebeš pod kožu pokaže se koje su to beštije u pitanju.
sitting_bull-
2015-09-28
smiri hormone, janjičaru.PABLO ESCOBAR wrote:Jben ti majku sa forumom di ja pisem majku vam jebem
nitko te ne tjera ni na što.
sitting_bull-
2015-09-28
Roland Deschain wrote:Ma otvaraj, briga me. Kak ne shvaćaš da mu time samo daješ reklamu ko i svi smrdljivi žuti portali u ovoj usranoj državi. To sam htio reći, nadam se da shvaćaš. To jedino ne može shvatiti ovaj bolesni kukavički miš koji se krije negdje u rupi, pa tu i tamo ispuže.PABLO ESCOBAR wrote:Sta tebe boli kurac kome cu ja otvarat temu. Ocu da svako vidi koje je udbasko usrano lopovsko govno ovaj mamic. Jebo mu ja materRoland Deschain wrote:Koga boli kurac s kim se taj kriminalac rukuje i ljubi. I da krepa sutra bilo bi mi isto tako svejedno. Ne znam koju PM mu uopće daješ pažnju i otvaraš posebnu temu?
U sridu. Ovakvi maloumnici, portali i štampa su i stvorili Mamića ovakvog kakav je. Što više oni seru po njemu, on se osjeća sve jači. Jednostavno, to je takav tip čovjeka koji moli boga da ga netko napada i da na to može još jače uzvratiti. Garantiram da je i ovo rukovanje sa Vučićem napravljeno planski da se malo uzburkaju vode po Hrvatskoj. I to je i napravio, jer su puni portali i štampa tog njegovog susreta sa Vučićem.
Zeko-
2015-08-26
mislim da je bolesniku san da ga dovede u zvezdu...
Guest- Guest
jebe se mamicu..dok macke mjaucu on broji lovu makar i u bosni...i fino se gosti sa istim takvima..da nije razmisljao kako da zaradi lovu i obogati se ne bi kao mladac prodavao stiropor za sjedenje na maximirskom stadionu...moze mu se..tako i ovima drugima...boli njih kurac sto neki sirocic na portalima lupa o njima...nije badava ciro rekao..'kad mi je najteze sjetim se novcanika'.,..
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zdravko Mamić dao ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a!
» Uhićen Zdravko Mamić
» Zašto je Zdravko Mamić "trn u oku" mnogima?
» Milanović je postao kao Zdravko Mamić
» Jutros uhićen Zdravko Mamić
» Uhićen Zdravko Mamić
» Zašto je Zdravko Mamić "trn u oku" mnogima?
» Milanović je postao kao Zdravko Mamić
» Jutros uhićen Zdravko Mamić
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 4