Zdravko Mamić dao ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Zdravko Mamić dao ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a!
"Ne želim više biti razlog zbog kojeg će pojedinci umanjivati uspjehe mojih kolega iz HNS-a i Dinama te sjajne rezultate kojima već godinama uveseljavaju sve naše sugrađane"
Priopćenje Zdravka Mamića:
Kao što već znate od siječnja ove godine više nisam izvršni predsjednik GNK Dinamo. To sam učinio iz razloga da bi Dinamo, u koji sam se godinama zaklinjao, mogao nesmetano ići u budućnost. Sada iz istih razloga i s jednakom tugom odlazim s mjesta prvog dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.
Ne želim više biti razlog zbog kojeg će pojedinci umanjivati uspjehe mojih kolega iz Hrvatskog nogometnog saveza i Dinama te sjajne rezultate kojima već godinama uveseljavaju sve naše sugrađane. Ne želim da se mojim imenom služi kao izgovorom za nanošenje štete ugledu hrvatskog nogometa koji svojim radom i svojim rezultatima služi na čast svima nama.
Za hrvatski nogomet sam dao dušu i sve svoje umijeće te se nadam kako će nastaviti i dalje s nizom fantastičnih stvari o kojima će, kao i dosada, pričati cijeli svijet te im to od srca želim. Ja ću se, pak, u budućnosti posvetiti svojoj privatnoj situaciji i, uvjeren sam, dokazati svoju nevnost u svemu što mi se stavlja na teret. Hrvatski nogometni savez će, kao i Dinamo, u meni uvijek imati najvjernijeg navijača.
Priopćenje Zdravka Mamića:
Kao što već znate od siječnja ove godine više nisam izvršni predsjednik GNK Dinamo. To sam učinio iz razloga da bi Dinamo, u koji sam se godinama zaklinjao, mogao nesmetano ići u budućnost. Sada iz istih razloga i s jednakom tugom odlazim s mjesta prvog dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.
Ne želim više biti razlog zbog kojeg će pojedinci umanjivati uspjehe mojih kolega iz Hrvatskog nogometnog saveza i Dinama te sjajne rezultate kojima već godinama uveseljavaju sve naše sugrađane. Ne želim da se mojim imenom služi kao izgovorom za nanošenje štete ugledu hrvatskog nogometa koji svojim radom i svojim rezultatima služi na čast svima nama.
Za hrvatski nogomet sam dao dušu i sve svoje umijeće te se nadam kako će nastaviti i dalje s nizom fantastičnih stvari o kojima će, kao i dosada, pričati cijeli svijet te im to od srca želim. Ja ću se, pak, u budućnosti posvetiti svojoj privatnoj situaciji i, uvjeren sam, dokazati svoju nevnost u svemu što mi se stavlja na teret. Hrvatski nogometni savez će, kao i Dinamo, u meni uvijek imati najvjernijeg navijača.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Re: Zdravko Mamić dao ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a!
Jedini logičan potez. Malo zakašnjelo, ali bolje ikad nego nikad. To bi trebao i onaj lignjun Vrbanović sada napraviti.
Guest- Guest
bože koje gluposti, kao da je ikad bilo važno koju funkciju ima ili nema. dok ima broj telefona brenda i skupštine nema mrdanja
Ajme....Glava jebe i ne vadi...
darth_vader-
2014-04-17
Pa, dao je ostavku. Biti će mu suđeno. Što bi još trebao napraviti?
Guest- Guest
Nadam se ko dalmatinac hrvat i zakleti dinamovac da ce Nas Dinamo opet zaista biti NAS...TI ZNAJ DA BOG ZNA ZA SVETO IME TO SVETO IME DINAMO
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bajke su na drugom katu...
darth_vader-
2014-04-17
Lako je tebi brende... ali mi koji volimo Dinamo volili bi da je sve u redu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
desert_fox wrote:Nadam se ko dalmatinac hrvat i zakleti dinamovac
koliko kontradiktornosti u pola recenice...
Guest- Guest
jasambrend wrote:Ajme....Glava jebe i ne vadi...
Guest- Guest
desert_fox wrote:Lako je tebi brende... ali mi koji volimo Dinamo volili bi da je sve u redu
Ma referirao se na Tominja.... kao da prvi put u zivotu gleda ovaj film, a nije glup lik...malo preslagivanja pozicija, a pravosude.... ostaje hrvatsko do daljnjeg...
darth_vader-
2014-04-17
Ma da, najbolje da mu ulica sudi i to po mogućnosti neka Splitska ...jasambrend wrote:desert_fox wrote:Lako je tebi brende... ali mi koji volimo Dinamo volili bi da je sve u redu
Ma referirao se na Tominja.... kao da prvi put u zivotu gleda ovaj film, a nije glup lik...malo preslagivanja pozicija, a pravosude.... ostaje hrvatsko do daljnjeg...
sat2-
2015-09-28
Sada samo promjene zakona o sporu ... da Hajduk daje 20 članova skupštine direktno, a 20 bira Županijski savez slitsko - dalmatinski .., da do 20 bengalki na terenu nema ni prekida ni kazne, da se kažnjava pirotehnika i to ukorom samo, ako bude nekome izvađeno oko ... da se za kvalitetnu koreografiju i pirotehniku na tribini daje 1 bod doma, a dva u gostima ...Tommy Ramone wrote:Pa, dao je ostavku. Biti će mu suđeno. Što bi još trebao napraviti?
sat2-
2015-09-28
zar covik iz dalmacije nesmi bit dinamovac....Braćala wrote:desert_fox wrote:Nadam se ko dalmatinac hrvat i zakleti dinamovac
koliko kontradiktornosti u pola recenice...
2015-09-13
Napravio je što je trebao prije, sad treba to i Vrbanović. Problem je što kod nas bilo što da netko napravi ulica uvijek ima svoje verzije. Što bi sad trebali, strijeljat ga bez suđenja ili zatvorit sve koji su s njim ikad kavu popili? Nema više pravo odluke ni potpisa ni u savezu ni u Dinamu, s vremenom će i njegov utjecaj oslabit.jasambrend wrote:desert_fox wrote:Lako je tebi brende... ali mi koji volimo Dinamo volili bi da je sve u redu
Guest- Guest
Zapravo malo strijeljanja bi za ovu drzavu blagotvoran lijek bio... uz obavezan prijenos na TV_u... nije Vojvoda ni lud toliko...
darth_vader-
2014-04-17
Davno je vojvoda skonta dva plus dvajasambrend wrote:Zapravo malo strijeljanja bi za ovu drzavu blagotvoran lijek bio... uz obavezan prijenos na TV_u... nije Vojvoda ni lud toliko...
2015-09-13
Ima puno težih slučajeva od Mamića koji su trebali biti strijeljani, pa umjesto toga slobodno šeću. Mamićevi grijesi vrijede nekoliko godina zatvora ako mu se dokažu.
Guest- Guest
Jel dokazano da je Hajduk plačao suce i još im ostao dužan pa nikome ništa!?Tommy Ramone wrote:Ima puno težih slučajeva od Mamića koji su trebali biti strijeljani, pa umjesto toga slobodno šeću. Mamićevi grijesi vrijede nekoliko godina zatvora ako mu se dokažu.
sat2-
2015-09-28
Strijeljat sve redom i brbica i pusaka i mamica i bandica samo strijeljat sve redom masovne cistke
2015-09-13
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» SRAMOTA U MOSTARU ... Zdravko Mamic
» Uhićen Zdravko Mamić
» PROPUCAN ZDRAVKO MAMIĆ!
» Jutros uhićen Zdravko Mamić
» Zašto je Zdravko Mamić "trn u oku" mnogima?
» Uhićen Zdravko Mamić
» PROPUCAN ZDRAVKO MAMIĆ!
» Jutros uhićen Zdravko Mamić
» Zašto je Zdravko Mamić "trn u oku" mnogima?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2